all the right moves

Nu jävlar är det dags att köra igen. Har halkat efter lite med träningen det sista. Blev extremt förkyld och det tog två veckor innan det riktigt kom över och sedan dess har jag inte riktigt orkat göra min comeback. Inte bra. Inte bra. Dessutom går mitt gymkort ut nu i veckan...

...men som tur är så har en jobbarkompis till mig (som tränar på ett annat gym) fått möjlighet att ge bort gratis medlemsskap på 'hennes gym' i Juni, Juli och Augusti. Vilket är perfekt efter som jag åker till Los Angeles den 30:e Augusti och det är då jag ska vara i form ;]



Så nu satsar jag rejält över sommaren! 15 kg på tre månader! Minst! Vi får se om jag klarar det men jag har ju ett mål... ett bra mål. Måste ju kunna strutta runt på ständerna i Kalifornien i en riktigt snygg bikini, eller hur? Så nu jävlar är det slut på Cola, godis och allt annat sådant strunt. Nu kör vi igen med start idag!

caught in a bad romance




Hayley Williams (paramore) fina version av Lady Gaga's 'Bad Romance' :) Love it!


whatya want from me

Så gick den helgen också. Konstigt kanske... men under de senaste två veckorna eller så har det nästan kännts som att jag har ett liv. Det händer inte ofta att jag känner så och därför måste jag kompensera detta med en väldigt slö Måndag hemma. Försöker få lite ordning på min dator... sorterar lite bilder osv. Funderar på att rensa hela skiten (den går segare än en gnu i Småland) och det irriterar mig något så fruktansvärt (kims i-landsproblem?). Innan jag kan rensa allt måste jag så klart rädda alla mina bilder och min musik... och det är just det jag pysslar med nu. 

Mycket bilder att flytta, det vill jag lova... men som sagt, idag har jag inget liv så idag kan jag hålla på med sådana här random saker. Passar på att lyssna på lite go musik medans jag håller på.


Adam Lambert till exempel. Hans låt Whatya Want From Me spelas väldigt mycket på radio just nu och den har verkligen fastnat i min hjärna. Tycker det är en sån där utsökt pop/rock låt som sätter sig med en gång. Love it!

jag har på mig raggsockar

...och tjock luvtröja.


det säger väl de mesta.

dear mother earth,

dear mother earth,

det är MAJ. inte november. elfsborgs glänsande spel och 4-0 värmde lite grann men inte tillräckligt. tårna var isbitar (och då hade jag ändå vinterstövlar på). fingrarna var nästan helt bortdomnade ett tag. kallt som faaaan. är det de här som kallas vår? kändes som höst... eller hur mamma? ;) nog för att jag gillar regn lite grann men det kunde ju i alla fall regnat och varit lite varmt sammtidigt.

hursomhelst. nu får det banne mig ta och hända något! jag vill kunna gå på fotbollsmatch i t-shirt och tygskor som en normal människa. så, moder jord, fixa detta nu. ich bin tired of waiting, liksom.


sincerely, me.

this is me, not being cocky

Elfsborgs match idag igen. AIK den här gången! Kanske inte ska vara lika kaxig den här gången som jag var i det förra inlägget... då jag skrev "Krossa Mjällby" ... och så fick Elfsborg stryk med 2-0! Hahah! Kul som fan ska det bli i alla fall! Skall i vanlig ordning stick hem till mamma och gänget och ladda upp inför matchen där!

årets sommarplåga




California Gurls av Katy Perry! Hur härlig som helst! Och om fyra månader är
det jag som får leka California Gurl... i alla fall i en månad! Can't wait! Detta
kommer bli sommarens låt - utan tvekan! Så jäkla bra! Lovelove Katy Perry!


brendon urie.



oj. förstår ni nu varför jag gillar panic! at the disco?! nog för att
jag gillar musiken mest av allt men... DAMN, that boy is fiiiiine!


oh alright then, just this once


mama monster

Bästa bilderna på Lady Gaga:





Här såg hon ut som en lampskärm! Haha.


stockholm och lady fucking gaga

Tillbaka efter en galen helg i Stockholm! Det var alldeles underbart på alla sätt och vis. Shopping (så nu är jag nästan pank), god mat, fint väder, jättekallt väder, champagne och Lady Gaga. Allt har varit bra och det är nästan tråkigt att vara tillbaka. Stockholm är en så otroligt fin stad. Skulle gärna spendera mer tid där. Tänk att bo där en dag... hade varit fint. Nära och bra till alla konserter! ;)

Nåja. Borås är ju inte fy skam...? Haha.


Vi gav oss av kl 6 i Torsdags morse och var framme på Stockholms central kl 9.30 ungefär! Vi hittade hotellet relativt snabbt - även fast en tant som försökte förklara vägen för oss snarade ledde oss till en senväg än en genväg. Men men... vi fick checka in direkt när vi kom dit - lite tidigt med andra ord - och för detta var vi oerhört glada! Rummet var hur fint som helst och vi hade en smått idyllisk utsikt över hustak och kyrktorn.  Vi spenderade dagen med att gå runt i affärer och äta gott - avslutade halvt däckade i vår hotelsäng framför TV:n med lite godis.


Dag två steg vi upp kl 8 och åt god hotelfrukost. Mmm. I love you, Scandic. Efter det gjorde vi oss iordning och gav oss ut på stan igen. Jag köpte ett par nya skor... för det behöver jag ju verkligen - not! Vi tog oss ner till Gamla Stan och kollade på vaktbytet utanför slottet kl 12. Ganska fräckt måste jag medge! Fikade + skrev vykort... sen tillbaka in till stan, mer affärer och systembolaget. Vid 16 tiden - efter att vi avnjutit en god pastasallad - så börjde vår lilla Gaga förfest på hotelrummet. Sen gick vi på stan en stund till, köpte med oss en flaska champagne till (som att vi inte redan var tillräckligt på G) och åkte till Globen.

Väl där kom vi in rätt snabbt och hittade våra platser- nånstans här råkade jag dra sönder min bästa väska :( Ack och ve. Men det glömde jag väldigt snabbt när Lady fucking Gaga entrade scenen! Jag säger bara wow. Det var banne mig den bästa konserten jag någonsin sett - so far! Det toppade allt. Hon var så bra. Hon hade en fantastisk energi, pratade bra mellan låtarna, en storyline genom hela konserten - dessutom dansade hon bra, hade galna outfits (såklart) och sjöng som en gud! Vad mer behöver man?

Telephone, Teeth, Bad Romance, Alejandro, Speechless och Paparazzi var mina favoriter under konsertens gång! Men allt var bra. Jag hade skyhöga förväntningar på lilla Gaga aka Mama Monster och jag blev verkligen inte besviken!


Det var alltså en oerhört nöjd Kim som haltade fram på Drottninggatan i bara stumpblästen mitt i natten mellan den 7 och 8 maj (är inte van vid att dansa omkring i höga klackar). Ville helst av allt stanna kvar och se konserten den 8:e också men pengarna räckte som sagt inte till mycket mer.


Dag tre hann vi med hotelfrukost, se Peter Jidhe och kön till Idol uttagningarna i Stockholm, fika, kolla mer i affärer och en ytterst trevligt bussresa med härliga Bus4you! Och det var nog allt. Hade tänkt ladda upp bilder och lägga in mellan all text men min dator tar cirka 7 timmar på sig att ladda upp en bild och det har jag inte tid med nu för jag måste duscha och sedan bege mig till en kär vän för att kolla på Elfsborgs matchen. Whoohoo!

Krossa Mjällby!

gaga oh la la

Imorgon (tidigt som fan) bär det av till Stockholm och ÄNTLIGEN en ny konsert! Lady Gaga på Fredag är det som gäller! Och jag kan knappt bärga mig! Ska bli så kul!

Nu har jag äntligen packat klart och tänker krypa till kojs... Mikkaela och hennes mamma hämtar mig kl 05:40 imorgon! Då gäller det att vara pigg och alert. Haha. Lycka till! Ska försöka lista ut hur man bloggar från mobilen men... ja, vi får se hur det går!



PS. dagens elfsborgs match var den mest underhållande so far!

run bitch, run.

Hade tänkt sitta på soffan mest hela dagen idag. Kände att det var läge för en slödag men så började det spöregna utomhus och då får jag ett ryck... tio minuter senare var jag ute och joggade. I regnet! Jag hatar att möta en massa människor när jag joggar, ni vet, man möter någon och så håller man typ andan för att dem inte ska höra att man är andfådd och sen får man typ hjärtstillestånd när man andas ut igen? Hahah. Så jag tänkte att om jag går ut och springer när det regnar - så är det inte så mycket folk ute!

Och jag hade rätt. Mötte endast två-tre personer, en hund och två ankor.

Sprang dessutom mycket längre/mer än vad jag orkat innan! Det tar sig sa han som hade eld i håret! Dock fick min tur bli lite kortare än vad jag hade tänkt ändå för det började nämligen hagla/snöa...... så jag skyndade mig hem.

Men va är det här? Det är Maj nu. Det ska vara sommar. Sommar och sol! Fast ja... det kan gärna vara sommar och lite regn då, så en annan får jogga ifred... i alla fall tills jag får lite bättre kondis! ;)

tillåt mig flippa ur totalt

Måste få ha ett litet fangirl moment? Snälla? Har nu väntat i två år på ett nytt Panic! At The Disco album. Under dessa två år har jag hunnit se dem live två gånger, träffat dem en gång och sen har två medlemmar hunnit hoppa av bandet... startat ett nytt band, spelat in ett helt album och varit ute på turné i USA. De två kvarvarande medlemmarna i Panic har legat lågt det senaste året men nu jävlar... ny dyker den en bilden på dem i studion upp efter den andra och andra kändisar/deras poolare skriver om hur bra deras nya låtar är!

Jag menar... kolla här...


Pete Wentz, ex bassist i Fall Out Boy, och mannen som var med
och såg till att Panic fick skivkontrakt från första början:



Benji Madden, vetefan va han spelar, men han i Good Charlotte:






WEEEEHOOOooOooooOooo!


Så.


Jag ber om ursäkt.


Nu är jag klar.


RSS 2.0