what happens in vegas...

På tal om ingenting. Har precis snackat lite med Beth (tjejen som jag ska bo hos i L.A.) och vi har bestämt att vi ska göra lite utflykter så att jag får se mer än bara Los Angeles. Bland annat snackas det om en helg i LAS VEGAS. Mhm. Inte helt spikat ännu så klart men det vore oerhört coolt, eller hur?

Och så hoppas jag på att det är en massa bra konserter i L.A. när jag är där så att jag kan kolla på en massa bra band. Skulle passa bra om Panic at the Disco var klara med sitt album just då ;) Ah, det skulle vara perfektion. Tänk att få se dem live... på deras hemmaplan. Mmmm.


Plötsligt känns en månad som en väldigt kort tid... eller är det bara jag? Så mycket jag känner att jag vill göra ju.

being weird is the new normal

Här sitter jag mitt i natten och lyssnar på Lady Gaga (på väldigt låg volym för mina hörlurar har gått sönder). Om en vecka ser jag och M henne live i Globen! Ska bli sjukt mäktigt måste jag säga. Vissa av hennes låtar är jag oerhört trött på för dem spelas fan HELA TIDEN (Bad Romance typ) men va fan, att se henne live... det ska bli riktigt ballt! Har hört att konserten är riktigt bra!

Nästan alla coola brudar avklarade då:

Britney Spears - har jag sett fyra gånger!
Beyoncé
Katy Perry

Lady Gaga och Pink ska jag se i år.


Rihanna skulle vara jävligt kul men den donnan stannar inte i Sverige på sin Europa turné nu i vår... inte riktigt schysst, eller hur? Skulle gärna velat lägga upp en bild på det här... men min dator behagar icke sammarbeta. Bajs.

hmmm

Sådärja... då har jag lyckats med bedriften att inte blogga på 20 dagar! Låt oss äga att jag gjorde det här med flit... att jag faktiskt ville hålla mig borta? Sanningen är välden att bloggen kommer i skymundan när det händer en massa annat. Jag har jobbat ganska mycket de senaste veckorna, jag har hunnit vara i Dalarna en sväng och festat loss med den delen av släkten. Annars... inte så mycket som har hänt.

15kg har jag lyckats gå ner nu! Och mer ska det bli. Jag undrar hur lång tid det tar innan jag lyckas gå ner 10 till. Ska jag nå min målvikt så får jag nog lägga på ett kol. Man vill ju komma i form tills man åker till sunny California om man säger så ;) Jag fortsätter att satsa om man säger så.


Tog bort min gamla bloggdesign för jag orkade helt enkelt inte med den längre. Kanske fortsätter med den här, kanske fixar en ny... kanske blogger oftare igen, kanske inte. Beror helt och hållet på inspirationen/motivationen!

fotbollärlivet

Det är någon sorts charm med att stå ute i regn och rusk, noll gradigt väder i April och frysa i 90 minuter och kolla på Elfsborgs match. Det är allt från de härliga sångerna från klacken till Elfsborgs fina spel (även fast det kanske inte var klockrent idag mot Häcken). Det luktar öl och cigaretter, rakvatten och lite svett. Det är trångt (beroende på vart man står) och kallt. Det är underhållande att höra på alla gubbs som verkligen klagar på allt och alla... det är verkligen ingenting som är bra nog för dessa män, dem är aldrig nöjda. Har alltid sån bra lust att vända mig om och fråga dem om dem skulle kunna spela så mycket bättre själva!!?

Det är väldigt intressant att se hur folk flippar ut totalt när "dommarn dömmer fel"... det är befriande att själv stå där och gapa "du kan dra åt h-vete" eller "ut med packet" till både dommare och spelare i motståndarlaget (man blir av med lite frustrationer och ilska på det viset)... och det är förstås underbart att bara vråla rakt ut när Elfsborg gör mål!


Sammanfattat så är det helt enkelt fantastiskt kul att gå på fotboll.


I med och motgång, här har ni en person som alltid kommer följa IF Elfsborg. :)


trög, trögare, trögast?

Det är väl så det sett ut med bloggandet nu det sista. Jag har verkligen mina svackor om man säger så... men jag känner att det är bättre att låta bli att skriva överhuvudtaget än att sitta här och skriva ett inlägg om ingenting... som det här ungefär. :)

RSS 2.0