Marley & Me

Tänkte bara titta in och säga en sak innan jag går och lägger mig... filmen var jättebra! Kan knappt sluta gråta. Mamma, om du läser detta, du måste se den. Så fin! Du skulle nog älska den. Blir nästan lite sugen på att skaffa hund nu. Nästan.

God Natt.

halv depp

Sitter och glor på film. Imorgon blir det jobb och efter jobbet blir det Gällstad & Lager 157 med några vänner. Sedan blir det ytterligare fyra dagar med jobba. Ser inte riktigt framemot det här men vad ska man gör? Nu är man tillbaka i verkligheten. Visst är det lite deprimerande att tänka att det nu är ett helt år kvar tills nästa semester. Men allt rullar på.

Snart är sommarn slut och hösten här, sen firar vi jul och vips! Har vi semester igen. Undrar just om man skulle klara av att spara ihop till en USA resa till nästa sommar? Los Angeles, New York eller Miami... alla tre? Hade varit nice.

Nu ska jag fortsätta kolla på 'Marley & Me'.

all time low



Yess!! Äntligen! All Time Low kommer till Sverige och spelar
på Sticky Fingers i Göteborg den 16:e september! Biljetterna
är bokade, hämtar dem imorgon! Fan va kul! Äntligen någon
kul konsert att se fram emot ;)

heja elfsborg, skjortan hänger bra

Framåt IFE, vi är IF Elfsborg från Borås.
Nu blir det fotboll för fulla muggar. Nu krossar vi Djurgården(igen)!

can't play on broken strings

Otacksamt. Väldigt otacksamt. Här försöker jag skaffa mig en ny hobby och så går strängarna sönder. En av strängarna i alla fall och jag förstår inte riktigt hur det gick till. Gitarren hängde där den brukar under natten och när jag vaknade och skulle träna på mina ackord så var en av strängarna helt lös och konstig. Den har inte gått av... än... men det låter inte särskilt bra när jag spelar på den. För det spelar ingen roll hur mycket jag skruvar, den är fortfarande lika lös.

Måste man köpa nya strängar nu?

Det lät iof inte superbra när den satt som den skulle heller men nu låter det verkligen bajs. Haha. Börjar dock få kläm på mina tre första ackord. C,D och G! Nu ska jag bara få det att klinga rent också... hahaha. Och sen ska jag lära mig att spela dessa med ögonen stängda och sen... lära mig att växla mellan dessa ackord. Men först behöver jag akut hjälp med strängarna!!


I lektion två får man lära sig att spela Sweet Home Alabama! WHOHOO!

Ska bara fixa lektion ett först.


http://www.gitarrkurser.net/
jäkligt bra sida det där!!

one way or another



Jag vill, jag kan, jag klarar det... kanske.

jag är förresten helt kär...

...i Panic! at the Disco's nya singel. Har iof bara hört 30 sekunder av den än så länge (den släpps om 5 dagar) men den är så underbar. Gör mig alldeles lycklig inombords.



Can we fast-forward to go down on me?
Stop there and let me correct it
I wanna live a life from a new perspective
You come along because I love your face
and I'll admire your expensive taste
And who cares divine intervention
I wanna be praised from a new perspective
But leaving now would be a good idea
So catch me up on getting out of here

i wanna live a life from a new perspective

Nämen se goddag regn och blåsigt väder, hade tänkt gå ut och umgås lite med dig snart. Det enda som fattas är ett par jeans, lite mascara och några nya låtar på mobilen sedan ska jag trotsa detta ~underbara sommarväder och gå ut en sväng. Hade tänkt införskaffa mig en almenacka eller en kalender eller vad man nu ska kalla det. Sedan ska jag gå till jobbet och fika + kolla på några bilder från nya höstkampanjen där jag och Victoria är med. :) Efter detta är jag hembjuden på middag hos min kära familj. <3 Ska bli kul att umgås med dem allihop på en gång, inte så ofta man gör det nu för tiden.

Datorn får åka med på resan så att jag kan få lite bilder från vår lilla fotosession igår.  :)

Very nice, bird bajs.

lend me your ears

and I'll sing you a song. Eller något i den stilen. Hade världens lataste dag igår. Städade lite, diskade lite, tittade väldigt mycket på Förhäxad - har snart kolla igenom 5 av 8 säsonger! Det går framåt. Jag önskar att solen sken och att det var lite varmare ute så jag kunde sitta ute och läsa... men nej då. Jag får nog nöja mig med att vara en blekfis i sommar.

Ska vi slå vad om att värmen kommer igen nästa vecka när jag börjat jobba? :)

Snart ska jag ut på äventyr i alla fall. Photoshoot på G!

jag vill inte jag vill inte jag vill inte

Jag orkar ärligt talat inte blogga nu, jag har ingen inspiration och inget att skriva om. Dessutom har jag ångest för att det bara är en vecka kvar av semestern. Varför är det alltid så? När det är så lite tid kvar så går man bara och tänker på att 'snart är det dags'... 'snart ska jag jobba igen'. Okej, jag kanske inte går och tänker så precis hela tiden. Bara nästan.

Just nu känner jag verkligen inte för att återvända till jobbet. Känner mest för att åka till andra sidan jorden och bosätta mig där... men jag antar att det är så man känner ibland? Kanske?


när man har en lat dag gäller det även bloggandet




Ha en trevlig helg allihopa! <3

vi har bara varandra <3

Nu ska jag springa (bokstavligen då jag är sen som vanligt) ner till stan och fika med Kerstin. Efter det ska vi möta upp Fanny, Emilia och Joline - då blir det Harry Potter and the Half-Blood Prince på bio! <3 Och efter det skuttar vi ut på torget och kollar på Thomas Di Leva.

Låter som en hyfsad kväll, eller hur?

david after dentist



Hahahahah! Bäst! David och hans pappa i bilen efter ett besök hos tandläkaren.

En aning drogad! ;) Dagens video! Helt klart.

stockholm i mitt hjärta



Vilken stad! Vilken stad! Jag har haft fyra alldeles underbara dagar i Stockholm!
Britney Spears konserten var superb! Kändes till och med bättre än när jag såg
henne i London <3 Vi har shoppat, ätit god mat, varit på bio och haft det jättekul!

Saknar redan huvudstaden!

stockholm syndrome

Tänkte bara säga att jag sticker till Stockholm i några dagar nu.
Stureplan blir mitt hem i några dagar framåt. Vi hörs igen på Onsdag
kväll - om jag orkar blogga då, annars blir det Torsdag. Britney Spears
here we come
! <3

jag krattar

HO HO HO HO HO (tomteskratt)

det är inte mitt fel att det blir så här. Kerstin befaller mig att blogga när jag är i detta tillståndet men det bör jag egentligen inte göra. Jag ser syner... små lila figurer som hoppar omkring. Dem är söta men jag vill inte ha något med dem att göra egentligen. Vart kommer dem ifrån? Endast tomten är vaken. Egentligen är egentligen inte mitt favorit ord men jag ... *stillblick*

Hehehe. Tjo och tjim! Nu blir det rim


Kerstin tvingar mig att blogga
men jag vill bara ut och jogga!
Nej, det vill jag inte, det var en lögn
jag hatar motion, jag vill in i min ögn (läs: ugn)
Där kan jag stekas och bli en stekare
jag kommer i alla fall inte bli blekare?
Varför är jag så bra på att dikta?
nu tror jag att jag måste bikta

Försöker hitta något som rimmar på ficklampa
det går inte så bra för det enda jag kommer på är hammock
Dem små blåmesarna kvittrar i trädens topp
Nu ska jag lyssna på glamrock

Tack och adjö.
Jag simmar i en gammal sjö.
I sjön bor en anka eller två
Nu måste jag verkligen gå

Ska värma upp lite tacos från igår
klockan den bara går och går
Ibland undrar jag vart jag får allt ifrån?
Men det måste vara från ett glass rån

Hej och då.
Stora och små.

i know i sound like a broken record but...

http://www.panicatthedisco.com

Är det Augusti snart? <33

jag kan inte städa

Jag ska nog bara låta allt förfalla tror jag. Det är lönlöst att städa. Är det inte meningen att en dammsugare ska suga upp all smuts? Det gör inte min. Det är knappt så den orkar suga upp lite damm. Jag blir galen och känner mest för att slänga ut den genom ett fönster. Blir väl som så att jag får moppa alla golv istället. En vacker dag ska jag köpa en ny dammsugare. Så är det bara.


det är i alla fall inte bara här det regnar ;)



Nu längtar jag riktigt mycket tills nästa Torsdag!
Då blir det Harry Potter för hela slanten!

i can... but i won't (at least not today)

Det går jättebra med städningen förresten. Än så länge har jag färgat håret och ätit en glassbåt. Hah!


så kom jag plötsligt på en sak...

Idag  är det precis ett år sedan...






...tänk va fort tiden går (när man har roligt?)



sluta regna, tack.

Kul början på semester. Varannan dag har det regnat och dem övriga dagarna har det både regnat och åskat. Lite mysigt ändå. Men jag måste medge att jag hellre hade suttit ute på min solstol med en kall Coca Cola och läst en bra bok. Men vad ska man göra åt saken? Idag har jag i alla fall bestämt mig för att ha en liten städ dag, det behövs verkligen. Inte det roligaste man kan göra men somebody's gotta do it.

En butler vore inte fel.

Om några dagar bär det av till Stockholm i alla fall och Britney Spears konserten. <3 Semesterns första äventyr. Ska bli riktigt kul, dessutom ska vi bo på Stureplan, inte fy skam det heller. Längtar redan till hotelfrukosten. Haha. :)

michael jackson.

Har suttit bänkad framför TV:n och kollat på hela minnsceremonin. Vart rörd under hela showen men det var först när dem sjöng 'Heal the World' som jag började gråta. En av dem absolut vackraste låtarna i hela världen och där stod alla dessa artister och hela Michael's familj på scenen och sjöng. Jättevackert och visst rann tårarna.

Ännu värre blev det när Michael's dotter Paris tog microfonen för att prata. Då kändes det som det inte fanns något slut på tårarna.

Jättefin ceremoni... men som "kommentatorerna" sa så tror jag också att Michael hade uppskattat att höra några av alla de fina orden som sas om honom nu när han faktiskt levde. Kanske hade han faktiskt levt längre då? Hoppas verkligen folk kan lämna honom ifred nu. Efter allt han har gett världen är det väl det minsta vi kan ge honom.

3 little birds <3

Jag har kommit över den värsta chocken. Låten som Brendon (och Spencer) spelade in igår - en cover på Bob Marley's 3 Little Birds - gjorde mig glad. Det visar att dem verkligen bryr sig om alla oss som blev oroliga. Och som sagt, jag har kommit över chocken och ser nu det här som någonting bra. Dem här fyra killarna som ett band har verkligen varit den bästa kombinationen av fyra personer/personligheter någonsin. Och jag är så glad att jag både fått se dem live och träffat dem.

Men det här är vad som gör dem glada och då är så klart jag glad också. Man får ju se det så här... jag får ju dubbelt så mycket ny musik att lyssna på! Brendon och Spencer fortsätter som Panic... Jon och Ryan har ett nytt projekt på gång. Det här kanske inte var så farligt trots allt? Men jag hoppas ändå att Ryan&Jon lyssnar på '3 Little Birds' och förstår vilket misstag dem gör när dem lämnar den sångrösten bakom sig ;) Hah!


I'm saying don't worry, about a thing.

det här gör mig lycklig



Visar att dem faktiskt bryr sig. Brendon och Spencer, jag tror på er.

'Every little thing is going to be alright'

så var den sagan slut...



Panic at the Disco går skilda vägar. Brendon & Spencer är fortfarande Panic!
Medans Ryan och Jon har andra projekt på G... kul. JÄTTEKUL. Detta förstörde
förövrigt hela min dag. Och det har varit en jättebra dag! Kan inte ens glädjas åt
att Elfsborg vann med 3-0. Nu är det bara piss.

vilken dag, vilken dag

En dag som började hur segt som helst... och jag hade inte väntat mig något annat, sista dagen innan semestern brukar vara riktigt seg! Men den slutade i halvt kaos! Det kom en rejäl regnskur över vår lilla stad och helt plötsligt hör vi konstiga ljud bakom kassan... det lät som forsande vatten men vi tänkte inte mer på det... inte förens vi själva stod i cirka en centimeters vatten bakom kassan. Härlisch!

Vi gick för att undersöka saken närmare och såg att det var fullt med vatten utanför vår personalingång och korridoren där (som ligger vägg-i-vägg med kassan). Säkert 3 cm vatten och det rann som fan från taket! Jag blev nästan rädd för det såg ut som att taket skulle explodera för att det var så fullt med vatten. Vi fick ringa runt till en massa folk och sedan fick vi använda våran "vattensug" för att få bort allt vatten. Det var svettigt värre vill jag lova, speciellt eftersom man var tvungen att springa omkring och serva kunder sammtidigt.

Men men... nu är jag i alla fall ledig! YESS!


en bild på förödelsen:

play that funky music

Så förutom att jag sitter här och önskar att jag hade varit ung på 70 talet istället för nu så räknar jag ner timmarna tills min semester börjar. Imorgon jobbar jag i sju timmar - sen är det dags!!



spana in grabbarna som spelar trumpet och saxofon <33 haha

meaner than a junkyard dog

Egentligen har jag inte så mycket vettigt att säga idag förutom att det här är min nya favoritlåt. Så mycket skön musik från 70 talet det finns egentligen... jag tror jag hade passat in där alldeles utmärkt. Varför är det ingen som är så här cool längre? Jim Croce är inte direkt vacker men han äger den där scenen (och då sitter han på en pall och spelar gitarr hela låten). Grym snubbe. Skön låt! Me likes!


king of pop



Han såg ju till och med nästan bra ut igen. Alltså... det har sagts så mycket om
att han sitter i rullstol och kan knappt gå för han var så dålig... och visst såg han
lite stelare ut än de andra dansarna --- men han var ju 50 bast! Inte så konstigt
att han var lite stel. Tänk att bara två dagar efter den här videon spelades in så 
fick han en hjärtinfarkt och dog...

uppe med tuppen?

Som sagt. Jobbig dag idag. Gick och la mig vid 3, vaknade vid strax innan klockan 9 med extrem mensvärk och kunde naturligtvis inte somna om. Så vad gör jag? Jo, jag går ut och går en promenad. Går till City och handlar frukost + lite grejer till lunch. Drar förbi apoteket och kirrar lite alvedon (hur ska jag annars överleva den outhärdliga smärta?) Hurtigt? Jomenvisst är det så.

Jag gillar värmen, jag gillar verkligen den här värmen - på riktigt! Önskar att det kunde vara så här mkt oftare men... idag var det extra jobbigt, så klart, för att allt ska tydligen bli extra jobbigt vid den här tiden på månaden. Höll på att dö av värmeslag så nu har jag bestämt mig för att inte gå ut mer idag, ska sitta här med min fläkt och tycka synd om mig själv.

Så kan det gå ibland.

brendon urie.

När jag har en sån där överkänslig dag då i princip vad som helst kan få mig att gråta då får man inte spela in så här fin musik, Brendon Urie. Det går inte riktigt ihop. En cover på Suplime's låt Boss DJ. Lyssna och njut. Jag dör lite grann när han går upp i falsett, bara lite.






Ladda ner låten här: http://www.sendspace.com/file/7bk9nx

RSS 2.0