bara för att man är ledig betyder inte det att man är ledig

Annars ser min vecka på jobbet ut så här:

Tisdag: 9-19
Onsdag: 9-19
Torsdag: 9-19
Fredag: 10-19

Hallelujah moment! Jag kommer vara halvt död när den här veckan är slut och eftersom jag jobbar såpass mycket övriga vardagar så innebär det att all tvättning, all städning och inhandling av matvaror för veckan måste ske idag. Jag håller på att tvätta min andra maskin just nu, snart kommer mamma och Joline och hämtar mig så ska jag få åka och handla. Efter det blir det torktumling av tvätt och städning av lägenhet... där inkluderar jag dammsugning och torkning av golv.

Så kul ska jag ha det idag! Haha. Men med lite musik så kommer det här att bli ett rent nöje... man kan dansa runt med golvmoppen och sjunga med. Är det inte härligt att musik kan göra en på så gott humör?

Min favoritlåt just nu (som jag håller på att lyssna sönder) är: Dead and Gone med Justin Timberlake och T.I.


out of place.

Jag har då aldrig kännt mig mer "out of place" än på Lordi konserten igår. Haha. Men jag/vi gjorde vårat bästa för att passa in... Förbandet hette så mycket som Fatal Smile (dem såg ut lite som The Poodles faktiskt) och jävlar, då var jag på G. Jag, Joline och Sarah headbangade... jag skrek "ÖÖÖL" mellan varje låt (och det var ingen annan som ropade något så jag hördes väldigt tydligen i den knappt halv-fulla lokalen), flirtade lite med gitarristen som stod precis framför oss. Jag gillade den låten som gick ut på att stå och ropa "motherfucker", det var lite kul.

När dem hade spelat klart så hade gitarristen kastat ner sina plektrum i publiken, jag fick inget och blev något besviken eftersom jag kände att vi hade fått sååååå bra kontakt under deras show. Så jag ropade, "Jag fick inget plektrum!!" Och dra mig på trissor... då gav han mig ett personligen :D Vilken trevlig snubbe.

Sedan blev det en lång väntan på Lordi... då jag höll på att somna (hade faktiskt jobbat hela dagen också). Tillslut kom dem äntligen ut på scenen och körde en massa låtar som jag aldrig hört förut (dvs typ alla deras låtar haha) men jag hoppade runt och var på gott humör ändå. Jag kunde sjunga med i några låtar... typ... tre? Who's your daddy, It snows in hell och självfället, Hard rock hallelujah.

Men alltså... jag kan inte säga att det var det bästa jag har sett. Tyckte det blev lite 'too much' när dem kom in och dödade någon scenarbetare mellan varje låt och när Mr Lordi himself sågade upp något lik och käkade upp inälvor och hjärna. Just i det ögonblicket tänkte jag... "vad gör jag här?"

Hard Rock Hallelujah var kul. Dels för att jag fortfarande kan sjunga med i hela den låten (konstigt att man inte glömt av texten ännu faktiskt) och så blev sån himla go stämning bland dem vad kan det ha varit? 300 pers? som hade letat sig till Trädgårn' i Göteborg för att kolla på monster rock. Dessutom var sällskapet (Sarah och Joline... och den snälla killen som stod bredvid Joline) underbart och det var det fina sällskapet som 'gjorde' hela konserten måste jag säga.







Nej, tacka vet jag Panic at the Disco ;D

hard rock hallelujah?

Imorgon blir det intressant värre då jag, Sarah och Joline beger oss till
Göteborg för att kolla på Lordi. Hahaha. Två gångar tidigare har jag och
Sarah sett dem.... två gånger tidigare har jag lyckats skämma ut mig. (;
Men vadå? Jag ville ju bara testa mina "kunskaper" i det finska språket.

Vi får ser hur det går imorgon.



optimist, javisst!

Äntligen... jag säger äntligen är det dags för lite fotboll igen! Igår fick jag min serie-biljett hemskickad till mig så nu har jag biljetter till alla Elfsborgs hemma matcher i år. Nästa lördag drar det igång med Hammarby hemma, synd att min kompanjon Fanny har bestämmt sig för att svika mig genom att få ett jobb som innebär att hon kommer jobba på alla matcherna. Inte kul.

Mer fotboll.

Sitter här och kollar på Sverige - Portugal just nu. Yess! Härligt med landskamp också. Intressant startelva måste jag säga, kul med Holmén! Och självklart kul med Anders Svensson.

Jag har tippat 2-1 till Sverige, inte satsat några pengar den här gången, vi har bara 'tippat' på jobbet. Tippade även 9-2 till Elfsborg i den träningsmatchen dem spelade idag och det gick ju så där måste jag säga... den slutade nämligen 3-2 till Häcken. Haha. Jaja, så kan det gå.

Optimist? Javisst.


stank you very much

Tycker det är jättekul att min statistik inte har gått ner så där jättemycket även fast jag inte bloggat så flitigt de senaste dagarna, får väl tacka mina trogna läsare så väldans mycket för att ni "hänger" kvar. Jag har som sagt inte försvunnit, jag har bara inte tålamod att sitta och vänta på ett supersegt internet alla dagar. Idag har jag det dock (som ni kanske märkt) för jag har inte så mycket bättre för mig, det blir lätt så när man har sovmorgon till kl. 13!


things are shaping up to be pretty odd

Får lite dåligt sammvete över att jag inte blogga igår när det ändå var en såpass viktig dag i min historia. Eller ja, så viktigt kanske den inte var men det var i alla fall exakt ett år sedan som Pretty. Odd. släpptes. Förra årets absolut bästa och mest udda (därav namnet) album. Så många underbara låtar på den skivan så häften varit nog... fast jag är glad att det blev 15 låtar och inte 7,5.






Ett år redan... det är ju sinnessjukt vad tiden går fort. =/


well hello there

Tänkte bara tala om att jag lever och att det nu bara är några dagar kvar tills mitt internet blir normalt igen och då kommer jag tillbaka som ett skott! 1 april! Och den här månaden ska jag verkligen försöka att inte använda upp för mycket att internet grejen (har ingen aning om vad det heter vilket är kul eftersom jag faktiskt gick en IT linje på gymnasiet) i början av månaden... för då kommer det bli precis som nu i slutet av April också.

Får se till att surfa lite mindre och inte på så "stora" sidor med mycket bilder osv.

Annars är det bra. Jobbar 40 timmar den här veckan och igår (onsdag) var min enda lediga dag. Den firade jag med att gå ner till stan och mucka med en annan postkärring (fick fortfarande inte hämta ut mina nycklar även fast jag den här gången hade med mig lönebesked och anställningskontrakt som bevisar att jag faktiskt jobbar där jag gör). Sedan blev jag upphämtade av min övningskörande kusin Sarah, mamma och Joline (plus två hundar)... vi åkte och köpte biljetter till Lordi konserten på Söndag och sedan åkte vi hem till mormor för att äta våfflor.

Det var mumsigt värre måste jag säga.

Åkte och handlade efter det. Har gjort upp en budget för hela den här månaden eftersom jag inte fick en av mina bästa löner (med tanke på att jag hade så få timmar i februari) och jag hade otroligt mycket räkningar. Men men, sånt är livet. Min budget är i alla fall superbra och den håller absolut månaden ut. Kanske jag till och med kan ha en tusenlapp över när nästa lön kommer?

i'm a loser

Får be om ursäkt för det tröga uppdaterandet av bloggen nu det senaste... men mitt sega internet håller på att göra mig galen. Vill blogga men jag har inte tålamod att vänta i hundra år på att varje sida ska ladda. Det gör mig galen och hälften av gångerna jag trycker på "Spara & publicera" så funkar det inte.

Har varit ute och åkt en liten åktur med Robin och Joline idag. Bakat kladdmuffins och kollat på film. Väldigt lugnt och väldigt skönt. Måste ju slappa lite nu när det är dags för en 40 timmars vecka på jobbet. Det är annat det än mina vanliga 25 timmars veckor. Jobbar alla dagar utom Onsdag. Kul, kul, kul!

Och nu ska jag sova.... för så rolig är jag idag.


There's a Good Reason These Tables Are Numbered Honey

...you just haven't thought of it yet.


Morgonen/förmiddagen har spenderats med en Panic at the Disco DVD. Live in Denver för att vara exakt. Funderar på att kolla på mina två andra live DVD:er med Panic också... har ju faktiskt Live in Chicago och min alldeles egen gjorda Live in Norway också. Haha. Jag saknar dem så mycket, deras konserter slår allt (enligt mig då alltså). Vill bara att dem ska ut och turnera igen så jag kan gå och se dem om och om igen. Men tills dess får jag väl nöja mig med mina DVD:er...


money money money, must be funny

Har kidnappat mammas dator en liten stund, härligt med ett internet som är snabbt. Blir så störd när jag är hemma och måste vänta fem minuter innan varje sida hade laddat klart. Jag hatar att vänta så det gör mig verkligen galen. Sitter i alla fall här i valet och kvalet och funderar på vad jag ska äta idag.

En sak är säker... ska färga håret i alla fall. Köpte hårfärg igår, röd/brun... lite mer åt det röda hållet skulle jag tro. Köpte den för halva priset och det gör mig lite orolig. Är det något fel på den? Hmm, vi får väl se vilken färg jag har på håret när den här kvällen är över. Haha.

Är dessutom ofattbart trött idag. Hade tänkt kolla på Alcazar som skulle uppträda i Knalleland men deras flygplan var försenat eller något i den stilen och ja, det var ju det där med att vänta... jag gillar det inte. Kollade runt i lite affärer och hittade en hel del snyggt men kul att man har pengar också... not. Och thanks to alla räkningar den här månaden kommer jag då rakt inte kunna shoppa på ett tag. 

Kul, kul, kul.

busy busy

Ja... så hur har jag spenderat min namnsdag?

Vaknade, duschade, lagade lunch, åt, gick till jobbet. Efter jobbet fick jag skjuts hem av min lillebror som nu mer har körkort. Det var mycket spännande vill jag lova även fast det kanske gick lite väl fort i kurvorna! ;) Haha. Sedan bar det av när till stan igen, gick på bio med Kerstin. Vi såg Confessions of a Shopaholic! Den var verkligen jättebra!

Innan bion hann vi bli vittnen till en 'girl fight' inne på Mc Donalds. *suck*

Vad är det egentligen för fel på dagens ungdom? Det är inte coolt att gapa och skrika inne på Mc Donalds. Det är inte coolt att gå ut och röka i fem minuter för att sedan komma in och slåss. Ingen bryr sig. Ingen är imponerad. Okej? Och uttrycket 'hon är en jävla svenne'... seriöst? Väldigt moget.

Typiskt att samma gäng (självklart) skulle hamna i samma biosalong som oss och emellanåt lyckades dem förstöra några scener av filmen genom att skrika, skratta eller fälla otroligt roliga kommentarer som "hennes pappa är tjock". Det var skönt när någon bad dem hålla käft för då var dem faktiskt tysta ett tag.


Men men... det har varit en bra dag i alla fall. Fick namnsdags tårta på jobbet (fast den kanske var mest för Susanne som fyller år imorrn men lite till mig var den nog allt).

lovelovelove

 
 
Det här är det absolut bästa (och enda) priset jag
någonsin har vunnit i en blogg tävling! Älskar den
röda färgen. Fick ett par 38 och dem sitter som en
smäck! Vill helst inte ta av mig dem! <3 Tack, tack,
tack Karin Olofsson för det jättefina priset!


Skokartongen var snygg som attans också:

Den ska sparas!

en bra hårdag, för första gången på år och dar



Nu åker jag och hämtar mina snyggingar (dvs mina nya skor)!! =D Ska passa
på att handla lite också för de få pengarna jag har kvar, haha. Det blir tacos
med Fanny ikväll, of course. Vad annars? Hot stuff! Vårjackan åker på nu också
bara för att =D

speaking of shoes.

Dagens låt/video...


i love shoes.

Fick ett annat trevligt brev på posten idag, gud vad jag älskar när det kommer roliga brev och inte bara en massa räkningar och skit!! Kommer ni ihåg tävlingen jag vann?! Jag tror det är mitt pris, dvs mina brand new shoes som har dykt upp! Men dem måste jag hämta på Ica Maxi för dem är självklart lite för stora för att bli intryckta genom brevinkastet! Brevbäraren hade svårt nog med paketen från Homeenter.com. Jag hade lite kul åt det faktiskt, han kämpade och kämpade och så tillslut ramlade paketet ner på mitt golv.

Ska bara äta sen frukost/lunch sedan ska jag nog bege mig ut i staden och hämta upp mina nya skor! Ojojoj! Ska bli spännande. Man fick ju välja tre par... jag valde dem röda, dem guldiga och dem svart-vita... och sedan blir det som en överrasking vilket par man faktiskt får!!

I'm so excited! And I just can't hide it!

Borde inte jag som jobbar med skor nästan varje dag bli trött på det?! Hahaha, icke sa nicke. Det tror jag aldrig kommer hända. Innan jag började på mitt jobb så brydde jag mig inte alls om skor men nu är det bland det bästa som finns!

hurra för rolig post



Har äntligen fått de filmerna jag beställde för ett tag sedan. Ni vet? Ta fem
betala för en! Sex Drive var viserligen inte med i den här sändningen men
den kommer väl snart den också. Fick dessutom en bonus film, helt gratis
av någon anledning. Förortsungar... Ha! Var väl något dem ville bli av med!

dagens händelse på jobbet.

Det hela börjar med att det är en dam som frågar mig ett par frågor om vart hon kan hitta en viss affär och jag förklarar vägen dit för henne så gott jag kan, så klart! Hon tackar mig jättemycket men så står hon kvar och kollar på mig ett tag precis som om hon kände igen mig... och jag började undra om det var någon som kände mina mor eller farföräldrar  eller något? Hon fortsatte stirra och jag började nästan känna mig lite obekväm när hon frågade...

kund: Är du möjligtvis släkt med Shirley Clamp?
jag: Nej, det är jag inte
kund: Du är jättelik
jag: Du är faktiskt inte den första som säger det
kund: Nej, jag kunde nästan tänka mig det! Men du skulle kunna vara hennes lillasyster
susanne: Visst är hon lik! Hon kan sjunga lika bra också!
kund: Oj, får man höra en truddelutt?
jag: Haha, njaa, jag tror det är bäst om jag låter bli
kund: Snälla, bara en liten visa
susanne: *skrattar*
jag: Haha, nej, jag tror det är bäst om jag skonar dig och dina öron
kund: Du är verkligen jättelik

Efter hon hade gått var jag tvungen att gå och kolla på mig själv i spegeln. Jag ser inte likheten men det är inte första gången som en villt främmande människa har frågat mig om jag är släkt med Shirley. Haha. Kanske ska börja säga att jag är det?


men den här dagen går till historien i alla fall


Stort grattis till Robin (min lillebror) som fått sitt körkort idag!




ÄNTLIGEN! (som gert fylking skulle sagt)

i fly like paper, get high like planes.

Nu blev det så där mycket igen. Så mycket att det blir overload i min hjärna. Stress och strul. Jag vill att allt ska vara som förr. Det var ju så bra. Nu går allt bara upp och ner, upp och ner, som en berg-och-dalbana. Ena studen är man glad och mår bra, det känns bra, det känns tryggt. I nästa stund är man stressad, tänker för mycket och får ont i magen. När tar åkturen slut egentligen?


trött, tröttare, kim

Idag är jag trött och internet har inte funkat som det ska... varken här hos mig eller när jag var hemma hos mamma och gänget. Min och Jolines promenad var mysig, nu känns det verkligen som det börjar bli vår, kommer det mer snö nu så kommer jag att spy.

Desperate Housewives var i alla fall underbart bra idag. Gabi och Carlos var hur söta som helst, blev nästan rörd till tårar, haha. Nu fattas det bara att Susan och Mike ska bli ihop igen!! Och hur ska det gå för Tom och Lynette nu? Och vad sjutton är det Mike har gjort mot Dave?!? =/ Ahh, jag blir galen på den här serien.. varje avsnitt slutar med en massa cliffhangers så man bara måste se det nästkommande avsnittet!

Men veckorna rullar ju på så snabbt ändå... det är snart Tisdag igen.

Nu är det dags för Brothers & Sisters <3

en hel vecka utan coca cola nu.

Igår kväll hade jag världens abstinens anfall. Dels när jag pratade med Joline på telefon och lite senare när vi pratade på msn! Men igår var behovet stort. Igår kände jag mig verkligen som någon riktigt beroende. Det har jag faktiskt inte gjort hittils och det var nästan lite skrämmande. Men nu känner jag att mitt lilla "anfall" säkert hade något att göra med hur trött jag var också!

Även fast jag var jättetrött så stannade jag uppe till halv tre för att kolla klart på alla mina avsnitt av Ghost Whisperer! Nu måste jag ha nya, annars blir jag tokig! Jag hatar när avsnitt slutar på ett sådant sätt att man bara måste se nästa! Det går an när man faktiskt har det nästkommande avsnittet på datorn men har man inte det...

Annars så måste jag verkligen göra mig iordning nu! Ska gå ut och gå med Joline igen =D Får passa på nu när man har en ledig dag. Tänker inte gå i pyjamas!

dagens!



Jag vet inte vad som är bäst med denna bild. En skrattande
kamel eller Ryan Ross i Harry Potter glasögon och ett fånigt
leende?

skummt väder bådar för skumma människor?

Det var så där läskigt dimmigt ute när jag gick hem från jobbet idag. Så där så det ser riktigt rysligt ut och självklart för att göra saken värre mötte jag några skumma personer på vägen... två med med svarta luvor som täckte halva deras ansikten och som bara såg allmänt läskiga ut... och en som gick och vinglade som om det blåste orkan. Så mötte jag ju Sophia också men hon var inte läskig alls =D

När jag kom hem väntade en icke så trevlig elräkning innanför dörren.
Och när jag slog på datorn väntade det här medelandet på mig där:

Du har överskridit den inkluderade datatrafikvolymen för ditt abonnemang denna månad. Resten av månaden får du högst en hastighet på 57 kbit/s. Hälsningar Telia

Detta betyder att mitt internet kommer vara as-segt i ungefär två veckor... kul! Jättekul!

utmanad!

Jag har blivit utmanad av Annie. Nu ska vi se vad jag kan komma på för intressanta saker att berätta för er!  

Regler: Berätta 7 saker om dig själv, utmana 7 andra bloggare, länka till den som gav dig utmaningen och skriv en kommentar hos de utmanade.


Här kommer sju saker om mig:

- Jag ska gå på Britney Spears i London den 11:e juni.

- Jag är rädd för konflikter, gör vad jag kan för att undvika dem, även om det innebär att jag mår dåligt pga det. 

- När jag var typ 12-13 år så trodde jag på fullaste allvar att jag skulle gifta mig med Nick Carter när jag blev "stor"

- Jag har höll på med hästar/ridning från det att jag var 7 tills jag var nästan 18 och ångrar ibland att jag slutade!

- Jag hatar att prata i telefon.

- Älskar fotboll men bara Allsvenskan, följer inga utländska ligor. Heja Elfsborg!

- Jag är världsmästare på att dagdrömma (:


Jag utmanar dessa personer:
Kerstin
Joline
Emilia
Anna
Lisa
Jossi
Helena


blixten is back in town

Igår kväll somnade jag som en sten och imorse vaknade jag lite för sent... fick nästan springa till jobbet! Jag hann i tid men när jag väl kom dit så fick jag inte upp ytterdörren!! Jag drog mitt kort, slog min kod, hörde det där ljudet som betyder att dörren blir upplåst men det gick inte att öppna den ändå. Fick lite smått panik och fick springa runt till andra butiker för att få reda på numret till vårat vaktbolag så att dem kunde komma och öppna åt mig... fick numret av dem på ICA men det var inget svar hos vakterna.

Jag gick tillbaka till jobbet och då var dörren helt plötsligt upplåst! Jag fattar ingenting men det var ju tur i oturen att vakterna inte svarade för det hade ju blivit pinsamt om dem hade kommit dit och dörren redan varit öppen. 25 minuter senare än beräknat kom jag in i butiken och fick förbereda allt dubbelt så snabbt. Ni kan från och med nu kalla mig Blixten!


Jag och Kerstin hade jättemysigt igår... även fast vi inte riktigt tyckte samma sak
om alla låtarna. Haha. God mat och gott godis hade hon med sig! Och ett mycket
trevligt sällskap är hon! <3

mina tolv poäng går till...


MÅNS MIN NÄR HAN FICK BESKEDET OM
VAD HAN FÅTT FÖR POÄNG AV SVENSKA
FOLKET! HAHAHAHA.




Förlåt Måns fans, men jag ville verkligen
inte att han skulle vinna. Det skulle inte gått
bra om vi skickade honom till Ryssland. Jag
vet det. Sen vet jag ju inte om det kommer gå
bättre med vår opera vinnare men jag blir i alla
fall några kronor rikare imorgon eftersom jag
satsade hela 10 kr på att hon skulle vinna ;D

Livet leker! hahaha


är ni laddade inför kvällens festival?

Det är i alla fall jag och lägenheten är städad och klar och redo för Kerstin att komma på besök! Hon har dessutom med sig Kina mat när hon kommer och det ska bli väldigt gott måste jag säga. Jag är så hungrig så jag tror jag avlider.

Laddad inför melodifestivalen är jag också. Vem tror ni vinner? Jag har verkligen ingen aning men vi bestämde oss för att satsa pengar på jobbet. Susanne satsade på Af Ugglas och Evis på Alcazar... jag har som sagt ingen aning men jag drog till med den där opera damen... Malena Ernman?! En vild chansning, vi får väl se om någon av oss blir 30 kr rikare imorgon!

Nu ska jag tände lite ljus så det blir mys-stämning! Imorgon eller senare ikväll ska jag ta tag Annies utmaning! =D


Ha en riktigt härlig kväll, vare sig ni ska kolla på Melodifestival eller inte!

tant kim?

Idag har jag blivit kallad för tant inte mindre än tre gånger. Föräldrar säger till sina barn, "Ge skorna till tanten i kassan." Hur gammal tror dem att jag är egentligen? Ser jag så gammal ut? För det lilla barnet kanske jag är som en tant? Vad vet jag?

Det enda jag vet är att jag har långt tid kvar tills jag ser ut så här i alla fall ;D

guten morgen



Jag är så trött så jag orkar inte ens le. Haha. Men jobba måste jag minsann
göra ändå. 8 timmar idag och nu måste jag rusa annars blir jag försenad!

tomorrow <3



Tomorrow, Kimmers and Kerre kollar Mello!
Right now, dags att sova. Peace out!


my life would suck without you - david choi



en riktigt fin cover på kelly clarksons senaste singel! <3

celebrity crushes

Alla har en celebrity crush (kändis kärlek på svenska? vad vet jag), herregud, till och med kändisarna själva har ju celebrity crushes!! Brendon Urie, sångare i Panic at the Disco, är min (som om ni inte hade listat ut det redan).



<3


  
Lite måste man ju få skryta! ;D


Vem är eran "celebrity crush"?

dagens inköp

Hittade ett par jättesnygga jeans leggings (eller jeggings som jag gärna vill kalla dem) inne på Gina Tricot idag och jag kunde faktiskt inte bara lämna dem där inne. På vägen till kassan hittade jag ett par nästan likadana fast dem var ljuslila och jag slog till och köpte dem också!



299:- på GinaTricot! We likes!

i valet och kvalet

 vs.

Nyduschad sitter jag nu här med två äggmackor och en kopp té och ställer mig den ständiga Fredags frågan. Så ska det låta eller Let's dance? Alltid ett svårt val måste jag säga... David Hellenius eller Claes Malmberg? Två roliga snubbar men jag tror nog att Claes Malmberg väger tyngst ikväll (och inte bara på grund av att han är något större än David Hellenius). Man kan ju alltid växla till fyran när Så ska det låta är slut.

Vad väljer ni?

snälla snälla snälla sluta snöa nuuu

Har egentligen inte tid med det här just nu eftersom jag snoozade med mobilen två gånger för mycket. Haha. Men det var så himla kallt i lägenheten imorse, klart som fasen att jag inte ville gå upp från den varma sängen! Nu är jag på gång i alla fall. Hatar all snö som kom igår kväll/natt. Nu är det ju ett helt vinterland ute igen.

Det är i såna här tillfällen man önskar att man hade en pulka eller åtminstonde en snöskoter...



Vi hörs igen om ungefär 11 timmar för då borde jag vara hemma igen.
Om jag inte halkat och blivit begrav i snön, då ses vi först när den har
smällt och när det är vår på riktigt!

tack och adjö för idag.

Nu har jag varit ute på en nattlig promenad, gick hem till Cissi för att låna hennes jobbnycklar (eftersom kärringen på posten inte ville ge mig mina). Det blev bara att ge sig ut i snöstormen. Converse hade jag på mig också, inte min bästa idé kanske för nu är mina fötter blöta och kalla.

Ska i alla fall gå och lägga mig nu. Det har varit en ganska hektiskt dag känns det som, jag har varit överallt och ingenstans. Jag som är van vid och bara brukar chilla och ta det lugnt när jag är ledig. Men men... imorgon bär det av till jobbet igen. Tio härliga timmar =) Så kul ska jag ha det.

Det var kul att träffa släkten i alla fall och dem kommer nog och hälsar på mig på jobbet imorrn <3 Och på Lördag kväll har jag en date med Kerstin. Vi ska nämligen kolla på Melodifestivalen tillsammans och heja fram Af Ugglas till seger (eller hur kerstin?! ;D hahahah).

Nej, nu är det dags att sova.

Haha (jag är liiite kär i brendon urie, lite grann bara) =D

God natt på er, vi får se om jag kommer upp i tid så jag
hinner blogga innan jobbet. Dröm sött!

90 dagar kvar...



Dvs tre månader... ganska exakt kvar till jag (och joline) åker till London för att kolla på Britney Spears. Den här gången reser vi med Ryanrossair och landar på Stansted. Innan har vi åkt med SAS och landat på Heathrow. Är det någon som åkt med Ryanair till London? Landat på Stansted? Hur är det där? Är det lätt att ta sig in till centrala London...? För det är det verkligen ifrån Heathrow, där är det ju bara att hoppa på Piccadilly Line och åka iväg. Har hört att det inte är lika bra från Stansted?? 

Man måste ju börja planera lite!!

het, hetare, britney


Britneys nya musikvideo till If U Seek Amy hade premiär idag!



En av mina favoritlåtar från senaste skivan och Britney är snyggare än någonsin!

Favoritstövlarna är på!

Nu sticker jag på släktkalas!


die motherf¤cker die - go set go




Följ min blogg med bloglovin
 ;)

post kärringar är inte och leka med!

Det här som började på en sån bra dag. Jag vaknade upp, var på strålande humör, åt frukost, gick och hämtade upp Joline. Vi gick till Knalleland och så gick vi och hälsade på Helena på hennes jobb (jag hade nämligen ett presentkort där). Köpte en kaffekokare och en pajform, mycket trevligt, nu kan jag bjuda hem folk på fika! Och jag får lov att tacka Helena för väldigt god service. =D

En som jag däremot inte vill tacka för god service är kärring jäveln på posten. Jag skulle nämligen gå dit och hämta ut ett paket med min jobbnycklar i (dem som byggde om i vår butik lånade mina nycklar och skickade dem till jobbet)... bara det att det stod ju inte mitt namn på det här kvittot och det var ju tydligen ve och fasa.

Jag hade skrivit under med min namnteckning... och hon kollade på den och sa, "Är det du som skrivit på heller?" jag sa ja... då kollade hon på min legitimation och sa, "Jaha, men det ser ju inte ut som namnteckingen på ditt leg" ... MEN VA FAN?! Ursäkta mig att min namnteckining kanske har ändrats lite sedan jag gjorde mitt ID för typ fyra år sedan. Ååååh.

Vilket jävla bemötande. Hon var en bitch från det att jag kom in tills det att jag gick ut. Hon försökte inte ens vara trevlig. Hon sa... "du måste skicka förtags ansvarig".... och då räckte det tydligen inte med min chef, utan chefen för hela jävla koncernen. Jag sa till henne att våra chefer finns i Varberg och då sa hon bara, "Ja, då har du ett problem."


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH!

Jag hatar kärringar som sitter på sitt feta arsle på posten och tror att dem är något. Skulle tagit den där kaffekokaren och kastat den i huvudet på henne. Det hade varit en sak om hon hade varit trevlig när hon hade förklarat detta för mig, det hade varit en sak om hon inte hade kommit med massa bitchiga kommentarer... då hade jag varit lugn också. Men jävlar, vilken kärring.


Dagens ros till Helena! =)
Dagens ris till post kärrningen.



Nu är jag klar.
Det känns lite bättre nu.


är det inte härligt när man vaknar upp och känner sig så här:



=D



Nu ska jag gå ut och gå med Joline! I eftermiddag ska jag träffa farmor och delar
av min släkt som jag kanske träffar en gång om året, så det ska bli mycket trevligt!

men jag får väl ta och sova nu.



vi hörs snart igen!
god natt <3

o'boy overdose.

Här sitter jag och ugglar mitt i natten men vad annars ska man göra när man inte är speciellt trött? Har nu ägnat att bra tag åt att kolla på Ghost Whisperer och dricka O'Boy. Är det inte så man borde spendera alla Onsdags kvällar? Jo, jag tycker minsan det. Det var så länge sedan jag drack O'Boy men nu har jag druckit tre glas och känner att det får räcka.

Jag vill så gärna göra något åt mitt hår, fast jag tror jag ska vänta tills det blir lite längre i alla fall. Jag saknar verkligen den hårfärgen jag hade i slutet på 2007 och funderar starkt på att fixa det så igen, så snart jag har lite pengar över alltså. Borde kanske öppna ytterligare ett sparkonto? Kims hår konto! Men så ska jag ju ha pengar över att föra in på det kontot också. Haha.

 
Rött, blondt och svart... ja, jag saknar det verkligen!!

fannyyyyyyyy

....DITT AS!
hahahahaha!


jag blev precis grundlurad
av min så kallade vän fanny.
det är väl inte april ännu?!!
hhahaha, nu vet vi i alla fall
att jag är en desperat jävel!

dagens bild bara för att...

...det ibland kan vara trevligt att se andra sidor av saker och ting.



...eller som i det här fallet... personer. Alltid intressant!

There's enough sunshine to share

Idag har jag varit riktigt redig. Efter min frukost (som blev lite mer som en lunch för att det blev ganska sent) tog jag en promenad i solskenet. Härligt. Tog inte vinterjackan utan bara två tjocka tröjor, hade behövt en tredje känner jag nu så här i efterhand för lite kyligt var det allt i vinden. Det var jättehärligt i alla fall. Underbart väder.

När jag kom hem så kände jag att det var dags att ta tag i mitt diskberg som snällt fått vänta i ungefär tre dagar nu. Egentligen fattar jag inte varför jag alltid låter disken vänta, för när man väl tar tag i det så tar den inte mer än tio minuter. I alla fall, när jag stod där och diskade så lyste solen in genom fönstret och när solen skiner... då syns allt skit så efter det drog jag igång och dammsugade hela lägenheten.

En annan rolig sak som har hänt idag är att jag de närmaste tre månaderna ska betala 300 kr extra i hyra. Kul. Jättekul. Jag har alltid sagt att 4000 skulle vara min gräns, nu har jag gått över den gränsen med 32 kr och jag antar att jag får leva med det.

Så roligt har jag haft det idag och mycket roligare kommer det nog inte att bli heller. Tänkte kolla på Ghost Whisperer igen, har tre nya avsnitt att kolla på!

i don't care - fall out boy

Känns som ett rätt självklart val till Dagens Låt ...



"the best of us can find happiness in misery..."

så var det dags igen!

Idag sov jag lite längre än beräknat, gick inte upp förens 12:11 men jag antar att det behövdes. Det är skönt att vara ledig och ta igen sig lite efter allt skit som höll på förra veckan. Då hade jag svårt att somna, bara låg och tänkte på allt. Men jag har verkligen försökt att lägga allt det bakom mig nu.

För jag är en snäll person och jag har inte gjort något fel.

Att vissa personer har (utan att ens höra my side of the case) slutat prata med mig är deras problem. Och jag önskar att jag kunde säga jag inte bryr mig men det är klart att jag gör. Det är klart att det känns när någon man ändå kännt såpass länge börjar ignorera en bara så där. Men jag orkar inte bry mig längre... har folk ett problem med mig så får dem ta upp det med mig, jag tänker då inte komma till dem för jag vet som sagt inte vad jag har gjort för fel.

Positiva tankar idag!

Funderar på lite havregrynsgröt och sedan en ny promenad (med eller utan joline)


fy katten vad trött jag är...



Ungefär så där känner jag mig just nu, så det är definitivt dags att sova!
Tack och adjö för idag! God Natt.

dag två utan cola...

...ja, än lever jag i alla fall.

Den här dagen har ju gått hyffsat bra måste jag säga. Känner inget sug efter Cola just nu i alla fall, eller jo, nu ljög jag. Klart det hade suttit fint med ett glas kallt Coca Cola nu. Det är nästan som att sluta röka det här... så beroende är jag.

Jag försökte räkna på det lite innan... och jag köper minst tre stycken 2liters color i veckan. Det är 6 liter i veckan. 24 liter i månaden. 288 liter om året. Haha. Det kan ju fan inte vara hälsosamt. Jag tror bestämmt att Colan är en av de största bovarna i 'vikt dramat'.

Och för att inte tänka på hur mycket pengar jag lägger ut... en 2 liters flaska kostar väl runt 17-18 kr? Det blir 54 kr i veckan, 216 kr i månaden och 2592 kr om året. Haha. Bara på Cola och det ska säkert läggas till en del också för ibland dricker jag ännu mer.

Herregud.

Vi får väl se vart detta slutar.

desperate housewives och tacos

Om en timme ungefär kommer Joline hit, då ska vi laga tacos (för det är typ det enda jag kan laga) och sedan ska vi kolla på Bimbo Söker Man Den rätte för Rosing och Desperate Housewives! Kul med lite sällskap till middagen och arbeta ska hon få göra också. Jajamän, den lilla damen ska få hacka alla grönsaker så tar jag hand om det grova... dvs köttfärsen (det är så det brukar funka hemma hos mig).

Ska bli kul att kolla Desperate Housewives också, det är alltid lika underhållande. Vissa tycker att det har blivit lite uttjatat men jag håller inte med. Tycker fortfarande att det är jättekul. Alla intriger och allt drama - man är ju inte uttråkad en enda sekund!

Susan är min favorit! Lite smått hysterisk, klantig och rolig. Men jag tycker verkligen att hon och Mike ska bli ihop igen. Dem var ju så himla fina ihop... jag håller i alla fall tummarna på att det ska hända i framtida avsnitt. Mike och Katherine är tråkiga likaså Susan och vad han nu heter? Nej, Susan och Mike ska det vara.

Fast jag gillar dem allihopa på olika sätt och vis, så klart! Serien skulle inte vara det samma om någon av dem försvann... men det ryktas ju om att någon av fruarna kommer att dö under seriens gång!!



Vem är eran "favorit fru"?

lady gaga - poker face (acoustic)



Här får man det ju verkligen bevisat att tjejen verkligen kan sjunga! Det visste
jag ju redan iof men ändå... hur bra som helst. Hennes röst är grym! Hoppas
verkligen att hon kommer till Sverige med sin nästa turné! För henne måste
jag bara se! Så är det bara.



ps. lite gaga feber idag! varvar mellan henne och britney. ;)

någon som saknar ett öra?

Jag och Julle hittade nämligen ett när vi var ute och gick...


ut på nya äventyr.

Nu bär det av på promenad med syrran. Jag bestämde att vi skulle träffas12.45 och nu sitter jag här... inte redo att gå alls men va fan, jag slänger på mig något bara så drar jag sedan. Jag undrar just om man kan skippa vinterjackan idag och bara ha på sig en tjock tröja, det hade ju varit en lättnad om man säger så. Jag tror jag gör det.

Det är hela 3 grader ute och solen kikar fram då och då. Vårkänslan är på topp!


Någon mer än jag som är otroligt trött på alla tunga vinterkläder?

starstruck - lady gaga


Dagens låt:




Hon är så himla snygg, Lady Gaga, jättecoolt sminkad på den här bilden också!

den hälsosamma sidan av mig skall gå segrande ur det här

Gud va skönt det är med sovmorgon. Känner iof att jag skulle kunna sova hela dagen lång men nej, inte kan man sova bort en hel dag bara så där. Speciellt inte nu när jag ska bli hurtig och allt. Jag och Joline ska ut på en promenad alldeles om en stund. Innan dess ska jag hinna med att äta frukost, får se vad det blir... vad kylskåpet har att erbjuda, en kopp te ska nog kunna ordnas i alla fall.

Det känns jätteflummigt det här men jag har verkligen bestämmt mig den här gången. Jag vill vara i fin form innan jag ska kolla på Britney i sommar! Bara för att liksom! Vore kul om jag kunde shoppa lite åt mig själv på typ Urban Outfitters, American Apparel osv när vi är i London... dem har ju inte direkt kläder i min storlek så de gångerna vi varit där har bara Joline handlat/provat kläder.

92 dagar kvar nu förresten!


Britneys kroppsform skulle man inte tacka nej till.

time to do the jwalk!



Nu gör jag som Jon Walker (på den här bilden i alla fall) och går och lägger
mig! Imorgon är det en ny dag... nummer två utan Cola. Hur ska detta gå?!!
Än så länge har jag inte börjat känna någon cola abstinens fast det har ju iof
bara gått en dag så jag ska inte säga för mycket. xD Jon Walker är min idol
förresten, finns inte många som är så coola som han är!

God natt och tack för idag! Jättekul med en massa nya läsare och folk som
kommenterar!! Fortsätt så (; Jag lovar att komma och kommentera hos er! (:

nu börjar det...

...mitt nya hälsosamma liv. Hur nu det ska gå. Dag ett har gått hyffsat i alla fall måste jag säga, sitter dessutom här och knaprar på en morot just nu och det är ju kanske ett steg i rätt riktning. Morötter ska ju vara nyttigt har jag hört. Det svåraste kommer att bli att hålla sig borta från Coca Cola:n.

"Hej, jag heter Kim och jag är beroende av Coca Cola..."

Det kommer bli svårt men jag ska fan klara det här och jag ska göra mitt absolut bästa för att vara i fin form tills i sommar. Men jag vet att jag inte kommer klara det här själv. Jag behöver erat stöd. Vet inte hur många gånger man tänkt tanken... "nu måste jag göra något åt det här"... och jag vet inte hur många gånger jag har börjat med ett 'nytt hälsosammt liv' men nu jävlar, det är på riktigt nu. 

Jag ska slåss mot min vikt och jag ska gå segrande ur den här fighten! Så är det bara.



bilden i mitten såg kanske lite väl dirrty ut och jag vill ju
inte behöva barnförbjuda bloggen. inte för att jag tror det
är några barn som läser... men ändå. xD

mitt drömhår.



Jag önskar att jag hade lika fint hår som Ashlee Simpson.
Ska nog låta mitt växa igen... det var skönt med kort hår men
jag börjar sakna att ha lite längre nu, kan ju knappt sätta upp
det i hästsvans längre, och rött vill jag ha det. Koppar-rött, så
där som Ashlee har. Ah, jag blir så avundsjuk!

when did this storm begin

Vilken dag! Idag har jag varit mer inne "bakom kulisserna" än ute i butiken. Först skulle det sättas upp lite "Ej i Butik" skyltar inne på lagret, sedan fick jag sätta mig och läsa lite in rutinhandboken, sedan var det lunch och sen lagret igen. Var kanske ute i butiken sammanlagt två timmar (av sju) men men... så kan det gå ibland. Kanske är det så att man vill gömma den skabbigaste i personalen inne på lagret? Haha. Nej, riktigt så illa är det nog inte.

Har lite ont i ryggen så jag tänkte bara sätta mig ner och slappa lite nu. Ska kolla på några avsnitt av Ghost Whisperer säsong 4 (älskar verkligen den showen) för det är inget annat bra på TV ikväll.


Jennifer Love-Hewitt som Melinda Gordon i Ghost Whisperer.


Någon mer än jag som gillar Ghost Whisperer?

the boy does nothing - alesha dixon

Dagens låt är (otroligt nog) inte en Britney Spears låt. Nej, Alesha Dixon blir det! Lyssnar alltid på Mix Megapol när jag ska sova samt när jag vaknar och dem spelar den här låten titt som tätt och den har blivit lite av en ny favorit. Den är så himla trallvänlig och texten är faktiskt lite kul. Enjoy!


Nu bär det av till jobbet. Peace!

93 dagar kvar...

...och jag tror jag har drabbats av Britney feber!

Ni har väl sett min "countdown" här på bloggen? Den finns i "menyn" till
vänster, under bilden på mig och PATD. Den räknar ner dagar, timmar och
minuter... och till och med sekunder tills det är dags för Britney's konsert i
London. Och som om inte det vore nog så har Brittan fått en alldeles egen
kategori också. Finns inte så mycket att läsa där än men vänta ni bara.. på
93 dagar ska jag nog hinna fylla den kategorin så att den nästan spricker!


Photo by Jeremy Cowart

about the outfit (:

Märkte att det var några som undrade vart jag hittade saker och ting till min outfit och jag ska väl inte vara omöjlig... så här kommer en liten beskrivning på detta.



Örhängen: Claire's Accessories
Jeans + T-Shirt: Wet Seal
Väska: Dollydagger
Armband: Alloy

Solglasögonen kommer jag faktiskt inte ihåg vart jag hittade men dem finns nog lite varstans och skorna är ju från Reebok! =)

positiva tankar, precis som jag lovade.

Vilken bra dag idag.

Jag har köpt biljetter till ev av Britney Spears konserter i London och jag fick alldeles nyss ett e-mail där det stod på detta vis: "Your Britney Spears tickets for Thursday, 11 June 2009 18:30 have been dispatched and should arrive with you within 48 hours." Så snart kan jag stolt sätta upp biljetterna på kylskåpet!

Var på bio med syrran, Slumdog Millionaire, och den var hur bra som helst! Hade ganska så höga förväntningar på den med tanke på att den alldeles nyligen vann 8 oscars! Och jag blev inte alls besviken. Den var jättefin och i slutet var det minsan väldigt nära att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna.

Och så vann jag skorna... mina drömskor. Underbart! Lyckorus.

Jag håller mina löften och ärligt talat, idag känner jag mig nästan som en ny människa.

we are the champions

 

Haha, detta är ju snudd på sinnessjukt! Här går jag och entrar min allra första blogg tävling... och vad tror ni händer? Jag vinner. Hur kul som helst! Nu utökas min sko samling med ett par nya, jätteläckra Reebok's!! Oh happy day! Jag kan knappt bärja mig!

Valde dessa tre par som mina favoriter och ett par av de här kommer då att bli mitt pris! Spelar absolut ingen roll vilka det blir men hade det inte varit fräckt med ett par gyllene skor? Det här kunde verkligen inte ha kommit på ett mer passande tillfälle, jag har velat ha ett par häftiga reebok's jättelänge nu men jag har verkligen inte haft råd den senaste tiden.

YES! =D


nu sticker jag och joline på bio



Någon som sett den redan? Vad tyckte ni?

oh baby baby have you seen amy tonight ?!



Date: Thursday, 11 June 2009
Venue: The O2
City: London, United Kingdom
Time: 18:30
 Section: Block 420

hej

Hallå där... gissa vem som precis slängt ut 2274,33 kr på Britney Spears biljetter?


intresseklubben sprängs av överbelastning?




Klicka på bilden så kan du se vilka dina kändisdubbelgångare är!

rastlös, uttråkad och en fet hare

Jag blir galen. Jag har absolut inget att göra, har suttit och läst en massa bloggar i brist på annat men nu håller jag som sagt på att bli alldeles tokig av att bara sitta här. Funderar på att gå ut och gå lite. Dags att utforska området jag bor i. Har ju faktiskt inte hunnit göra det så mycket... mer än det som finns på vägen till och från jobbet dvs.

Kanske letar jag upp den feta haren jag mötte igår när jag var på väg ner till stan?! Det hade ju varit en kul reuninon om man säger så. Jag skojar inte när jag säger att det var den fetaste/största haren jag någonsin sett. Den var enorm! Som om den hade svalt typ fem andra (normalstora) harar!



i think i'm ready - katy perry



lily allen



Läste igår att Lily Allen kommer till Way Out West i sommar. Kul! Henne
skulle jag verkligen vilja se men jag tänker nog ändå vänta på att några
fler bokningar ska bli offentliggjorda innan jag bokar biljetter osv.

Drömmen vore ju att band som The Academy Is... och Cobra Starship
äntligen kunde ta och pallra sig hit. Och jag skulle definitivt inte tacka
nej till en biljett om Panic at the Disco skulle komma att bli bokade (:

i <3 reebok

Jag har för första gången bestämmt mig för att entra en "blogg tävling". Nämligen den här! Kunde inte motstå detta då det var så fina priser i potten. Körde på en färgglad vardags outfit, 80-90 tals inspirerad, lite musik tema, uppbygd kring de otroligt snygga "Music Revolution" (som jag sannerligen inte skulle tacka nej till att ha på min skohylla i vår)!




om ni vill veta vart jag hittat allt klicka här

på tal om det...

Jag hoppas förresten att alla har lagt märke till den nya Coca Cola reklamen som går på TV. Jag har inte sett den själv ännu men min kära syster, Joline, säger att den bland annat går i trean. Har ni sett den? När ni gör det... måste ni komma ihåg att det är världens bästa Brendon Urie som sjunger (:



ps. jag har photoshoppat ihop bilden alldeles själv, i'm impressed. are you? (;

open up a little happiness today



C'mon and lift me up it's a brand new day
Open up a little happiness today
So I can be someone new (so I can be someone new)
C'mon and lift me up to a better way
Open up a smile on another face
So I can feel something new




Open Happiness
by Butch Walker, Brendon
Urie
, Patrick Stump, Travis
McCoy, Janelle Monáe &
Gnarles Barkley.

koppla av, koppla bort.

Egentligen är jag väl inte så arg som det verkar (bara väldigt avundsjuk på alla som ska kolla på Britney). Har haft en jättemysig kväll tillsammans med Fanny<3. Vi lagade tacos, kollade på 13 snart 30, åt kladdkaka och hade det mysigt! Hur skönt som helst att bara få koppla av lite. Koppla bort alla tankar ett tag och bara vara.

Men jag ska ta tag i det här. Förr eller senare.
För jag tänker inte fortsätta må dåligt på andras bekostnad.


Imorgon ska jag käka Thai mat med Mikkaela. Det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli jättekul och thai mat är ju alltid en great success! På kvällen blir det väl lugnt här hemma med Let's Dance osv. Ska helt enkelt bara försöka att koppla av och koppla bort. Det ska nog bli mitt nya motto.

Bara positiva tankar i helgen. Jag har lovat Susanne.

jag hatar er...





...jag hatar er allihop. Alla ni som ska se Britney Spears turné - The Circus staring Britney Spears! Jag hatar er från djupet av mitt hjärta. Det är inte rättvist. Är det någon som är värd att se henne så är det jag!! JAG har varit ett fan i över tio år nu! JAG har aldrig slutat tycka om henne eller hennes musik (även när hon rakade av sig håret och slogs med paraplyn). JAG har alltid försvarat henne när andra snackat en massa skit. JAG har aldrig brytt mig om vad någon har sagt om henne. Hon har alltid varit, hon är just nu och hon kommer alltid att vara min idol.

Därför borde det vara jag som hoppar runt av lycka, dansar och sjunger av glädje för att JAG ska se henne. Men nej då, där sitter ni med era biljetter och hånler åt mig. Bitches! Och här sitter jag... ensam... utan biljett och fullkomligt lyssnar sönder Britney's senaste skiva. Det är inte rättvist. Det är fan inte rättvist!

Vem är det egentligen som har satt ihop den här turnén föresten?!  Varför en två månaders lång USA turné och nio spelningar i England... men inga mer datum!? WHYYY?! Jag önskar att jag vore gjord av pengar så att jag kunde flyga över till USA och se varenda show hon gör. Men kan jag det? Är jag gjord av pengar? NEJ. Fan Fan fan.

...men jag é inte bitter! Absolut inte.

Tänk inte på mig när ni står där och sjunger med i alla dessa underbart fantastiska låtar. Tänk inte på mig när ni ser den här spektakulära showen. Och tänk absolut inte på mig när ni får se Britney göra det hon är absolut bäst på. Jag ska bara ligga här, i min ensamhet, och gråta floder. Ha kul. Ha det så jävla kul.





IT'S BRITNEY, BITCH!

ta fem, betala för en! great success!

Nu har jag gjort det igen!


Gått med i en sån där filmklubb alltså. Ni vet... ibland har dem såna där välkommst erbjudanden "Köp 5 filmer betala för 1" och det tyckte jag lät lite lockande! Så jag gick med och hittade genast fem filmer jag ville ha.

Sex Drive 
Semi Pro 
Patrik 1,5
Låt den rätte komma in
Jiddra inte med Zohan


Fall Out Boy är med i Sex Drive (vilket hade varit orsak nog att se den) men dessutom såg jag trailern på youtube igår och den verkar väldigt rolig! För ovanlighetens skull är det två svenska filmer med på min lista. Det händer inte ofta då jag inte brukar vara särskilt förtjust i dem. Men Patrik 1,5 är underbar och Låt den rätte komma in ska vara jättebra har jag hört av ryan ross.


Nu måste jag reda ut mitt hår.
Sedan bär det av till jobbet!

we must reinvent love.



she held the world upon a string.

Känns nästan konstigt att sluta klockan 17... man är så van vid att gå till stängning varje dag. Men men, jag klagar inte! Det är skönt att komma hem lite tidigare än vanligt och dessutom har jag lite att stå i nu! Ska ta och städa hela lägenheten, det börjar bli lite dammigt och imorgon får jag fint besök. Viserligen är det mörkt när hon kommer men jag känner att det är dags för en städning i alla fall. Så har man det fint och fräscht inför helgen dessutom (fan vad jag är smart).

Så från ett jobb till ett annat... nu drar städningen igång!



imorgon kväll blir det kimmers och fanners för hela slanten!

come save me...

from walking off a windowsill
or i'll sleep in the rain


I brist på annat att göra så sitter jag här och kollar på bimbo söker man Den Rätte För Rosing. Jag blir alldeles stum, det är... pinsamt och inte underhållande någonstans. Väntar på att Desperate Housewives ska börja, äntligen daggs för nya avsnitt. Dessutom är det säsongs premiär för Brothers & Sisters ikväll också!

Har jobbat i 10 timmar idag och har inte kännt mig på topp. Vet inte vad det är... om jag är på väg att bli sjuk igen eller om det är något annat? Det känns tungt i alla fall. Jag vet en sak som skulle hjälpa...




super hero spencer <3

nu beger jag mig till de sälla jakt markerna




"tomorrow is a brand new day."

utmanad av anna.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Detta är svårare än du tror? Ha, jag kan allt. Släng er i väggen! Nu kör vi!

1. Vad heter du?: Kim

2. Ett ord på fyra bokstäver: Kram

3. Flicknamn: Klara

4. Pojknamn: Karl

5. Yrke : Kändis (??)

6. Färg: Korall

7. Klädesplagg: Kavaj

8. Mat: Kallops (eller hur det nu stavas)

9. Sak i badrummet: Kakel ... eller kiss

10. Plats/stad: Kristianstand haha

11. En orsak att vara sen: Klocka som inte funkar

12. Något man skriker: KABEL!

13. Film: Kung Fu Panda

14. Något man dricker: Kaffe

15. Band: Kiss

16. Djur: Kameleont

17. Gatunamn: Kungsgatan

18. Bil: Kia

19. Sång: Kom hem

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kalas



Jag utmanar: Kerstin, Joline, Helena

hello goodbye


Jag blir så deprimerad. Som om inte allt annat vore nog så har det snöat idag igen. Här gick man hela helgen och trodde det var på väg att bli vår. Det var så fint väder så och det var nära att jag slängde på mig vårjackan och promenerade till jobbet i Converse... men nej... självklart ska det komma mer snö och mer slask. Jag hatar det. Jag vill ha ljusare tider, varmare tider, torrare tider och framför allt... gladare tider. Men det kommer kanske? Imorgon åker dem fula skorna och vinterjackan på igen. Jag vill bort. Bort härifrån.


Här är i alla fall en låt som alltid lyckas få mig att le.

When I get older, losing my hair,
Many years from now,
Will you still be sending me a valentine
Birthday greetings, bottle of wine?

you were the last good thing about this part of town

Idag blir det en slö dag vill jag lova. Jag ska ta en dusch alldeles strax och sedan borde jag städa upp alla kläder jag har dragit ut på golvet (gjorde ett deperat försök att hitta ett par leggings igår)... och sedan borde jag verkligen diska men orkar jag det? Det är frågan. Hur kul är det att städa på sin lediga dag?

Fick dessutom en för jävlig huvudvärk precis just nu.

Och Fall Out Boy kommer till Europa snart... men är Sverige med i deras turné plan? Nej. Självklart inte. Varför kan inget bara gå min väg just nu? Jag blir nästan arg... men vi kör ändå en FOB klassiker på det:



And I wouldn't be caught dead in this place



Ryan och Jon går på hajk medans Brendon och Spencer
besöker Disney Land. Själv undrar jag hur det går med nya
skivan
? Jag börjar bli otålig nu... samlar dem ny inspiration
mån tro? Inspiration från en hajk i bergen blandat med lite
Disney, låter intressant... och låter som något dem faktiskt
skulle göra! Undrar just vem man helst skulle hänga med?
Brendon och Spencer... eller Ryan och Jon? Disney Land
är ju alltid kul men att se Ryan Ross vandra i bergen, iklädd
fin-byxor och en vit skjorta, låter som en upplevelse!

live forever.



I see a window and all I can think about is,
so do you wanna fly with me?
Do you wanna fly with me?
I know it sounds crazy but I can't find solid ground,
so do you wanna fly with me?
Do you wanna fly with me?




dagens ängel.


Joline(s).


RSS 2.0