sol sol jättesköna sol

Var det inte någon låt som gick så? Som man typ sjöng när man gick på låg/mellanstadiet? Haha. Vad vet jag? Det var ju ett tag sen man gick där.

Hade en jättehärlig dag med syrran i Varberg igår =) Vi gick på marknaden ett tag först och i lite affärer (köpte varsitt par flip-flop på DinSko, det var alldeles för svettigt att gå i ballerina!!)... sedan tyckte vi det blev lite väl varmt och bestämde oss för att äta något och sedan gå ner till havet. Det blev tillslut en kombination av båda... vi köpte varsin kyckling sallad + coca cola och gick ner och satte oss vid klipporna nere vid Varbergs fästning och åt. Precis vid havet =)

Vi satt där en stund och hade det mysigt i solen... kyckling salladen var hur god som helst!! Sedan gick vi in i fästningen och kollade runt inne på muséet! Bockstensmannens väldigt ruttna hjärna var speciellt intressant! =P Sedan kom vi fram till en del där man fick prova lite medeltidskläder. Självklart satte Joline igång att prova allt möjligt och jag fick minsann några roliga bilder! Höll på att kissa på mig av skratt, hon är inte riktigt klok min syster. Undrar just vem hon fått det ifrån? Hehe.

När vi kände att vi hade fått nog av ruttna hjärnor och medeltidsgrejer så gick vi ut igen och gick ner till havet... där vi vadade omkring lite och hitade snäckor och krabbklor =P Sedan blev det glass i hamnen på getterön med mamma och mormor. Busan var så klart med och hon fick bada i havet lite grann. Tog en massa bilder, ska lägga upp dem lite senare... nu ska jag ut i solen lite grann.

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0