jo, det snurrar faktiskt i min skalle.

Cirka en månad kvar tills jag åker till Los Angeles. Fattar det inte riktigt själv. Vissa dagar får jag nervösa sammabrott och tror inte att jag kommer klara det. Andra dagar längtar jag som fan och kan knappt bärga mig för att få strosa runt i Hollywood! Jag har en sån där känsla av att gör jag inte det här nu, så kommer jag aldrig att göra det.


Funderar på att göra en ny blogg. Starta om från början. Blogga på engelska också så mina 'outlandish' vänner förstår också. Vi får se. Jag medelar er självfallet om detta blir fallet.Vann förresten ingen iPhone. Bajs!

det snurrar i min skalle


vad har if elfsborg och harry potter gemensamt?


vad har if elfsborg och harry potter gemensamt?

 

 

Det är enkelt. Allsvenskan drar igång igen för Elfsborgs del idag och
efter matchen blir det Harry P maraton med ÖIS-nissen & Afrikanen!


iPhone iPhone iPhone iPhone

Svar på frågan: Man får 5000 fria sms/månad med Telias abonnemang MAX 25!
Länk: http://teliamax25.feber.se/


Ja, jag har blivit smått besatt av tanken att ha en iPhone. Fick pilla lite på en av mina kompisars splitternya iPhone här om dagen och jag blev helt kär. Vilken mobil! Vilken fantastisk mobil! Jag tänkte om och om och om igen att en sådan mobil bara måste jag ha. Ni vill väl inte uppmuntra mig att stjäla hans iPhone? Han skulle bli väldigt ledsen om jag gjorde det... och jag kommer säkerligen tvinga mig själv till att göra det om inte jag får en egen.

Det skulle passa perfekt precis just nu dessutom. Jag har i princip inga pengar kvar på kontot den här månaden. Min nuvarande mobil är ett psykfall. Den dör när den själv känner för det och knapp nummer 3 har slutat att funka så jag kan inte skriva D, E eller F i mina sms... vilket gör att folk inte förstår vad jag skriver. Dem blir frustrerade, jag blir ännu mer frustrerad och det är inte kul helt enkelt.

Har viserligen pengar på mitt sparkonto men dem sparar jag till min USA resa. Jo, jag ska nämligen till Los Angeles den 30:e Augusti. Ska bo i West Hollywood. Och har lovat mina vänner och familj här hemma att jag ska hålla dem uppdaterade på vad jag gör där borta. En iPhone hade suttit rätt fint i det här läget! Så jag kan twittra, blogga och uppdatera Facebook statusen var jag än är och vad jag än gör. Dessutom måste jag ju kunna hålla koll på alla kändisars twitter så att jag vet vart jag ska befinna mig ;)


Därför ska jag ha en iPhone.

kära feber och telia,

http://feber.se/teliamax25/


Jag behöver en ny telefon.

Min nuvarande mobil håller på att ge upp. Skärmen är trasig. Den dör när man råkar stöta till den. Knapp 3 fungerar inte alls så jag kan inte skriva D, E eller F... väldigt jobbigt då mina vänner knappt förstår vad jag skriver i mina sms. Den håller på att driva mig till vansinne. Jag håller på att spara pengar till en USA resa (åker om en och en halv månad) och har inte råd att köpa en ny telefon just nu... vill inte köpa första, bästa, billigaste skit telefon. Vill ha något riktigt bra!

En iPhone hade varit perfekt. Då skulle jag kunna twittra när jag är i USA och hålla min familj+ mina vänner uppdaterade om min resa! Och dessutom skulle jag inte behöva oroa mig för att telefonen ska lägga av totalt när jag är där. Snälla, snälla, snälla. Jag kan intyga att jag behöver det här mer än någon annan just nu.


Jag ber på mina bara knän ;)


http://feber.se/teliamax25/

jag vill ha en vuvuzela

det skulle göra mitt liv så mycket roligare! min grannar och andra i min
närhet kanske inte skulle ha lika kul men va fan... lika glad för det är jag
men gladast är nog räven?


RSS 2.0