quasi quasi ? not no more.

JAG SER NORMAL UT! =D



inte på den här bilden kanske men annars så! ;D

dessutom är mitt internet normalt igen! WHOOHOO!

fast nu, mina damer und herrar ska jag gå och lägga mig.


HEJ SVEJS, GRUS OCH GNEJS!

kim och joline på hotell = ingen bra kombination

Ytterligare en London video. Här ska vi attackera godis&dricka maskinen!


bröllops duellen



Kimmers och Julle ska ut på bio ikväll! Bröllops Duellen blir det idag.
Verkar som en hyfsat rolig film ändå och jag har alltid gillat Anne Hathaway
och Kate Hudson dessutom så detta ska bli mycket trevligt.

why me?

Vill ni veta någonting jävligt äckligt?

Klart att ni vill!

Mina kära blåsor eller va fan det nu var jag hade i munnen har börjat spricka och gårdagen spenderade jag mestadels med att spotta en massa var! Jag kan ju inte direkt säga att det är det fräschaste jag varit med om - ska jag vara helt ärlig så smakar det faktiskt RÖV!

Inte för att jag någonsin smakat på röv men det smakar som jag kan tänka mig att röv smakar. Och ännu är det någon blåsa kvar där inne.


Varför just jag?

Och hur många gånger har jag användt ordet röv i det här inlägget?


quasimodo puckelkind

Så jag är hemma hos mamma och gänget, gick ju hit efter att jag vara på apoteket och köpt min bakteriedödande munskölj på apoteket! Och jag förklarade precis min situation med den svullna kinden för Robin.

Robin: Nawww
Kim: Så jag är Quasimodo
Robin: Du har la fan ingen puckelrygg
Kim: Men jag är Quasimodo puckelkind!


Förresten så sa hon... tanten på apoteket att det där munsköljet skulle svida så in i helvete (hon sa inte helvete, det lägger jag till för att det ska bli lite dramatiskt) så när jag skulle testa att sköja för en stund sedan var jag halvt livrädd. Trodde det skulle vara som Listerin x 3000! Men va fan... det kändes ju ingenting.

Jag är en sån hårding!

london video



i vanlig ordning spelade jag och joline in ett par videos när vi var i London!
här har ni ett litet smakprov på hur det kan gå till när vi bor på hotell ;D

idol nästa för joline?
hon skulle garanterat få min röst i alla fall!

vänner för livet (eller reign over me som den heter på engelska)



Satte på den här filmen igår när jag som mest kände att jag behövde
distrahera mig själv från smärtan! Och den var riktigt bra! Jättefin film.
Låg där i sängen och bölade som en gnu. Man gråter, skrattar och blir
berörd! Den är ganska tragisk men ändå rolig och ja... den var verkligen
 jättebra, Adam Sandlar spelar så jävla klockrent så det finns inte.

Vänner För Livet rekomenderas verkligen av moi!

guten morgen mine fine vänner

Jajamän, Quasimodo is back in business efter ytterligare en relativt sömnlös natt. Jag gick ju och la med efter 21 nån gång, vaknade igen vid 1 och så tog det ett bra tag innan jag kunde somna om. Vaknade återigen vid halv 4, somnade om och nu har jag varit vaken sedan klockan 6. Har legat och lyssnat på Adam and Gry's morgon show på Mix Megapol. Mycket intressant.

Men men... hoppade upp ur sängen strax innan klockan 9 och satte mig vid datorn då ska ni veta... att en av blåsorna i munnen sprack och så fick snällt stå och spotta var i några minuter. Gööööött! Men jag ser fortfarande ut som en halv Quasimodo, det är två blåsor kvar.

Har varit i kontakt med vårdcentral och dem sa att jag skulle kuta ner till apoteket och köpa en bakterie dödande munskölj! Eller ja, hon sa inte att jag skulle kuta, men ändå. Det tänker jag banne mig göra. Och har det inte gått över på två dagar så skulle jag komma in för då kanske jag behöver antibiotika. Hon trodde förresten att (eftersom jag kännt att jag varit på väg att bli förkyld) att infektionen satte sig i munnen istället!

Trött som få är jag! Men ska hoppas in i duschen nu för mitt hår är lika fett som ett paket margarin! Sen ska jag ner på stan så ja, föräldrar, håll er barn inomhus, Quasimodo ska ge sig ut bland folket.



ps. nej, jag kan inte tyska (:


tack och adjö för idag

Nu går jag och lägger mig och när jag vaknar hoppas jag innerligt att värken och bulan är borta! Annars blir det väl såpass att jag få masa mig ner till vårdcentralen i alla fall och söka hjälp =p Just nu skulle jag vilja att dem amputerade bort hela mitt huvud!

Vilken befrielse!


God natt gott folk!

nu får det vara nog

jag orkar ärligt talat inte med den här smärtan längre!

GE MIG MORFIN!

18 alvedon och två dygn senare...

...är jag fortfarande svullen som en ballong!

Det känns som det är typ en stor blåsa på innersidan av kinden men jag vet inte, det syns typ ingenting när man kollar i spegeln. Har sovit i cirka fem timmar i natt men jag funderar skarpt på att gå och lägga mig snart igen. Ta en liten tupplur, ska bara vänta på att denna dos av alvedon skall börja verka.

Jag blir verkligen inte klok på det här.

Och problemet är att jag inte vill gå till någon tandläkare eller läkare och betala typ 600 spänn för att dem ska kolla vad som är fel... och sedan när dem väl hittat ett fel ta ännu mer betalt för att lösa problemet! F A N heller. Jag fick inte så bra lön som jag hade trott och hoppats den här månaden så det blir till att hålla i pengarna den här månaden också!

Så jag får väl helt enkelt leva med att se ut som Quasimodo och bara hoppas och tro att svullnaden har gått ner någorlunda tills på Fredag då jag ska tillbaks till jobbet!



doktor quasimodo har hittat problemet...?

Nu har jag googlat lite på allt möjligt som denna uppsvullnad an tänkas vara... och jag trodde det var tandköttsinlfammation först men vid närmare eftertanke så tror jag inte det längre. För det är varken tänderna eller tandköttet som ömmar.

Jag skall nu själv ge mig diagnosen: Spottkörtel sialoskopi! Det vill säga, svullna spottkörtlar för er som inte riktigt ligger på min nivå när det gäller att låtsas vara läkare.

"Spottkörtlarna sitter ytligt i ansiktet och i munslemhinnan. Vanliga besvär från spottkörtlarna är svullnad som i typiska fall förvärras vid måltid. En svullnad i underkäkens spottkörtlar eller i öronspottkörteln kan bero på infektion och inflammation. Rekommenderad behandling blir i sådana fall salivstimulerande åtgärder (suga på syrlig karamell eller citron vid måltid samt att försiktigt massera över spottkörteln). Om besvären förvärras i form av ökad värk och feber kan man behöva behandla med antibiotika."

Det stämmer in ganska bra för det var efter vi hade ätit frukost på flygplatsen igår som det började kännas svullet! Sedan när vi kom hem och åt middag så blev det ännu värre och ja, alla vet ju hur jag ser ut nu.


Somebody, give me some syrliga karameller!

ballong face

Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt men kanske är det en inflammation av något slag? Halva mitt ansikte har i alla fall svullnat upp! Eller ja, det är faktiskt bara kinden som svullnat (och det ser ut som att jag har påsjuka). Kanske är det tandköttet som är inflammerat? Jag trodde först det var något fuffens med mina tänder men dem är inte ömma eller någonting. Väldigt underligt.

Känner man på kinden så känns det ungefär som ett jättestort myggbett... och det är dessutom lite ömt när man trycker på det? Det ser dessutom helt pshyco ut! Jag tycker jag liknar Quasimodo i Ringaren i Notredam lite grann! Och det kanske inte är direkt så man strävar efter att se ut.

Jag har ett stort huvud i vanliga fall men
nu ser jag ju för fan ut som en ballong!


dag 2: london i bilder <3

london eye:
 
  


big ben:
 


buckingham palace:
  


abbey road:
 


dag 1: london i bilder <3

picadilly circus:
  
 


starbucks:
  


hotellet (efter en hel del shopping):
 

i'm in love with this town

Känns ju lite lagom kul att komma hem till Borås igen när man precis spenderat två och en halv dag i London! Tråkigt rent ut sagt. Jag har gärna stannat kvar resten av månaden! Resten av året? Why not? Så jävla underbar stad. <3 Just nu väntar jag på att Joline ska ladda in bilderna på sina dator sedan är det min tur att ladda in dem!

Vi har haft det hurt bra som helst, spenderat den mesta tiden i affärerna på Oxford Street men vi har även hunnit med att se Big Ben, Buckingham Palace, Abbey Road och så åkte vi London Eye (då jag förövrigt fick panik, det var nästan så att jag såg hela mitt liv flasha framför mina ögon och trodde att jag skulle ramla ner och dö). Men det gick bra och utsikten där uppe var ju wonderful (:

Jag älskar London.
Så enkelt är det.

Bilder kommer senare.


london, here we come



Imorgon bär det av! Joline fyller som sagt femton år idag och då
bestämde jag mig för att fixa den bästa presenten någonsin! Så
det fick bli en resa till London! ;) Imorgon klockan 7.10 lyfter planet
från Landvetter och på Lördag kommer vi hem igen! Yess! <3

Har inte kunnat skriva något om det här i bloggen, jag bokade resan
i November redan! Men Julle läser ju min blogg så därför har jag inte
kunnat nämna något förens nu! Lilla sötnosen började gråta av lycka
när hon öppnade mitt "paket" haha

i'm alive

Mitt internet är så där segt igen och det tar ungefär 10 minuter att ladda varje sida och jag har inte tålamod att sitta och vänta på att varje sida ska ladda!! Därför har jag inte uppdaterat de senaste dagarna men nu är jag hemma hos mamma och gänget och firar Jolines födelsedag och här är minsan internet snabbare än snabbt ;D


looking back on the things i've done



När jag städade/plockade i ordning/sorterade mina CD skivor innan idag blev det Backstreet Boys för hela slanten. Black & Blue var en av de första skivorna jag fiskade upp ur kartongen och då föll det sig ganska naturligt att det var den skivan jag skulle lyssna på.  Det var så himla längesedan man lyssnade på BSB.

Just därför får Shape Of My Heart lov att bli dagens låt idag!



i'm here, with my confession
got nothing to hide no more
i don't where to start but to
show you the shape of my heart

snodde den här från anna, för sån är jag!

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på? Ingen! Syns inte det? ;)

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?
London eller Stockholm

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med? Resa och gå på massa konserter!

4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?
Panic at the Disco (det är bara ryan som skriver men ändå)
Helena
Anna
Keltie

ps. nej, jag kan inte räkna till tre (:


5. Prenumererar du på någon tidning? Nejfan, men det var tider det, när man prenumererade på grejer. Min Häst, Kalle Anka och OKEJ. Haha. 

6. Vad fick dig att börja blogga? Jag har försökt flera gånger innan att starta en blogg men så i April förra året bestämde jag mig helt enkelt för att nu jävlar ska jag börja på riktigt! Och nu har jag hållt på i nästan ett år, jag är fan imponerad av mig själv

7. Har du några stora planer detta nya år?
Jag ska gå på en massa bra konserter och leva livet!

8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv? Jag tar hellre en bulle!

9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?
Friends

10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu? Det har funnits hund i familjen enda sedan jag föddes. 

11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?
LÄTT! Jag skulle åka tillbaka till förra året. Haha. 8 juli, London, Panic at the Disco konserten på Astoria! Det finns fan INGET som slår den kvällen!

12. Vad är det mest onödiga du har köpt?
Haha, åh herregud, vart ska jag börja?

13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta? Idrott =p

14. Har du några inplanerade resor det här året? Mjoo... det kan hända att jag har ;) Stockholm i Februari är i alla fall helt spikat och klart.  

15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? Jag har röda, väldigt slitna pyjamas byxor på mig just nu. Det var väl det... ;)

16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg? Haha ja, det händer

17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder? Nej för faen.

18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?
Jag har varit singel ganska länge nu faktiskt.

19. Svär du ofta? Haha, jo, räkna bara alla gånger jag svurit i det här inlägget och multiplicera det med 365

20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats? Varberg. Hamnen vid Getterön. Wonderful.

let's have some fun, this beat is sick !

Så där ja, det blev ju bra bilder ändå. Får väl tacka
kamera blixten för det för så här ljust är det inte alls!
 
 
 

Wohoo! Ursäkta skräphögen i hallen och mina röda
pyjamas byxor med stjärnor och månar på! haha!

extreme makeover: kim edtion?

Har precis kollat på Top Model och idag var det det klassika makeover avsnittet! Men inga överdrivet hysteriska utbrott idag, jag är faktiskt rätt imponerad! Hur som helst så känner jag nu själv för att styla om mig lite grann. Börjar faktiskt sakna mitt rödaktiga hår. Kanske är det dags att bring it back? Det blir alltid så här, varje gång dem har makeovers på Top Model, så känner jag för att göra en makeover också!

På tal om makeovers så har min lilla lägenhet fått en liten sådan just idag. Mamma var som sagt här och hjälpte mig att skruva upp lite grejer! Så nu har jag bland annat en stoooor spegel i hallen och CD hyllor i vardagsrummet. Det är ju ganska mörkt nu men jag ska springa och ta ett kort i alla fall så jag kan visa (:


Vad tycker ni förresten? Ska jag färga håret rött (inte knall-rött utan mer brun-röd)? Eller bara en mörkare brun färg?


do the helen keller and talk with your hips

Jag har upptäckt ett nytt band, eller ja, inte direkt kanske... jag kollade upp dem för några månader sedan när jag fick reda på att dem skulle vara förband åt Katy Perry på Nalen i Februari. Letade upp deras myspace idag igen för att "presentera" dem för Joline.

3OH!3

Det är lite rock, lite electronica, lite gangsta'. Svårt att beskriva men jag börjar verkligen digga dem och det är ju alltid kul när bandet/artisten man ska gå och kolla på har ett bra förband! Både jag och Julle känner att vi kommer kunna digga loss till det här den 22 februari!

Funderar på att sova en natt på hotel i Stockholm? Känns nästan skönare än att behöva åka hem mitt i natten men samtidigt så har man ju inte så där överdrivet mycket pengar att lägga på sådant... Jaja, vi får väl se vad som händer, kul ska det bli i alla fall.

Kim och Joline ute på resa igen (;



a picture with books

Jag kom ju på att jag faktiskt har några bilder jag kan visa redan nu, som jag tog precis innan jag började flytta in grejor, då det var alldeles tomt! Men då får ni ju i alla fall se de fina tapeterna jag valde ;)

sovrum:


kök:


vardagsrum:



Ingen bild på badrummet men det får ni leva med =p

things have changed for me

Hej kompisar, jag vet att jag har blivit lite trög den senaste tiden med bloggandet. Men det har varit mycket nu. Flytt, ny chef, inga pengar etc etc. Men saker och ting börjar äntligen bli bättre. Jag har ÄNTLIGEN fått ersättning för pengarna som jag blev bestulen på den 11 december! 3151 kr! Rakt in på kontot! Det var inte helt fel måste jag säga.

Man börjar anpassa sig till att man har en ny boss. Det rullar på och det går bra nu. Vi har precis just idag börjat med vår stora ombyggnad - vi ska ju så gott som få en helt ny butik! Nytt golv, ny inredning, nytt allt! Ska bli spännande och det kommer säkerligen att bli superfint.

Börjar dessutom få väldigt bra ordning i lägenheten. Allt är inte hundra än, lite grejer kvar att sätta upp på väggar + skräp att kasta men på Onsdag ska morsan komma hit och hjälpa mig, så ska vi försöka fixa det allra sista. Sen ska ni få se bilder, jag lovar! (för jag har faktiskt hittat min kamera nu)


russian roulette is not the same without a gun

Förresten... sa jag inte igår att jag skulle halka? Självklart gjorde jag det när jag gick hem från jobbet. Mitt i vägen dessutom men som tur var så var det inga bilar i närheten, inte för att jag tror att dem hade kört på mig - men det hade varit jävligt pinsamt.

En tjej såg mig och hon frågade hur det gick.... "Bra" svarade jag och skyndade mig där ifrån! Jag hatar snö! Jag hatar det. Det är en månad försent nu, hade det här varit i början av December kanske jag hade god tagit det men nu? Nu vill jag bara att det ska bli vår.


Och på tal om ingenting... jag måste verkligen försöka hitta min kamera någonstans. Jag har inte alls mycket kvar att packa upp så den borde ju rimligtvis ligga i någon av lådorna/påsarna som är kvar. Måste ju ta fina kort och lägga upp här.

Jag trivs verkligen jättebra här förresten, det är så lugnt så jag har börjat undra om min grannar aldrig gör någonting - jag hör ingen musik, ingen tv, inget prat... ibland hör jag när hon som bor ovanför går omkring men det är typ allt. Känns jätteskumt! Är det verkligen så bra isolerat? Betyder det att jag faktiskt vågar lyssna på iaf liiite högre musik? Pratade med en av mina grannar igår, Monica, hon som bor ovanför - en jättetrevlig dam! =D då blev jag glad!

love lockdown.

Det här är min favoritlåt just nu by the way...


I'm not lovin you, way I wanted to
See I had to go, see I had to move
No more wastin' time, you can't wait for life
Which is wastin' time, where's the finish line

vad är nu detta?!



Hur kommer det sig att ingen talat om för mig att Top Model 11 började igår?! Nu blir jag lite besviken på min omgivning och jag skulle gärna vilja ha kompensation för detta! Ska vi säga 500kr (var) för att ni inte sagt åt mig att Top Model börjat igen?! Det tycker jag låter som en fair deal.

Nu tvingas jag börja titta på avsnitt nummer två ikväll och det känns verkligen inte bra. Men men, jag får väl helt enkelt leva med det här.

Och... what's up with the snow?

Jag har bara nerförsbackar till jobbet. Vad tror ni kommer hända nu? Jo, jag kommer väl så klart att halka och rulla hela vägen ner och sen se ut som en jävla snögubbe när jag kommer fram. Hade jag haft en pulka eller åtminstonde en snöskoter så hade mitt liv kännts mycket lättare. Men har jag det? Nej!

Och varför har jag inte det? Varför finns det så mycket backar i Borås?

Funderar på att döpa om min blogg till "Kim är arg på världen"
Eller åtminstonde fixa en kategori som heter så... det kanske är lite bättre?
För jag är ju inte arg hela tiden.

varför är det alltid någon eller något som måste agera glädjeförstörare?

VARNING: JAG ÄR ARG.

Här är jag, glad över att äntligen ha flyttat in i min alldeles egna lägenhet och efter allt strul och all stress i December med pengar, ny chef, lägenhets jakt och annat... så kändes det rent ut sagt så jävla bra att det var ett nytt år! Jag kände mig glad och det kändes som om allt fick en ny start.

Men så klart finns det alltid något som ska förstöra glädjen?

Subban jag hyrde förra lägenheten av kräver mig nu på pengar för hon tycker inte att jag har städat orendtligt! Väldigt konstigt tycker jag eftersom att jag bland annat spenderade nästan en hel timme en kväll med att göra rent hela badrummet... hon skrev i ett SMS till mig så här:

"Hej, blev besviken när jag kom hem, du hade inte städat så nu har jag fått storstäda hela dagen, vill gärna ha kompensation för detta"

Hon påstår att det var dammigt som fan! Också mycket konstigt eftersom jag (samma dag som hon fick nyklarna) till och med gick dit INNAN jobbet och dammsugade en sista gång. Men hon kanske ville att jag skulle flytta på alla möbler skura vartenda hörn? Och så ville hon säkert att jag skulle dammsuga allt porslin också och att jag skulle slickat upp skiten bakom spisen!

Fem timmar säger hon att hon var tvungen att städa!

Stackaren! Jag har städat den lägenhet (46 kvm) mycket väl två eller tre gånger medans jag bodde där och det tar fanemig inte fem timmar! Om hon nu var så missnöjd när hon kom hem så kunde hon ringt mig med en gång och sagt som det var.. så hade jag kunnat komma dit och städa om! Så hade hon kunnat visa mig exakt vad det var som var fel?

Och det värsta av allt tycker jag är att hon är så jävla feg att hon inte ens vågar ringa och säga detta till mig. Nej, hon skriver ett litet sms istället. Ååååh, hon ska få sina jävla pengar imorrn... kanske ska jag även köpa en mopp till henne som hon kan köra upp nånstans?


Alltid är det någon jävel som ska döda ens glädje.

i see your true colours. (:




Bästa reklamfilmen som någonsin gjorts. Ärligt talat.
Jag blir alldeles tårögd varje gång jag ser den!

rajraderaderaderajrajrajraj

Ja, ni förstår?

Firmafest igår! Hahaha. Eller ja, vet inte om man kan kalla taco /singstar kväll för fem personer en firmafest men oj, va kul vi hade det! Och oj vad mycket vin det blev. Jag har nog aldrig druckit så mycket vin i hela mitt liv. När kvällen slutar med att jag och Annelie, står och håller armarna om varandra och sjunger ABBA's Happy New Year då vet man att det var en lyckad kväll.

Bästa kommentaren kom från Susanne när hon kom in i Annelies kök med en flaska vin i högsta hugg: "Jag gillar små pojkar"... varpå Annelie's fem åriga son lägger benen på ryggen och försvinner ut i från köket på mindre än två sekunder! Kan lugnt säga att det var ÅRETS bästa kommentar ;) Haha.

Kom hem runt kl 1... kände mig inte ett dugg trött så jag satte mig vid datorn till kl 2. Upp igen kl 7 och nu måste jag verkligen sticka iväg om jag ska hinna till jobbet.

Adjöken adjö!

never meant to brag

Men om vi nu ska prata om något som är kul så måste jag bara passa på att få skytra lite... för jag är nämligen med på omslaget till Panic at the Disco's nya CD/DVD! HAH! Det ni! Lite lustigt för den heter "Live in Chicago" men dem har en bild från London på omslaget, haha. Men väldigt trevligt, jag har ringat in mig själv i en röd cirkel så att ni hittar mig.

Så nu är man en easy, breezy, beautiful covergirl också (;



Eller så kollar ni här.... så syns det tydligare: http://i39.tinypic.com/aorp02.jpg

nytt år, ny chef...


Jo, så är det minsan. Vår chef (Annelie) sade upp sig för ett tag sedan och vi har vetat ett tag nu att någon vid namn Linn kommer ta över. Men det är typ det vi vet... att hon heter Linn, ska pendla från Göteborg och att hon är runt 25 år! Imorgon ska vi få träffa henne för första gången - för då har hon tagit över!

Tycker det känns väldigt underligt! Dels för att det "alltid" har varit Annelie... enda sedan jag började har hon varit chef och hon  är ju 'en av oss' liksom. Vi är en liten grupp och vi har alltid vetat vart vi har varandra. Och sedan dels för att den här nya chefen knappt har hört av sig. Hon har ringt en gång och pratat med Annelie, sagt att hon kommer den 2:a januari men inget mer.

Vill hon inte veta vilka hon ska jobba med? Vart butiken ligger? Hur butiken ser ut? Hur vi jobbar? Hur vi är? Det skulle i alla fall jag vilja veta om jag skulle bli chef någonstans. Känns som att det blir en väldigt underlig start. Nu ska en helt främmande människa komma in i vår lilla grupp och styra o ställa.


Vi får väl se hur detta går...

Gott Nytt År och god fortsättning och allt vad man nu säger


Ja, då var man tillbaka då! Nytt år och allt. Hade ni det bra på nyårsafton igår? Själv hade jag det mycket trivsamt. Spenderade kvällen med Victoria, vi åt middag och blev så mätta att vi nästan somnade. Haha. Vi tolvslaget vandrade vi ner till vattentornet för att kolla på raketerna och skåla med champagne! Självklart blev det en eller två klunkar för mycket champagne för mig och jag är glad att Vicke, Evis och Josefin följde mig hem sedan... annars hade jag säkerligen vinglat iväg och gått vilse.

Det finns jäävligt mycket hus här uppe! Haha.

Fick även mina första inflyttningspresenter igår! Den vackraste dörrmattan i världen - det står nämligen Elfsborg på den! <3 Tack Evis! Sedan fick jag även lite roliga grejer av Victoria, bland annat två badankor!! Precis vad jag önskade mig! Ska faktiskt gå och ta mitt allra första bad här snart - måste ju inviga mina små ankor =D

Skulle jättegärna vilja visa er kort på hur det ser ut här... men jag kommer inte ihåg vart jag har packat ner min kamera! Haha. Så ni får allt vänta ett litet tag till! Jag trivs hur bra som helst i alla fall.

Nej, nu är det dags för bubbelbad =D
Vi hörs!

RSS 2.0