wow!

Att jag fortfarande har någon statistik överhuvudtaget är ju helt otroligt! Men väldigt kul så klart! Fortsätt så, mina kära vänner, så lovar jag att bloggandet ska komma igång lite mer igen. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, fixa håret och sedan cykla ner till jobbet.

Vi hörs!

man måste vara rik för att se britney

Det är inte så billigt att kolla på Britney Spears. Jag vill ha 'Center Ring Seats'!!! Fan va mäktigt det hade varit - jag behöver sponsorer! Kom igen nu. Endast 4500 det kan ni väl samla ihop åt mig? Eller så startar jag en fond... "Ge Kim Central Ring Seats Fonden"... egen TV gala ska jag ha också.Dem billigaste biljetterna (för er med dålig syn) kostar 700 spänn! Hah!
Men va fan - är det Britney så är det!! Jag ska dit, no matter what men jag
kan nog dessvärre inte bjuda med min syster eller någon annan för den
delen, haha.

happy birthday mr kung

Tänk att kungen och min blogg nästan delar födelsedag. Det är inte långt ifrån och det är inte heller helt oväntat då kungen och min kära blogg har i princip samma makt! Hur ni nu väljer att se på det är upp till er själva ;D Hehe.
Grawr!

hipp hipp hurra


vill ni veta något annat som är ganska kul?

Idag är det exakt ett år sedan som jag startade den här bloggen. Så här skrev jag då:att blogga eller inte blogga.

Alla har blogg så jag kände att det var dags för mig att skaffa en också! Alltid trevligt att kunna skriva av sig lite någonstans och det här blir ju perfekt. Härligt och sommrigt väder ute idag... även fast det näst intill har stormat. Cyklade till jobbet idag på vägen dit gick det snabbt som attans för då hade jag medvind; jag susade upp för backarna som aldrig förut! På vägen hem gick det där emot... en aning slöare... motvind så in i h-vete! Det kändes som att cykla i uppförsbacke hela vägen. Men men... lite motion ska ju vara nyttigt, har jag hört!

Kollar Desperate Housewives nu! Eller ja, just för tillfället är det reklam, men ändå. Ett av de mest underhållande programmen nånsin måste jag säga! Jag lovar. Varje Tisdag sittar man bänkad och man blir aldrig besviken!

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla.
Peace.


2008-04-29 @ 21:46:57 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)
Redan då var tjötet om Desperate Housewives igång! Haha.

jagdör jagdör jagdör jagdör jagdör jagdör

BRITNEY SPEARS KOMMER TILL SVERIGE!

13 Juli så intar hon Globens scen!! Jag håller på att svimma här. Hehe. Självklart så ska jag ju sen henne nästan exakt en månad innan detta men ändå!!! Jag har hoppats in i det sista att hon skulle komma till Sverige så att jag kunde få se henne igen och nu blir mina drömmar sanna! Fy fan vad underbart.


New European Tour Dates
June 19 - O2 Arena - Dublin, Ireland
June 20 - O2 Arena - Dublin, Ireland
July 5 - Bercy - Paris, France
July 6 - Bercy - Paris, France
July 9 - Sportpalais - Antwerp, Belgium
July 11 -  Parken - Copenhagen, Denmark
July 13 - Globen - Stockholm, Sweden
July 16 - Hartwell Arena - Helsinki, Finland

från britneyspears.com


Britney Spears två gånger på en månad! -happydance-

Nu är frågan... vilka ska med och storma Stockholm den 13 juli? ;D

comeback of the year

Ni kanske har märkt att det har gått lite trögt med bloggandet den senaste tiden... *klistra in förklaring till varför här* ... nej, jag vet faktiskt inte varför. Allt som går upp måste ju komma ner någon gång, eller hur? Det har visst någonting med tyngdkraft att göra men sateliter, dem svävar minsan omkring där uppe i rymden utan problem. Så jag antar att min lösning till ett mer aktivt bloggande är att jag flyttar till rymden - där kan jag vara "uppe" hela tiden och inte ha några "nere perioder" som jag har just nu.

För att flytta till rymden behöver jag en raket. Jag har ingen raket. Det är lite synd faktiskt för detta innebär ju att det inte kommer bli så värst lätt att utföra min brilljanta idé.
jag och gamle bettan gjorde i alla fall comeback på vägarna idag! det
gick bra förutom när jag skulle ta det här kortet, det blev lite farligt.loveloveloveen bild från vår inte så hemliga resa (:

en käpp fight

Dagens händelse på jobbet var när två tanter började 'bråka'. Tant 1 ställde sin käpp vid kassan när hon gick för att leta efter en sko, Tant 2 kom fram och skulle betala sina skor - även hon hade en käpp med sig. Hon betalade, tog sin käpp, påsen OCH den andra käppen också och gick där ifrån. Jag tänkte inte mer på det förens Tant 1 kom tillbaka och var alldeles förvirrad då hon inte kunde minnas vart hon ställt sin käpp.

Susanne sa 'Den ställde du precis här vid kassan'... men den var ju inte kvar för Tant 2 hade ju tagit den också. Tant 1 ser detta och går efter Tant 2 och säger... "Jag tror du har tagit min käpp".... tant 2 svarar då: "Nehe du, det här är min käpp!" ... och så höll dem på så en liten stund tills Anna kom och hjälpte till att reda ut saken.

Var tant fick sin käpp och alla levde sedan lyckliga i alla sina dagar.
Alla utom jag, det var en jobbig dag idag, men det är en annan historia!

hemlighetsstämplat

- Ser du falken, Berg?

- Var, Berg?

tisdag = tv kväll

Desperate Housewives, Christine och Brothers & Sisters. Bästa TV-kvällen i veckan. Desperate Housewives är bäst, så klart, men jag väntar fortfarande på att Susan och Mike ska bli ihop. Det är meningen att dem ska vara ihop men dem verkar inte förstå det själva... blir lite störd.

Imorgon ska jag och Joline ut på resa. Det har ju blivit en tradition att vi åker någonstans den 22:a varje månad. I Januari var det London, i Februari var det Stockholm och i Mars hade vi lite ont om pengar så då "åkte" vi hem till mig och kollade på TV. Imorgon ska vi ut på en hemlig resa till hemlig ort.

Egentligen är det inte hemligt men det låter mer exklusivt på det här sättet ;)

har ingen lust med det här

Jag vill inte. Jag vill verkligen inte... men jag får se det så här: Det är bara en dag av mitt liv, inte ens det faktiskt. Det är bara några timmar av mitt liv men jag känner verkligen inte för det. Men det är väl bara och bita ihop antar jag. Håller på att laga lunch nu, blir en tidig sådan idag... blir lätt så när man är uppe med tuppen. Nu måste jag vakta min pasta - utan att skvätta kokande vatten på mig själv den här gången, tack.

britney spears remix

Dagens låt... Kill the Lights - Britney Spears fast på ett lite annorlunda vis än orginalet.Hur bra som helst, den här killen har verkligen talang!
Mamma, jag önskar mig ett trumset när jag fyller år. ;)

ibland har man turen på sin sida

Det var en ganska tråkig match. Elfsborg spelade bra, som vanligt, synd bara att Gefle var så jävla tråkiga och spelade med åtta personer i backlinjen... dvs gjorde det nästan omöjligt för Elfsborg att hitta på något. 1-1 stod det enda fram tills de sista sekunderna... då får Elfsborg en frispark strax utanför straffområdet och vem tar den? Anders Svensson, så klart. Och vad gör han? Han gör mål.

Några sekunder senare blåser dommaren av matchen. Vilken lycka.

Glädjerus!
Tre välbehövda poäng.


Nu ska jag alldeles strax bege mig hemmåt, dags att diska och sedan blir det 'Söndags Party med Filip och Fredrik'. Låter som ett intressant program. De två första gästerna är ju i alla fall en mycket spännande blandning: Jonas Gadell och Marilyn Manson. Haha. Klockrent.

fotboll är livet

Elfsborgs match hemma hos mamma!

Eller ja, dem spelar ju inte hemma hos mamma... det hade nog blivit lite trångt och stökigt osv. Dem spelar i Gävle mot Gefle och matchen visas på TV i en kanal jag inte har. You do the math.


till min kära vän, kerstin.

Grattis på födelsedagen! 19 år! Vilken vidrig nackspärr man får!
Hade jag haft pengar hade vi stuckit till London över helgen.
Men nu sparar vi dem kronorna vi har och sticker i höst
istället. <3 Grattis, grattis, grattis! Hoppas du har en
jättebra dag och att du får en massa roliga paket!
Du är så otroligt söt och en jättego vän! Vi får
ta och fira dig nångång snart, okej? (:

Vi ses snart.
  
Dags att ta lite nya bilder snart? :D


blä

Har en brännskada på magen nu efter min lilla olycka i köket igår. Har man jag riktig tur så kommer jag vara "märkt" för alltid. Fan. Att jag måste vara så jävla klantig.

Och herregud vilken jobbig dag det har varit idag.

Tiden har gått sakta, jag har varit trött och grinig hela dagen. Har inte haft någon som helst arbetsmoral. Har i princip bara gått runt och gnällt. Men jag lyckades i alla fall stoppa ett gäng tjejer från att stjäla ett par skor. Ha! Försöka duger! Dem här tjejerna är inte att leka med dock... fick reda på idag att dem tidigare i veckan har hotat våran praktikant med stryk.

Jag blir så trött på vissa människor.

Vart är världen på väg egentligen?

dagens, veckans, månadens cover


vi avslutar ändå dagen med den här otroligt sköna låtenny alarm signal på mobilen? yes, yes, yes.

dubbelt upp!

Dubbla avsnitt av Desperate Housewives = dubbel lycka!

Fortfarande in pain, btw.

smärtan är total

Det borde finnas någon sorts förbud mot att jag ska få vistas i ett kök... eller i alla fall framför en spis. Det är alltid något som blir fel när jag lagar mat. Idag till exempel skulle jag endast röra om i spagettin (var kanske lite väl brutal) och råkade skvätta kokande vatten på mig själv. Så nu har jag en jävla brännskada på min mage och det svider så in i helvete! Jag är INTE bra på att hantera smärta, i alla fall inte just nu.

Jag tror bestämt att vattnet brännde ett hål i skinnet så snart kommer väl antagligen alla inälvor osv att rinna ut. Och så måste jag städa upp det också... som om inte röran i köket var nog.


Skit.


dagens roligaste...

Hade en kund som talade Engelska idag och det tillhör inte ovanligheten, det kommer i någon varje dag som är sugen på lite skor och som man måste förklara saker och ting för på Engelska. Skillnaden idag var att Engelska var den här personens modersmål. Hörde direkt att han var Amerikan och när jag sedan fick ta en titt på hans legitimation (han skulle betala med kort) så såg jag minsan att mina misstankar stämde.


Los Angeles, California, stod det på hans ID!


Min första tanke var: Vad i helvete gör du i Borås, männska? Min andra tanke var: Ta med mig hem, snälla?


Jag tror inte jag gjorde bort mig alldeles för mycket med min Engelska. (; Hoppas inte det i alla fall.

eins, zwei, drei, vier, fünf...

...sechs, sieben, acht, neun, aus.

Låten Sonne med Rammstein är den nya melodin på min mobil som väcker mig varje morgon. Ett mycket trevligt sätt att vakna måste jag säga. Lite brutalt kanske men det kan ju vara kul det också.

Är förövrigt helt slut efter en dag på jobbet men så kan det gå när det är mycket kunder och lite personal. Har fortfarande inte hittat mina Harry Potter glasögon men tack för tipset, Helena, jag ska fortsätta söka om ett tag. Först ska jag kolla på Bolt. (:

help, i need somebody

Jag kan inte hitta mina Harry Potter glasögon! Finns det något orakel/spektakel där ute som kan tala om för mig vart jag har lagt dem?! Är det inte typiskt att just när man vill ha något som mest, så finns det inte där!

hjälp en vän i nöd.

harry, är det du?!en stor, rund, gul ost!

le nu, busan.


tänk om...


Tänk om man hade fått fira sin 22a födelsedag
med att åka på safari i Syd Afrika och se några
lejon äta upp en hjort.... Det är inte nog många
som kan säga att dem gjort det.

blåkulla here i come!

I år är det den första påskaftonen för mig som jag firar alldeles själv men lika glad för det är jag men gladast är nog räven. Bryr mig ärligt talat inte så mycket om påsken... det är väl ingen stor grej så där. Jag ska värma upp lite mat som jag fick med mig hem från mamma igår och kolla på Robinson. Det är mina planer för ikväll... kanske en film också? Vi får se om jag slår på såpass stort. Det roligaste med påsken är ju påskägg, fyllda med godis men något sådant har jag banne mig inte fått i år.

En något underlig dag på jobbet idag. Tiden gick så himla sakta och jag hade en dålig känsla hela dagen. Men men... så kan det vara ibland, livet kan ju inte alltid vara på topp!


glad påsk <3


and she joined the dark side...


http://twitter.com/heykimmers

om två månader åker vi <3


so why don't i just... go?the exit - forgive durden ft. brendon urie & dan young ♥

ångesten slog till. som ett slag rakt i ansiktet.


Igår när jag gick och la mig fick jag akut dödsångest. Jag hade huvudvärk och låg och inbillade mig att snart slutar hjärnan bara att funka, det är en hjärntumör. Snart är det över. Jag tog två alvedon men dem hjälpte inte till en början så där låg jag och funderade. Tankarna bara snurrade runt i huvudet nästan lika mycket som jag låg och vred mig i sängen.

Kommer jag någonsin att vakna igen om jag somnar
, tänkte jag.
Borde jag skriva någon sorts brev? Vem kommer hitta mig här?
Jag vill inte dö, jag vill inte dö, jag vill inte dö.

Alvedonen började verka, äntligen, och efter några djupa andetag kunde jag slappna av igen.


Det är jobbigt när det blir så där. Det händer sannerligen inte ofta... men när det slår till, så är det som en rak höger rakt i ansiktet eller en spark i magen. Men jag vaknade idag också och humöret har varit på topp, ingen ångest så långt ögat kunnat nå.

Kan man vara annat än glad när vädret är underbart, man har världens härligaste arbetskamrater, världens bästa familj (som bjöd på världens godaste påsk-middag) och när Elfsborg vinner borta mot Örebro för första gången på 39 år. "Örebro-spöket" spökar inte mer. Nu känns ingenting omöjligt. SM guld, here we come.

så kan det gå om inte haspen är på.


never gave a damn about the weather.

Den här framsidan spenderar jag, Joline,
Fanny och Emilia på Sveriges vårdag.jag har faktiskt bara två ben.

Joline lurade ut mig i skogen idag. Det var ju det där med att motionera. Det gick bra dem första två veckorna men motivationen börjar dala igen. Olyckligtvis. Jag antar att jag alltid kommer se ut så här. Gick i alla fall en promenad med Joline och Benjamin. Benjamin (som för övrigt är en häst som Joline red på) och jag höll inte riktigt samma tempo, fick halv-springa för att hänga med.

Inte så snällt av käraste Benjamin att inte tänka på att jag faktiskt bara har två ben. Han har fyra. Dessutom har han hästkrafter, det har inte jag.benjamin är sötnosen i blått täcke. bilden har jag stulit från jolines blogg.

today i'm gonna write a sad song...Christina Perri.
Underbart bra. Kolla hennes myspace här.
Mina favorit låtar är 'Sad Song' och 'Story' ♥


full av beundran.keltie colleen är min nya idol ♥

eurovision song contest 2009

Finlands bidrag i år.Hyvää Suomi!


12 points from Kimmers.

(:

Nu ska jag packa ihop min dator och ta en promenad hem till mamma. ♥


gekås - en reality serie?

Håll i er nu.... Gekås i Ullared ska bli en dokusåpa!

Inspelningarna kommer att börja i sommar och detta ska då visas på Kanal 5 i höst. Och nej, det är inget skämt (lite försent att dra April skämt nu). Det ska då handla om personalen som jobbar där, kunder som kommer dit och vad som händer där om dagarna. Vad ska man säga egentligen? Viserligen vet jag, som jobbar i butik, att det kan hända en hel del intressanta saker... roliga saker sägs, udda kunder kommer in och ställer udda frågor. Dessutom är Gekås ungefär 100 gånger så stor som butiken jag jobbar i (ingen överdrift där) så jag tror säkert att det händer en hel del intressanta saker där. Men ärligt talat... en dokusåpa om ett varuhus? Vart är vi på väg. Finns det verkligen inget vettigare att göra TV program om?Bu eller bä?


En sak är säker...
...det är i alla fall en bättre/roligare program idé än 'Den rätte för Rosing'.
Kanal 5 har "bytt upp sig".

a love like ours, could never die.


har inget vettigt att skriva idag, så jag låter faktiskt bli.
njut av den här underbara låten istället (=

allsvensk premiär

Vilken underbar stämning det var i hela staden igår. När jag klev ut i vår-värmen och började gå mot arenan så kunde jag redan höra dem sjungde fansen på Borås Arena... hela vägen upp på "berget" där jag bor. Gåshud. Och destå närmare jag kom, destå bättre hördes det... när jag tillslut hörde exakt vad dem sjöng 'Elfsborg, Elfsborg, Elfsborg' så ville jag lägga benen på ryggen och bara springa dit. Gåshud igen. Skyndade mig så gott jag kunde och tog plats med Mikkaela, Ella och Robert bland guliganerna.

Det var aningens varmt måste jag säga, jag hade både på mig jacka och Elfsborgs halsduk och det var säkert 20 grader! Sedan blir man lite extra varm i kläderna när man ska stå och hoppa och sjunga. Det var jättebra stämning på arenan, speciellt i Hammarbys klack, oj vad bra dem var... så bra att jag och Mikkaela funderar på att byta stad.

Matchen var underhållande och Elfsborg var klart det bästa laget (även fast Hammarby gjorde det klart snyggaste målet). Synd bara att dem inte lyckades sätta dit några fler av alla dessa chanser som dem hade. Elfsborg hade 13 skott på mål och Hammarby hade 1. Vad ska man säga? Ibland har man inte turen på sin sida. Men herregud, det var bara första matchen, det känns otroligt bra... det här blir Elfsborgs år, sanna mina ord.

Fantastiskt kul att gå på fotboll igen! Trodde inte jag hade saknat det så mycket alls för jag kan inte säga att jag följt allt lika mycket som jag gjort tidigare år under försäsongen... men när man väl stod där på läktaren igen så kändes det. Jag hade saknat Elfsborg, jag hade saknat fotboll mycket mer än vad jag trodde det var möjligt.

Nästa hemmamatch är mot Kalmar FF (mitt hatlag, som ni kanske minns?) och jag kan knappt bärja mig!foto: carina walter asp (aka min mamma)

mensvärk x3000

Vaknade mitt i natten av extrem mensvärk. Omöjligt att somna om utan alvedon. Så jag tog två stycken och var tvungen att sitta upp och vänta tills smärtan gick över och jag kunde gå och lägga mig igen. Fy fan vad jobbigt det är. Och jag är trött som fan, har inte sovit så bra i natt. Tyck synd om mig.


nu kör vi!


 

en förändring, tack.

  


När jag får lön den här månaden ska jag unna mig en klippning. Det är på tiden att det händer något med mitt hår. Viserligen har det ganska nyss fått en ny (röd) färg men det ser bara för tråkigt ut när det bara hänger där och det inte "händer" något. Funderar på något i stil med bilderna... fast jag behöver lite längre hår för att ha den "andra" frisyren men något i den stilen i alla fall.


ps. det är förresten bara en ren slump att alla på bilderna har svart hår, jag behåller mitt röda (:


framåt ife, vi är if elfsborg från borås

 vs.

Det går inte att bli mer laddad än vad jag är just nu!
Så jävla kul ska det bli! Äntligen! I vanlig ordning tror
jag på SM Guld i år (det gör jag förövrigt varje år) men i
år är jag tydligen inte ensam om detta. Hoppas Elfsborg
pallar trycket (;

vet ni vem jag gillar?

Carina Berg.Hon får gärna flytta in hos mig också!

take me theretake me to south disco so i can go see panic at the africa.

fenomenet twitter.

Twitter har blivit min nya addiction. Jag har ingen egen och jag måste säga att jag var väldig tveksam till detta i början (när jag fick reda på vad det var)... det är som en blogg fast varje inlägg är typ en mening och man uppdaterar väl kanske lite oftare? Man kan uppdatera från mobil och datorn... man kan alltså skriva in vad man gör dygnet runt och hela tiden.  Det är som en blogg egentligen fast annorlunda ändå.

Too much tyckte jag det var i början. Varför skulle man vilja veta vad en person håller på med dygnet runt? Små korta meningar som man egentligen inte 'makes no sense at all'.

MEN...

...det är så där irriterande beroende framkallande när man hittar någon som skriver roligt och intressant. Man uppdaterar sidan titt som tätt och väntar med iver på nya uppdateringar. Sinnesjukt egentligen. Att man kan bli så 'beroende' av något sånt här men så är det.


En fluga som snart försvinner? Eller något som är här för att stanna?
Det återstår att se... det dröjer nog ett tag innan jag skaffar en i alla fall.

Om jag någonsin gör det. 


Det tog ju mer än ett år innan jag skaffade Facebook så... (och jag fattar fortfarande inte vad det är bra för)

failade fajitas på en fredags kväll.

Har precis ätit två misslyckade fajitas! Tänkte att det kunde vara kul att pröva något annat än tacos men det blev inte som jag hade tänkt mig. Blev väldigt ledsen på grund av detta men... vad ska man göra? Jag vågade i alla fall prova.Hade jag lyckats kanske mina fajitas sett ut som på bilden.
Fast utseendet räknas ju faktiskt inte...

zombie varning!

Nu har jag vaknat (efter ett glas med egen pressad apelsin juice) och jag har cirkus 25 minuter på mig att göra mig i ordning... detta kan gå illa, haha, så seg som jag är på mornarna om man säger så. Fast... den här juicen gjorde lite succé. Känner mig inte riktigt så mossig som jag gjorde när jag vaknade.

C-vitamin.

Jo, det ska ju vara nyttigt har jag hört.Dagens frågeställning; twitter eller inte twitter?
Ska funderar på detta under mina nio timmar på jobbet. Whoohoo!


check this hand cause i'm marvelous

YES YES YES!

Äntligen!

Blev överlycklig när jag idag läste i tidningen att Lady Gaga kommer
till Sverige och spelar på Gröna Lund i sommar. Den 2:a Augusti för
att vara exakt. Ni kan hoppa upp och sätta er på att jag kommer vara
på plats då! ;D Mina trogna följeslagare Joline också förmodar jag. ;)


dead

Jag är ofattbart trött. När jag kom hem från jobbet satte jag mig på en stol i köket och bara stirrade i sju minuter innan jag ens orkade plocka in det jag hade handlat i kylskåpet. Det har varit några lååånga dagar nu och slitsamma sådana.

Idag var det dock värst. Mycket folk hela dagen. Från kl. 15 - 19 stod jag nästan i kassan hela tiden, kunde inte ens ta hela min rast då Susanne fick alldeles för mycket att göra. Inte så kul att bara vara två i personalen när man har så mycket att göra.

Men nu har jag i alla fall bara en lååååång dag kvar och vi får väl helt enkelt se om jag överlever den.

det här är inget skämt

Det är 1:a April. Mitt normala internet är tillbaka, löneförhöjning idag, solen skiner, jag är hur trött som helst men va fan, lite får man lida. Eller hur? Känns så himla gött att internet går på normal speed igen, det har jag verkligen saknat, egentligen hinner jag inte blogga nu för ja måste göra mig iordning i håret innan jag sticker iväg till jobbet.

Men weeehooo! Dags att fira idag! Förhoppningsvis (om det inte blir för mycket att göra) får jag sluta tidigare idag, då blir det party! Ett glas tropisk bravo juice!

I'm out.


RSS 2.0