kära sveriges befolkning,

Vem i helvete är det som fortsätter rösta på den där pajasen LARS?! hah?! Kan ni säga mig det?! Han tar ju inte någonting seriöst! Ett rikspucko är vad han är! Va fan håller han på med? Gör han narr av hela tävlingen? Det verkar ju nästan så. Ärligt talat så tar han (som Laila sa) upp en plats som någon annan hade förtjänat mycket, mycket mer. Jag är så glad, SÅ JÄVLA GLAD att någon i juryn äntligen sa till honom att han är en jävla pajas som förstör hela tävlingen!

Ni får ursäkta mig... men jag blir fly förbannad bara jag ser honom!

Ikväll tror jag att Anna och Sepideh hänger löst... och förhoppningsvis Lars också. Sepideh har ju legat illa till länge nu och hon var sådär idag... det var Anna också. Visst, hon kan sjunga som fan men det börjar bli lite tråkigt nu? Men ärligt talat... svenska folket... Lars måste ut! Anna och Sepideh förtjänar i alla fall en chans till!

Jag kommer bli deprimerad om jag kommer tvingas se pajasen nästa vecka också!!

money, money, money... must be funny

Vart fan tog alla pengar vägen den här månaden? Slurp sa det bara så var dem borta... och har bara gått en vecka sedan jag fick lön. Jösses. Detta bådar inte gott. Jag vet inte ens vad jag har gjort med pengarna? Klart att hyran spelar in... och så får jag av någon anledning bara mobil räkning varannan månad så när det kommer ligger den på typ 1000 spänn... och så var det startpaketet på min Boxer... 1000 kr till. Ja, då är vi nästan uppe i 5000 redan. =/

Löneförhöjning tack!?

Ska förresten äta tacos ikväll! Ska bara handla först (göra av med ännu mer pengar, så klart)! Men jävlar va gott det ska bli. Det var (tro det eller ej) faktiskt ett tag sedan jag åt tacos nu. Första månaden när jag flyttat åt jag ju det minst en eller två gånger i veckan, haha! Men nu är det dags igen... och det riktigt vattnas i munnen bara jag tänker på det.

Tacos är verklgien min bästa mat.
Bara så ni vet... ifall ni någon gång känner att ni vill bjuda mig på något! ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen!
See you later!

things are shaping up to be pretty odd

Dagens låt idag råkar så också vara en låt av Panic at the Disco för jag är inne i någon slags fas där det är dem jag lyssnar på mest just nu (är inne i den fasen ganska ofta men inte hela tiden som folk kan tro ibland). Just den här låten tycker jag passar in en dag som den här. That Green Gentleman (things have changed)!  Saker och ting förändras... men det är okej.


things have changed for me
but that's okay, i'm on my way



05 That Green Gentlemen.mp3 - Panic At The Disco

things have changed for me

but that's okay, i'm on my way

Idag får mamma och gänget börja flytta in i sin nya lägenhet. Huset som vi bott i sedan 1999 (om jag inte minns helt fel) ska alltså börja tömmas och snart är det inte vårat längre. Känns konstigt faktiskt. Har ju ändå bott där så länge. Nu har jag ju iof flyttat ut men det var ju bara två månader sedan... annars har jag ju bott där i typ halva mitt liv. Men nu är det alltså slut på det... där kommer jag inte bo igen. Kommer aldrig fira jul där igen eller sitta och kolla på Elfsborgs matcher i vardagsrummet. Jag och Robin, eller jag och Joline, kommer aldrig att sitta där uppe med våra datorer halva natten och flamsa.

Massa goa minnen från det huset... bråk om datorer, sönderslagna dörrar och sparkade hål i väggar (aggresiva syskon)! Fast det där kanske inte är de bästa minnena precis... bara lite komiskt nu när man ser tillbaka på det.


x julaftonar - den känslan att bara få komma hem på julafton efter att ha firat överallt och ingenstans. Underbart!
x midsommarafton med Birgit, Stefan, Sanna och Sebastian... det var några år sedan nu. Fem kamp, midsommar stång, dans och sång, härlig sommarkväll!
x filminspelning - Joline och jag spelade in en spökfilm för några år sedan, klassiker!
x min 18års dag - hela halva släkten hade samlats och jag trodde bara det skulle vara mormor och morfar, mitt livs överraskning! Alla hade dessutom Elfsborgs kläder på sig... till och med farfar som annars var hur blåvit som helst. Haha <3

Det finns så mycket. Det där var bara ett litet utdrag av allt... filmkvällar, poker kvällar, jag och Joline lagar tacos och jag lyckas skvätta gräddfil över hela köket, kyckling Bo, mammas kartor och ledtrådar när vi skulle leta efter påskägg, "leka häst" på baksidan... vi använde krattor, sopborstar och stolar till hinder och kvistar som ridspön! Saker som man för alltid kommer komma ihåg.

Slutet gott, allting gott...?

diamonds do appear to be, just like broken glass to me

Dagens låt är Northern Downpour - Panic at the Disco! (surprise) =P Men det är ärligt talat en av dem finaste låtarna jag vet och dessutom är det från den låten jag har tagit mitt bloggnamn. Och för det tredje så har musik videon till den här låten premiär imorgon =D


i missed your skin when you were east,
you clicked your heels and wished for me





07 Northern Downpour.mp3 - Panic At The Disco

from a mountain in the middle of the cabins

Igår var min deprimerade dag... i alla fall på jobbet. Jag kände mig ledsen och nere men jag tror nog mest det var för att jag var/är så jävla trött. Och jag fattar inte hur jag blir så trött för jag sover minst 8 timmar per natt och det är väl det man ska göra? Jaja, allmänt deprimerad var jag i alla fall... enda tills det började närma sig kl. 19 och jag snart skulle få springa iväg till matchen. Då var jag nog övertrött...? För jag vet inte riktigt vad jag höll på med. Jag kommer ihåg att jag var på matchen (så klart, frös ju fötterna av mig) men jag kommer inte ihåg hälften av allt jag tjötade om. Munnen gick i ett. Och jag misshandlade Fanny! Men jag hoppas hon kan överväga att följa med på nästa match ändå...?

Kul med vinst och tre poäng, synd att Kalmar vann igen också... men vår tid kommer snart. Jag ser framemot att sätta på guldhatten igen och dricka champagne! James Keene var riktigt bra igår; han var överallt och ingenstans om man säger så! Och så gjorde han ju mål också. Keene, Keene, Keene machine, he scores goals, a lot of fucking goals =D

Idag är det jobb igen... och jag känner mig så jävla omotiverad så det finns inte! Men det är bara idag... sen ska jag vara ledig i några dagar vilket ska bli jätteskönt, förstås! Så jag får väl helt enkelt stå ut, har ju inget annat val.


Ps. Cladden, jag har hört mig för lite försiktigt med mamma och det är lugnt om du dyker upp ett par timmar på julafton ;D

på't igen!

Dags för match idag igen... och självfallet kommer jag att befinna mig på Borås Arena! Får lov att dyka upp lite senare eftersom jag slutar jobba tio minuter efter matchen har börjat men Elfsborg får helt enkelt klara sig utan mig en kvart eller så... roligast är att Hasche (även kallad Fanny) ska med på matchen!! Det var ju ett tag sedan ;D men bättre sent än aldrig om man säger så. Hon hänger med för att bringa tur i guldstriden ;)

...och det är bäst för henne att hon verkligen gör det också! Haha!

Längtar förresten till julafton! =D
hoppas det blir en vit jul i år... ;)

Nu måste jag göra mig iordning. Peace!

en bild säger mer än tusen ord?





från elfsborg.se

med 5-2 i baken vill man helst inte vara vaken!

Vi låter det osagda vara osagt.
För jag vill helst inte prata om det.

Efter motgång kommer medgång?
Fira inte för mycket nu, Kalmar jävlar.

everybody scream, it's almost halloween!



Precis som att jag behövde en orsak till att älska Panic at the Disco... haha! <3

Härlig låt va? Och fina dance moves, eller hur?

inte mycket ork över till bloggen.

Så är det faktiskt... jag orkar inte riktigt blogga eller rättare sagt: jag har ingen inspiration för att sätta mig ner och skriva en massa blogg inlägg om ingenting för tillfället. Men det kommer nog tillbaka snart... men bara så ni vet så kan det gå lite trögt för tillfället.

Jag, Joline och Victoria var i alla fall på Folkan igår kväll och kollade på Björn Gustavsson (Özz Nüjen, Soran Ismael och Måns Möller också)... Turnén 2008 med andra ord! Och det var hur bra som helst. Alla var jätteroliga och jag skrattade i princip hela tiden. Speciellt i slutet, Björns sista lilla berättelse om hur det gick till på hans skidsemester... haha. Jag hade ont i magen av skratt. Han är ju verkligen hur söt som helst dessutom! Det var Soran också. Allt och alla var väldigt bra! Vi var ute och åt på restaurang och grejer innan showen också! Inte så dumt måste jag säga... men jag luktar nog fortfarande vitlök... inte lika bra kanske.

Dags att hoppa in i duschen nu, sedan ge sig ut i stormen och ner till jobbet! Hoppas inga kunder vågar sig ut idag så att vi kan vara själva i butiken... kanske jag och Cissi kan lyckas gillra en fälla då? Vi försökte igår men det gick inte som beräknat.

I eftermiddag (efter jobbet) åker jag hem till mamma och gänget och kollar på Elfsborg - Blåvitt! Nu när Kalmar jävlarna vann igår känns det ju som att pressen är mer på Elfsborg. Känns inte bra. Men men... jag är fortfarande säker på SM guld.

See you later alligators!

vadå äta?

Kan hända att jag har slarvat lite med maten nu de senaste dagarna? Men vad ska man göra när man inte har mycket pengar kvar (och jag vill inte röra sparkontot) och man knappt har något hemma. Men jag har överlevt och alldeles strax kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi åka och äta middag hos mormor och morfar. Dem ringde för övrigt och sjöng för mig förut... mamma och morfar. Haha. Mycket trevligt sätt att vakna på.

Filmen igår... Patrik 1,5... var HELT UNDERBAR! Jag är kär! =D Vi återkommer till den sedan... nu måste jag verklien borsta mitt hår (som står åt alla håll och kanter).

Adjöken!


dagens upptåg

Hade tänkt börja med att göra mig i ordning. Alltid trevligt att se någorlunda normal ut när man ska ut bland folk! Vill ju inte direkt skrämma livet ur stackars försvarslösa människor! Och om jag lyckas få tag på Vicke (jag tror att den lilla sjusovaren ligger och drar sig än) så ska jag kila hem till henne och umgås lite... kolla på nya avsnittet av One Tree Hill!! Can't wait.

Sedan ska jag dra ner till stan där jag ska möta upp ett helt gäng brudar! Mamma, Joline, Lotta, Emilia och Cladden! Vi ska nämligen gå på bio! Partik 1,5 ska vi se... och jag vet att den hade premiär för ungefär 100 år sedan men ingen av oss har sett den och vi vill så gärna se den och nu ska det äntligen bli av!

Dags att sminka sig!

Peace.

Vad var det jag sa?

Vi hörs igen efter segern... sa jag inte det?

Det var så jäkla kallt på arenan, stod och frös hela matchen... och mina tår domnade bort helt. Men vet ni vad? Jag står gärna och fryser halvt ihjäl om Elfsborg spelar så fin fotboll som de gjorde i andra halvlek. Första halvlek var inte alls bra men jag kände mig ändå säker. Jag gillar mitt nya självförtroende! =D det känns gött! Och jag tror inte på guld. Jag vet att det blir guld. Kurt-Arne och hans Kalmar gråter ikväll och dem kommer gråta mer när säsongen är slut.




Spela bollen på Karlsson, sen så vinner vi!

dags att korka upp champagnen?

Elfsborg möter Trelleborg idag och för den som har lyckats missa det så har dem alltså chans till delad serieledning tillsammans med Kalmar. Vinner Elfsborg dessutom med 4 mål mer än Trelleborg så kommer Elfsborg stå som etta i tabellen!

Känns som ett bra guld år i år, tycker ni inte det?
Gul-svart ska bli guld-svart igen.

Min champagne ligger redan på kylning!

Nu ska jag snart bege mig. Vi hörs ikväll efter segern ;)


Så det här är kärlek?



Världens bästa, Brendon Urie (sångare i Panic at the Disco), drar ett trumsolo
på turnén de är ute på just nu. Är det inte jävligt orättvist att USA får alla bra
turnéer?  Jag tycker det i alla fall. Men det här klippet är i alla fall kärlek
hög nivå! Han har så jävla mycket talang den här killen att jag tror jag smäller
av. På den här/den förra turnén har han spelat gitarr, trummor, bas och piano.
Dansa kan han också! Och kolla bara alla miner han gör!! Kärlek var det ja.

Man tackar, man tackar!

Man tackar blåvitt alltså! För att dem lyckades vinna över Kalmar på bortaplan idag. Stackars lilla Kalmar fick inga poäng alls och det betyder att det bara är tre poäng upp för Elfsborg nu. Och Elfsborg möter Trelleborg hemma på Tisdag. På pappret en match som Elfsborg SKA vinna men man kan aldrig vara för säker... Trelleborg är inget dåligt lag på något sätt! Ni förstår vad jag menar?

Det ska hur som helst bli väldigt spännande att gå på matchen på Tisdag!

Och det ska bli otroligt kul att fira guld i år igen ;)

Jag lever förresten...

...har inte orkat blogga på några dagar nu. Har varit så trött. det har varit jättelugnt i butiken den här veckan... vilken jävla (ursäkta ordvalet) konstrast mot helgen som var då det var totalt kaos! Nu har vi liksom tid att vända alla skor åt rätt håll och sopa på golvet. Helt sjukt. Vet inte riktigt vad man blir tröttast av? Att gå runt och inte ha något att göra eller att springa runt som en tok för att man har en miljon grejer man måste hinna med...?

Det skall bli en lugn kväll för mig med lite tv tittande och chips + dip! Ska bli så skönt att bara slappa men det allra bästa av allt är att jag är ledig imorgon och kan sova precis hur länge jag vill! =D Yessss!

Efter min sovmorgon ska jag gå ner till stan och fixa lite grejer som behöver fixas ;) Sedan ska jag antagligen hem till min kära vän Vicke som fyller 21... om jag är välkommen dvs! Hade tänkt följa med henne på basket vare sig hon vill eller inte. Det är ju så bra för när hon jobbar får Kimmers sitta på VIP läktaren! Status.

Nu ska jag blanda min dip och slå mig när framför tv:n.
Adjöken!

Varför?



Kära Spencer Smith,
Antingen har du skägg eller så har du inget skägg alls!
Det här funkar INTE!

MVH // Kim.


exempel på hur en Spencer bör se ut:
  

Men om vi ser saken från den ljusa sidan...

....så slipper jag i alla fall laga mat idag! Har blivit hembjuden till fam. Strand (vi bor ju så gott som grannar nu)... det är iof bara min mamma och Birgit och jag som kommer vara där men ändå. Jag får mat och jag slipper göra den själv. Så jävla gött. Måste bara städa upp lite här hemma först för det ser förjävligt ut igen, vet inte riktigt hur jag lyckas? Sedan ska jag bege mig.

Är ungefär lika hungrig som en träbent antilop!


kära människor som handlar skor, vad fan tänker ni med?!

Har förövrigt (det kanske inte märks) haft en för jävla jobbig dag på jobbet. De första två timmarna var det hyfsat lugnt... sen gick jag på lunch och när jag kom tillbaka en halvtimme senare så var det kaos i butiken! Folk överallt, skor överallt, både Susanne och Jenny stod i kassan. Jag tog över Susanne's kassa och då gick hon och åt... då blev det ännu mer kaos. Vi hade kö genom halva butiken och folk kom fram och frågade om hjälp och blev sura för att det inte fanns någon på golvet som kunde hjälpa till.

Så går det när man inte "behöver" ringa in extra personal!

Susanne har sagt hela veckan att vi behövde vara mer än tre i helgen. Har någon lyssnat? Nepp. Vi har slitit som djur och det är synd att jag inte tog kort på alla skor på golvet för jag tror inte att någon (som inte har jobbat hos oss) fattar vilka jävla (ursäkta mig) berg av skor det blir runt provbänkarna. Det är jättekul att vi säljer och att det går bra så sätt... men hade vi bara sluppit städa hela tiden så hade vi nog sålt ännu mer!

Folk har allvarliga problem.

Hur svårt kan det vara att städa upp efter sig? Och varför i hela fridens namn tar man med sig tio par skor till en provbänk för att prova? Varför? Man kan väl börja med två eller tre, sen hänger man tillbaka dem och hämtar andra. Men neeej då, på hos oss hämtar man tio par och sen låter man allt ligga kvar på golvet.

Jag blir så trött.
Var alldeles gråtfärdig när jag gick hem.

Tur i allafall att jag har Susanne. Vi peppar varandra i dessa svåra tider!
Och imorgon kommer våran bästa Cissi och hjälper oss! <3

the pink collection by lindex

Köpte igår dessa jättefina t-shirts på Lindex! Dem ingår i deras Pink Collection. 20% av intäkterna går direkt till Cancerfondens rosa-bandet kampanj! Endast 149:- styck kostar dem dessutom! Man får alltså inte bara en fin och skön t-shirt en del av pengarna går till något vettigt också! Och det känns ju rätt så bra......eller hur? =D Det tycker jag ni ska köpa! ;D Finns i storlekar från XS till 2XL. Finns självklart andra modeller också! Kanske tre-fyra till... alla är jättefina!


jag ska bli lesbisk och gifta mig med britney spears!

Varför undrar ni kanske då?

För det första var det en väldigt dum fråga (är lite besviken på er)
Men här har ni svaret: http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M

Womanizer är årets klart hetaste musikvideo! Och jag tänker till och med slå till med att säga att den är Britneys hetaste musikvideo någonsin! Hon är så sjukt vacker! Jag finner faktiskt inga ord.

This made my day!

är man bra på att förutse saker så är man...

Jesper åkte. Precis som jag misstänkte hoppades! Så här tyckte jag idag...

Robin B.
Grabben är ju här ifrån sjuhärad! Svenljungas stolthet! Och jag måste säga att han överraskade. Tyckte han var sjukt bra på första audition... lite blek under kvalveckan men idag... var han faktiskt helt okej måste jag säga! När jag hörde att han skulle sjunga Mercy så fick jag en halv chock, trodde det skulle bli katastrof men det blev det faktiskt inte.

Anna.
Jösses, den tjejen har pipa så det heter duga! Hon sjunger som en gud(inna)! Inga mer kommentarer egentligen, hon är sjukt bra och jag är övertygad om att hon kommer komma långt.

Johan Palm.
Jag vill hata honom men... jag kan inte. För även fast jag tycker han är dålig vissa sekunder så tycker jag att han är helt brilliant nästa sekund! Hatkärlek kanske man kan sammanfatta det hela med.

LouLou.
Inte så bra idag... alltså. Hon sjunger jättebra och hon är supersöt osv... men jag tyckte det var något som inte var bra idag faktiskt. Något med utalet eller sättet hon sjöng? Jag vet inte riktigt. Inte en av mina favoriter idag.

Robin (den andra, kommer inte ihåg efternamnet)
Meh... vet inte riktigt vad jag ska säga/skriva. Han var inte superbra men inte heller jättedålig. Skönt att han satt säkert för jag tror han kan jättemycket bättre. Fast... han påminner mig lite grann om Markus Fagervall och honom gillade/gillar jag verkligen inte.

Sepideh (vet ej om det stavas så)
Sjöng en av mina favoritlåtar just nu och gjorde det bra!

Jesper.
Can you say mespropp?

Kevin.
No comments. Jag gillar honom inte... sitter som ett frågetecken varje gång han öppnar munnen. Han är ju bara jobbig och smörig och nej, nej, jag gillar honom inte!

Lars.
lskdasjdklj! SNÄLLA! Jag vill inte höra mer. Visst, visst, han kör sitt egna race och det är jätteballt...... NOT! Inte direkt en av mina favoriter so far. Han sjunger ju falskt! I vissa fall (johan palm) kan det vara charmigt - men det är det inte när Lars gör det. Bajs!

Yazmina.
Ganska blek. Inte den bästa sångrösten direkt. Men snygg är hon, snygg som fan!

Alice.
Ahh! Min lilla sockertopp! Haha. Hon är så söt... sparar självklart det bästa till sist! Inte nog med att hennes framträdande fick mig att sitta i soffan med ett konstant leende på läpparna... hon sjunger verkligen jättebra också! Har inte riktigt tänkt så mycket på den här tjejen innan, hon har inte varit någon som stuckit ut direkt men nu kan jag knappt bärga mig för att se vad hon ska sjunga nästa vecka!


More Alice to the people! =D
Peace out!

amatö... jag menar Idol 2008

Jo, jag kan nästan tänka mig att börja kalla det Idol igen nu ;) Känner att några av deltagarna har växt och blivit bättre... i alla fall i mina ögon. Specielly Alice! Hon är min favorit för dagen - jag blev så glad när jag kollade på hennes uppträdande! Så söt är hon!

Jag tror och hoppas att Jesper åker ut... han är så mesig! Hade önskat att Lars kunde åka med... va fan. Visst lite cool, lite egen... men herregud, Håkan Hellström på Engelska någon? Falsk sång så det skriker om det.

Nu ska vi se vem som åker... Yazmina eller Jesper!
Båda två ganska bleka... men Yazima är roligare att titta på. Haha.

Vi får väl se.

Bye bye Jesper =D

att steka eller inte steka, det är frågan

Funderar skarpt på att göra ett nytt försök med att steka pannkakor! Det kan ju inte bli sämre än igår om man säger så... dessutom och jar inget annat roligt att äta här hemma och jag känner inte för att gå och handla just nu. Har precis tagit hand om monster berget med disk och nu börjar jag bli jäkligt hungrig.

Ska jag våga mig på detta igen?

Jo, jo... jag gör nog det.

Dagens låt...

...heter så mycket som "Headfirst Slide Into Cooperstown On a Bad Bet" och den sjungs/spelas av inga mindre än Fall Out Boy! Det är deras nya singel och jag älskar den (hade ju varit konstigt om den blev dagens låt annars)! Hur go som helst. Dem har ett lite nytt sound på G med den här låten låter det som... mycket spännande.  Det nya albumet 'Folie A Deux' (tror jag stavade det rätt, min Franska är inte den bästa) kommer i början av November!


viagra inc.

Har minsan fått några mail från Viagra Inc de senaste dagarna. Har inte öppnat något av dem för att se vad det står men det låter ju onekligen spännande!

Idag har jag inga planer inplanerade förutom att jag har tänkt att städa, dammsuga alla rum, diska osv. En storstädning med andra ord. Är ju alltid gött att ha det rent och fint inför helgen... eftersom jag ska jobba då så blir man ju alltid på lite bättre humör om man kommer hem till en ren och fin lägenhet. Dessutom får jag nog gäster i helgen. Joline på Lördag (tror jag) och Fanny (hasche) på Söndag. Blir en riktigt mysig helg med andra ord.

Och så måste jag bara passa på att rätta mitt förra blogg inlägg... det heter ju faktiskt inte baka pannkakor, man steker ju dem! Precis som Anna säger. Haha. Vet inte riktigt vad jag tänkte men jag bakade alltså inte mina pannkakor, jag stekte dem precis som alla andra... tror förresten jag ska skylla på stekpannan för att pannkakorna blev så dåliga... den var så tung att jag knappt orkade lyfta den med en hand. Haha.

någon gång ska ju vara den första...

...passar på så här nu när det är paus i matchen att berätta om mitt otroligt pannkaks bak tidigare idag! Det var första gången som jag någonsin har bakat pannkakor själv... och det gick väl så där måste jag säga. Har lite bilder som jag tänkte visa:



vacker liten hög, va?


det smakade bra i alla fall! =D

 
två av mina bästa pannkakor! haha. jag skojar inte.
jämfört med dessa två var de andra total katastof!! xD

hockeykväll!

Yes! Just i denna minut gör Leksand 3-0 mot Mora! Och det har bara gått femton minuter! =D Underbart. Leksands halsduken är naturligtvis på och jag sitter här och glädjs med alla leksingar. Önskar dock att jag kunde vara på plats i Ejendals Arena. Skulle så jävla gärna vilja se ett sånt här derby live... på plats! Leksand - Mora. Slaget om Dalarna!

Inte särskilt spännande just nu... Leksand leker med Mora!

Tror inte Mora haft en enda riktigt vass målchans.




Womanizer!

Spana in de här bilderna från Brittans nya video! =D Hur heta som helst. Videon kommer ut på Fredag, kan knappt bärga mig. Ska sitta bänkad framför datorn (när jag inte är på jobbet så klart) och vänta på att den kommer ut. Hon är otroligt snygg i det långa blonda håret men det tredje looken... med lite längre svart hår är nog min favorit! Hot stuff!





I <3 London

Jag skojar inte när jag säger att jag tänker på London varje dag. Det är utan tvekan den mest underbara stad jag någonsin varit i! Och jag tänker varje dag på hur härligt det var, vilken go stämning det var, hur förvånansvärt lätt det var att hitta, hur fint det var, den underbara brittiskan, affärerna och självklart finns träffen + konserten med Panic at the Disco i tankarna också! 7-9 juli kan vara några av de bästa dagarna i mitt liv.

 
Jag och Joline äter frukost på Starbucks <3

 
The Astoria (där vi kollade på konserten) & Joline tillsammans med en buss!


Och så självklart... Kims bästa London låt:

oh how it's been so long...

Oh, how it's been so long...
...we're so sorry we've been gone?




Tycker det är kul att Panic har börjat uppdatera sin blogg... hade varit mer
kul om man hade fattat va sjutton dem snackar om. Men jag hade iof inte
väntat mig något annat när det gäller dem! Updaterar gör dem i alla fall och
det är väl huvudsaken kanske?



ps. det funkar att ladda upp bilder!! =D HURRA!

Recension: Save the Last Dance 2





Spanade in den här filmen igår och måste dessvärre säga att det
inte var den bästa jag sett. Det var inte samma skådespelare som
i första filmen (det visste jag iof innan jag började kolla) men då tycker
man ju att dem kunde ändrat handlingen lite mer i alla fall. Tyckte den
var lite för lik ettan i handlingen. Blond tjej börjar på Juliard, hennes
mamma är död, hon blir kär i svart cool kille... ganska förutsägbar.

Den var inte jättedålig men inte överdrivet bra heller. Dem dansar
sjukt bra men det var väl typ det... för lik ettan för min smak!

Två K:n av fem! Inte mer, inte mindre.

Klart slut!



denna recension gjordes på allmän begäran av anna acka mopp =D

Ny dator!

Ibland är det bra att man har sparat lite pengar... för man blev verkligen lite handikappad där utan dator. Viserligen fick jag ju låna mammas några dagar men ändå. Har köpt mig en fin bärbar dator nu, känns mycket skönare och smidigare än en stationär måste jag säga.  Det är en Compaq dator och den är mycket fin. 17 tums skärm och allt =D

Förhoppningsvis så går det bättre att ladda upp bilder och grejer på den här datorn... annars blir jag galen. Internet verkar ju i vilket fall som helst fungera mycket bättre på den här datorn än den stationära! Och det är ett ju ett väldigt gott tecken skulle jag vilja säga.

vänner, jobb och chokladpudding

Så här sitter jag i min egna lilla värld och kollar på Vänner. Är på säsong 10, avsnittet där Mike och Phoebe gifter sig! Jag tror bestämt att Vänner är mitt favorit program någonsin. Det är en sån där klassiker... man kan kolla på vilket avsnitt som helst, flera gånger om man så vill det (och jag har verkligen sett alla avsnitt minst tre gånger) och det är alltid lika roligt!

Men men... så här ligger det till... här sitter jag i min egna lilla värld och så ringer min chef och frågar om inte jag kan jobba imorrn. Känns alltid lite halvt tråkigt att gå in och jobba när man ställt in sig på att vara ledig... men det var bara från 10-14 så jag tror närmare bestämt att jag kommer överleva! ;) Kommer ju dessutom att jobba med Cissi och Susanne så det blir kul.

Och vet ni vad?

Nu har jag tänkt göra lite choklad pudding till mig själv =D Sen funderar jag på att kolla på någon film. Fick ju låna Save the Last Dance 2 för några veckor sedan och har fortfarande inte lyckats kolla på den. Haha. Sån är jag... men nu är det nog faktiskt movie time. Ska nog ta en snabbdusch mitt i allt också.


JAAAAAAA!

Hahaha, jag lovar, precis när jag tryckte på "spara och publicera" så gjorde Trelleborg mål =D FY FAN VA GÖTT! Hoppas verkligen att dem kan hålla det här nu (om inte trycka in några mer mål)... fan va underbart det hade varit. Bye bye Kalmar!? Haha. Nej, ännu vågar jag inte hoppas...

Heja TFF!

Ännu lever hoppet

Hoppet om SM guld alltså. Sitter här och kollar på Trelleborg - Kalmar och är nervös som få. Ni skulle sett mig när Kalmar gjorde mål, då höll jag på att välta bord och kasta krukor omkring mig! Men när Rydström blev utvisad och när Trelleborg sedan kvitterade så blev jag minsan på gott humör igen. Haha. Det svänger om man säger så: både i matchen och mitt humör. Haha.

Tycker att Drugge (föredetta Elfsborg numera i Trelleborg) borde ta och ösa in lite mål... han måste väl ändå heja på Elfsborg och vilja att dem ska ta guld och inte Kalmar. Tänk vilken hjälte han skulle kunna bli för oss. Oj. Mycket på spel.

Det är minst sagt spännande det här!

det kallas poesi mina damer och herrar

Som bekant så åker ju min käre vän Vicke till Turkiet imorgon för att sola och bada och kanske även dricka en och annan piña colada? Därför har jag i detta nu skapat en otroligt vacker dikt tillägnad min vän Vicke.


vicke min vän
har du packat än?
du ska ju snart ut och resa
inte ska du sitta där och mesa


packa genast väskan din
annars måste jag skicka arga bin
som kommer att sticka dig i rumpan
akta dig för den oranga pumpan

packa allt du behöver och lite till
kanske till och med en rutten sill?
men en sak du inte får glömma av
är ju din gamle vän kim och hennes skoskav


Jag trodde att...

...det skulle vara tyst i lägenhetshus efter kl. 22!?

Grannen under mig har tydligen inte hört den regeln. Han/hon/den/det har spelat hög musik i flera timmar nu och gör det fortfarande. Inte för att det spelar så stor roll eftersom jag sitter här och inte försöker sova eller någonting... men det här kunde lika gärna varit min helg att jobba och då hade jag troligtvis försökt sova nu och det är tveksamt om jag hade lyckats med det.

Jag har iof jobbat idag.

Tog en extra tid... man får ju rycka in ibland! Och fy fan... vilka röriga kunder! Bara röriga kunder! Skor överallt, krångliga människor i kassan... oj oj oj... och som grädden på moset var min absoluta hat kund inne! AHRSJKH! Jag blir frustrerad bara jag ser henne. Tror bestämt att jag har nämnt henne i bloggen innan för jag har som sagt haft med henne att göra flera gånger. Hon är så jobbig. Hon är så trög. "Men min mamma vet allt om skor och hon säger att det inte ska bli så här efter bara några månader!"

Har även varit hemma hos morsan och gänget och kollade på fotboll. Nämligen Elfsborg mot Helsingborg. Och i första halvlek... efter att Helsingborg och Henke Larsson sparkat in 2-0 så trodde jag att loppet var kört. Men icke sa nicke... för i andra halvlek var det di gules tur att briljera. Matchen slutade 2-2 och det tänker jag vara väldigt nöjd med!

Peace.

Amatör 2008

Här sitter jag och kollar på Amatör 2008! Oj, förlåt jag menar visst Idol 2008. Men seriöst. Kvalitén i år är ju inte tipp-topp måste jag säga. Har inte följt Idol helt för jag har kollat Top Model men igår... när Top Model var slut så tänkte jag att det var dags att spana in Idol istället. Och igår var det killarnas kväll och jag måste säga att det inte var en enda snubbe som verkligen imponerade på mig.

Vad är det för jävla pack dem har valt ut? Tråkmånsar, hela bunten!

Nu har jag inte sett tjejerna speciellt mycket men jag hopppas verkligen att dem är bättre annars kommer det här spektaklet förlora en tittare i höst. Inte för att dem bryr sig men va fan... vissa av dem här människorna kan ju inte ens sjunga!

Kan ju också passa på att berätta att min dator har pajat!

Jo, visst har den det! Min kära gamle vän Gullan är döende. Min trotjänare. Just nu har jag fått lov att låna mammas bärbara dator och på den funkar internet bättre än aldrig förr. Vilket osökt får mig att tänka på att jag kanske borde köpa en ny dator! No matter how much I'm going to miss Gullan liksom (ja, jo, jag har en tendens att döpa alla prylar jag äger och har).

Vi får väl se vad som händer. Ska fortsätta kolla på Idol nu.

RSS 2.0