tänker ta en liten paus.

Hade en jättemysig jul, fick mycket roligt och hade det väldigt trevligt.

Men jag tänker ärligt talat ta en liten paus med bloggen nu... bara några dagar. Dels för att mitt internet är så jävla segt så det finns inte och det kommer inte att bli normalt igen förens nästa månad! Och så dels för att jag håller på att flytta! =D Har redan kört dit det mesta iof men elen sätts på på Måndag och då jävlar flyttar jag in.

Det är så mysigt!

Så nästa år mina vänner, nästa år får ni se bilder från lägenheten!
men den som väntar på något gott...?


god jul på er, kära vänner! här kommer en låt för att höja julstämningen lite! ha en riktigt bra dag nu allihopa!


dagens mest intressanta konversation...

...ägde rum mellan mig och en näst in till för trevlig dam och hennes tonnårs dotter (som iof inte pratade så värst mycket)! Dem köpte ett par skor till sin son/bror i julklapp och medans jag höll på att slå in dem i ett otroligt vackert paket började mamman tjöta.



- Är det något öppet köp på dem här?
- Jajamän, du har 30 dagar på dig

- Ah men gud va bra... vi ska försöka prova så snart som möjligt men det är inte lätt. Det är ju ungefär som att prova på en skenande elefant.
- Haha, jo, så kan det ju vara ibland

- ...eller en giraff förresten... eller en gasell om du hellre vill det!
- Ja, jo, men då tar jag nog gasellen

- Bra val, mycket bra val!
- Jag kände det med, gaseller skenar säkert oftare än giraffer och elefanter dessutom

- Det har du banne mig rätt i!



Såna där kunder vill jag ha mer av! Spontana, flummiga, roliga, glada och framför allt trevliga! Det gillar vi! Kände att jag hade kunnat stå där och tjöta om skenande gaseller i flera timmar om jag hade fått. Då kanske ni förstår att det annars var en ganska tråkig dag...?

en mellandags flytt! =D

Jag har börjat packa nu också! Ska bli liiite sorgligt att skiljas från den här lägenheten för jag trivs verkligen här. Men samtidigt ska det bli alldeles fantastiskt kul att flytta in i en lägenhet som är min alldeles, alldeles egna! Ska få inreda helt själv, har till och med fått välja tapeterna. Oj oj.. jag har redan värsta planer om hur det ska se ut!

Så nu har min grejer börjat åka ner och Sandras upp! Har kanske packat lite mindre än hälften men så där värst mycket grejer har jag ju faktiskt inte här. Flyttar i mellan dagarna! Så jävla underbart!

Och en svart soffa ska jag få köpa av Cissi också - för endast 500 kr! Ett helt otroligt pris om jag får säga det själv. Så det kunde man verkligen inte tacka nej till... och jag som dessutom ville ha en svart soffa. Man tackar och bockar, om man säger så.

pepparkaks cheesecake!

Så var ytterligare en dag avklarad! Hur kommer det sig att det alltid är jag och Susanne som jobbar den lååååånga helgen innan jul? Men men... det har gått bra ändå måste jag säga och förvånansvärt snabbt också! Sista timmarna har vi knappt haft något att göra och då har vi druckit glögg istället =D ICA's glögg är verkligen att rekomendera!

Anna susade in i butiken idag också. Hon ringde 17.25 och sa att hon skulle komma och fika med oss (då var hon hemma) 17.38 var hon på plats i butiken och hon hade med sig pepparkaks cheesecake som hon hade bakat själv.. och jisses va god den var! Frågade snällt om jag kunde få receptet och det skulle jag minsan få... =)

Nu ska jag bara jobba imorrn också. 15-20! Sedan är jag ledig i tre dagar! Yess!
Det blir mitt "jullov" =D

Fast är jag den enda i hela Sverige som inte har någon jul känsla alls?
Gräset är grönt och det regnar ute. Tråkigt.

Blir det någonsin en vit jul igen?

allt är segt! väldigt segt.

Jag känner mig överkörd. Alltså... som att en stor fet lastbil har kört över mig! Haha. Jag är verkligen helt slut i kroppen efter två låååånga dagar på jobbet. Igår jobbade jag 10-20 och idag 9-18! Goa grejer! 9-18 imorrn också! Jippiiee!

Älskade verkligen tapeterna i min nya lägenhet förresten! Det till och med bättre än jag hade tänkt mig, speciellt köket med den läckra fond-väggen! Jag tog lite bilder med mig digital kamera och jag har dem på datorn men tvyärr kan jag inte ladda upp och visa för mitt internet är så segt.

Så segt att jag knappt kundde komma in på bloggen!

"Du har överskridit gränsen 5 GB datatrafik för denna månad. Resten av månaden får du högst en hastighet på 30 kbit/s. Hälsningar Telia"

Hehe, alltid samma sak vid precis samma tid, varje månad!
Jag får helt enkelt surfa lugnare.

husesyn och julgodis!

Snart ska jag hoppa på bussen, i den sitter Joline, vi åker till min nya lägenhet tillsammans och spanar in den lite snabbt! För nu är jag så nyfiken att jag nästan springer. (självklart ska digital kameran med så ni får se senare) Sedan skyndar vi oss så vi hinner med nästa buss ner till stan, på så vis kan vi åka på samma biljett om man säger så. Man får ju inte vara dum.

Sen beger vi oss hem till mamma och gör lite julgodis tillsammans =D Mysigt! Och oerhört smaskigt! (;

Dags för mig att borta tänderna!
Peace.

känns som jag varit överallt och ingenstans idag...

Banken: Det gick bra... fick hjälp av en trevlig dam att fylla i mina papper. Hon sa inte när jag skulle få tillbaka pengarna eller så men jaja, jag överlever ett tag till. Hade lite pengar på mitt sparkonto så idag har jag köpt klart mina julklappar. Det fick bli lite billigt krafs men va fan... det är tanken som räknas, eller hur?

Polisen: Jo, dit gick jag ju också för att göra en anmälan... måste ju anmäla att någon har snott mina pengar. Men hon sa: "vi får se om dem gör någon utredning på det här"... okej? Vi får se? Det var ju inte riktigt det man ville höra. Skulle kännts bättre om hon sagt "nu jävlar ska vi sätta dit dem!". Men men... nu är det anmält i alla fall och jag behöver inte tänka på det mer.

Telia: Jävla as! Tror dem att man är gjord av pengar den här månaden eller? Har ringt och sagt att jag vill betala varje månad... inte var tredje, men tror ni inte dem har 'glömt det' och att jag kommer få en sån där fet räkning just den här månaden! HATA! Men men... då behövar jag iaf inte betala något mer förens i Mars... så det går väl an.

Uppvisning: Robin hade gymnastik uppvisning igen... kul att sitta och kolla på en massa små tjejer som får göra hur mycket volter som helst sen får dem i Robins grupp bara göra tre var? Dåligt. Men Robin är så duktig så det vägde ju upp det hela!

Nycklar: Har hämtat nycklar till lägenheten också... tror dock inte att jag flyttar in förens nästa vecka, efter jul. Imorrn hinner jag inte flytta och i helgen jobbar jag så mycket så. Men men.. lägenheten står ju kvar (: Ska kanske gå dit en snabbis och titta imorrn? Vi får se. Får ladda baterierna i kameran i så fall.


Guilty As Charged - Gym Class Heroes ft. Estelle

Jag lämnar er med den här goa låten av Gym Class Heroes.


nu ska vi se vad banken har att säga.

Idag känner jag mig pigg nog (har vart sjuk) att gå ner på stan och ta mig ett snack med banken. Ska ju förhoppningsvis få erstättning på dem pengarna som blev stulna från mitt konto förra veckan. Får ta en dusch och klä på mig nått snyggt först så jag ser ut som en business woman. Fast annars kan det vara ganska kul att se deras reaktioner om jag kom in så här... osminkad, otvättat hår, iklädd tights, t-shirt och raggsockar. Läckert.

Sa jag förresten att jag kan få hämta ut nyckeln till nya lägenheten redan nu om jag vill? Den är färdig tapetserad och klar! Så det är tydligen bara att flytta in! Det är mycket nu. =/

Ett sådant träd skulle man ha!

idag blir det finska psalmer med mormor (:

Nu är jag på plats i min soffa igen men filten uppdragen enda till halsen! Mysfaktor 2000! Jag kollade faktiskt på fjärde Harry Potter filmen igår också så jag var väl uppe till kl 3 kanske, hade nog pallat att kolla en film till för jag kände mig inte så trött. Fast jag bestämde att det var bättre att jag gick och la mig så jag gjorde det och däckade med en gång. Haha.

Tänkte dock kolla på Harry Potter och Fenixorden nu istället! Samtidigt som jag käkar frukost/lunch... har ju lite taco grejor kvar från igår som jag tänkte vräka i mig! Sedan måste jag verkligen ta mig upp ur soffan och masa mig ner till stan. Ska först hem till mamma och dem.. sedan ska jag på finsk gudtjänsti med mormori och hennes systeri!

Måste bara visa något som gör mig lycklig (även i dessa mörka dagar) innan jag sätter igång filmen! Det är Brendon, sångaren i mitt bästa band Panic at the Disco, som kör några schyssta moves! Önskar verkligen att han kunde lära mig att dansa, jag tror vi skulle bli ett bra team! Titta och njut av denna vackra koreografi.


harry potter maraton!

Jomenvisst, här ligger jag på min soffa... känner mig lite halvt febrig och hostar som bara den. Så kollade jag på 5:an nyss, dem visade Harry Potter och Hemligheternas Kammare... och då kände jag att jag hade saknat dessa filmer lite granna (var ju evigheter sedan man kollade på dem sist)! Därför, när filmen på TV var slut, satte jag genast på den tredje Harry Potter filmen på DVD! =D Ska nog kolla på den fjärde sen också, om jag inte somnar förstås.



ska jag vara helt ärlig?

Så tycker jag att Alice har varit bäst idag i Idol! Och det säger jag inte bara för att jag inte är särskilt förtjust i Kevin. Hon gjorde dessutom "vinnar låten" mycket bättre än Kevin, den passade henne mer på något sätt. Men men... Kevin kommer vinna, det har ju stått klart i flera veckor nu =p

Jag hejar iaf på Alice! Har alltid gillat att tycka tvärtemot vad alla andra tycker!



bild från aftonbladet.se

jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt...?

Nu snöar det igen! Det blir en sån julstämning bara det kommer lite snö och det blir vitt ute! Och det hade varit jättemysigt att gå och handla lite julklappar idag och i helgen... men kan jag det? Nej, för någon jävel har förstört det för mig och snott alla mina pengar.

Jag har köpt EN julklapp än så länge!

Det är väl bara att hoppas på att jag får ersättningen innan jul. Annars blir det inga julklappar från mig i år.



det är sånt här man tror aldrig ska hända en själv...

Jag har blivit rånad gott folk!

Jo, så är det... det är någon som har lyckats få tag på kortnumret på mitt VISA kort och tömt mitt konto! Detta upptäckte jag idag när jag skickade Joline för att handla en dricka till mig som jag kunde ha på lunch rasten och hon inte lyckades ta ut några pengar. Vi försökte prova med att köpa ett skohorn på jobbet (15 kr) men det blev "Köp Medges Ej"... och jag var jätteförvirrad för jag visste att jag hade minst 4000 kvar på kontot!

Så gick jag (och Julle) för att försöka ta ut pengar igen men det funkade inte så jag gjorde ett kontoutdrag... och där stod det minsan: "Saldo: 4410 kr" ... och "Disponibelt: 2,74 kr".... då fick jag panik. Jag visste att jag hade 6000 förra helgen och jag har köpt lite grejer nu i veckan... men inte för 6000!!

Gick tillbaka till jobbet, började storgråta (är ganska känslig av mig) och sen ringde jag banken... då sa dem att mina senaste köpa var gjorde igår kväll och idag (då jag för övrigt inte användt kortet alls)! Dessutom var köpen gjorda på internet...

JÄVLA AS!

Jag är så arg! Och så jävla ledsen, jag skulle ju köpa julklappar nu i helgen... när jag äntligen är ledig, men nej då, då ska någon jävla idiot tömma mitt konto! Jag får förvisso ersättning och nytt VISA kort... men ändå. Man känner sig så... äsch, jag kan inte förklara.

Nu är jag deprimerad.
Och jag hoppas att dem sätter dit dem jävlarna som gjort det här!

så var det problemet avklarat!

Jajamän! Snart var det dags för mig att flytta igen då.

Var och kollade på lägenheten idag tillsammans med några trogna vapendragare (mamma, joline och victoria) och min första tanke när jag kom in var "Shit va stort det är!" ... lägenheten jag bor i nu (som jag hyr i andra hand fram tills sista januari) är 46 kvm och den jag kollade på är 50! Men det kändes som den var dubbelt så stor kanske med tanke på att det är en 2:a istället för en 1:a?

Vad vet jag?

Alla rum ska renoveras, dvs tapeter skall bytas ut, och tro det eller ej men jag har redan varit på Måleriman och valt ut alla tapeter! =D Köket kommer att bli brunt med en cool fond vägg som är lite i brun/silver/beige... svårt att förklara men det var jättefint faktiskt! Hallen och vardagsrummet blir vitt men det lutar lite åt ett grå/silvrigt håll ändå. Och sovrummet blir grått och det var faktiskt lite silver i dem tapeterna också nu när jag tänker efter! Mycket silver, hehe!
 
Badrummet skulle inte göras om... förutom att toalett stolen skulle bytas ut... men det var jättefint ändå! Hel kaklat, lite ljusblått!


Det ska bli så kul att inreda det här så jag tror jag smäller av!
Vill att tiden ska gå snabbare nu!

break my heart, i expect you to

Snart ska jag kolla på lägenheten som jag berättade om för några inlägg sedan! Jag och Vicke tog en promenad igår kväll och gick några varv runt huset där den ligger... och vi lyckades lokalisera vart den fanns osv. Det ska bli riktigt spännande!

Jag hoppas verkligen på det här!

britney: for the record!


Det tog ett tag innan jag hade samlat mig efter att jag hade kollat på Britney:
For the Record
i Lördags. Det var så bra och jag önskar att alla i hela världen
kunde kolla på den och försöka första att hon inte har det så lätt. Alla haters!

Det verkar nästan som att ingen i hennes omgivning tar henne på allvar...
det var en väldigt sorglig dokumentär och den gjorde mig ledsen... men
samtidigt glad. Svårt att förklara. Älskade verkligen sista scenen när hon
fick köra runt med sin bil. =)

Älskar Britney ännu mer nu (om det ens var möjligt)!



Hoppas ni kollade också. (:

man är ju ingen spåkärring!

Ganska svårt att förutspå Idol idag... eller ja, Kevin kommer gå direkt till final och han kommer att  vinna hela finalen också för den delen! Så det står ju mellan Robin och Alice idag... men tycker verkligen det är jättesvårt att säga vem som kommer åka ut.

Jag skulle ju helst vilja se just Robin och Alice i finalen men det kommer ju inte att hända... för dem som följt min blog vet att jag gillat Alice från första början och Robin har "växt" i mina ögon.

Jaja... nu ska jag väl koncentrera mig på TV:n istället!
Adjöken!

chansen att få se britney i london nästa sommar? minimal...?

Okej, så Britney ska göra ÅTTA konserter i London nästa sommar... biljetterna släpptes klockan 9 imorse och fyra av konserterna är redan utsålda! Lycka till att jag kommer få biljetter... har nämligen inte råd att köpa några förens i Januari... om en då! Aahhh, jag blir så deprimerad. Jag visste att dem skulle sälja slut snabbt men inte så här snabbt. Det är väl bara att hoppas på det bästa antar jag.

Hon måste komma till Sverige... hon kan ju inte bara göra en USA turné och sedan åtta spelningar i London? Jag blir galen.

there's only two types of people in the world... the ones that entertain and the ones that observe

Het, hetare, Britney!


dags att flytta igen?

Ska förresten kolla på en lägenhet på Måndag! =D Nu jävlar går det undan! Det är en 2:a och ungefär 800 kr dyrare i månaden än den jag hyr just nu... men då är den ju större och så. Och jag har sagt att bara det är under 4000 i månaden så pallar jag nog det. Annars får man råna en bank eller något.

Men vet ni vad det bästa är? (leksaker från BR) ... haha.

Nej, men det bästa är ju att den här lägenheten (som jag ska kolla på) ska renoveras nu... och om jag gillar den, känner att jag vill ha den så får jag vara med och bestämma tapeter och sådant! =D Inflytt är 1 januari! Detta låter ju nästan för bra för att vara sant.

Man får verkligen tacka Evis (även kallad Eva-Lena) som har tjatat på Benny (hyresvärden) varje gång hon sett honom! Haha! Så, ett stort tack till Evis! Hon ska få en bamse kram nästa gång jag ser henne =D

Ska bli mycket spännande det här...

oplanerad shopping dag!

Borde handla julklappar men jag har bara köpt saker till mig själv idag! Haha! Men vissa dagar ska man göra det också, eller hur? Var bland annat på DVD utförsäljning med Joline, trodde det skulle vara skabb filmer (dvs inga man känner till osv) men jag hittade jättemycket kul filmer som jag velat se... plus en som jag redan har sett (Blades of Glory)... köpte 8 DVD filmer - för endast 200 kr! Vilket kap!

Sen råkade jag även köpa ett par nya skor på Din Sko... har gått och trånat efter dem här i flera veckor nu. Ni kan se dem på bilden här nedan (dock är det lite dålig kvalitet på bilden men det får ni leva med)! Snygga som få är dem i alla fall! Och endast 262 kr tack vara personal rabatt! Lattjo lajbans om man säger så!



hot or what?

ooh how it's been so long...


Det är en vitkig dag idag. Panic at the Disco's nya DVD släpps och förhoppningsvis så har den ramlat ner i brevlådan idag, det är bäst för CDON.com att den har det (min post kommer fortfarande hem till mamma och dem för varför adress ändra när det inte är säkert om jag får bo kvar)... anyways! Panic's DVD + CD  - Live in Chicago! Har den kommit idag så ska jag sitta och dreggla som en liten apa över den ikväll!

all eyes on me in the center of the ring just like a circus

Ibland känner jag att det är bättre att bara strunta i bloggen en liten stund istället för att tvinga sig själv att skriva bara för att man vet att det är folk som kollar in varje dag (det är inte många men va fan, några trogna läsare har jag allt)! Det blir ändå inte bra när man tvingar sig själv att skriva saker.

Så vad har jag gjort i helgen? Min lediga helg.

Jo, förutom att jag lyssnat sönder Britney's nya album så har jag väl egentligen inte gjort något speciellt. Var och kollade på Robins gymnastik uppvisning i Söndags, julpyntade i Fredags, spenderade ganska mycket tid hemma hos mamma och gänget. Bara satt och flummade med Joline osv. Bara tagit det jävligt lugnt helt enkelt och det är var så härligt!


Nu kommer bilderna jag lovade i Fredags... på min pyntade lägenhet:

  

Haha, det ser faktiskt inte alls lika mysigt ut som det egentligen är!

hallelujah moment!



Jag får bo kvar i lägenheten enda fram tills sista Januari!
S stannar i Kiruna en extra månad och jag behöver inte gripas
av panik ännu!

RSS 2.0