live från hamnen

Kimmers bloggar direkt från hamnen på getterön i varberg! Solar och har det gött. Tittar på segelbåtar och småfiskar som hoppar i vattnet hehe. Det är hur gött som helst här. Första gången jag bloggar från mobilen, hoppas det funkar.

Ha en fortsatt härlig dag i solen. Jag vet inte om jag vill åka hem här ifrån! Hehe.

nu sticker vi till stranden

image40

So long suckers =D

Kim & Julle drar sig till de sälla jaktmarkerna för att förhoppningsvis få lite färg på de ännu 
ganska bleka benen! Hehe. Ha en bra dag i det fina vädret allihopa! Det ska nämligen jag! =)

MEN VA FAN!

Hhehehehe, jag skrev precis ett långt och fint inlägg men självklart hände det något och allt försvann. Man blir ganska pissed off när det händer. Men för att sammafatta det jag skrev så kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort idag... har nog fått solsting.

Imorgon drar jag och Julle till VBG. Sol och bad + glass så klart!

Hej svejs, grus och gnejs!

när solen skiner....

....så syns allt damm alldeles för tydligt! Och det slog mig precis att det är dags för städning så det har jag tänkte att ägna mig åt ett tag framöver nu. Hehe. Men sen så måste jag ut i solen lite grann; ska nog dra ner till stan en sväng och hämta upp min Elfsborgs tröja måste ju göra det innan Söndag =O och det är ju alltid trevligare att komma hem igen när det är rent och fint. =)

Dessutom ska det grillas ikväll =D Smarrigt.

Det påminner mig om att jag inte ätit frukost än... kanske borde fixa det först. =P


några av kims bästa städlåtar:

God Morgon

Ojoj, här har man inte bloggat på några dagar! Det var som tusan. Var i stallet igår... min lile kompanjon (Joline) följde med mig... och vi båda kollade på när Kerstin hade hopplektion och umgicks lite med hästarna. Trevliga prickar det (eller inte)... innan var jag alltid så tuff men jag måste erkänna att hästar nästan skrämmer mig lite nu. Det blir väl så när man inte har ridit på 4-5 år, då brukade jag ju vara i stallet minst 2 dagar i veckan.

Anyways, det gick alldeles prima för Kerstin igår =D Hon är så duktig så. Jag hade med mig min digital kamera (första gången jag använder den sedan Panic konserten som var i Februari, haha) och filmade när Kerre hoppade. Ska nog lägga upp det på youtube en vacker dag... ska bara redigera lite först så det ser ut som hon hoppar över sju meter hög hinder osv. Hahah. Kul var det att träffa lille Kerre igen, det var ju ett tag sen nu men som sagt... det ska det bli ändring på snart.

Efter lektionen bestämde jag och min käre syster oss för att gå hem. På vägen hem tag jag lite bilder med min kamera för jag vill att den skulle dö (det stod att det inte fanns något batteri kvar) men den dog ju aldrig så det blev en hel del bilder. Det var ganska kul att ta kort och jag bestämde mig för att jag måste ta bilder lite oftare.

Här är några bilder vi tog... ni får ursäkta min syster, hon är lite mongo ibland haha =)


  
  

egentligen är jag inte arg...

...bara lite men det går nog över snart.
Nu ska jag faktiskt sova! Ska jobba hela dagen imorrn! Mer goa kunder, yay!

Har iaf tagit ledigt på Torsdag! Ska ju med Kerstin till stallet =D 
Som vi har väntat på denna dag, Kerre och jag <3 Myyysigt!

 
Dagens Låt:
Greetings from Space - Amanda Jenssen



God Natt

vilket j-vla pack.

Somliga människor är verkligen helt dumma i huvudet... Susanne hjälpte en kund idag, som frågade lite om Susanne tyckte hon kunde ha ett visst par skor till klänning osv... så hon hjälpte henne självklart med lite tips och så men när Susanne hade gått där ifrånt så hade det tydligen kommit upp en annan kund till den här tjejen och sagt till henne: "de där skorna ska inte du ha, du är för fet för såna skor!" ... och dem här två människorna kände inte ens varandra!

Jag säger bara... HUR I HELVETE KAN MAN MED?!?!

Han gick alltså fram till en helt främmande människa och talar om för henne att hon är för fet för att köpa ett visst par skor! (måste tillägga att hon inte alls var fet) Han var bara dum i hela huvudet!

Vilket jävla pack.

mr & mrs wentz.

Bilder från Pete och Ashlee's bröllop!
Jag snackade ju om det för några inlägg sedan...
Nu är dem äntligen är! Aaahh! Jag blir galen; hon
är så söt! Jag vill ha hennes hår! Superfin klänning!

 


Dem är verkligen söta ihop =)

lite berg-och-dalbana

Ibland svänger det så jävla snabbt. Ena stunden är man på topp, nästa sekund vill man bara gråta. Hatar verkligen när det blir så här... jag vill vara på topp hela tiden! Men tyvärr har väl alla perioder då och då där allt bara känns... blä. Det går väl över snart antar jag.

Förtrollad var en jättegullig film förresten =) Köpte med mig lite fika/frukost igår... äta frukost kl 15.00... det gör man inte varje dag om man säger så. Men vi hade mysigt i alla fall, jag och Vicke. =)

Nu ska jag duscha, äta frukost (i normal tid), göra mig iordning och cykla iväg till jobbet. Slutar 17 idag, gött är det... men sen har jag två dagar till stängning. Inte lika gött... fast det kanske är lika bra det. Det är alltid sån kaos i trafiken när man ska cykla hem kl 17... så på så vis slutar jag hellre 19.10 =P

Aja. Vi säger väl så...


ledig dag =D

Idag är jag ledig! Skall strax hoppa upp på gamle Bettan och ta mig till Vicke! Det går ju så snabbt att cykla nu när jag har Ica kort. Ska bli mysigt att hälsa på Vicke lite... vi kanske ska kolla på film. Hon har ju nämligen Förtrollad och den vill jag gärna se!! Höll på att bli tokig igår när hon sa att hon hade den.. den har jag ju velat se enda sen den gick på bio.

Kanske köper med mig lite frukost? Jag har nämligen inte ätit någon och jag ringde precis och väckte Victoria =P Hehe. Då kanske vi kan äta lite frukost tillsammans... men vi får se, det beror ju på om jag hittar nyckeln till mitt cykel lås. Annars kan ju någon komma och sno Bettan och det vill man ju inte!!!

Men nu är det dags att borta håret! Sen sticker jag =D

................

..........ge mig styrka.

hola belgrad



Så jävla bäst =D

hahahahaha

Det här suger ju... fast egentligen visste jag att det inte skulle gå hem. Har jag inte sagt det? Haha, jo... 21:a plats kom hon på ... av 25. Jaja...


Jag prickade väl några rätt i alla fall... men Ryssland... ärligt talat? Så bra var den inte. Aja... inte ens riktig is hade dem på scenen! FY FAN VA B!


Bäst av alla var Björn Gustafsson! <3

I'm in loooove =)



Nu ska jag sova orkar inte höra låten igen =P


kimmers tippar eurovision =O

Snubben från Ryssland skrämmer mig lite... vet inte varför... men han är bara too much! Det känns verkligen som dem försöker alldeles för mycket. Vad vet jag... nu ska jag i alla fall tippa lite....

Dem jag tror kommer komma i topp-5 är:
ingen speciel ordning på detta...

Ukraina
Serbien
Grekland
Island
Ryssland



Dem jag vill ska komma i topp-5:
ingen speciel ordning på detta heller...

Svergie
Frankrike
Island
Armenien
Bosnien


Norge har en fin låt också... men jag vet inte. Jaja... vi får väl se hur många rätt jag lyckas pricka in ;)


just nu är det....

Polen som sjunger... och jag gillar inte riktigt henne. Tycker inte hon sjunger överdrivet bra; det låter helt okej i verserna men i refrängen låter det som har en golfboll i halsen som håller på att kväva henne och hon försöker skrika på hjälp. Alla hör henne men ingen bryr sig. Tråkig låt med andra ord.

Änsålänge gillar jag Bosnien, Armenien och Finland mest.

Nu kommer en av mina favoriter... Island =)

eurovision!

Jaha, här sitter man då och kollar Eurovision med syrran! Just nu är det Englands bidrag och det svänger ju rätt gött måste jag säga. Joline tycker att han är snygg... själv diggar jag bassisten, han är cool! =D Rumäniens bidrag var inte alls bra, har ju iof redan hört det... men jag tycker fortfarande det är dåligt det är ju två helt olika låtar. Aja... Det är lite drag i England i alla fall. We likes.

kims bästa dagar?

Kims bästa dag idag? Njaa, inte riktigt. Har haft så ont i ryggen och det har varit så varmt på jobbet så jag har svettas som en liten gris. Hehe. =P Min bästa Cissi kom och hälsade på och hon fick sina One Three Hill (säsong 5) skivor som jag har bränt till henne =D Hoppas hon kollar klart på dem snabbt, vill ha någon att diskutera med.

Kims bästa dag igår? Nej, inte det heller faktiskt. Orkade inte blogga igår... var så trött efter jobbet. Trött i kropp och knopp. Det var en massa stökigt folk igår och så var det en kund som bad mig dra åt helvete (för att jag inte ville byta in hennes skor som hon hade användt ute och det inte var något som helst fel på... hon ville bara ha ett par nya för hon gillade inte dem hon hade köpt). Men men... det är smällar man får ta ibland. Om någon vet vägen till helvetet kan ni väl vara så rara att tala om det för mig? =) 

Men igår kom det i alla fall en del roliga kändisar (folk jag känner) in och hälsade på. Fanny och Lotta =D det är alltid lika trevligt att tjöta lite med dem! Dessutom så dök helt plötsligt mina kusiner (två av dem i alla fall)... Emma och Fredrik, plus min faster Lotta och Per-Åke... dem kom från ingenstans. Eller nej, det gjorde dem ju inte, dem kom från Leksand. Var nere i Borås för att gå på 50 års kalas =) Kul att träffa dem igen.

Kikade in på Aftonbladets hemsida precis nyss tänkte kolla om det fanns något saftigt Eurovision skvaller... då är den första rubriken jag får se: Harry Potter skådis dödad i krogslagsmål! Och så var det en bild på Harry och Ron (Daniel Radcliffe och Rupert Grint)... och en liten bild på en annan kille som liknade han som spelar Neville! Herregud tänkte jag! Detta får ju inte vara sant! Det visade sig dock vara en kille vid namn Rob Knox som tydligen spelar Marcus Belby (en Ravenclaw student) i den kommande filmen. Tragiskt! =(

Nu ska jag fortsätta spana på Aftonbladet... hade även tänkt att tippa lite hur det går i Eurovision. Inte tippa på riktigt alltså, nej, sånt kan jag inte... men jag kan ju tippa lite här på bloggen =D


Peace!

that green gentleman.

Bara en sak till innan jag går...
kolla in detta vackra framträdande av 'That Green Gentleman'




Så fina =)

Heja Norden =)

Dagens semifinal av Eurovision var i alla fall snäppet bättre än den som var i Tisdags måste jag säga. Charlotte gjorde ett bra framträdande =D Synd att Ukraina var en sån copycat bara... fattar inte riktigt varför hon är favorit? Så bra var inte hennes låt... hon var mest porrig måste jag säga men sånt går ju hem =) Kul att Charlotte gick till final i alla fall... och Island och Danmark likaså! Alla nordiska länder i final =D

Men Lettland... piraterna... ärligt talat =P Att det är min gamla musik lärare som vart med och skrivit den pinsamma låten förvånar mig faktiskt inte ett endaste dugg! Ska bli intressant att se finalen på Lördag faktiskt. Heja Norden =D Tycker faktiskt att vi har 5 av de bästa låtarna! Diggar verkligen Frankrike också, han är stört cool!

Egentligen borde jag gått och lagt mig för en timme sedan... ska jobba imorgon - hela dagen! Jippie! Hoppas i alla fall att det blir lite ös. Annars är det så jävla segt att gå där =P Haft en kul dag idag förresten, vart med Vicke... käkat thai mat och cyklat runt på Bettan. Goa grejer det! Men men... nu måste jag verkligen sova.

Peace, love and understanding.


ny dikt.

Du cyklar fort
Nu när du har Ica-kort


skriven av Evis =D


norway, here we come!


Kim och Vicke erövrar Norge! Hur skall detta sluta? Vi har i alla fall kommit
överens om att det blir Victoria som sköter snacket när vi väl kommer fram.
Annars slutar det nog illa! Hon är ju kung på Norska!

När vi väl är framme så ska vi allt leta upp Panic... men mest av allt så ska
vi leta upp Zack (för där han finns, finns Panic) Haha. Han är lite lättare att
hitta! Dessutom är han cool =D Honom vill man träffa igen!


Nu har vi nya planer... skit i Norge... vi sparar pengarna till något bättre!
Och något större! ;)

image31

ali lohan.

image29

Ali Lohan. Lindseys lillsyrra... ser hon inte ut att vara i 20 års åldern?
Jag tycker hon ser ut att vara 25 eller mer...

Men hon är bara 14.
Jösses!

hovefestivalen.

Ahhh! Jag vill så jävla gärna dit! Skulle vilja vara där hela veckan men det är så dyrt så en dag får räcka... och då vill man ju självklart se Panic at the Disco. Avenged Sevenfold uppträder samma dag som Panic men tyvärr tror jag att dem uppträder samma tid (fast på en annan scen, så klart).... Men vem åker med? Jag sätter mig ju inte på tåg till Norge själv. =/

Jag har räknat ut att det inte är så farligt dyrt att åka buss till Oslo. Det kostar däremot lite mer att åka tåg från Oslo till Arendal. Men ärligt talat.... det är det värt! Jag är nästan beredd att betala tåg och bussbiljetter - bara någon åker med mig! =P

Desperat?

Kanske lite...

Men jag lovar att det kommer dröja jättelänge innan Panic at the Disco kommer till Europa/Norden igen. Fan.

Jag vill! Jag vill! Jag vill!

hmm...

Jag fattar ingenting... nu har jag suttit i två timmar och kollat på Eurovision Song Contest semifinal 1... och det mesta var rent utsagt skitdåligt! Med undantag för Irland och Estland som var riktigt, riktigt pinsamma! Hur man ens kan med att skicka något sånt förstår jag inte alls!

Grekland var helt okej måste jag säga och Norges låt var ju fin också.

I ärlighetens namn gillade jag faktiskt Finland mest! Trodde inte att dem skulle gå vidare men det var roligt att dem gjorde det. =)

dags för eurovision!

Snart dags för första semifinalen för Eurovision. Egentligen orkar jag inte kolla det känns så jävla utdraget nu när det är flera semifinaler och skit... det tar ju alltid sån tid. Men mamma och syrran tvingar mig att kolla med dem. Inte får man kolla på Desperate Housewives heller för det ska vi tydligen spela in. Jaja... hoppas det är några roliga bidrag med idag annars lär jag väl somna.

Dagen har varit helt okej annars. Det var Kims och Cissis bästa Tisdag om man säger så! =D Cissis brev till Timbaland börjar verkligen ta form nu... jag känner att vi har något stort på gång här. Melodifestivalen nästa!

Slog även rekord när jag cyklade till jobbet idag... det brukar ta en kvart men idag cyklade jag på 9 minuter! Hah! Jag stannade inte för nån. Livsfarligt egentligen... kunde slått ihjäl mig men så är det när man vill komma i tid... och anledningen till att jag var sen var för att jag var ensam hemma och det fanns inga nycklar som jag kunde låsa huset med. Jag ringde till mamma och Claes men inget svar. Ringde till mormor men hon hade ingen reserv nyckel... det slutade med att jag lämnade huset olåst!

Men som tur var stod allt kvar när mamma och dem kom hem =)

Nej! Nu ska jag dra mig neråt och kolla på Eurovision. Hoppas dem har förberett något gott att äta i alla fall, det är det minsta dem kan göra nu när dem tvingar mig att kolla med dem. Hehe.

Peace.


ps. får se om det blir en eurovision porr contest i år också =)

dröm sött!

Nu är det dags för mig att sova borde ha gått och lagt mig för en timme sen! Men jaja, jag hinner nog sova ut i alla fall...börjar ju inte föräns kl. 11. =) Om exakt tolv timmar. Hehe. Får se hur jag mår imorgon dock... hade feber igår kväll när jag skulle gå och lägga mig... och hade även feber mitt på dagen idag men vi får väl se hur det är imorrn. Och man har ju jobbat med feber förut, lite alvedon så blir allt bra. =P

God Natt =)

bröllopstankar.

image28

Pete Wenz och Ashlee Simpson har ju gått och gift sig!
På Norges nationaldag och allt (17:e Maj)... jag är så himla
nyfiken på bröllopsbilderna! Ashlee är ju så fin i sitt röd/bruna
hår och Pete... ja, han är ju Pete. Hehe. Dem har tydligen sålt
bilderna till People Magazine för några miljoner så snart får man
kanske se dem!

Det ska jag nog också göra när jag gifter mig förresten... sälja
bilderna till någon tidning! Jag är ju iof inte känd men några tusen
kanske någon skulle vilja ge mig för bilder från mitt bröllop?

you know what they say about...

en av många orsaker till varför Brendon Urie är min idol =)



men nej... jag vet faktiskt inte vad man brukar säga om "big fish tails"... xD

kims BÄSTA kväll =)

Gick och mötte Cissi och Vicke vid bussen... när vi väl kom hem till mig så var det bara att sätta igång att grilla med en gång! Var rädd att glöden skulle försvinna annars. Cissi utnämnde sig snart till grillmästare och höll koll på våra fina grillspett... sedan fick Victoria ta över en stund. Roligt att jag bjuder in på middag och mina gäster sköter grillen... borde det inte vart jag som gjorde det? Haha. Nå väl... gott smakade det i alla fall! Och trevligt hade vi! Enda tills det blev lite väl kallt (och inte ens infravärmen hjälpte) då gick vi in och satte oss istället och fortsatte tjöta! Mysigt värre =)

  

Jag och Joline följde dem till bussen för en stund sen och nu är jag tillbaks på hemmaplan igen. Hehe. Trött och fortfarande väldigt mätt... men så kan det gå om inte haspen är på! Det här måste vi göra om nån gång snart men förhoppningsvis är det varmare nästa gång.

pinocchio, borås stolthet. =P

Då har man varit och handlat allt till den bästa grillkvällen... hoppas jag inte glömde något nu! Men det lär vi ju märka. Hehe. Tror jag fick med allt... allt och lite till... men det blir lätt så! Det blåser rätt kallt ute men som tur är har vi infravärme på altanen, tänkte lägga ut lite flisfiltar också och göra det lite mysigt. =)

På vägen hem från Maxi tog jag och Classe vägen förbi Pinocchio (borås stolhet) för att ta oss ett span. VI har ju inte sett den än... eller ja, jag åkte förbi igår men då hade den ett stort vitt skynke över sig! Det stod faktiskt en hel del folk där idag och tog kort på statyn med sina mobiler... hahaha. Kul! =P

Men nu är det dags för mig att hoppa in i duschen för snart ringer Vicke, då är det bäst att man är redo. Annars vet man aldrig vad som händer! Hehe.

grillen åker fram ikväll!

image24
Tänk om man hade en sån här fin rosa grill! Det hade vart nått!

Men men... ikväll får den gamla vanliga, hederliga grillen åka fram
för då kommer Cissi och Vicke hit och vi ska ha våran BÄSTA grillkväll.
Just nu regnar det... vilket inte är så kul men det är typ 6 timmar kvar
tills dem kommer så det kanske hinner sluta? Men ärligt talat så spelar
det ingen roll om det regnar - vi ska grilla! Haha. Det här har vi pratat om
i flera månder!

jag heter kim.

 

Kim

Popularitet idag: Minskar
Placering på namntoppen 2007 : Inte topp 100
Betydelse Kim är både ett mansnamn och ett kvinnonamn. Kvinnonamnet anses vara en förkortning av Kimberly, mansnamnet en förkortning av Kimball eller Joakim. I Korea är Kim ett vanligt släktnamn, vilket gjort att många svenska adoptivföräldrar givit barnet namnet Kim som förnamn. I England blev namnet populärt efter att Rudyard Kipling Kipling skrivit romanen Kim. Pojknamnet Kim är ganska vanligt bland de yngre, men flicknamnet var vanligare på 1980-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 11 070 män och 3 981 kvinnor i Sverige med namnet,varav 8 216 män och 2 353 kvinnor med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 133 pojkar och 41 flickor namnet, varav 79 respektive 13 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 20 mars Källa: Svenska Wikipedia  

År bland topp 100
ÅrPlaceringBärarePer 1000
2001 93 83 2
2000 83 106 2
1999 79 100 2
1998 72 124 3
Källa: SCB

Vad är detta? Endast 13 tjejer döpta till Kim år 2003.

Popularitet minskar?
Det här kan inte stämma.

Kim är ju det bästa namnet! Fast nej...nu när jag tänker efter... fan va fult det är! Haha. Kim.

morgonstund har guld i mund!

Här var man uppe i ottan minsan! Dags för p-möte idag! Ska väl snart
bege mig iväg för att köpa lite frallor =D Smarrigt. Det bästa med personal
möten är att man får så god frukost hehe. Men men... låt oss alla börja dagen
med lite Björn Gustafsson!



Han är för go! Och honom ska man se den 22:a oktober =D=D

astrid =D

image23

Så fick man äntligen träffa lilla Astrid idag! Blev jätteglad när Anna ringde och sa att hon skulle komma och hälsa på på jobbet. =) Fick till och med hålla i den lilla kraken och hon började inte skrika! Jag blev ganska förvånad över det måste jag säga (jag brukar annars ha den effekten på bebisar). Söt var hon! Så jävla liten! Fan... Anna är bara några månader äldre än mig och detta är hennes andra barn. Vicke blev väldigt sugen men det blev inte jag!! Haha! Även fast hon var väääldigt söt så känner jag att en bebis är ingenting för mig... inte än på ett tag i alla fall.

fotbolls em!

Har precis kollat på uttagnings grejen till fotbolls EM. Så jävla kul att Wiland blev uttagen =D Anders var ju given. Henke Larsson var en överraskning; han är såååå dryg men det har ju iof inte med saken att göra! Detta blir nog bra. Känns som de gamla goa tiderna nu igen. Ishizaki borde varit med i truppen... men men... han är ju reserv i alla fall. =) Alltid något. Kan knappt bärga mig tills EM börjar - fy fan va kul det ska bli!

Och tydligen ska resten av min familj åka till Frankrike i alla fall... vilket betyder att Kim och Busan får huset för sig själva! Ohlalala! Då blir det röj-fest. Ska bli rätt gött faktiskt! Hehe. Två veckor! =) Vicke har redan anmält sig för att komma och bo med mig och Busan haha... någon mer? Kanske kan öppna hotel verksamhet! VICKE!! Detta kan ju bli våran nya affärsidé! Haha.

Vi säger väl så!

Heja Sverige! =)

jag vet att jag har talang...

kim, vicke och den svarta katten - mitt i natten



här sitter vi mitt i natten
ute är det så mörkt att man inte ser den svarta katten
han springer upp och ner för berget i väldig fart
kanske ramlar han ner snart?



men det regnar och då blir halt
stackars katten, nu får han det svalt
han är trött på att springa upp och ner
men han måste fortsätta för längst ner står vicke och skriker "MER"



vicke har letat sig till berget med en karta
hon kan det... för hon är en av de smarta
men hon är inte smartare än kim
för hon har ätit tillräckligt med lim



katten börjar bli riktigt trött
och märker att vicke har börjat slummra sött
då passar katten på att fly
men då kommer kim och slår den med sitt paraply


alla heter glenn i göteborg!

Segern är vår
Segern är vår
Vi har vunnit
Segern är vår


image22

Det behövs faktiskt inga ord.

och så var det dags igen...

image18

Elfsborg möter Blåvitt idag. Det är det närmaste ett derby vi kommer.
Fullsatt Borås Arena. Två starka lag. Kan bli årets match... Förra året
gjorde Anders Svensson tre mål i hemmamatchen mot IFK....

Favorit i repris? ;)

pingstdagen...

...även kallad "jobbiga kunders dag"...?

Dagen började ju bra... jag och Helena var på väg ut i butiken så hör vi någon stå och banka på dörren... när vi kommer fram till kassadisken så ser vi en ilsken liten tant stå där med näsan mot dörren! Vi låste upp och släppte in alla som stod och väntade (det var inte bara den arga tanten, det var en lång kö)... och på vägen in sa en gubbe... "Vi trodde att ni hade försovit er..." ...lite förvånade blev vi allt; var vi verkligen så sena? Vi ställde ut skyltarna och sedan gick vi tillbaka till kassan... då var kl 11:01 ... vi öppnar för övrigt kl 11 på Söndagar. Så jag fattar inte riktigt vad folks problem är...?

Ganska hög ljudnivå idag också. Va fan. Be era ungjävlar att hålla käft! Och är det inte barnen som skriker så är det deras morfar. Alltså... det var en morfar som var inne med två små tjejer. Den minst grät och skrek konstant i 20 minuter och morfarn skulle hela tiden överrösta henne "MEN DU MÅSTE PROVA DEN HÄR!".... "SNÄLLA KAN DU INTE STÅ UPP!" ... jag blir så trött! Skrikandet (både morfarn och barnet) fortsatte även när dem var framme hos mig och skulle betala.

Efter lunch så var det hyfsat lungt måste jag säga... ja, fram tills min hat-kund kom in. Jag hade nästan glömt av henne och hur dryg hon är! Jag tänker inte nämna några namn (även fast jag kan både namn och nummer) men åååhhh, hon går mig på nerverna! Ena studen säger hon... "Alltså, jag tror inte jag vill komma hit mer och handla, era skor är så dåliga." ...nästa stund köper hon tre par!  Hade hennes namn rimmat på pucko så hade jag skrivit en dikt här och nu... men det gör det inte så det blir tyvärr inget diktande idag!

Så där ja... nu har jag fått ut mina agrissioner. Haha.
Känns mycket bättre nu, tackar som frågar =)



ps. trevligt sällskap (helena och emily) räddade dagen!

dagens!

Oj oj, jag bloggar som aldrig förr ikväll... men jag har ju glömt att nämna dagens viktigaste händelse! VICKE ÄR HEMMA! :D Hon dök upp på jobbet idag. Jag stod i kassan (och märkte som vanligt inte när någon jag känner kommer in i butiken)... så helt plötsligt stod hon bara där. Bredvid kassan! HURRA! Jag blev så glad. Tacklade henne sen när jag var klar med kunderna.

Vi gick till Ica och Vicke hittade den perfekta platsen för gamle Bettan (min cykel). Köpte lördagsgodis! Sedan gick vi en liten bit tillsammans tills våra väger skilldes åt. Vi har kommit fram till att vi måste åka till Norge i sommar - och gå på Hovefestivalen! Panic at the Disco <3

Norge, 24 juni - here we come =)


vad säger kerstin?

Att prata med Kerstin på msn är alltid lika underhållande! Det här kan bli en ny sorts tävling...  "Vad Säger Kerstin?" ... dagens mening att klura på:

"jag har inte lustat ut hur man kläönkar till andras blogfgar på min...hmmm jag vte att nab jkan"

När ni listat ut vad det betyder... hör av er till någon annan! Där väntar fiiina priser


det bästa med hockey...

...är när alla slåss!

Sitter och kollar på Sverige - Ryssland just nu.
Och dem gör ju inget annat än att slåss... nästan iaf. =D

Hade nästan glömt hur kul det var att kolla på Hockey.
Känns ju inte som det är säsong nu. Hehe.

Heja Sverige!

sms tjottabalaong sak.

Snodde från Anna... som snodde från Lisa som i sin tur snodde från någon annan...

Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt 5 gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på den första frågan. Gör likadant med resterande frågor.


Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
"haha.... det är tråkigt som fan... haha"

- menar dem att jag är tråkig? =O


Vilken raggningsreplik faller du för?
"Haha :D jag glömde fråga om du ville göra något ikväll ;) ? <3"

- oooh, spännande...


Vad var det första du sa imorse?
"Kan ni ta bussen hem?"

- jaså? det minns jag inte... och vem pratade jag med?


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
"Hej kim :D nu är jag klippt och klar :D <3"

- haha, ja, jo... så kan man ju också säga...


Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
"Här har du sett friends turnébuss! ;)"

- bättre sätt att förklara att man tycker om mig finns inte. hehe


Så vad säger du under förspel?
"Tack så mycket min bästa kim :) tror nog att vi får äta lite tårta hemma, det verkar inte finnas så mycket här.. Hur gick kampen? Kram kram"

- haha, jag tjötar på som fan =P


Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?
"Jag ska äta max sen... Ett skråv mål ska bli gott... Hehe eller dubbelt ett dubbelt buremål hehe"

- oj oj, jag får hungriga barn!


bra, bättre, bäst.




svullo är/var/förblir min idol och förebild. ska bli precis som
 honom när jag blir stor... större... störst?

busansson.

545857-17

Lille Busan. Du får inte vara sjuk ju... =(

segern är vår!

Trelleborg - Elfsborg (0-2)

image16

Seger med 2-0 idag! Får väl passa på att skicka ett extra tack till Trelleborg som gjorde
båda målen. Haha. Riktigt bra första halvlek av Elfsborg idag (igen)... kunde lika gärna
stått 5-0 i paus men det krävdes två Trelleborgare för att få in bollen i mål, tyckte nästan
lite synd om dem. Men men... Elfsborg glänste i alla fall i första! Det var nästan som att
det bara var ett lag på planen. Anders var kung (som vanligt), Helgi Danielsson lika så!
Dem är verkligen bra ihop! Ishizaki var grym och Avdic var tillbaka igen och gjorde en
jättebra match. Hoppas att det inte är nån större fara med Bajrami som blev knockad.
Han bara måste va med på matchen mot IFK på Måndag.

Det är nog första (och sista) gången jag säger det här... men det var riktigt gött att IFK
vände och vann mot Kalmar idag. Hade Kalmar FF vunnit hade dem dragit iväg lite väl
mycket i toppen! Nästa omgång blir en rysare! Djurgården mot Kalmar. Och Elfsborg
mot IFK. De fyra topplagen! Fan va kul det ska bli! Krossa blåvitt!

Härligt med tre poäng!
Peace.



bild återigen från http://www.bt.se

matchdax!

Tre poäng idag? Vi får hoppas på det!
Men det blir inte lätt... alla vet ju hur det
gick mot Ljungskile... Matchstart om en
timma och 25 minuter.

image14

Anders Svensson är vår mittfälts general
Han leder oss mot Lennart Johanssons pokal!


Så det så! ;)




PS. Bilden är från http://www.bt.se

desperate housewives! =O

Någon som såg dagens avsnitt? Med tornadon? Det måste ju varit Victor dem menade när dem sa att någons man skulle dö... eller? Jag hoppas verkligen det. Det får bara inte vara Tom! Eller Carlos! Oj oj oj... vilket spännande avsnitt! Man blev ju arg när det var slut för nu måste man ju veta vad som händer här näst! Orka vänta tills nästa vecka... kanske kan ladda ner? Hehe. Nja, vi får väl se....

I övrigt var jag och Robin och träffade pappa idag. Det var ungefär som det brukar vara när vi ses, eller nej, det var faktiskt precis som alltid när vi ses. Vi åker och äter någonstans snackar lite om vad som händer i våra liv (vilket inte är så där värst mycket) sen emellanåt blir det såna där pinsamma tystnader. Jag vet aldrig vad jag ska säga. Det känns som att vi inte har någonting gemensamt....

Sjukt egentligen att man inte ens kan prata med sin egna pappa... men... ja ja... sånt är livet antar jag.

britney spears. <3

image13

Brittan ser bättre ut än hon gjort på länge! Hon träffar sina barn,
hon tränar en eller två gånger om dagen, hon håller till en hel del
i studion (undrar just vad det är hon spelar in!!!) och hon ska vara
med i den amerikanska tv-serien "How I Met Your Mother" en gång
till. Hennes första inhopp i den serien blev ju en succé! Tycker det
är jättebra att allt börjar gå bra för henne igen! =)

Har haft ett Britney moment halva dagen idag, lyssnat på alla
hennes skivor =D Goa grejer det! Har kommit på att Blackout
är fan en av hennes bästa skivor. =) Hoppas hon kommer att
turnera igen... nån gång snart!


med tanke på hur dagen har sett ut är det
kanske inte så värst konstigt att dagens låt är just:

Someday (I Will Understand) med Britney Spears

(en av mina absoluta favoriter)


vem fan är henke larsson?

Elfsborg - Helsingborg (1-0)

image12


Vinst idag! Så jävla gött! Hade varit ännu goare om det hade blivit 2-0 (eller varför inte 8-0) men men... ett mål får duga. Och det var ju trots allt är väldigt snyggt mål! Daniel Mobaeck är på G! Fattar dock in varför Martin Andersson fick sitt andra gula kort (och blev utvisad) och av någon (okänd) anledning så såg jag inte ens när han fick det första. Visst... han kanske höll lite i Henke men Henke höll precis lika mycket i honom! Om man inte hade vetat att dem spelade fotboll så hade man kanske trott att dem dansade tryckare... fast bak-o-fram... eller nått sånt. Men men... dommarn var nog lite kär i Henke. =) Anders var kung idag! Helgi var också grym; han är det nya vild-djuret! Bajrami blir bättre och bättre för varje match tycker jag... och synd är det bara att inte Sjöhage får vara med från start. Bella är inte min favorit.

Tur i oturen i alla fall att Martin "bara" blir avstängd mot Trelleborg, hade varit värre om det hade varit mot Blåvitt. Då jävlar behöver vi hela truppen! Längtar redan efter den matchen förresten! Alltid en av årets bästa matcher! Men först är det Trelleborg borta... hoppas att det inte blir som i Ljungskile bara... haha. =P

en tur på islandshäst.

Idag har det hänt grejer vill jag lova. Haha. Först och främt åkte jag och Joline ut till en gård nånstans (mitt ute i ingenstans) för vi hade bokat en ridtur på Islandshästar! Har inte ridit på nästan 5 år så det var lite pirrigt måste jag säga. Sven, ridinstruktören, frågade om jag ville ha "lite mer häst" eller "lite lagom häst"... jag kände att lagom var det bästa för min del. Annars vet jag inte hur det här skulle slutat. Självklart valde Joline "lite mer häst"... x_X Hennes hette Pépsi och min hett Nòtt. Alla sex hästarna som var med på turen såg för övrigt exakt likadana ut...

image9 image10
detta är hästen jag fick rida på =D en väldigt snäll pålle. gjorde precis vad
hon blev tillsagd. eller ja, jag behövde knappt säga till... det räckte med att
de andra hästarna började trava eller galoppera så gjorde hon samma sak!


Det var i alla fall helt underbart att vara uppe på hästryggen igen =D Man tänker ibland på hur mycket man saknar det... jag red ju trots allt i tio år innan jag var tvungen att sluta (pga av en olycka)... men det var inte förens man satt upp i sadeln igen som man verkligen inser hur mycket man saknat det. Ridturen var hur härlig som helst, vi var ute i typ 1 timma och 40 minuter. Vi töltade och galopperade. Vädret var underbart. Naturen där vi red var hur vacker som helst. Det var nästan som en saga. Jag kände dock av ryggen nästan med en gång så jag vet inte om jag kan börja igen... =/ ...men men, det var i alla fall kul att testa igen.

image11


En lyckad början av dagen med andra ord! Förutom att det var en så jävla ful hund på den där gården... alltså jag har aldrig sett en skabbigare hund. Och så kom den fram hela tiden och skulle gnida sig mot en... jobbigt värre! Men det värsta av allt var att Joline tyckte den var söt... hoppas att hon inte menade allvar. Den såg ut som ett får! Ett fult får! Stor som ett berg var den också! Usch! Men det här har egentligen inte med saken att göra. Det var kul att rida igen, det får man nästan ta och göra om nån gång!!

dagens händelser...

2:a maj var en händelserik dag.
Vaknade kl 11 ungefär, gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag och min kära lillasyster ner till stan för att spana in vår-marknaden... Det är alltid samma skit som säljs där, varje år...men av någon konstig anledning så måste man alltid gå dit i alla fall! Det är en tradition om man säger så. Och det var ju underbart väder så vi hade ju inte direkt något emot att gå en sväng på stan. Köpte iaf två t-shirts; en med The Beatles och en med Kiss. Läckert värre.

image4


Efter att vi hade fått nog av marknaden så begav vi oss mot turistbyrån för att hämta ut lite biljetter! Hämtade äntligen biljetterna till "Turnén 2008" med bland andra Björn Gustafsson!! 25:e Oktober - detta ser jag verkligen fram emot! Björn är ju för go! Köpte även två biljetter till Elfsborgs matchen imorgon, slipper ju gå själv den här gången. Både Joline och Fanny hänger med. HALLÅ HALLÅ! Elfsborg är här... haha. Fick ett sms av Sophia när vi  var på turistbyrån, hon hade vart och klippt sig och vi vill gärna se resultatet... så vi väntade snällt där utanför tills hon kom dit... passade på att ta lite bilder...

image7 image5
 

Efter vi hade träffat Sophia och snackat en stund (hon var super snygg i håret by the way) så gick jag och Joline vidare. Käkade på Max, kollade i affärer... och sist men inte minst... så kollade vi på när Ola uppträdde. Haha. Jag har ingen bra zoom på min mobil kamera så jag fick springa nästan längst fram för att få en bra bild... det var inte särskilt svårt att ta sig fram... folkmassan var inte så stor! =P Jaja... söt är han i alla fall......

image8


Nej, nu borde jag verkligen sova!
Ska ju ut och rida islandshäst imorgon på morgonen!! <3
Efter det blir det Elfsborgs match. WOOHOO! Krossa HIF! ;)
God natt allesammans!

that green gentleman <3



Panic at the Disco's nya musikvideo hade premiär idag <3
Den här låten är en av mina femton favoriter på deras nya
skiva (observera att den endast har femton låtar) haha.
Härlig video, underbar låt, får mig att längta ännu mer till
sommar och sol. Måste se Panic igen i sommar, dem ska
ju spela på en massa festivaler runt om i Europa... någon
som hänkar på?

dagens låt + video!



Beat It - Fall Out Boy ft. John Mayer

Så jävla skön cover på den här låten!
Mitt favorit moment i videon inträffar runt
2:45... Pete Wentz har en 'intim stund' med
sin bas. Haha. Låter värre än vad det är! ;)

Förresten... är det någon som kan hitta de 25 gömda
Michael Jackson momenten i den här videon?

.....

one of THOSE nights

kims bästa låt just nu:



one of THOSE nights med the cab
feat. brendon urie & patrick stump


pajen = great success!

image3


Kims bästa paj blev en stor succé! Måste själv säga att jag är förvånad över hur god den blev med tanke på min historia med bakning/matlagning! Man kan säga att det här är ungefär en lika stor succé som när jag och Fanny gjorde alldeles perfekta vaniljbullar. =D Cissi och Helena gillade pajen jättemycket, sa att det var den bästa paj dem någonsin ätit. Vågar man tro på det? Dem kanske bara sa så för att göra mig lycklig. Haha. Nej, vi får hoppas på det bästa. Sophia tittade förbi på jobbet också för att ta sig en bit paj. Hon var lite ledsen :( Men jag hoppas att mitt underbara sällskap pajen tröstade lite i alla fall... <3


Det blev verkligen ett partaj
Denna första maj
Jag åt både paj
och kycklingsatay


Shit va kreativ jag är idag! Skriver poesi och allt! Men alltså... jag kan inte hjälpa det. Somliga har talang... andra inte! Så är det bara.

Kul att Cissi är tillbaka i stan förresten, den lyckosten har ju varit i Dublin i nästan en vecka nu! Har saknat henne på jobbet - det har varit väldigt tomt utan min bästa Cissi! - men nu har hon äntligen gjort comeback =D En efterlängtad sådan! Nu behöver bara mitt älskade lilla frimärke ta och komma hem också. Haha. Vicke... jag ska vänta på tågstationen med en paj när du kommer hem! xD

fanny <3

image2

Grattis Fanny!
Sexton år. Nu får du börja
övningsköra och grejer ju!
Vilket betyder att jag måste
öka lite annars lär väl du ha
körkort före mig! Det får ju inte
hända
! Haha. Ha en bra
födelsedag!

Vi ses snart <3

bääärpaj =D

Jaha, här var man minsan uppe i ottan! Hinner till och med blogga innan jobbet. Börjar kl. 10. Den enda anledningen till att jag är uppe så här tidigt är att jag alldeles strax ska börja baka en bärpaj (blåbär och hallon) som jag ska ta med mig till jobbet. Det är ju första maj idag och maj rimmar på paj... dessutom fyllde Cissi 21 i Söndags och hon kom hem från Dublin igår, ska jobba idag. Så jag och Helena har bestämt att vi ska ha lite födelsedagskalas för henne - hon vet inget förstås!

Vi får väl se hur den här pajen blir - är ju inte direkt känd för att vara världens bästa kock! Men vaniljsås - det är jag minsan bra på att göra så den blir nog smarrig!! Så om nu pajen skulle bli katastrof kan vi ju alltid ta varsitt sugrör och sörpla upp vaniljsåsen! Hah!

RSS 2.0