borås hockey vs. leksands if


Igår vart det hockey! Jag och Jessie begav oss till ishallen och tog våran "vanliga" plats längst fram i Leksands klacken. Det var inte lika mycket ös som vi är vana vid men det är ändå en go känsla att stå där bland alla Leksingar, höra alla härliga dialekter osv. Hejar ramsorna lär man sig väldigt fort sedan är det bara att stå där och sjunga med! Känner att detta var lite bra uppvärmning för fotbolls allsvenskan som börjar om cirka en månad.

Har även kommit på en ny plan... jag ska gifta mig med en hockey spelare! En bra hockey spelare som får kontrakt med något lag i NHL (jag skulle självklart föredra Los Angeles Kings) sen är han så jävla bra att han får äckligt hög lön och jag kan leva loppan som en Svensk Hollywood fru... så kan tv3 för göra ett TV program om mig och mina lyxvanor!

Det låter väl bra? Inte alls orimligt eller så...
PS. Leksand förlorade efter förlängning och straffar men lika glad för det är jag men gladast är nog BHC?

movie night med joline

  

Jag och Julle har varit och hyrt tre filmer idag på hemmakväll så nu blir det movie night! Det vill jag lova! :D Brüno, Zombieland och Year One blir det. Tre förhoppningsvis roliga filmer och lite thai mat som blev över från igår. Mums!

Nu kör vi :D

Mitt nya hälsosamma liv!

Jo, det är så sant som rubriken på detta inlägg låter! Nu har jag lyckats leva detta "nya liv" i två hela månader snart och jag gör framsteg, det vill jag lova! Börjar närma mig mitt första mål (som jag satte upp för mig själv i början av Januari) och det innebär att det bara är 1 ½ kg kvar tills jag har gått ner 10 kg. :) På två månader. Det är väl inte fy skam?

Och mer ska det bli!

Min kläder börjar bli för stora, tappar nästan byxorna, känner mig mycket lättare och mycket gladare! Visst känns livet fortfarande tungt och jobbigt ibland, det gör det säkerligen för alla... man har ju sina dagar... men det känns ändå som att mina sådana dagar har blivit färre! Och det är underbart! Det är verkligen härligt.


Längtar tills det blir sommar nu och hoppas att jag satsa på bikini i år... för första gången på typ 8 år! ;)


kimmers har återuppstått från de döda?

Jag har bestämt mig just precis nu att jag ska bli mycket bättre på att blogga igen. Det har bara inte blivit av den senaste tiden men det är väl så ibland... skulle inte vilja säga att hjärnan varit uttorkad på saker att skriva om... nej, för oj oj oj, så mycket jag har i mitt huvud hela tiden! Men jag har mina perioder där bloggen råkar hamna lite i bakgrunden och jag glömmer bort att den finns... ska bli ändrig på det nu dock.


Ni får ta och ge mig en smäll på käften om jag inte håller vad jag lovar och börjar blogga mer! Haha. Skämt-å-sido, nu kör vi igen!

mycket intressant...Lady Gagas outfit från The Brit Awards häromdagen... mkt interesant!

Frågan är dock... försöker hon likna ett isberg eller en vit julgran?


någon mer än jag som lyssnar på fun?

Bahhhh, jag blir galen. Läste igår kväll att ett av mina favoritband (Fun.) kommer till London i Mars!! Det är deras första spelning ever i London/på den här sidan och världen... och det kan dröja minst ett halvår innan dem kommer tillbaka igen för i sommar/höst ska dem turnera med Paramore i USA. Därför borde jag ju verkligen ta och åka till London och se dem! Biljetterna var rätt billiga, Ryanair är rätt billigt men frågan är... vem ska åka med?

Känns just nu som att jag är den enda i hela Sverige som lyssnar på Fun. Dessutom har konserten (eller rättare sagt stället där konserten är) 18 års gräns så jag kan inte dra med mig min ständiga vapendragare, Joline, heller. Bajs!


Check them out: http://www.myspace.com/fun 


jag har förövrigt gått ner nästan 7 kilo nu :)


california dreaming.


melodifestivalen del 1

Jag tycker Salem Al Fakir ska gå till final direkt! Bäst låt och är han inte oerhört söt och bedårande? Jo, jag tycker minsan det! Sedan tycker jag Ola och hon den rödhåriga som sjöng 'hot hot hot' ska gå till andra chansen.

Förutom Salem's Keep On Walking så var det ingen låt som jag faktiskt fastnade för... hade höga förhoppningar på Ola men ska jag vara ärlig så hade jag glömt av att han var med (hade dem inte visat snabbreprisen nyss så...)

snart smäller det


RSS 2.0