Och imorgon kommer det även att smälla!

För då får jag nycklen till min lägenhet! Börjar flytta in på Tisdag eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och på kvällen ska jag på Elfsborgs match. Men på Tisdag är jag ledig så då går flyttlasset! Hehe.

Vi ska även börja med en extrem omändring i butiken imorgon. Vilket jag ser framemot... NOT! Haha. Eller jo, det kommer säkert bli jättefint när det är klart men det kommer att vara så jävla rörigt hela veckan (troligtvis i alla fall)! Och jag hatar när det är rörigt. Speciellt nu när vi (som jobbat i helgen) gjort så fint haha.

Nej, nu ska jag dra mig tillbaka (till de sälla jaktmarkerna) med liten Cola och kolla på En Prinsessas Dagbok 2 som börjar i 5:an nu! Vi ses!

Då blir det regn imorgon...

... dödade nämligen precis en spindel!

Hade precis kissat då jag märkte att jag minsan inte var ensam på toaletten. Usch och fy, en äcklig liten svart spindel gjorde mig sällskap... då kutade jag iväg för att hämta insektsdräparen! And now he's gone.

Så ja... nu vet ni vem ni ska skylla på imorgon om det spöregnar!


Usch! Jag blir spyfärdig bara jag kollar på bilden!


PS. spindeln på bilden har inget att göra med spindeln jag ju tog kål på!

Det här med finnkampen gör mig förvirrad...

Varför heter det 'Finnkampen' egentligen? Sitter och kollar på det nu och jag fattar inte varför det heter just så. Jag menar... det är ju vartannat år i Sverige, vartannat i Finland... det är både Sverige och Finland som tävlar... så rimligtvis borde det ju heta Svenfinn-kampen?

Fast nej.

Nu har jag kommit på det.

FINNKAMPEN! Är alltså kampen om Finland...

Vinner Sverige så får vi vinner vi Finland... vinner Finland, får dem ingenting! =D Eller jo, dem får behålla sitt land. Jo, så måste det vara.

b o r i n g

Jag känner mig verkligen helt tom i huvudet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det är jättefint väder ute men det är så otroligt tråkigt att skriva om väder så det tänker jag inte göra. Jag har jobbat idag och det hände inget oerhört sensaionellt förutom att Helena stormade in i butiken och det första hon gjorde var att hjälpa mig hitta ett omaka par skor! Suveränt gjort måste jag säga!

Efter jobbet gick jag och handlade, sen hämtade mamma och Joline mig. Vi åt glass och nu är jag hemma.

Har inte hört något från tjejen jag ska hyra lägenheten av idag så jag borde väl få nyckeln och så imorgon... med tanke på att hon ska åka på Måndag! Så så blir det nog... men då blir det nog så att jag inte flyttar in föräns på Tisdag i alla fall för då är jag ledig. Jobbar imorgon och på Måndag.

Jaha, detta var ju tråkigare än tråkigast.

Nu ska jag snoka runt lite på nätet, se om det hänt något kul i världen idag!

Peace Out!

Bara några dagar kvar nu...

...tills jag flyttar! Jag vet inte exakt när jag får nyckeln till lägenheten med det blir nog någon dag nu i helgen. Innan den 1:a september i alla fall! Åhh, det ska bli så spännande. Har fortfarande inte packat något (typiskt mig) men jag vet ju ärligt talat inte vad jag ska ha med mig. Jo, mina kläder och sånt så klart men det är la bara att slänga ner i nån jävla säck eller nått. =D

Självklart ska jag ha med mig lite bilder, CD skivor och DVD:filmer och så... men mer vet jag inte. Tror nog inte jag behöver så mycket mer. Så snart jag flyttat in får man ju åka och stor handla också, fylla kylskåpet om man säger så!

Oj, jag ska ju självklart ha med mig min kokbok också!! =D Som jag har fått av mammsen. <3 Ska minsan pröva på några recept där i... har redan märkt ut några jag ska testa. Hahaha, jag vet inte hur detta kommer gå men det blir nog bra. Mycket spännande, som sagt.

Och internet är fixat med! Har fixat mobiltbredband =D

Wooo-hooo!

Är inte detta väldigt läskigt?


Dagens Britney Bild!

Bara för att hon är så sjukt snygg!



Tänker minsan hoppas enda in i det sista att hon dyker upp på årets Video
Music Awards! Hon behöver inte uppträda, det räcker med att hon presenterar
någon award eller nånting! Vill bara att hon ska komma dit, vara hur snygg som
helst och ta hela världen med storm! Vilket hon garanterat skulle göra om hon
kom dit! <3

And the nominees are...

Min kära vän Helena har nominerat mig på sig blogg som en av de sju bloggar hon gillar mest! Blir man inte rörd? Jo, det blir man faktiskt. Blev väldigt glad när jag såg detta!


Tack Helena! Du är för rar!! <3
Nu är det MIN tur att välja 7 favoriter :)

1. De nominerade kopierar bilden och lägger på sin blogg
2. Länka till personen du fick "priset" av (mig....)
3. Nominera 7 bloggar
4. Länka till de bloggar du nominerat
5. Lämna ett meddelande på deras bloggar att de blivit nominerade


 

Jag nominerar följande 7:

Joline
Helena
Kerstin
Victoria
Sophia
Pete Wentz
Kenza

BRINN CDON, BRINN!

För det första så tog det lång tid för dem att få ut leveransen!

För det andra så var inte alla skivor jag beställde med!

För det tredje så stod det på leveranssedeln att 'Amanda Jenssens skiva skulle vara med... men var det det? NEJ. Istället låg det en jävla skiva med Metallica där i! Jag fattar inte riktigt vad dem håller på med. Metallica in all their glory men det var inte riktigt vad jag beställde!

Jag börjar fundera på om jag någonsin ska beställa där ifrån igen. Jag lovar. Varenda gång jag beställer där så blir det något problem! Ahhh, jag blir så störd.


Attans bullar!

Förresten så såg jag Elfsborgs assisterande tränare i Knalleland idag... Peter Wettergren! Attans bullars otur att jag inte hade med mig mina ritningar så att jag hade kunnat ge honom dem!! Det hade ju varit perfekt men men... ibland har man osis!


Post från HongKong igen!


Idag var det The Veronicas skiva som dök upp i brevlådan! =) Och den sitter jag och lyssnar på just nu! Än så länge är min favorit 'Someone Wake Me Up'... och så älskar jag ju 'Take Me On The Floor' också! Mycket bra! ÅH, vänta!! 'Untouched' gillar jag också - hur bra som helst! Nu ska jag fortsätta lyssna.

Men ärligt talat... nu har två CD-skivor blivit skickade till mig från HongKong och mina skivor från CDON.COM (vars lager förövrigt, fortfarande liggar strax utanför Borås) inte har kommit än. Detta är under all kritik!! Jag lovar, får jag dem inte den här veckan så var det här det allra sista jag någonsin beställer hos CDON.COM!!

Jag tror jag har gått i sömnen...

...hela dagen! Ärligt talat så känns det som att jag har varit på en annan planet hela dagen.Men det har varit riktigt kul att jobba ändå måste jag säga. 08.30 - 19.10 ... vi började dagen med ett personalmöte! Och sen dess gick tiden hur fort som helst... helt plötsligt var det dags för mig, Cissi och Vicke att stänga butiken =D

Helena! När du ringde så fattade jag inte att det var du (annars hade jag ju självklart pratat lite mer!!) men nej då, jag gick och gav telefonen till Annelie... sedan gick jag och fortsatte med mitt nere på sport avdelningen och först då tänkte jag: "vänta nu, var det Helena?? vår helena?"... och så var det ju. Haha. Du får ursäkta min tröghet! Men det här är ju bara ytterligare ett bevis på att jag varit på min egna planet idag.


....och när vi ändå pratar om att gå i sömnen! Jag måste ha gjort det i natt...

När jag gick och la mig igår hade jag på mig ett svart linne och ett par trosor - inget annat! Hade först tänkt ha på mig mina otroligt heta pyjamas-shorts (dem är gula med kycklingar på) men det var för varmt i mitt rum så jag la dem på stolen som står kanske tre meter från sängen istället. Sedan gick jag och lade mig...

...men när jag vaknade hade jag minsan på mig de där pyjamas-shortsen i alla fall!!!!!

SKIT-LÄSKIGT!

Kanske tyckte jag att det blev kallt? Ahh, jag vet inte men jag tycker sånt här är jätteläskigt i alla fall!!

jag tycker inte om när elfsborg förlorar!

Men så går det när dem inte lyssnar på mig och mina idéer!

PANSAR-BOLLEN nästa match grabbar, pansar-bollen!

kimmers goes fotbollsexpert.

Just för tillfället leder Örebro med 1-0... spöker i Örebro lever alltså kvar just nu men nu skola jag icke deppa ihop -- för det är 45 minutar kvar för Elfsborg att krossa ÖSK. Måste påstå att det inte ser så värst bra ut för Elfsborgs del i alla fall... dem har haft typ en målchans! =/

Nu ska jag leka expert och visa hur matchen sett ut so far:

Örebro har typ hela sitt lag i backlinjen när Elfsborg anfaller... ni ser Elfsborgaren där (han som har bollen) han vet inte riktigt vart han ska passa för det är bara en massa vitklädda spelare överallt så det blir för det mesta pannkaka av allt.

Planen är att skaffa en större boll... som kör över allt som kommer i dess väg, krossar målvakten och målet. Sedan vinner Elfsborg p.g.a för många manglade Örebro spelare (dem har ju inte hur många byten som helst att göra när några blir skadade)... ungefär så här vill jag att det ser ut i andra halvlek:


OBS! Ja, det röda som ni ser under den stora gråa bollen är blod... det blir brutalt men det är det enda som kommer funka!


Matchdax!

 


Så var det dags igen!

Elfsborg möter Örebro på bortaplan idag! En svår match... i alla fall för Elfsborg! Örebro-spöket, ni vet? Elfsborg har inte lyckats vinna på bortaplan mot Örebro sedan 1970!!! Förhoppningsvis så bryts den trenden idag! Anders är ju tillbaka i laget... men Lasse är ju tyvärr avstängd med tanke på att han blev orättvist utvisad mot AIK senast!

Vi får se hur det går helt enkelt!

Men nu har vi verkligen chans att knappa in (och till och med gå om) Kalmar i toppen!

På väg mot Götet nu då...

Mjaaa, vad ska man skriva om en dag som den här då? Alldeles strax, om en liten, liten stund så ska jag, mamma och Joline köra Robin till Göteborg! Han ska dit och köra 'free running' med några av hans poolare. Och för er som inte vet vad det är... så kan jag tyvärr inte förklara på något vettigt sätt. Dem springer omkring, hoppar ner från konstiga saker, göra volter och håller på!

Hmm, jag skulle ju faktiskt kunna visa er en video sen!

Men nu ska vi åka. =)


Och ska det inte bli skoj att Burger King öppnar i Borås igen?? Vid Ica Maxi dessutom. Jag är väl inte så förtjust i deras burgare men jag hoppas innerligt att dem kommer ha den goda cheesecaken som jag och Joline köpte på Burger King i London!! Mmmmm. Smarrigt!

Ok. Nu drar vi. See you later!

Vad är det för dag egentligen?

Det känns verkligen som en Söndag idag... men det är bara Lördag va?
För det kändes som en Lördag igår ... jag är lite smått förvirrad!

Cookie Jar!

Hur go som helst! Önskar att Gym Class Heroes kunde ta sig till Sverige!!


Alla käkar tacos i Borås!

Jag och Joline har i alla fall gjort det! Vi har ju varit ensamma hemma nu sedan igår förmiddags. Självklart lagade vi lite tacos till kvällsmat igår och fixade ihop en romantisk middag för två. Tyvärr så strejkar min mobil + överförningssladden (dem vill inte riktigt samarbeta)... annars hade jag visat er en bild på vår fina middags dukning =)

Idag har vi inte gjort mycket vettigt. Vi har suttit och kollat på OS. Herrarnas spjut final och damernas höjdhopps final. Trevligt, trevligt! Vi har även ätit tacos till frukost, det som blev över från igår! Mycket smarrigt! Sov för övrigt till klockan 13.00 så det var ju nästan som lunch om ni hellre föredrar det!

Det var så skönt att sova ut riktigt ordentligt!



Mamma och C är väl på väg hem nu. Dem är kanske hemma om en timme eller så. Robin vet jag inte riktigt vart han är men han har inte varit hemma i alla fall. Skickade ett sms till honom kl 1.30 i natt och frågade när han hade tänkt att komma hem... han svarde: "Jag kommer inte hem, jag sover här".... bra att han talar om sådant liksom! Innan hade han sagt att han skulle ta bussen hem nämligen och jag hade tänkt vänta uppe så att jag med säkerhet skulle veta att han kom hem (snäll och rar syster jag är va?)... men men... så kan det gå om inte haspen är på!

Kommer ni ihåg...

...alla CD skivor jag beställde här om dagen?

Det är klart att ni gör, det glömmer man inte så lätt kanske?

Skiva nummer ett har i alla fall dykt upp i brevlådan nu! Mycket trevligt, mycket trevligt. Metro Station var den första som dök upp... en av skivorna jag beställde från cdwow.se och den har skickats enda från HongKong! =D Jag beställde den den 18:e vilket betyder att det endast tagit fyra dagar för den att dimpa ner i min brevlåda. Very nice. (hade jag vetat hur man sa det på kinesiska hade jag gjort det).

Nej, men det är faktiskt helt otroligt... jag beställde alla skivorna samma dag och grejorna från  cdwow.se  skickas ju tydligen från hela världen... men det otroliga är... cdon.com har sitt lager lite utanför Borås och ändå är det post från HongKong som når mig först! Det gör ju mig inte direkt mer glad på cdon, jag har redan en oplockad gås med dem om man säger så. Dem är såna losers!

Nej, nu ska jag ta och äta lite frukost...
Vi hörs sen igen



Paris Hilton's nya bästis!

Vill du bli Paris Hilton's nya bästa kompis?

Hon ska nämligen vara med i en ny dokusåpa där hon letar efter en BFF (best friend forever) som bor i England som hon kan vara med när hon är där... för hon kan nämligen inte alltid ta med sig sina vänner hem ifrån när hon åker till London. Så nu måste hon alltså hitta en ny bästis (läs mer)

Känner att det här skulle kunna vara ett jobb för mig!

Jag flyttar gärna till London och hänger med Paris, bara hon betalar för mig med när vi drar ut och gör stan osäker! Shit, skulle vara ganska hett måste jag säga. Det skulle ju inte skada att skicka in en ansökan i alla fall! Fast jag bor ju inte i London så där har vi ett problem.

Men den gången hon söker en bästis i Borås -- då ska det minsan bli jag!

 


God Natt!

Jag är verkligen helt slut idag.
Jösses, vad mycket vi haft att göra.

Röriga kunder, skor överallt, arga kunder, människor överallt, skrikande barn, irriterande barn (med några undantag) --- speciellt en liten söt blond kille (han var kanske 3-4 år) som hade på sig en Sverige fotbollströja. Han kom med skor till mig i kassan (för övrigt ett par damskor i strl 37) och jag frågade om han skulle köpa dem. Han sa att han skulle det, jag sa vad dem kostade och så sa han att hans mamma hade pengarna... så han sprang till henne, fick hennes plånbok och döm av min förvåning när han av alla kort i plånboken visste exakt vilket han skulle betala med... han la upp det på disken och mamman blev lika förvånad som mig att han visste det. =D Så söt var han! Dem skulle inte ha de skorna som han hämtade (de köpte tre andra par) men gud så gullig han var.

Det är tur att inte alla är jobbiga. =)


Och förresten;
"Fem elefanter är inte fler än fyra par skor!"

Det har jag och Evis konstaterat idag (mest jag, för det är jag som har hjärnan) Haha!

Utryckning! Utryckning!


Dennis är sjuk -- Kim går in en timme tidigare!
Nine to Five idag igen. See you later everyone!

NOOOOOOOOO!

Vem är det som bestämmer när filmer har premiär?

Jag ska nämligen ta och skicka ett hotfullt brev till honom/henne!

Premiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen har blivit uppskjuten och kommer inte ha premiär föräns nästa sommar!! Det är ju ett helt jävla år kvar. Jag som var så glad att jag äntligen skulle få se en ny Harry Potter film (den skulle haft premiär i November och det är ju inte så långt kvar faktiskt)....

...men nej då, förstör mitt liv bara! GÖR DET FÖR ALL DEL!





ps. miss drama queen is back!

Och så var det dags igen...

Just det ja... rattfyllan i Elfsborg. Daniel Mobaeck. Vad ska man säga om det? Fattar inte riktigt, Daniel som verkar vara en sådan 'redig' kille. Mja, mjoo... det kan hända även dem bästa antar jag (så varför inte drabba Kalmar jävlarna istället)... hoppas verkligen det här inte har någon dålig effekt på laget nu!

Han kan få upp till två års fängelse om det blir som värst.

...men det är ju faktiskt inte första gången det händer en så kallad "fylle-skandal" i Elfsborg! Och jag tror inte det påverkade resten av truppen så mycket då... Äsch, jag vet inte, vi får väl se i matchen på Söndag.

Ska bli kul att höra vad alla kommer sjunga nu, alla supportrar alltså, när vi spelar bortamatch... klassiker som "Anders Svensson är en hora!" känns ju inte så inne nu längre.



Smarta ungar... det gillar jag!

Dagens kommentar!

Liten tjej (kan vart 7-8 år kanske) till sin mamma:
"Mamma, det luktar skor här inne"


Kids these days! Så jävla inteligenta!

Working Nine to Five.


Så har man överlevt ännu en dag på jobbet! Inte så smärtsamt idag dock måste jag faktiskt säga. Började 9, slutade 17.00. Working Nine to Five om man säger så! Min hjärna var på topp (som vanligt) och jag fick massor av idéer och planer. Vissa bättre än andra men jag måste säga att slutresultatet blev otroligt bra. ;)

Ganska mycket folk var det dessutom. Och imorgon kommer barnbidraget så då lär det ju bli änne mer folk. Inte mig emot faktiskt... dagen gick så väldigt fort idag att jag knappt fattade det själv. Var där i 8 timmar men det kändes som 2-3. Mycket, mycket trevligt!

Nej, nu ska jag göra det jag gör bäst... sitta och inte göra någon nytta alls.

Peace!

Jo... jag är som sagt ledig idag...

Och jag har planerat att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Jag ska ärligt talat bara slöa. Har lite Pringles orginal och lite Cola... funderar på att kolla på en film. Sitta lite vid datorn. Vänta tills det blir kväll, kolla om det är något bra på TV... kolla på TV... en riktigt slö dag med andra ord. Men jag är helt slut.

Jag skojar inte.

Mina armar känns som gummi och jag har fortfarande ganska ont i ryggen efter allt hyll-bärande + lyftande + uppsättande. Det har varit en lite lagom jobbig helg på jobbet men det går väl över snart skulle jag tro. Ska kurera mig genom att ... just det... slöa!


Haha, oj, jag glömde...

Jag glömde en skiva. Haha. Jag är verkligen störd. Vem beställer tio CD skivor på en dag? Shit pommes frites. Jag vill inte ens räkna ut vad allt kostade tillsammans. Haha.


Hook Me Up - The Veronicas

Haha, snälla någon, ta mitt VISA kort ifrån mig annars kommer det här att sluta illa!

Kims bästa shopping humör!

Nu när den bästa Kim har fått sitt bästa VISA kort så är det dags för lite internetshopping!

Ni kommer säkert tycka att jag är störd nu men jag älskar verkligen musik. Visst, jag skulle lätt som en plätt kunna ladda ner alla de här CD skivorna... men vart är charmen i det? Shopping är helt okej men jag skulle kunna spy av att kolla på för mycket kläder, smink, whatever... ta mig till en skivaffär dock -- och jag skulle kunna stanna där inne i timmar!

Men eftersom alla skivaffärer i Borås suger getballe inte har det bästa utbudet precis så brukar jag beställa mina skivor på internet. Och det har jag gjort idag. Dessa kommer inom kort att finnas i min hylla:

  
  
  

01. Fast Times At Barrington High - The Academy Is...
02. The Same Old Blood Rush With A New Touch -  Cute Is What We Aim For
03. Rotation - Cute Is What We Aim For
04. Metro Station - Metro Station
05. One Of The Boys - Katy Perry
06. Sol-Angel and the Hadley St. Dreams - Solange Knowles
07. Raise The Dead - Phantom Planet
08. Hard Candy - Madonna
09. Killing My Darlings - Amanda Jenssen

En salig blandning! =) Har beställt både från mina fiender på cdon.com (lång historia) och från en sida jag hittade här om dagen... cdwow.se! Hur bra som helst. Dem har ju verkligen allt! Tar kanske lite längre tid att få sakerna där ifrån eftersom dem skickar från bl.a. England och USA men vem bryr sig? Jag får ju äntligen skivor som jag vill ha, som jag annars (säkerligen) skulle få vänta  flera månader innan de släpps här. Det är dessutom gratis frakt på allt på cdwow.se!!

Kanske var det inte en så värst bra idé att skaffa VISA kort ändå? =/ Haha.

Dagens Låt!

Heter så mycket som Shake It ...
och det är Metro Station som sjunger


Hur go som helst!


Söndag? Vad är det för jävla dag...

...att lägga ett av världens bästa TV program på!

Och varför är det ingen som har sagt till mig att det har börjat igen! Ren tur att jag inte missade det idag! Jag snackar självklart om Gossip Girl. Jag är helt kär i den serien. Den är underbar! Älskar alla intriger & drama och självklart alla snygga kläder! Så jävla bra helt enkelt!


Tröttkörd men lika glad för det är jag...

...men gladast är nog getingen som kom undan!

Usch och fy! Geting invasion! Vi hade två stycken inne på jobbet idag... en flög upp i ansiktet på mig när jag stod och höll på med en retur, jag slängde i väg kvitton och hoppade i väg där ifrån. Sen satte den sig i mitt hår och då hjälpte kunden (som jag höll på att hjälpa) till med att få bort den. Haha.

Jobbade med Susanne och Dennis idag, vilket alltid är lika kul! =D
Det är bara flumm... nej, vi fick faktiskt mycket gjort. Kämpat med hyllor
idag också... det känns i ryggen måste jag säga. =/ Men det går väl över snart...

Fanners var ute och shoppade med sin mor idag och då kikade dem in hos mig! En mycket trevlig överraskning måste jag säga, det var ju ett tag sen man såg lille Fanners nu. Men vi har planer på G... det vill jag lova. Kerstin, du är också inräknad i planerna (bara så att du vet) --- vi får höras snart! ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Madonna! =)

Happy Birthday to the Queen of Pop!

Så här slim ska jag också vara när jag fyller femtio år!



Madonnas födelsedag idag, sitter och kollar på femman
där dem firar henne med lite dokumentärer + filmer som
'tanten' har varit med i! Jag vill så gärna störa mig på henne
men jag måste medge att hon är rättså ball! =D

bläääääää

Jag orkar faktiskt inte blogga idag.

Är helt slut.

Jobbat 10 timmar.

Burit och lyft hyllor ca 5 av dessa timmar.

Och mer av det ska det bli imorgon.


Ajjemän, känner mig riktigt taggad.................. not!

Peace Out!

Signed, Sealed, Delivered...

Då var jag tillbaka igen. Har skrivit kontrakt. Har skrivit kontrakt och fått reda på lite småsaker om lägenheten och så där. En sak bekymmrar mig mer än allt annat... hon har inte 3:an och 5:an... Kims bästa tv-kanaler! Haha. Nej, men ärligt, några (de flesta) av mina favorit program går på dem kanalerna. Men jag ska nog fixa en egen boxer. Och eget trådlöst bredband också.

Det löser sig nog.

Efter vi hade snackat klart och så, så begav jag mig ner till Knalleland för att hälsa på dem på jobbet... och för att testa på ett ungefär hur lång tid det kommer att ta mig att jobbet från min lägenhet och så. 5-6 minuter ungefär... mycket överkomligt måste jag säga.

På vägen ner köpte jag en cheeseburgare (hade inte ätit något än idag) och sedan... utanför Siba, träffade jag Helena =D Hon var ute och shoppade lite med sin husband (yayy!) och grabbarna. Mycket trevligt att ses igen och mycket skönt att veta att resan hem från Norrland gick bra! =) Ska bli kul att se mer bilder från bröllopet!

Nu ska jag... inte göra något mer... kanske koka makaroner eller något? Åt precis en macka men den mättade inte så värst mycket. Och det kanske är lika bra att jag blir makaron expert nu då för det lär väl bli det enda jag kommer äta när jag flyttat. Haha.

Vi får väl se.

whatever.

Nu ska jag snart åka till min blivande lägenhet... snacka lite med S, läsa/skriva kontrakt och så. Väldigt nice måste jag säga. Solen skiner ju till och med idag men annars så känner jag allvarligt talat inte för att göra någonting. När jag vaknade var jag helt täppt i näsan så nu kan jag ju lova att Cissi (den lilla räkan) har smittat mig och att jag, inom en kort framtid, kommer bli sjuk också.

Fast vi kan ju hoppas på det bästa... att det inte blir så.

Orkar inte vara sjuk.

Orkar ingenting.

Helt enkelt inte på humör idag.

en bild säger mer än tusen ord.

Här ger vi oss av mot de sälla jaktmarkerna:


Här ska ni veta... här har jag sett Friends turnébuss:


Framme! Solen sken, som sagt =D


Här sitter vi och fikar... ser hon inte rar ut? Haha.


På väg tillbaka till centralen såg vi dessa trevliga snubbarna dem
spelade härlig jazz musik. Och där stod vi och diggade ett tag xD


Vanilla Latte dracks på tåget när vi var på väg hem!


Tummen upp i Rävlanda! ;)

Honey; I'm hooome!

Så var man hemma igen efter några timmar i Göteborg! Mycket mysigt vill jag lova och tur med vädret hade vi också. Det regnade hela vägen när vi åkte dit, slutade när vi kom fram och då sken solen dessutom... sedan när vi hoppade på tåget hem så började det regna igen. Hehe. Ibland ska man ha tur också.

Vi kollade i lite affärer... eller nej, vi kollade i många affärer! Och så tog vi en fika! Blåbärs paj! Jag hade med mig digital kameran så jag ska ladda in lite bilder snart men jag orkar inte leta upp kameran i väskan nu...

...och dessutom kollar jag på Project Runway nu!


Hejar på Christian!
Han är så underbart bitchig.
Och självklart väldigt duktigt =D



Okej, bilder kommer så snart Project Runway är slut.
Peace!

Götet här kommer vi!

Jodå minsan. Jag frågade julle om inte hon ville följa med mig till banken (skulle fixa nytt visa kort) och så tänkte jag att vi kunde gå på stan lite. Men ärligt talat hur kul är det på en skala att gå på stan i borås? Inte alls. Så nu sitter vi på bussen på väg till göteborg! Ska bli kul! Hoppas det slutar regna bara... Och att vi hinner hem lagom till project runway! Hehe. See you later! Peace

det är inte så allvarligt som det låter.

Mitt förra inlägg alltså. Kanske var lite väl overdramatic. Jag tror att det var tröttheten som spelade mig ett litet spratt. Det gick dessutom väldigt lätt att somna. Haha. Jag blir en sån drama queen när jag är trött.


sömnproblem? eller bara ångest.

Vet inte riktigt varför jag fortfarande är vaken... är jättetrött. Har varit uppe sedan 6:40... jobbat 9 - 19.10... ändå sitter jag här. Men jag har en sån där konstig känsla inom mig, den är rätt svår att beskriva och jag skulle nog inte lyckas förklara även fast jag prövade. En olustig känsla. =/ Det kommer bli svårt att somna i alla fall, så mycket vet jag. För oj vad många gånger jag kännt så här förut.

Man ligger och vänder och vrider sig... är hur trött som helst men man kan inte sova. Man tänker på allt mellan himmel och jord ... sen tillslut, när det börjar ljusna utomhus, så somnar man.

Ångest kanske? ...inför flytten?
Kommer jag verkligen klara av att bo själv?

Här har jag bott i nästan 22 år och haft det hur bra som helst.
Vad ska hända nu när jag kommer bo helt själv?

Ska skriva kontrakt på Torsdag. Med blandade känslor.

Jag trivs där jag bor just nu, visst ibland känner jag att jag vill ha något eget... något som bara är mitt men jag tror att jag tillslut kommer sakna tryggheten av att ha familjen så nära! Eller så blir det tvärtom? Jag kanske klarar mig galant on my own. Vad vet jag? Ovissheten stör mig något. Önskar att jag kunde resa in i framtiden en aning och se vad som väntar... men det går ju inte.

Don't get me wrong.

Jag ser framemot att flytta, det ska bli spännande... men... äsch, jag vet inte.
Ska nog försöka sova nu.

Vi ses.

Black Gold.


"Can you breathe at all?

Do you feel my hand?

Can you hear me?

Open up your eyes

Hold your head up high

Can you feel me?"



"I want more...
...give me more
I want the burn and bliss again"




Ja. Jag är fortfarande smått besatt av den här låten.


and now i'm standing in the pouring rain

Okej, kanske inte riktigt just nu... men när jag cyklade hem från jobbet idag så regnade det som bara den. Så jävla kallt också men det var skönt med en kalldusch efter en virrig dag tillbaks på jobbet. Var som en zombie hela halva dagen och jag virrade omkring bland alla hyllor... butiken ser helt annorlunda ut än vad den gjorde när jag gick på semester och det tog ett litet tag innan jag hittade allt.

Nu sitter jag och kollar på film på 3:an. Never Been Kissed. Jag har faktiskt aldrig sett den förut men den verkar gullig så den ska jag minsan ta och titta på nu.!


paparazzi<3

dagens låt:

Paparazzi med Lady GaGa




Hmm, jag måste leta efter sladdar nu... vill ha den här på
min mobil innan jag ger mig av till jobbet! =D

Uppe med tuppen!

Rise and shine! =D

Första dagen tillbaka till jobbet idag då, ska faktiskt bli väldigt trevligt! Jag ska ju jobba med min bästa Cissi och Emily trots allt! Så kommer det att vara någon från huvudkontoret där och hjälpa oss lite också (hon var där igår med)... hälsade på henne och hon sa att jag fick bossa runt med henne imorrn. Yay! =D

Jag tycker om att bossa runt folk!

Dessutom jobbar jag bara idag sedan är jag ledig igen Onsdag och Torsdag för att tillslut jobba helgen. Haha. Så man skulle ju kunna säga att jag gör en liten mini-comeback idag och dagen till ära tänkte jag inviga ett par av mina nya tights. Jag vet dock inte om det blir dem lila eller senapsgula än.

Det får vi se helt enkelt.

Spännande?
Mjo, jag vet.

things are shaping up to be pretty odd!

Dagens bilder:
föreställer mina favoriter i Panic at the Disco





från deras photoshoot för 'Rolling Stone' 2007.

är förvisso ganska gamla bilder men jag hittade dem idag och har aldrig
sett dem förut... och dem är ju bara för fina! därför är det klart att dem är
'dagens bilder'

och på tal om kims värsta skoskav!

Min mamma mobbade mig innan!
Jo, jag vet, hon är grym (och då menar jag inte grym på ett bra sätt). Haha.

Jag har faktiskt skoskav på min häl och då BEHÖVER MAN FAKTISKT VÄRLDENS STÖRSTA PLÅSTER OCH BANDAGE RUNT HELA FOTEN! Så är det bara.

Det gör inte ens ont nu när jag inte har skor på mig, jag vill bara att folk ska tycka synd om mig.

där hade jag minsann missat något!

Så jag begav mig till Knalleland för att luncha med Dennis och det var väldigt trevligt. Fick höra det senaste skvallret från jobbet, dramatik på hög nivå vill jag lova... haha. Mycket spännande, tyvärr inget jag kan skriva om här... säg så här va: det är någon som har 'fifflat' med pengar/personalkort (ingen i vår butik men någon som hör till ändå om man säger så, någon på 'högre nivå'). Mer kan jag inte säga. Fast iof  så vet jag faktiskt inte så mycket mer än så. Haha.

Men det är värst vad man missar när man endast varit borta i 9 dagar! Inte bra. Ska nog aldrig mer ta semester. Jag vill gärna vara på plats och ha koll på allt och alla - hela tiden, varje dag!

Vi tjötade även om min nya lägenhet... det verkar som att det visst ska bli inflyttningsfest. Haha. Åh jösses. Jag blir nervös bara jag tänker på det. Nej, det får bli en lugn sådan i så fall. =) Så snackade vi lite om en-armade-banditer och sedan gick vi och kollade i några affärer innan det var dags för D att bege sig tillbaks till jobbet igen.

Efter det gick jag och shoppade ett litet tag (vilket resulterade i att jag fick världens jävla skoskav av mina skor) men jag köpte i alla fall en ny behå, två par tights från Gina Tricot (ett par lila och ett par senapsgula) och så köpte jag en svart oversize och en grå 'normal' tröja på Lindex. Den svarta var helt konstigt sydd på en armen så jag ska byta den imorgon, märkte inte det föräns jag provade den hemma...

 

kimmers rycker naturligtvis in!

Fick ett urgent call från Dennis alldeles för en stund sedan... han jobbade och ville ha någon att luncha med. Självklart rycker Kimmers in! Har tagit en snabbdusch, nu fattas bara lite make-up sedan drar jag mig till de sälla jakt markerna! Det blir Kims&Dennis bästa lunch - boffay! Haha.

Peace!

med risk för att låta tjatig...

....men kolla här!

Britney Spears... 17 Februari, 2007:


Britney Spears... 9 Augusti, 2008:


Jag har då alltid stått på Brittans sida (fråga alla som känner mig) och
jag är så glad att hon mår bättre igen! I Januari firar jag tio år som Britney
fan. Haha. Helt sjukt egentligen att det var så länge sedan som mamma
köpte den första Britney skivan till mig men så är det.

Once a fan, always a fan! <3

fotboll är jävligt kul just nu!

AIK  - Elfsborg
0 - 2

Så jävla gött med 3 poäng! Speciellt eftersom Kalmar-jävlarna vann idag också! Vi får inte låta dem dra ifrån allt för mycket. Då blir det inte kul. Men ärligt talat... snart borde väl även KFF hamna i en svacka? Dem kan ju bara inte vara så här bra hela säsongen ut. I så fall får fotbollsförbundet gå in och göra dopnings tester! Eller det borde dem göra redan nu.. speciellt på dem där klonade bröderna (Elm) och den där listiga sliskiga Ingelsten!!

Jaja.

Trevlig match idag i alla fall. Elfsborg var jättebra i första! Det var ju då båda målen blev till... i andra blev det mycket att försvara sig i och med att Lasse blev utvisad (jag fattade inte varför för man såg aldrig det på tv:n) men jaja... det gick ju vägen i alla fall.

Otroligt gött med 3 nya poäng som sagt!


Kärlek är vackert!

Jag googlade på Elfsborg precis för att hitta en bild på klubbmärket
då dök även den här bilden upp... och den fick mitt att skratta!



Visste inte att dem var tillsammans! Men visst, all lycka till dem! =D







ps. jag vet mycket väl att anders är gift med emma.
och james med sin emily. men vart är det roliga i det?

Matchdax!

   vs.

matchstart 18:00


Inget SM guld till AIK...? =D

Plans and Reveries.

Jag håller på att lyssna sönder 'Plans and Reveries' som jag skrev om i mitt förra inlägg. Jag har en dålig vana av att göra det med låtar som jag verkligen tycker om. Lyssnar på dem så mycket att jag blir trött på dem och inte vill höra dem mer på ett tag. Så går det en period som jag inte lyssnar på den och typ spyr om den skulle komma på radio eller något sånt... men sedan efter ett tag kan jag börja lyssna på den igen och då ett mer normalt lyssnande.

Funderar på att sluta lyssna på den nu så jag slipper bli trött på den så snabbt... har bara haft den på repeat i en timme nu! =/ Om jag inte passar mig kommer den säkert snurra hela dagen! Men ååh, den är ju så bra!

Har kommit på att det var en av låtarna som Black Gold sjöng när dem var i Sverige... och Brendon sprang ju då in på scenen och sjöng med dem! =D Minnen. Har velat ha den här hur länge som helst. Äntligen (som gert fylking skulle sagt)!

Nej, nu ska jag ta och fortsätta städa lite!

Jag fattar inte hur det kan bli så mycket damm på mitt rum? Var fan kommer det ifrån liksom? Det är tur att jag inte är damm alergiker för isf hade jag varit död för länge sedan.

Peace.

Underbaraste låten på länge!

Black Gold var förband till Panic at the Disco när dem spelade i Sverige i Februari... deras nya låt (där för övrigt sångaren i Panic, Brendon Urie, är med och sjunger) är hur bra som helst. Jag älskar den verkligen. Det är en sån där låt som bara får tiden att stanna om ni förstår vad jag menar! Sjuk känsla. Kan inte riktigt beskriva den.

Plans and Reveries heter den! Och det är min nya favorit! Älskar delen där Brendon är med och sjunger, inte bara för att det är Brendon som sjunger utan för det är så himla vackert. Åååh. Runt 2:50 kommer min favorit del. Lyssna efter den! =D Slutet är jäkligt vackert också. Ahhh, jag blir kär!



Definitivt dagens (till och med helgens... nej, HELA VECKANS) låt!

Världens bästa mamma!

Fyller faktiskt år idag (som jag redan har nämnt) och jag tänkte bara ta tillfället i akt och säga att hon verkligen är den coolaste och bästa mamman som finns. Hon har lärt mig allt jag kan (som hur man imponerar på killar till exempel, vi vet ju alla hur bra det funkar... not)... älskar henne mest! Coolare person får man leta länge efter.

Grattis Mamma! <3


coming back lookin' delicious!

Spana in den här sprillans nya promo bilden för the VMAs 2008! 
Visst ser väl Brittan sjukt bra ut? Mjo, jag tycker minsan det. Det kändes
nästan som att man hade åkt bakåt i tiden och kollade på en gammal bild
från tiden då hon var som 'snyggast' 2000-2003! Hoppas hon uppträder och
vinner några priser på VMAs i år!! Skulle vara hur kul som helst.



Dessutom längtar jag jättemycket tills hennes nya skiva kommer ut. Hon
jobbar ju på en ny nu... hört rykten om att den ska släppas i December! Och
det är sjukt spännande för hon jobbar med folk som: Keri Hilson, Timbaland,
Justin Timberlake, Danja... m.fl... massa roligt folk!

Hej och hallå

Nu gör jag comeback! Orkade faktiskt inte blogga igår... 05:45 gick vi upp och började göra oss i ordning. Klockan 08:00 gick båten från Göteborg. Så jag var i princip helt slut när vi kom hem. Jag somnade till och med på båten (på vägen hem) haha. Så trött var jag. Vi hade det i alla fall jättebra i Danmark. Vädret var ju suveränt, önskar nästan att jag inte hade tagit jeans på mig... svettades halvt ihjäl. Vi gick runt och kollade i affärer, sedan gick vi ut och åt och sedan åkte vi båt hem igen. Mysigt.

På båtresan på vägen dit hade vi väldigt kul... spelade på dem en armade banditerna och jag hade rackarns tur hela tiden. En gång vann jag 120 kr och en annan gång vann jag 81 =D fast det mesta spelades bort... när jag gick och växlade in mina en kronor så fick jag ut 105 kr. Haha.

En annan sak som bör nämnas är hur rolig jag är... =D

När vi satt och fikade på båten så hördes det en kvinnlig röst i högtalarna: "Vi söker en chaufför"
innan hon hann fortsätta utbrast jag: "Till båten"

Det var förövrigt bara jag som tyckte att jag var rolig men så är det ju oftast!

Kort sagt, en mycket trevlig dag. Synd att inte Kerstin kunde hänga med men kanske inte hade varit så kul att åka med och vara sjuk. En annan gång kanske? Jo, det tycker jag minsann. Kim, Fanny och Kerstin i Danmark? =O

Köpte godis på båten och så blev det väl lite alkohol med, det snackas ju om att jag ska ha inflyttningsfest. =/ Vet inte riktigt. Vill ju inte bli vräkt första helgen men någonting måste jag väl anordna och lite drinkar kan jag väl då kanske bjussa på.


Nej, nu ska jag gå ner och vara lite social! Mamma fyller 45 idag och nu har andra anstormningen av gäster kommit (dvs Birgit) och visst finns det väl plats för lite mer fika i min mage. Jodå, fika går alltid ner!  Det är ju trots allt jag som har bakat pajerna... en äppel-paj och en bär-paj. Jag börjar få riktig kläm på det där nu.

Oj, det blev långt det här. Haha. Jaja, vi hörs snart igen.

Peace.

det är så roligt, jag måste skratta.

Varenda gång jag kollar ner på mina fötter och ser att mina tånaglar är chockrosa så börjar jag skratta. Det känns inte som att det är mina fötter. Aldrig har dem sett så feminina ut! Haha. Det är hur kul som helst, fast egentligen är det inte det, men jag tycker ju det fast...

Ja, just det... jag börjar bli lite trött nu. =P

Måste gå och lägga mig. Imorgon bär det av till Danmark!

WOHOO!

Vi ska ju åka tidigt så vi får väl se om jag lyckas klämma in något blogg inlägg innan dess. Annars så måste jag bara passa på att redan nu önska all lycka til Helena och Wille, some gifter sig idag (fredag)! Hoppas ni får det mest underbara dagen någonsin. Det är ni värda. =)


Sup och svälj, trevlig helg!

Jag é inte bitter!

Kalmar jävlar.

Dem kan ta sitt fula, äckliga cup guld. IT'S ALL YOURS, KALMAR!
Seriöst. Dem kan ta cup guldet, sedan kan dem köra upp det någonstans.
Men allsvenskan får dem inte! Allsvenskan är vår!

Och det är allsvenskan som räknas.

Det är ingen som bryr sig om Svenska Cupen ändå! Så varsegod Kalmar, den här bjuder vi på!  Det är förresten ingen som bryr sig om Kalmar heller... så jävla lite publik idag. Hade det varit ett annat lag som AIK eller IFK så hade det kommit mer folk. Det lovar jag.

MEN INGEN BRYR SIG OM KALMAR FF!

HAHA!

Nej... jag är inte alls bitter! =P




ps. om inte mikkaela hade varit med mig på matchen så hade jag nog varit deprimerad på riktigt!

ps2. hade nästan glömt hur det kändes att förlora en match. haha

ps3. kerstin, kom inte med någon ÖIS kommentar nu... hade det varit ÖIS Elfsborg mötte så hade det inte varit någon publik där överhuvudtaget!

Dagens Låt!

Disturbia med Rihanna


Hur bra som helst! Och musikvideon är grym också!

dagen idag går ut på

att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Haha.

Nej, jag ska väl ta en dusch förr eller senare för ikväll blir det dags för Elfsborgs match! 18.00 på Borås Arena möter dem Kalmar FF (mitt hatlag) i Svenska Cupen. Kvartsfinal var det nog till och med? Eller åttondelsfinal? Jaja, shit the same om man säger så...

Elfsborg ska vinna i alla fall. Så är det bara.

Annars blir jag arg. =D Och det vill vi ju inte.

chockrosa tånaglar!

Ibland är det kul att testa saker som man aldrig har testat förut. Jag har till exempel aldrig (så vitt jag minns i alla fall) målat mina tånaglar... men jag kände att nu, efter att ha levt i nästan 22 år, så var det dags att pröva på att måla dem! Eftersom jag inte äger något nagellack (och det har jag inte gjort sedan jag gick på mellanstadiet) så fick jag låna av Joline. Hade hoppats på svart men det var så lite kvar sa hon... så jag fick välja mellan hennes neon färger. Gult eller rosa.

Det blev rosa.

Och förutom att hälften kom utanför och jag har nagellack på fingarna så blev det ganska så snyggt måste jag säga!


Hahahaahah, nej, vem försöker jag lura? Det ser förjävligt ut! Och ingen aceton har vi heller! Haha. Skit!

Till Helena!

Den här videon är tillägnad Helena

 

Några schyssta moves till bröllopsfesten...? =D

Ibland ska man ha tur också...

Första omgången på bowlingen... Joline tar ledningen och det går riktigt uselt för mig... och jag bara såg det framför mig hur hon tog över alla mina saker. Hur jag skulle bli tvungen att ge henne allt jag äger och har (jag satsade ju allt på att jag skulle vinna i mitt förra inlägg).

Men sedan kom jag ikapp... drog ifrån och sedan (även fast hon var nära på att komma ikapp igen) lyckades jag faktiskt vinna. Vi hann spela fem omgångar och jag vann det totala då alltså.

WOOOHOOOO!

we are the champions....

Så där ja... nu ska jag och Joline alldeles snart ge oss i väg på vad som kan bli årets bowling match! Det ska bli otroligt spännande vill jag lova. Hur tror ni det går?

Själv satsar jag (så klart) allt jag äger och har på att jag vinner!

...väntar aldrig för länge!

Jag och Joline ska gå och bowla idag istället! =D
Vi får väl se hur detta slutar.


Den som väntar på något gott...

Så det blev ju ingen Danmark idag med tanke på den där 'stormen'. Kanske var det tur ändå... jag brukar ju bli sjösjuk även fast det är fint väder och lugnt på vattnet. Vi ska göra ett nytt försök på Fredag =)


bilden är härifrån, inte min.

jag visste förresten att det skulle bli så här...

...nu har ju jag semester den här veckan och tror ni inte att det ar spö-regnat varenda dag sedan i Fredags? Lite uppehåll igår iof när jag och Sarah var ute och gick. Men annars har det fan regnat konstant.

Jag visste att det skulle bli så här. Dem veckorna jag har jobbat nu (i alla fall de senaste två) har det ju vara underbart väder, hur varmt som helst... och där har jag gått och svettats på jobbet. Men nu när jag är ledig... jag blir pissed off om man säger så.

Vi ska eventuellt åka till Danmark imorgon med (med familjen) men nu vet vi inte om det blir av heller med tanke på vädret. Det ska ju bli storm imorgon och då kanske det inte är så värst kul att ge sig ut på havet? Vad vet jag? Tråkigt blir det i alla fall om det inte blir av. Jag skiter i om det regnar och så bara man får komma bort lite... men det kanske inte är så bra att åka om det ska storma.

Vi får väl se vad som händer.

VARFÖR?!

Helvete.

Jag lovar. Precis när jag hade klickat på "Spara & Publicera" på mitt förra inlägg... tror ni inte att Kalmar jävlarna gör mål då!!?! I precis samma sekund jag tryckte på knappen. Åååååååh.

Kom igen nu AIK!!

Heja Gnaget!



Och så blev det vinst igen! =) Känns riktigt bra... Kalmar spelar mot AIK just
nu... det står 2-2 just nu så för tillfället leder Elfsborg allsvenskan! =D

Dem gjorde inte sin bästa match idag måste jag säga... men ändå stark av
dem att vinna även fast dem inte spelar på sin normala standard! Yes!

Nu ska jag ta och heja vidare på AIK! =)

Skulle bara kolla om ni var med!

Nu kanske ni (med tanke på mitt förra inlägg) faktiskt trodde att jag hade hoppat på något flygplan igår. Jag ville gärna göra det men det blev aldrig av... så jag skulle bara kolla om ni var med helt enkelt! =D Här är jag alltså, har inte åkt någonstans men jag skulle gärna vilja göra det... London... mmmm!

Jag vet inte varför jag gillar landvetter så mycket! Det är så himla trivsamt där!

Jag, Sarah och Joline var experter när vi stod där uppe och väntade på att mormors plan skulle landa... vi kom fram till att planen alltid landade från höger och lyffte alltid åt vänster. Vi stod där och vi var så säkra på det här för så hade det alltid varit, under alla år som vi har kollat när flygplan landat.

Dem landar från höger.
Lyfter åt vänster.

Vi kände oss väldigt nöjda med det vi hade kommit fram till och lite stolta över oss själva för att vi hade kommit fram till något så bra.

Sedan kom det (naturligtvis) inte mindre än tre flygplan och landade från vänster....

Och där krossades våran utmärkta teori. Dem måste dirigerat om flygtrafiken när dem hörde oss prata... för vi har aldrig fel! Nej, vi har absolut aldrig fel. Vi gick ner och väntade på att mormor skulle komma ut med sina väskor och när hon gjorde det sa hon: "Är det bara ni här?" .... vi kollade runt, men vi var ju inte dem enda som stod och väntade på passagerarna. "Det är bara ni som hörs i alla fall," fortsatte mormor. Haha. Så blir det alltid.

High life! Vart vi än kommer.



ps. förresten skrev jag fel i mitt förra inlägg, jag gick upp 7:00... inte 8! vilket är otroligt, extremt tidigt för att vara en lördag när jag dessutom har semester! men inte tackar man nej till att åka en sväng till landvetter!


Hej då, vi ses, adjö, farväl... god natt, sov gott min väään...

Nu ska jag sova! Är trött som bara den... dessutom ska jag upp relativt tidigt (8:00 - det är väldigt tidigt för att vara på en Lördag när man dessutom har semester)... ska åka med mamma och hämta mormor på landvetter (hon kommer hem från Finland).

I love Landvetter! =D

Om ni inte hör från mig på ett tag så jag jag hoppat på första bästa plan till USA =D

Peace Out!

northern downpour är kärlek. <3


NORTHERN DOWNPOUR
.

Hey moon, please forget to fall down
Hey moon, don't you go down
You are at the top of my lungs
Drawn to the ones who never yawn




den vackraste låten som finns.


det är ju ny månad nu

Första Augusti! =)

Det har jag faktiskt inte tänkt på förens nu. Augusti/September är mina favoritmånader. Älskar hösten! Den fina hösten... ni vet; lite kyligare dagar, löv i vackra färger och solsken! Men jag gillar även de regniga höst dagarna. Då det är grått och blött. Sensommar/höst = bästa tiden på året.

Jag vill så gärna göra något kul... jag undrar just vad det skulle kosta att åka till USA. Får ta och kolla upp det. Panic at the Disco ska turnérna där (igen) i höst och det hade ju varit ballt att se dem på deras hemmaplan. Speciellt i Las Vegas då. Sjukt kul hade det varit.... men det kostar väl miljoners miljarder att åka dit.

Får nog snällt ta och vänta tills dem kommer till Europa igen.

vackrast. <3
 

massmördaren kimmers.

MOAHAHAHAHAHA!

Nu har jag grillat två getingar och en mygga! xD
Det är var ju kul!

Innan vägrade jag ha öppet fönstret...
nu är jag nästan rädd att det kommer bli tvärtom!


Kom an då, småkryp! Jag är redo för er nu!

Jomenvisst... här sitter jag på mitt rum och käkar glass så här en Fredags kväll... med fönstret öppet! Helt öppet! Nu tänker ni säkert: vad har hänt? ... jo, det ska jag ta och tala om för er. Jag är inte längre rädd för att ha fönstret öppet, det spelar ta mig sjutton ingen roll vilka insekter som flyger in här nu...

Jag har nämligen införskaffat den genom tidernas mest genialiska uppfingen någonsin!!

En insektsdräpare!! Haha!

Den som vågar sig in här nu blir kokt, stekt, grillad, bränd... eller vad man nu kan bli av en sån där mockagäng. Har inte testat den än... det är nästan så man tror att alla flugjävlar och getinghelveten (som alltid håller till här inne annars) känner av att jag har skaffat ett vapen. Hmmm...

Men jag lovar att höra av mig när jag har testat den!

RSS 2.0