nytt år, ny chef...


Jo, så är det minsan. Vår chef (Annelie) sade upp sig för ett tag sedan och vi har vetat ett tag nu att någon vid namn Linn kommer ta över. Men det är typ det vi vet... att hon heter Linn, ska pendla från Göteborg och att hon är runt 25 år! Imorgon ska vi få träffa henne för första gången - för då har hon tagit över!

Tycker det känns väldigt underligt! Dels för att det "alltid" har varit Annelie... enda sedan jag började har hon varit chef och hon  är ju 'en av oss' liksom. Vi är en liten grupp och vi har alltid vetat vart vi har varandra. Och sedan dels för att den här nya chefen knappt har hört av sig. Hon har ringt en gång och pratat med Annelie, sagt att hon kommer den 2:a januari men inget mer.

Vill hon inte veta vilka hon ska jobba med? Vart butiken ligger? Hur butiken ser ut? Hur vi jobbar? Hur vi är? Det skulle i alla fall jag vilja veta om jag skulle bli chef någonstans. Känns som att det blir en väldigt underlig start. Nu ska en helt främmande människa komma in i vår lilla grupp och styra o ställa.


Vi får väl se hur detta går...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0