top model

Tyckte faktiskt att det var rätt person som åkte ut idag... viserligen är jag inte så förtjust i Jenah - tycker Heather ser bättre ut. Men Heather tog sig bara till en endaste go-see och kom 40 minuter försent när de skulle tillbaka (dessutom gjorde hon inte bra ifrån sig förra veckan med Cover Girl reklamen), det hade inte varit särskilt rättvist om Jenah hade åkt! Jag har ingen favorit tjej i år... det brukar jag alltid ha men jag vet inte, det är ingen som är så där jättespeciel tycker jag. Saleisha är jättesöt, Chantal också men... äsch... jag vet inte. Kul avsnitt i alla fall! =D Inte långt kvar tills finalen nu!

Såg även på reklamen att Pussycat Dolls börjar den 21 maj igen! YES! =D

Har så jävla ont i fötterna idag. Sprungit runt som en tok på jobbet och fixat med det nya skyltmaterialet! Det var mycket att sätta upp. Började efter lunch och blev precis klar innan vi skulle stänga... fast det är klart då hjälpte jag ju kunder på golvet och i kassan och sånt emellan åt! Hade definitivt gått snabbare om butiken hade vart tom! ;) Men fint blev det i alla fall. Det nya materialet är färgglatt och somrigt! Skönt att bli av med det gamla materialet också... alla var så trötta på det!

Imorgon är det 1:a maj! Då blir det kalas - på alla sätt och vis!
Funderar på att baka något och ha med mig till jobbet. Skulle vara mysigt =D

ashlee simpson

image1

Har äntligen fixat Ashlee Simpsons nya album Bittersweet World. Och efter att ha lyssnat igenom det några gånger så tycker jag faktiskt att det är helt okej! Mycket roligare (på något sätt) än hennes två först album. Men jag behövde i alla fall lyssna på det ett antal gånger innan jag började digga det. Det var samma sak med första singeln 'Outta My Head' när jag hörde den första gången. Först vet man inte vad man ska tycka och nu älskar jag den! Min favorit låtar än så länge är 'Outta My Head', 'Ragdoll', 'Hot Stuff' och så självklart; nya singlen 'Little Miss Obsessive'! :) Timbaland har ju producerat flera av låtarna på skivan - en ganska interesant kombination, Ashlee Simpson och Timbaland, måste jag säga! Jaja, jag ska lyssna några mer gånger sen kanske jag kan sätta ett litet betyg på den också! =D

Men nu först ska jag kila i väg och kolla på Top Model! Det vill man ju inte missa!!

Peace.

vill tillbaka...två månader har gått
man vill bara tillbaka
skulle gärna köa i regn
och rusk och med trasiga
stövlar en gång till! <3borde nog sova nu...

prata med andar...?

Min pappa kom in på jobbet idag, ganska trevligt att se honom igen. Det var ju nästan tre månader sen sist. Han berättade att han hade varit på seans (vet inte om det stavas så) någonstans utanför Skara... han har tydligen vart på seanser innan men aldrig fått kontakt med någon ande. Men så den här gången fick hon som höll i det hela kontakt med farfars ande. Hon beskrev typ exakt hur han såg ut för pappa och sa att han gick bort väldigt oväntat och hastigt i höstas.  Alltså... jag visste inte vad jag skulle tro, vet inte om man kan tro på sånt här. Men det låter ju ganska trovärdigt eftersom hon beskrev honom så exakt...

...sen sa hon tydligen att farfar hade pratat om bilen! (Pappa fick farmor och farfars bil när farfar dog) Och så hade han nämnt en vinröd fåtölj som pappa hade i sin gamla lägenhet; farfar älskade den... han satt alltid där när han var och hälsade på! Det var liksom hans plats.

Pappa var helt uppspelt över detta! Men jag vet fortfarande inte vad jag ska tro. Prata med andar? Hmm. Men hur annars skulle hon kunna veta att pappa har fått farfars bil? Och hur annars skulle hon kunna veta om en sån sak som fåtöljen? Det är skumt alltså........ jävligt skumt.

att blogga eller inte blogga.

Alla har blogg så jag kände att det var dags för mig att skaffa en också! Alltid trevligt att kunna skriva av sig lite någonstans och det här blir ju perfekt. Härligt och sommrigt väder ute idag... även fast det näst intill har stormat. Cyklade till jobbet idag på vägen dit gick det snabbt som attans för då hade jag medvind; jag susade upp för backarna som aldrig förut! På vägen hem gick det där emot... en aning slöare... motvind så in i h-vete! Det kändes som att cykla i uppförsbacke hela vägen. Men men... lite motion ska ju vara nyttigt, har jag hört!

Kollar Desperate Housewives nu! Eller ja, just för tillfället är det reklam, men ändå. Ett av de mest underhållande programmen nånsin måste jag säga! Jag lovar. Varje Tisdag sittar man bänkad och man blir aldrig besviken!

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla.
Peace.

RSS 2.0