jag har som vanligt inget vettigt att säga

Jag kommer nog aldrig att lära mig vem som är vem
av Filip och Fredrik... kom just att tänka på det här när
jag såg reklamen för deras TV program. Sms:ade Joline
och frågade vem som är vem... men jag har helt ärligt
glömt av det alla redan. Alzheimer eller vad?



crazy horses!

Min nya (gamla) favoritlåt ;D Hahaha. Vilka moves!


åh herregud...

Ignorera mitt förra inlägg... det är ju lördag idag... inte Söndag. Förlåt TV3. Känner mig helt borta för tillfället!

kära tv3,

Vad håller ni på med nu? Inte nog med att ni har bytt tid för Top Model 12 utan att säga till mig... ni visar dessutom samma avsnitt som förra veckan? Så nu missade jag ju som tur var ingenting men ändå. Det funkar inte så här. Det gör bara inte det.

MVH,
Kim

älskade morfar,

Du får inte skrämmas så.


Jag tror mitt hjärta stannade en sekund när jag fick höra att han bara ramlat ihop, svimmat, i Robins armar. Min älskade lilla söta morfar, det får inte hända honom något. Jag vart så rädd men vilken tur att Robin var där med honom. Har varit på sjukhuset och hälsat på honom och han verkar må bra nu i alla fall... lika knäpp som vanligt. Han bokstavligen hoppade ut från toaletten i sin vita sjukhusdräkt och gav mig en kram när jag kom dit. Sen låg han och pillade på alla apparater och telefoner och andra knappar han hittade runt omkring sig. När dem flyttade honom från akuten till en annan avdelning sa han till alla sköterskor att han skulle på semester... Han är så söt. Världens sötaste och världens bästa. Hoppas allt blir bra och går tillbaka till det normala snartast.


Lilla morfar.
Jag älskar dig.

if i wasn't a celebirty...

Nu är det allvar. Jag känner mig som en kändis nu. Mitt ansikte sitter återigen uppe i butiker runt om i hela Sverige och Norge, kommer med på vart och varannat reklamblad... kolla bara foldern som dyker upp i brevlådan på Torsdag. ;)

Förutom att vara superkänd och undvika paparazzi osv så har jag faktiskt inte gjort mycket vettigt den här helgen. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort och det kanske förklarar hur tråkigt jag haft det? Men så kan det gå ibland.


Imorgon blir det lite raj-raj i alla fall. På en Tisdag! Hujeda mig vilken rebell jag är! Men ni förstår, det blir lätt så när man är känd som jag är... man gör lite som man själv vill. Gör sina egna regler osv. Det bara är så. Det måste ni förstå.





PS. om ni är trötta på mig redan nu så föreslår jag att ni slutar läsa min blogg, för ju mer känd jag blir, ju divigare kommer jag att bli. det kommer sluta med att jag är helt odräglig och inte älskar någon förutom mig själv. sad but true. det här är en varning, gott folk. don't say i didn't warn you!


PS2. en vacker dag ska jag ta ett foto på skylten och visa, så klart. men nu ska jag vara ledig i tre dagar och försöka gå igenom alla erbjudanden om att vara med i olika tv program osv. kändisdjungeln känns lite b. men jag funderar starkt på singing bee celeb! det skulle vara något det!


PS3. hoppas ni inte tror att jag är allvarlig :D fast delen om skyltarna och reklambladen är sann, norge och sverige baby! <3 haha. godnatt.


hahaha bara en till!

Den där artikeln är nästan lika intressant som min blogg just nu. Hahahahahaha. IN MY FACE!!!!


det är så roligt att läsa aftonbladet.se ibland

Speciellt när man hittar rubriker som: "Sanningen bakom David Beckhams skägg" ... med underrubriken "Därför vägrar han raka sig". Nedan följer en liten snutt från artikeln:

"Själv säger Becks:

– Alla säger åt mig att raka mig, så just därför tänker jag inte göra det. Skägget stannar. Det ligger ingen särskild tanke bakom. Jag orkar helt enkelt inte raka mig just nu."



INTRESSEKLUBBEN SPRÄNGS AV ÖVERBELASTNING?!


Det är förresten jääävligt sent nu och jag borde väl sova istället för att sitta och läsa fullkomligt onödiga och ointressanta artiklar på aftonbladets hemsida. God natt... eller ska jag säga god morgon?


what is this?




har jag bett om snö kanske? nej, precis.

...


en annorlunda kund...

Tror ni jag fick en chock idag när jag såg en duva promenera omkring i butiken? Jag menar... nog för att folk tar med sig en liten hund in då och då (utan att fråga för det mesta) men en duva? Jobbar jag på Zoo hörnan? Nja. Jag sprang in på lagret för att hämta min kollega, herregud, jag ville inte försöka få ut den själv!! Hon tar med sig en sopborste på väg ut i butiken igen och säger... "jag tänker inte slå ihjäl den"  hahahah

Så S försökte mota ut duvan med sopborsten när den vandrade omkring under borden nära entrén (utan att röra vid den så klart, hon ville inte skada den som sagt) men då började den flaxa med vingarna och jag höll på att dö... har en smärre fågelfobi! Jag trodde den skulle börja flyga runt där inne... för att sedan landa på mitt huvud och klösa mig med sina klor (eller vad det nu är fåglar har) på mitt huvud så att min hjärna skulle börja rinna ut på golvet och mina dagar på jorden skulle vara räknade... ehm. Ja. Okej, moving on...

Den höll sig på golvet, som tur var! Vi öppnade upp dörrarna helt och jag pekade ut mot gatan och sa argt till duvan: "Nu går du ut härifrån!" ... och tror ni inte att fågeln gick ut? Jo! Han/hon/den/det lyssnade faktiskt på mig. Hahahahaha. Så ni kan numera kalla mig kvinnan som kan tala med djur.

Dr. Dolittle (hette han så?) kan slänga sig i vecket!




PS. duvan på bilden har ingenting med texten att göra. jag var fullt upptagen med att vara panikslagen för att springa och hämta min mobil och ta kort på duvfan.

 


...som sagt

Och jag står fast vid mina ord, för jag tycker som sagt väldigt mycket om att tycka tvärtemot vad Svenska folket gör, och jag kommer sakna Lagerbäck! Jag tycker han har varit bra och jag tycker inte att han avgår en sekund för tidigt. Han har gjort ett jävla jobb, glöm inte alla mästerskap han har tagit Sverige till... det måste ju räknas som någonting? Det hänger på att vi inte har tillräckligt bra spelare. Vi har en spelare som håller världsklass och det är Anders Svensson Zlatan (som förövrigt är halv-kass i varannan landskamp)! Klart som fan att vi inte kommer i närheten av att vara lika bra som lag som Portugal, Italien, Frankrike, Tyskland osv.



Men det blir väl trevligt med ett ombyte. Lycka till, kära ersättare, med att klara dig bättre än vad Lagerbäck har gjort. :) Gött att han och Roland fick en seger som avslutning i alla fall.


Nu måste jag sova.


jag säger bara anders svensson



SÅ JÄVLA GÖTT!!!!! Vem fan bryr sig om VM? Anders var bäst
i andra halvlek, hans mål var en underbar uppvisning och inte
ens alla haters kan förneka det! In your face, haters!! Anders
Svensson är vår mittfältsgeneral
!




PS. självklart tycker jag det är tråkigt att vi missar EM men jag
kan inte annat än glädjas en kväll som den här! Så som jag har
väntat på det här ögonblicket. hahaha


klockrent citat från parlamentet idag. ;)


- Vart kan man oftast hitta en fladdermus?

- I ensam mamma söker

lagerbäck avgår

Tycker det är lite synd ändå att bara för att han råkar misslyckas i ett kval ska behöva avgå. Visst han har varit kapten för den svenska skutan ett tag, han har tagit Sverige till fem raka mästerskap... jag fattar inte vad folk klagar på? Varje gång Sverige förlorar en match ropar folk att han måste avgå. Det är ju samma med klubblag. Så fort det går dåligt så är det tränarens fel... there's no I in team är väl vad jag försöker säga här. Det hela laget som misslyckas, eller?

Men det är väl på tiden att vi får oss en ny landslagstränare. Jag anmäler mig och Kerstin får vara min assisterande.


Även Henke medelade idag att hans landslagskarriär är över... är det inte femte, sjätte gången han medelar att han slutar nu? Han är tillbaka nästa år, sanna mina ord.

stephen gately

Så oerhört tragiskt. Stephen Gately, en av medlemmarna i pojkbandet Boyzone, dog igår. 33 år. Dödsorsaken är inte fastställd än men herregud, vad tragiskt. Jag mår så dåligt när så unga människor dör. Boyzone var en av mina första konserter - Liseberg 98 eller 99 om jag inte minns fel? Var där med Fadder Cladden. Westlife var förband. Ett fint minne.



Tråkigt. Så ung. :(


and the award goes to...

Jag är så bra på att blogga. Egentligen borde jag få vara med på den där... 'Blog Awards' i Stockholm. Borde ju åtminstonde få ett pris för "mest oaktiva bloggaren" .... men det finns nog folk som är värre än mig. Men det är faktiskt inte lika illa med bloggen som det är med min Facebook. Där snackar vi oaktiv!

Finns det ens ett ord som heter oaktiv? Det ser jävligt konstigt ut.


Själv njuter jag av min lediga dag och väntar på en helg på jobbet. Nice! Men det ska faktiskt bli rätt trevligt. Det känns som år och dagar sedan jag jobbade helg men det var i själva verket bara två veckor sedan. Funderar på om jag borde gå och handla? Eller diska? Eller laga mat? Känner mest för att vara slö, som vanligt.

ett medelande från det förflutna

Som av en händelse råkade jag hitta ett medelande som jag skickade till min vän Kerstin den 6:e september, dvs för nästan exakt en månad sen, och jag kände mig halvt tvungen att dela med mig av detta. Ett fint minne, om jag får säga det själv.


'hejjjjjjjjjjjjjjj kerreee hahaaheheehhe jag årkade dircka en flaska vin eftr ni hadegått. skulle bara ta ettf glas ahahahahaha'

take these broken wings and learn to fly



Jag dör lite när jag hör det här. En av mina favoritlåtar med The Beatles
någonsin - och en av mina absoluta favoritsångare! Här är dem tillsammans!




Det tackar vi för.


kanelbullens dag säger ni?

Om man hade haft tid och ork så ska man hade tagit och bakat ett gäng kanelbullar, det gick ju trots allt väldigt bra förra gången jag testade! men nu har jag ett pressat schema idag. Ska åka och handla nu. Behöver påfyllning av i princip allt.... sedan ska jag hinna tvätta (det blir säkert två maskiner) innan jag ska iväg på Elfsborgs match. Ni förstår pressen jag har på mig? Vilken dag.

Skulle ju iof kunna köpa kanelbullar när jag handlar... vilken bra idé.







ps. inget sm-guld till aik (;

RSS 2.0