tack för idag, det gjorde jag bra...

Nu ska jag sova för imorgon ska jag vara på plats på jobbet kl 7. Innan klockan 7 helst efter som vi vid den tiden ska dra igång och inventera. Kul, kul, kul. Måste ju gå upp halv 6 om jag ska hinna duscha och äta frukost. Det kan vara skönt att gå upp tidigt ibland men inte så här tidigt... det är Kim plågeri.

Har alltid tyckt det är ganska trevligt att inventera dock... men something tells me things will be different this year.

Vi får se.

Ett stort tack till solen. Du förgyllde verkligen min dag, hoppas jag inte är lika blek längre. Lång näsa åt Joline som försökte väcka mig genom att "kasta" Busan på mig - jag hörde allt när dem smög in i mitt sovrum. All in all, it's been a great day. Det var längesedan allt var så här... tyst. Skönt.


God Natt.

mestadels av dagen har spenderats här...



Lovely.

till världens bästa...

Mamma,

Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan dig.
Du är bäst och jag hoppas att när/om jag blir
mamma en dag att jag åtminstonde kan vara
hälften så bra som du är för det skulle ta mig
väldigt långt. Jag är ditt största fan. Alltid.

Älskar dig!

Grattis på Mors Dag.




Ber att få gratulera alla andra mammor där ute också!

jag skall aldrig sova igen!

Läste någonstans att en person äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sin livstid.  Läste självklart detta igår kväll innan jag skulle sova och naturligtvis, när jag låg där i sängen och försökte somna så kändes det som det kröp en massa djur på mig. Var tvungen att hoppa upp, tända lampan och skaka av täcket inte mindre än två gånger. När jag väl somnar... tror ni inte jag drömmer om spindlar då? När jag vaknade kändes det som det kröp i halsen på mig...

Så nu har jag bestämt mig. Jag ska aldrig sova igen!


TÄNKTE HA EN BILD PÅ EN SPINDEL HÄR
MEN NÄR JAG SÖKTE EFTER BILDER PÅ
GOOGLE HÖLL JAG PÅ ATT SPY, SÅ NEJ,
DET BLIR INGENTING MED DET!


och det är väl kanske lika bra det?

bara för att



Den här musiken gör mig glad! En annan sak som gör mig glad är Extreme Home
Makeover... och det börjar ju nu. Har haft en riktig TV dag idag... den kommer avslutas
med Champions League finalen mellan Manchester United och Barcelona. Hejar så
klart på Man U! ;)

frisk som en fågelunge... typ

Jag är en väldigt frisk person förresten. I alla fall enligt doktorn. Det enda som var "fel" var att jag hade lite lågt blodtryck men  det var inte heller någon större fara. Så det var ju väldigt skönt. Här har man gått och oroat sig och inbillat sig saker.

Slapp till och med göra näs/hals test ;) EKG fick jag göra däremot, för första gången, och hjärtat slog på som det skulle. Mycket trevligt.

somewhere over the...



robin vägrade köra mig till slutet av regnbågen
även fast jag visste precis vart den slutade. lite
synd.

nervös?

Då bär det snart av till farbror doktorn. Gick och la mig klockan 21.00 igår, kollade på film men såg inte klart hela... somnade innan klockan had slagit 22! Ringde vårdscentralen imorse och fick en tid kl. 13.30 så jag ska väl snart bege mig. Undrar just vad det är dem kommer kolla... blir det blodprov? Det kan jag ta. Blir det ett sånt där näs&hals test dock, då sticker jag... haha. Jag hatar det. Speciellt när dem kör in den där pinnen i halsen och det känns som man ska spy. Inte så kul. 

Om ni läser något om en ung kvinna på rymmen från farbror doktorn imorgon så vet ni vad som har hänt. Jag vill att dem ska testa mig, jag vill veta vad som är felet men va fan... jag hatar doktorer.


  
mitt hår är extremt fluffigt idag av någon anledning. och jag är inte riktigt
så här blek i verkligheten. bara nästan.

you spin my head right round, right round

Yrseln blev alldeles för mycket idag. Började skaka helt plötsligt och kunde inte sluta. Kände mig illamående och gör det fortfarande. Blev hemskickad från jobbet efter råd av båda skutvårdsupplysningen, fadder Cladden och kollegor. Känns lite surt för jag förlorar ju en del pengar pga av detta - Söndagar är ju den 'bäst betalda' dagen inom handels... men vad ska man göra?

Det snurrade alldeles på tok för mycket för att jag skulle kunna vara kvar. Imorgon ska jag till vårdscentralen så får dem ta lite tester på mig. Skulle helst av allt vilja åka och lägga in mig nu och låta dem ta alla sorters tester som finns... för visst blir man lite orolig men jag har fått höra att det säkert är ingen fara. Så jag överlever nog tills imorgon. ;)

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på film. Frågan är bara vilken film...? Det lutar åt 'Blades of Glory', älskar verkligen Will Ferrell! Jo. Så blir det nog.



Tack till Anna & Susanne. Världens sötaste kollegor! Känns skönt att någon bryr sig så mycket som ni. Tack till Cladden som lugnade ner mig lite med sina gudliga råd och visdomsord. Och tack till mamma, Robin och Busan som kom och hämtade mig och körde mig hem.

Nu är det vila som gäller.

i walk like this cause i can back it up

Muffinsen är klara. Jag är halvklar, ska bara torka håret och hitta en tröja sedan bär det av. Lämnar er med 'dagens låt'. Beyoncé nya singel/musikvideo till låten Ego. Ytterligare några schyssta dansmoves som jag måste ta och lära mig snarast ;) Grym låt! Snygg video!




tiden är på min sida och ingredienserna finns i skåpet.

Jag tror bestämt att jag ska svänga ihop lite kladdkaka (i muffins format) innan jag går till jobbet. Alltid kul att kunna ha med sig lite fika. Det förgyller alltid våra eftermiddagar. Idag kan det nog behövas eftersom jag har en stark känsla inom mig som säger att det kommer bli en sån där jobbig Söndag.


det snurrar. allt snurrar.

Yrseln idag höll på att göra mig galen. Vet inte riktigt vad det beror på heller. Men vissa stunder var det riktigt jobbigt. Ibland kändes det som att jag gungade även fast jag stod alldeles still. Blev lite illamående, nästan som att jag var sjösjuk fast på jobbet, utan varken sjö eller hav... eller något vatten alls för den delen. Det regnade viserligen ute men jag tror knappast att det berodde på det. Andra stunder kände jag mig tvungen att ta tag i något för det kändes nästan som att jag skulle ramla omkull för det snurrade så i huvudet på mig.

Vid slutet av dagen kändes det dock bättre. När allt folk försvann och det blev lugnt. När jag gick hem och fick frisk luft. Nu känns det ingenting heller.  Men jag funderar på om det har någonting med sömn att göra. Har varit ganska trött nu den senaste tiden. Sena kvällar och upp hyfsat tidigt ändå.

Därför ska jag bege mig till sängs redan nu. 22.36.

Så 'tidigt' har jag inte lagt mig sedan... haha. Jag vet inte när jag la mig vid det här tiden senast.



strawberry fields forever

Det känns som det är lättare att andas nu

Och det enda som behöver rengöras nu är
väl jag... så jag det är väl lika bra att jag tar
och fixar det nu också! När jag ändå är på
gång menar jag ;)

städmani

Efter att ha kollat på Panic DVD:n (som var lika bra som vanligt... om inte lite bättre ♥) så drabbades jag plötsligt av akut städmani. Jag satt där i vardagsrummet och noterade dammet under skåpet där TV:n står. Och det var bara början. Nu håller jag på och dammar för fullt. Moppar till och med golvet (med moppen som jag har lånat av min kära mamma i ungefär fem månader nu haha).

Börjar nästan tro att det är allt damm som fått mig att känna mig lite yr de senaste dagarna. Har väl andats in för mycket. Men nu är min lilla rast slut, dags att fortsätta.




Det kan vara rätt kul att städa om man lyssnar på
musik. Vad brukar ni lyssna på när ni städar? Just
nu har jag The Beatles på repeat annars är Britney en av
mina favoriter då man kan dansa runt med dammsugaren ;)

det bästa minnet

Det tog mig sannerligen ett tag att komma på vilken låt det var jag hade fått på hjärnan. Att det var en sådan 'simpel' låt dessutom gjorde inte det hela bättre men det blir väl så ibland. Hjärnan hänger inte riktigt med i svängarna.


Har tänkt överge datorn en liten stund, ska istället gå och kolla på min käraste 'Live in Chicago' DVD. Vi snackar Panic at the Disco så klart. Knasigt egentligen hur mycket man kan sakna ett band men jag gör det. Jag saknar dem jättemycket. Nu har det nästan gått ett år sedan jag och Joline såg dem i London. Ett helt år. Galet! Det var den absolut bästa konserten jag någonsin sett i hela mitt liv.

Överdriver inte. Var jag tvungen att välja EN endaste dag i mitt förflutna som jag skulle få återuppleva igen och igen och igen tills dagen jag dör... så skulle jag välja den dagen. Allt var perfekt. Allt från det att vi fick böcker av några sjungade munkar till själva träffen och konserten med Panic! Allt från att glida omkring i centrala London med Svenska flaggor hängades runt halsen till Burger King's otroligt goda  cheesecake som vi sprang och köpte efter konserten.

Och när vi satt där med våra cheesecakes utanför Astoria efteråt med en massa andra fans i väntan på bandet... vi träffade dem inte igen men att bara lyssna på alla dialekter och att se hur uppspelta alla var efter konserten var underbart... Men nästan bäst av allt, så klart, var när dem faktiskt nämnde mig och Joline på scenen under konserten, tackade oss för att vi flygit dit enda från Sverige för att se dem. Lovely.



Vilka är era favoritminnen?

nu har jag äntligen kommit på vilken låt det var

"This little light of mine. I'm gonna let it shine.
Let it shine, let it shine, let it shine."


 

Begriper inte riktigt hur jag kunde glömma av den låten.
Speciellt eftersom jag hade själva melodin i huvudet och
så är det en sådan "klassiker"! Men men... Shit happens!

let it shine, let it shine, let it shine

Vilken låt är det som går så? 'Let it shine, let it shine, let it shine'... jag har melodin
och allt i mitt huvud men jag kan verkligen inte komma på vilken låt det är. Visst är
det störande när det blir så här?


jag mår bra, jättebra.

När jag är på sånt här humör är det bästa ni kan göra att bara nicka och hålla med. Ett ynka samtal är det enda som behövs sedan kommer männen med de vita rockarna och hämtar mig. Det går bra nu, ta mig på orden.

Ishi!

vem vill mata ankor med mig?

Jag har lite gammalt bröd. Inte så gammalt att det är mögligt eller stenhårt... men ändå för gammalt för att ätas. Det känns så onödigt att bara slänga iväg det. Då kom jag osökt att tänka på att det finns säkert några ankor här i stan som är hungriga så här års. Jag vill alltså mata ankor och nu är bara frågan... vem vill följa med?

Kan inte gå själv... jag vill inte bli den där skumma bruden som är bästis med alla fåglar och ankor i stan. Det ser bättre ut om jag inte går själv! Snälla. Någon?




Egentligen är jag rädd för ankor... men vad gör man inte för gammalt bröds skull?

behind the scenes del två



En till bild från fotouppdraget jag var iväg på förra veckan ;)
Är jättenyfiken på hur bilderna från själva photoshootet ser ut
men det dröjer nog ett tag innan vi får så dem för det är ju inte
förens i Augusti dem ska börja användas. Så det är bara att
vackert vänta... :)

favorit i repris



En av mina absoluta favoriter i Eurovision Song Contests historia. Coolare
snubbe får man leta länge efter bara det faktum att han gör entre på en liten
golfbil borde gett honom alla 12:or! Låten är ju hur skön som helst också.
Och man får för guds skull inte glömma den snygga kören! ;) Klockrent.

norge tar allt ifrån mig

Inte nog med att den lilla smurfen gick och vann hela Eurovision Song Contest - slog poäng rekord med ungefär 100 poäng - trots att han inte kunde sjunga... så ska Norge ta en av mina finaste vänner och kollegor ifrån mig också. I mitten av Juni flyttar min Bästa Cissi till Oslo där hon numera skall jobba och bo. Känns väldigt sorgligt måste jag säga - sammtidigt som jag självklart är jätteglad för hennes skull! Vet ju att hon trivs så bra där uppe!

Men hur ska det gå utan min bästa Cissi på jobbet? Det kommer bli tråkigt. Inga Fredags partyn, inga 'bästa stängningar', ingen att sms:a när det kommer en ny skiva... min vardag kommer helt enkelt att bli lite grå utan henne här omkring.

Jävla Norge.

Är det något mer ni ska ha?
Nu när ni ändå är igång menar jag.

myskväll med syrran

Alldeles strax kommer Joline hem till mig. Vi ska kolla på fotboll och lite senare ska vi laga tacos och kolla på Eurovision Song Contest!

Arbetar förresten på en ny blogg design. Vi får se hur det blir med det ;)

Ha en bra kväll allihopa!

eurovision song contest takeover.

Och är det bara jag som tycker Norges lilla Alexander är en tönt? Haha. Jag är så trött på den låten alla redan, dem har ju spelat sönder den på radion och finalen har inte ens varit än... kan bara tänka mig hur det kommer bli efter finalen och om han nu lyckas komma på en topp placering (vilket jag inte hoppas för sååå bra är den faktiskt inte).


Är det inte en slående likhet? ;)


Själv gillade jag verkligen Estland igår. Hon var jättevacker, låten var fin, snyggt uppträdande... är glad att hon gick vidare! Även hon spelade fiol - är det någon sorts tema i år? Vet inte vem jag hejar på imorgon, förutom Malena då för lite patriotisk måste man ju ändå få vara, gillar ju Finland också.

Svårt att förutse någon vinnare i år tycker jag.  Hmm. Vad tycker ni? Vem tror ni på?

dita von teese i esc?

Läste precis på Tobbe Ek's schlager blogg att Dita von Teese ska vara med i Eurovision final som går av stapeln imorgon. Burlesque drottningen ska vara en del av Tysklands bidrag och då ska hon tydligen föreställa 'Miss kiss kiss bang' (som Tysklands bidrag heter i år). Hmm.

Det verkar som att Tyskarna vill köra på förra årets vinnande koncept  dvs hyra in en superkändis och låt denne göra något random i bakgrunden medans dem sjunger en halv-bra låt! Jag har iof inte hört Tysklands låt än men med tanke på vad dem har skickat för udda bidrag de senaste åren så räknar jag ju inte med att det ska bli bättre i år.

Dita är i alla fall cool! Så lite intressant ska det allt bli ;)



Bilden är lånad från schlager bloggen, så klart!

behind the scenes ;)

Det var så himla kul på mitt lilla fotouppdrag igår! Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Jag tror dem gillade mig, jag hoppas det. Fick även se några av mina bilder och det lilla jag såg va helt okej!! Det var så kul. Jag kunde inte sluta skratta och le (och det var ju tur det eftersom dem ville att bilderna skulle uttrycka glädje)... jag var så glad att dem faktiskt frågade mig en gång om jag kunde försöka vara allvarlig på en bild. Haha.

Det gick inte så bra.

Jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Det var så sköna människor där. Therese, som skötte sminket, var hur gullig som helst. Angelica och Helena som valde kläder och dirigerade med annat var jättesnälla och trevliga. Och Bosse, fotografen, var en lustigkurre! Gillade dem allihop och jag hade gärna kunnat stanna där hela dagen och ta mer bilder... men det var ju folk från andra butiker runt om i Sverige som stod på tur. Tyvärr.

Så kul! Fick verkligen mersmak! Ska dem ha nya modeller i vår kan ni ju hoppa upp och sätta er på att jag kommer söka igen! :D


 


imorgon smäller det

Jovars, imorgon är det dags för lilla mig att göra modell debut. Fast man kan ju inte säga att det är min debut direkt eftersom jag har en galen fotograferande mamma som har tagit kort på mig (och mina syskon... och allt annat) så länge jag kan minnas. Så nog har jag stått framför kameran massvis av gånger förut men det här blir ju lite annorlunda.

En riktig fotostudio... bilderna kommer användas på skyltmaterial i våra butiker i både Norge och Sverige... och på diverse reklam! Det är ju inte alls säkert att just mina bilder kommer med eftersom det är många andra som ska bli fotade också men det här ska i alla fall bli en mycket intressant upplevelse.

Dags att packa den lilla väskan ikväll för imorgon innan kl 07.00 bär det av!

it's about time ;)

jag snackar förstås om det här!

äntligen någon mer som hakar
på mitt panic at the disco tåg ;)
kerre har varit ombord förut och
nu är hon tillbaka i leken. ingen
blir gladare än jag! haha.



kära one tree hill,

Varför?

Jag hatar när avsnitt slutar så här. Jag hatar cliffhangers. Jag blir förbannad när jag tvingas vänta i en hel vecka på nästa avsnitt. Självklart har jag mina aningar om hur det kommer sluta... sista avsnittet på säsong sex och allt. Fan. Jag hatar att vänta.

Som tur är behöver jag inte vänta på Desperate Housewives för det har redan börjat.

busybusybusy

Femhundratusen saker att göra idag så det är lika bra att jag börjar med en gång! Bland annat ska det köpas tågbiljetter till Varberg sedan ska jag runt halva stan och uträtta ärenden. Det är väl så när man leker business woman som tur är ska min kära syster (idag kallad: min lilla assistent) hänga med mig =D Tråkigt att gå själv.


mer beyoncé bilder från konserten igår










Svårt att få jättebra bilder med tanke på att jag varken är den längsta
människan i världen eller har den bästa kameran! Men jävlar, va kul
och bra det var
! Fast hon såg knappt verklig ut, såg ut som en docka!
.

beyoncé var grym!

Bjuder här på min allra bästa bild (enligt mig själv då alltså). Magiskt ;)


cause it's 11.30 and the club is jumpin' jumpin'

Sitter och lyssnar på Destiny's Child just nu. Laddar upp lite inför konserten
ikväll. Har läst att hon kommer köra ett Destiny's Child medley så det gäller
att träna in låttexterna igen så att man kan sjunga med ;) Förbereder även för
den skivan jag och Mikkaela ska bränna innan vi åker, väljer ut vilka låtar som
måste vara med osv. Magda får låna sin mammas bil, så hon kör, så det blir
Beyoncé party hela vägen till Göteborg, det lovar jag!



britney spears biljetter

Satt framför datorn från klockan 08:25 och var jättenervös för jag ställdes i kö på ticnet med en gång. Klockan 08:40 kom Mikkaela och Madga (magda som är lite rikare än oss andra och kunde lägga ut för biljetter till oss alla tre så länge). Då satt vi tillsammans och var nervösa i alla fall, kändes lite bättre det även fast vi stressade upp varandra genom att säga saker som 'tänk om datorn dör', 'tänk om hela ticnet crashar'.

Klockan slog 09:00, jag uppdaterade sidan och vi fick jättebra sittplatser!!! :D Vi hade tänkt ta ståplats först men efter scenen är rund och vi vill se Britney hela tiden och inte bara när hon är på "vår sida" så tog vi sittplats istället. Det var dessutom 500 kr billigare ;)

Sektion A10! :D Underbart! Vi bokade tågbiljetter med - och kom undan RIKTIGT billigt där! Bara 380 kr per person, tur och retur!! Fanva kul, jag kan knappt bärja mig!




innan jag glömmer (och innan det är försent)

Stort grattis till Busan 'Styrbjörn' Busansson som har namnsdag idag ;)


tack för igår det gjorde vi bra ?



När jag vaknade imorse klev jag in i duschen med strumporna
på men jag antar att det är så det kan gå om inte haspen är på
(men det kan gå så ändå).

dagens låt!

Good Girls Go Bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester ('Blair' från Gossip Girl)


det är tanken som räknas




Tack Sune. Du är nog min mest trogna läsare! ;)


Nu måste jag verkligen sminka mig (som ni kanske ser) Haha.

northern downpour sends its love

Undrar just om jag är en av de få Boråsarna som faktiskt inte har något emot regn. Det öser ner just nu och alldeles om en stund ska jag se mig ut i ovädret med ett skrangligt paraply som skydd. Jag skulle gärna gå utan paraply helt och hållet (och med tankte på hur dåligt mitt paraply är så kommer det säkerligen kännas som jag gör det) ... men mitt hår blir helt miffat om jag gör det och sminket kommer rinna.

Det funkar inte. Det förstår ni nog själva. Det enda jag vill göra när det regnar är att ta av mig mina skor och gå ut och dansa. Skvätta omkring. Men när man faktiskt ska någonstans efteråt (som i mitt fall: till jobbet) så är det kanske inte den bästa idéen.

Är det bara jag som faktiskt gillar regn?


dagens bild, bara för att.



Bilden får mig osökt att tänka på 'en antilop ben'. (ett internt skämt) ;)




Undrar just om Sune har ett par sådana horn. Det skulle nämligen passa
alldeles utmärkt att ha på sig när man går på en Beyoncé konsert (vilket är
precis vad jag ska göra på Måndag)!

backstreet's back?



Så Backstreet Boys är tillbaka med lite ny musik... hittade
den här låten idag och ja, vad ska man säga? Det är ju
absolut ingen dålig låt, den är lite mysig men jag börjar
skratta varje gång dem sjunger 'shorty'! Lite åldersnoja
kanske? Dem är ju faktiskt 30+ nu. Den här låten hade
varit okej om dem hade varit 19... möjligtvis 20 men nu?

Njaaaaaa....


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ;)

matchdax igen!


Efter jobbet ikväll blir det Elfsborg - IFK Göteborg!
Ska bli oerhört spännande om jag får säga det själv.


Pissa, pissa på, pissa på IFK :D

nu luktar det mat-os i hela lägenheten...



Men kycklingen både ser bra ut och smaker oerhört gott! ;)

the kubb master



Här är förresten en go bild från i Lördags då jag gjorde årets 'comeback' när
jag och min kära kusin, Sarah, spelade kubb. Jag hade bara en kubb kvar, hon
hade fått ner ALLA andra... medans jag inte hade fått ner EN av hennes. Men
vad händer? Jag gör världensvändning och vinner ;) Och Sarre fick dra på sig
skampåsen! Hahah. En mycket trevlig kväll måste jag säga.

top model ;)

Jag vill inte vara den som är den... men nu har ni faktiskt och göra med en framtida model. ;) Jag ska vara med i en höstkampanj som kommer att synas runt om i hela Sverige i butikskedjan jag jobbar i. Kan även hända att jag kommer få vara med i reklamblad och tidningar som Frida och Veckorevyn.

Jag jobbar så.

Har varit lite uppspelt över detta och det var kanske inte min bästa idé att stå och laga mat samtidigt som jag ringer och berättar detta för mamma och Joline... för helt plötsligt gick brandlarmet och då märkte jag att nästan hela lägenheten var full av rök. Haha.

Snacka om att ha 'my head in the clouds' ;)

endast kimmers är vaken



Idag överraskar jag alla på jobbet med paj. Susanne och Evis vet iof redan
om det... men det blir ju fortfarande en överraskning för Cissi och Victoria :)

jobbig unge

Världens jobbigaste unge var inne i butiken idag. Herregud. Det var ett annat litet barn som var ledsen och skrek jättemycket, jobbigt också iof men hon var säkert trött eller hungrig eller något... men det här andra barnet. En liten pojke - kanske fyra år - kände att varenda gång den här lilla tjejen skrek så var han tvungen att överrösta henne genom att skrika ännu högre. Ett riktigt hjärtskärande skrik dessutom. Så varje gång hon skrek, skrek han ännu högre och efter varje gång han skrikit så skrattade han...

...hans föräldrar hade ingen som helst koll. Han hade nog lika gärna kunnat springa ut ur butiken och försvinna och dem hade inte märkt något. Hur kan man inte ha koll på sin unge? Hur kan man låta honom stå och skrika rakt ut för ingenting? Det hade varit lite skillnad om han var ledsen för något men han ville verkligen bara överrösta den andra ungen.

Huvudvärk x1000!

RSS 2.0