klarar jag detta, mån tro?

Jag sitter här och försöker göra upp en plan... tror ni jag skulle kunna lyckas spara 4000 kr i månaden? Har kört på 2000 det senaste men det har gått sådär nu de sista två månaderna då jag har varit tvungen att låna lite från sparkontot osv. Men det kändes ändå som att det knappt hände något på sparkontot... 4000 låter väldigt mycket men jag kanske kan klara av det.

Ska nog ta och lägga upp en budget.


Vet inte riktigt vad jag sparar till ännu men något storslaget ska det bli!

så glömde jag av bloggen igen...

Så kan det gå om inte haspen är på.

Känner mig lite nere och allmänt trött på... allt? Speciellt snön. Tycker det är jättefint när det är soliga och fina och kalla vinterdagar... men nu börjar det bli milt ute och snön blir mjuk och jobbigt att gå i... och så blir det slask och blött och jag orkar inte.


Los Angeles hade inte varit fel just nu... :)

irriterande!!

Det är lite lagom irriterande att något har gått och snott min tvätt-tid idag!!! Kan dem inte läsa på listan eller? Det står klart och tydligt mitt namn den 17 januari, kl 14 - 20, på listan!! Usch vad irriterande - jag behöver verkligen tvätta innan imorgon också!

Ställde min tvättkorg lite demonstrativt mitt på golvet i tvättstugan så förhoppningsvis tar dem hand om sin tvätt snart och låter mig tvätta!!


16 dagar

Nu har det gått 16 dagar sedan jag drack Cola, åt godis eller chips eller något liknande. 16 dagar och jag har bara varit sugen på Coca Cola någon enstaka gång... men idag... åh herregud, idag känner jag mer än någonsin för att trycka i min en påse chips med någon god dip till, lite Cola på det och en stor påse godis. Mmmm, pizza eller vad som helst som är flötigt. Hahah.

Jisses.

Det är kan komma att bli en mycket svår dag i mitt liv. Funderar på att göra lite tacos för att rädda situationen lite. För tacos kan ju inte vara så onyttigt? Om man skippar tortilla brödet, creime freshen och osten? Mina tre favoriter. Hahaha. Nej, men så farligt är det inte och gott är det dessutom... hmm, får nog lov att bli så.


Ibland är det verkligen jobbigt att försöka vara nyttig... men jag ska inte ge upp det här nu. Jag ska klara det här! Så är det bara! Jag kan, jag vill, jag klarar det!


Undrar dock varför suget kommer nu... efter 16 dagar?

:(

Här klagar man på att det är för kallt, att man är trött, att det är jobbigt att jobba från 9-19 eller att det är jobbigt att gå hem, upp för alla backar när det är halt... och så har 100 000 människor mist livet på Haiti i en jordbävning. 100 000. Det är nästan exakt lika många människor som bor i hela Borås. Det är hemskt. Overkligt på något sätt.

Alice i Underlandet"There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am."


Det var längesedan jag längtade så här mycket efter att en film ska komma ut på bio (en film som inte är en Harry Potter film dvs). Alice i Underlandet,  en film av Tim Burton!! Skådespelare som Helena Bonham Carter, Christopher Lee, Anne Hathaway, Alan Rickman och så självklart, Johnny Depp som 'The Mad Hatter'. Kan det bli bättre än så?

12 Mars står det att den ska ha premiär i Sverige och jag kan knappt bärga mig!!

boooring!

Önskar att jag hade motivation till att göra en ny bloggdesign... den här jag har haft i typ ett år nu? Och den börjar känns väldigt.... grå. Hahah. Men just nu står det still i huvudet, kanske kommer man på något snart och gör jag det så kanske det till och med känns roligare att blogga.

Viserligen har ju utseendet ingen betydelse, det är ju innehållet som räknas och det har väl vara lite si och så med det också. Hahaha. Jag har tyvärr inget vettigare att blogga om, jag gör inget speciellt nu för tiden förutom att jobba, träna och träffa lite vänner. Vill ju inte tråka ut folk med inlägg om ingenting alls (som det här ungefär) men mitt liv är verkligen inte spännande för tillfället.

Nej, det är verkligen så tråkigt att jag nästan dör av uttråkning bara av att skriva det här... men men, nu ska jag fortsätta städa och ta ner alla juldekorationer. Jippie!

guess what?

Gissa vem som gått ner 4 kg sedan julafton? Ho ho ho. Känner mig så smäck och smidig. Hahaha, fast det syns typ inget men ändå. XD Det känns bra i alla fall. Nu gäller det bara att hålla igång med det här men för första gången känner jag mig faktiskt riktigt motiverad... jag har ju tänkt 329438 gånger att 'nu jävlar ska jag försöka gå ner i vikt'... och så försöker man i nån dag och så går det åt pipan sen!

Nu känner jag mig däremot riktigt taggad! :D


Grejen är dock inte den att jag är deprimerad eller på något sätt olycklig för att jag råkar väga lite för mycket (fast vad är egentligen "för mycket"?). Jag trivs med mig själv. Jag tittar mig själv i spegeln varje dag och säger 'fan vad snygg jag är' - det borde alla göra. Jag har ett fint ansikte, fina ögon, fint hår... jag är nöjd med hur jag är som person, jag har humor och är social.

Att säga att jag skulle vara till 100% nöjd med min kropp skulle vara en lite utav en lögn, så klart. Varför annars skulle jag vilja gå ner i vikt? Jag vill gå ner i vikt mest för att jag vill kunna ha snyggare/roligare kläder (och jag skulle gärna vilja ha på mig bikini igen, det var några år sedan sist hahaha) och så självklart för att jag ska få bättre kondition, orka mer, må bättre. Inte för att jag på något sätt tycker att jag är ful eller att det generellt är fult att vara "tjock".

Jag tror det är ytterst viktigt att man redan har en hyfsat bra självkänsla när man ska börja "banta" eller försöka "komma i form". Så att man inte deppar ihop totalt om man skulle gå upp ett gram eller två någongång. Jag tror det är viktigt att samtidigt som man självklart ska ta träningen och kosten mycket seriöst - att inte bli för extrem! Jag har inte som mål att vara en "size 0", aldrig någonsin, och jag vill inte säga att jag "bantar" för jag tycker det är så oerhört fult av någon konstig anledning... vill jag äta en bulle en dag, så gör jag det liksom. Men jag har verkligen mått mycket bättre de här nio dagarna som jag nu har ätit nyttigare och börjat träna. Jag har inte ont i kroppen oc jag känner mig mycket piggare. Det är väl så det ska vara, eller hur?


Haha, vet inte riktigt vart jag fick allt det där ifrån eller om någon orkar läsa det men men... det behövde väl antagligen komma ut. Haha. Skål! Och ha en fortsatt fantastisk Fredag :)

god morgon alla glada!

Hej och hå! Hur är läget där ute i vårt avlånga land? Bra hoppas jag. Själv känner jag mig på topp idag. Klockan är 10:54 och jag har redan varit på gymmet, duschat, lagat mat (fixat två lunchlådor) och ätit frukost! Börjar jobba kl 12 och känner mig laddad inför detta.

Känner mig nästan som en helt ny människa, hahah, men bara nästan... men allting känns lite lättare på något sätt och jag är självklart mycket piggare. Skön känsla! Och idag var dessutom min första dag utan min 'Anna Skipper' (som jag kallar henne) på gymmet, idag fick jag klara mig helt själv och det gick prima! Jag gjorde till och med alla sit-upsen - det som jag tycker är värst av allt!

Fan va bra jag känner mig! WHOOHOOO!

en ren och skär olyckshändelse

Ingen som vill har en digitalkamera att giva till mig förresten? Jag råkade tappa min i golvet på en utekväll häromsistens... hahahah. Saknar den :(Skulle inte tacka nej till en sån här...


och på tal om tacos...

...så kommer Fanny och Kerstin hem till mig ikväll. Den här gången kör vi inte på ostbricka (som vi gjort de senaste gångerna) utan vi kör helt enkelt på gamla, hederliga tacos. Det var ett tag sen, även för mig som normalt sett är taco beroende. Hahah. Men idag kör vi igen.

Dagens motion blir att gå och handla diverse saker som jag inte har hemma för tillfället. Och imorgon innan jobbet ska jag till gymmet! Wohoo!

backstreet moment

Igår när min kära syster var hemma hos mig så började vi lyssna på gamla CD skivor vi tog oss från Black Eyed Peas, till Fergie, till Nelly Furtado, till Lindsay Lohan, till Gwen Stefani och så hamnade vi på något sätt tillslut vid Backstreet Boys. Oj, oj, oj, som vi lyssnade... och jag säger bara, en gång ett BSB fan, alltid ett BSB fan. Även fast jag inte alls gillar eller har lyssnat särskilt mycket på deras två senaste skivor (vissa låtar där deras BSB sound är kvar är undantag)... blev helt enkelt inte riktigt lika bra utan Kevin... enligt mig i alla fall.

Mitt favorit album med BSB är Never Gone (kevins sista) tätt följt av Millenium.  Men Never Gone... är så sjukt bra, det är nog bara en av låtarna på den skivan som jag inte riktigt gillar (Poster Girl). Men alltså, låtar som 'I Still...', 'Climbing the Walls' och 'Lose It All' - det är pop perfektion! Och för att inte tala om 'Incomplete', den låten är grym!

Som ni kanske förstår så fortsatte mitt BSB moment även efter att Joline gått hem och nu, idag, sitter jag och lyssnar igen. Hahah, härligt med lite gamla godingar! Det var tider d... när jag på största allvar trodde att jag skulle gifta mig med Nick Carter. Haha.


vad har hänt sedan sist?

- jag var jätteförkyld på nyårsafton och gjorde inget speciellt
- jag har varit fortsatt förkyld (börjar bli bättre nu)
- jag har jobbat en del
- jag har börjat träna på gym
- jag har slutat dricka cola (igen)....och det var nog det hela, skulle jag tro. Har varit jättedålig på att blogga de senaste dagarna, har väl egentligen inte varit överdrivet upptagen... förutom med mitt nya hälsosamma liv då. Haha! So far, so good! Jag SKA lyckas hålla detta nyårslöfte. :)

På gymmet har jag förövrigt fått mig en egen, personlig Anna Skipper som har vakat över mig mina två första gånger. Hon "tvingar" mig att göra sit-ups osv. Oj, oj, sit-upsen är värst!! Så jobbbbbbigt! Men det ska tydligen bli lättare med tiden? Från och med nu ska jag få klara mig själv, tror jag, och det känns i alla fall bra. Visst är det superbra att ha någon som går med och visar men jag känner mig aningens psykad när hon bara står där och tittar på när jag tränar. Hahah.


Så där ja. Roligare än så blir det inte! Ska väl försöka skärpa mig med bloggningen ;)

RSS 2.0