jag säger bara en sak...

Alla i Idol 2009 kan åka hem. Erik kommer ta hem hela tjottabalongen! FY FAN vilken röst! Vilken talang. We likes!

Tack och adjö!






ps. mariette får gärna stanna också och komma tvåa. (:

3



Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här men JAG
ÄLSKAR BRITNEY SPEARS
. Nya singeln 3 som började spelas
på radio i USA idag är hur jävla bra som helst! Här sitter jag,
fortfarande lite småsjuk och hur hängig som helst.... men så
lyssnar jag på den här låten och damn! Jag är verkligen inte
besviken om man säger så. Vill bara dansadansadansa! :D


Kära näsa,

Det vore trevligt att kunna andas genom dig igen. Det var ett tag sedan sist. Skulle du även kunna hälsa till mitt huvud (ni sitter ju trots allt ihop) att det ska sluta göra ont varje gång jag hostar? Tack. Jättesnällt, verkligen.

MVH Kim

perfection


i'm alive

Jag har varit uppe sedan klockan 7 idag, det händer inte så ofta vill jag bara passa på att tillägga. Känner mig ovanligt pigg... även fast mitt huvud fortfarande är lite tungt och näsan täppt. Ska till jobbet idag i vilket fall som helst. Kände att det passar ju bra att göra en comeback på en Fredag när folk får lön, det är lite halv-dåligt väder och jag fortfarande är lite smått förkyld. Perfect!

Men jag har planerat det här in i minsta detalj. Jag ska gå hemifrån vid 9, ta en sväng föbi apoteket (jag kommer bli förbannad och spränga hela knalleland om dem öppnar klockan 10) - fixa lite nässpray och alvedon - sen kommer jag vara fit for fight!


Ibland är jag för smart.

swineflu?

Så har man blivit sjuk också. I natt hade jag så ont i halsen att jag knappt kunde sova. Sov nog totalt 3 timmar... klockan 6 blev jag helt galen på att jag inte kunde somna om så jag gick och la mig i soffan och kollade på Nyhetsmorgon. Kul. Slumrade till lite grann, ringde sedan och sjukanmälde mig. Det känns som mitt huvud ska explodera, jag tror jag har feber och jag är trött som aldrig förr. Ska faktiskt ta och krypa ner i sängen nu igen. Halsen känns bättre så förhoppningsvis kommer jag inte ligga och störa mig på det i flera timmar nu.

Adjö.

september

Var ute på en promenad nyss och då kom jag på hur mycket jag älskar månaden September (och hösten i största allmänhet). Men det är något speciellt med den här månaden. Jag älskar allt från hur det luktar till det äckliga duggregnet och de jättevackra, soliga höstdagarna. Bästa månaden på året. Ska jag någon gång gifta mig så får det lov att bli i September.

Kom även på hur nära jag har till lasarettet... tummen upp! Får jag någon gång en hjärtinfarkt, till exempel, så är det ju bara att springa dit. Fem minuter max tar det! Inte fy skam.


har precis varit och hämtat...


nattsvart-



vad gör ni elfsborg? vad gör ni?

17 minuter kvar av matchen och
underläge med 4-0.. inte helt ok


sååååå pinsamt!

Det finns nog inget TV program jag stör mig mer på än 'Ensam Mamma Söker'... programmet har inte ens hållt på i femton minuter och jag sitter bara här och gapar. Det är så mycket secondhand embarrassment. Jag skäms för deras skull... för dem verkar ju inte skämmas alls. Visst, jättemysigt att hitta kärleken men herregud, varför i ett TV program? Varför skämma ut sig så? OCH VARFÖR MÅSTE DEM VARA SÅ JÄVLA PINSAMMA? Jag orkar inte. Och jag tycker så synd om deras barn, i alla fal dem som är lite äldre, dem måste skämmas halvt ihjäl när deras 37 åriga mamma sitter i TV och säger att hon 'gillar yngre män med snygga rumpor'.

Jag dör. Finns det någon som tycker det här programmet är kul... på riktigt? Ibland kan jag skratta åt det bara för att det är så jävla patetiskt men nu ska jag stänga av TV:n. På Söndagar är den endast på för Top Model som alltid är en fröjd att titta på.


Lite lustigt att mitt absoluta favoritprogram och mit hatprogram har hamnat precis efter varandra... i samma kanal.

jag borde gått och lagt mig för minst tre timmar sedan

Nemen, fan ta mig för att jag inte ligger och sover än... jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag. Mja, mjo, så kan det gå antar jag. Får väl lägga mig destå tidigare imorgon och får definitivt ta och sova nu. Ska ju orka jobba imorgon också... men det går nog bra.

Det vore inte första gången jag kännt mig som en Zombie på jobbet om man säger så.

musikmusikmusikmusikmusikmusik

Jag saknar All Time Low. Kan man ens sakna ett band? Jo, tydligen så kan man det. Det var så roligt på deras konsert i Onsdags, skulle så gärna vilja se dem igen och den här gången faktiskt kunna sjunga med i alla låtarna. I Onsdags kunde jag ju bara sjunga med i en och en halv ungefär. Har aldrig varit så intresserad av ATL förut, ville mest se dem för att jag hört att dem skulle vara bra och visst, jag diggade låtarna jag hört. Men nu är jag helt hooked. Så klart. Så dem får gärna komma till Sverige snart igen...

...skulle heller inte ha något emot om Fall Out Boy, Blink 182, The Academy Is... eller Cobra Starship kom till Sverige. Och så Panic! At The Disco, så klart, men dem ska göra klart sin nya skiva först. ;)

Annars längtar jag tills Paramore's nya album släpps. 30:e september, så det är inte så värst lång tid kvar ändå. Ska nog ta och förhandsboka den på cdon.com redan nu. ;) Man måste ju vara ute i god tid.



det här tackar vi för



så vackert <3


suck

En suck av lycka.

Det är ju det här jag lever för. Musiken. Min passion. Mitt allt. Jag älskar det. Det finns inte många ögonblick då jag är lyckligare än när jag står där, framför scenen, trängs&svettas, sjunger med, hoppar och dansar. Det är så underbart. Jag önskar att jag kunde åka omkring och kolla på grymma band varje kväll! Det hade varit något.

Men nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Diskberget i köket har väntat på mig i några dagar nu... men om två månader, då bär det av igen. <3



konserten får en sexa av fem i betyg :D

Konserten var hur bra som helst också! Det var verkligen ös från början till slut! Jag och Joline flippade ur som vanligt och efter ett tag så stod vi bara och hoppade runt och headbangade. Innan konserten hade jag hört en låt med The Audition och ett par låtar med All Time Low... (samma med Joline) så vi kunde inte sjunga med i så värst många låtar, därav allt hoppande och dansande! <3

Nu känner jag mig verkligen frälst dock. Efter konserten ville jag bara hem och lyssna på All Time Low. Bästa låtarna på konserten var nog Stella, Remembering Sunday, Damned if I do ya (så klart) och Dear Maria, Count Me In (vilken allsång det blev på denna, som också var den sista låten). SÅ SJUKT KUL att gå på konsert igen. Det var allt för länge sedan... och nu dröjer det bara två månader tills nästa - Paramore! Yesss!



min bästa bild:

joline fick bättre och fler bilder eftersom hennes kamera är mkt bättre än min


och på tal om Joline... här försöker hon passa
in bland alla andra galna all time low fans hahah


ibland så har man verkligen turen på sin sida

Så skulle man kunna beskriva mitt och Jolines besök i Göteborg igår! Det hela började hemma hos Joline. Joline blabbade på att hon nästan alltid brukar komma försent till bussar men alltid hinner med på något vis i alla fall. Och jag tjötade om att jag minsann tycker om att vara ute i god tid. ;) Det hela slutade med att vi var framme på centralen en halvtimme innan vår buss skulle gå och lyckades hinna med ett tidigare tåg...

Väl framme i Göteborg gick vi till Paprika för att käka lunch (bästa kycklingsalladen någonsin måste jag bara få tillägga). Vi satt där en stund och försökte planera lite hur vi skulle lägga upp våran eftermiddag. Vi bestämde oss för att först och främst hitta Sticky Fingers (klubben där dem skulle spela) och sedan skulle vi hänga där utanför ifall ifall bandet skulle dyka upp... ;)

Vi lämnade Paprika vid 16.15 ungefär och började leta oss mot Sticky Fingers, på vägen passerar vi RockHouse - en av våra favoritaffärer, vi går alltid in där när vi är i Göteborg. Det betydde att vi var på rätt väg så jag utbrast glatt: "Där är ju Rockhouse" ... Varpå jag kollar in i butiken, ser en lång kö och där kön tog slut... vilka står inte där och signerar skivor om inte självaste All Time Low! Då märkte vi också affischerna som satt utanför butiken, där det stod att ATL skulle signera skivor 16.30 :D

Självklart ställde vi oss i kön, köpte varsitt exemplar av 'Nothing Personal' (deras nya skiva) - fick den signerad, sedan gick vi och ställde oss utanför för vi fick höra att grabbarna skulle komma ut när dem signerat klart och ta bilder tillsammans med alla som ville :D



Så ja, ibland har man turen på sin sida! Tänk om vi hade tagit den bussen vi egentligen skulle tagit och hade kommit fram en halvtimme senare? Tänk om vi hade suttit längre på resturangen? Det är kul när det blir så här för jag kan lova att turen brukar verkligen inte alltid vara på min sida!


vilken underbar kväll :D



All Time Low, det är goa grabbar det! :D 



(ps. joline vill inte vara med på bild haha)


bärnsten is the shit

här sitter jag och filurar. har precis färgat mitt hår. färgen hette så mycket som "bärnsten" så det här ska bli intressant. det såg ut som att jag sprutade i kolasås i mitt hår så vi får väl se hur det här blir. kände ju i alla fall att jag var tvungen att göra något åt min utväxt innan all time low ikväll ;)

that's right!

ikväll smäller det! äntligen! jag och joline sticker till götet för att kolla på all time low och the audition! ska verkligen bli kul. känns som det var alldeles för länge sedan jag var på konsert nu. förhoppningsvis hinner vi med sista tåget hem också. ;)

sova sova sova säng säng säng

så jädrans trött idag. kommer bli en lååång dag på jobbet imorron och jag kommer gnälla som bara den. mer än vad jag har gnällt idag. men men... efter imorgon är jag återigen ledig i två dagar och då ska jag bland annat på konsert! finally. all time low i göteborg :D oerhört skoj måste jag säga. jag kan ungefär tre av deras låtar för tillfället... och när jag säger ungefär så menar jag ungefär. för jag kan inte hela låtarna, bara delar av dem. men så kan det gå om inte hapsen är på. ;)

får plugga låttexter imorgon efter jobbet. man vill ju gärna sjunga med lite grann.


nu ska jag sova! så det så.

god natt.

what the hell was she thinking, part one

alltså. jag gillar lady gaga. hon gör skön musik och hon vågar vara unik i alla lägen. men ärligt talat, vad är det här? är det så man går klädd på sin allra första video music award show? vissa outfits hon har på sig är coola. andra får mig att börja skratta för hon ser inte klok ut. men det här... jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta. hon ser ut som... jag vet inte vad!! det är inte roligt. det är inte coolt. och det är tamejfan så långt ifrån snyggt det bara kan bli.

visst, hon kör sin egna stil. och wow, hon är supercool för det. diggar som sagt fortfarande hennes musik (även fast vissa låtar är extremt uttjatade). men jag tycker ärligt talat att hon börjar bli lite för mycket.



ska man skratta eller ska man gråta?







ps. beyoncé är däremot lika het som vanligt!

when i say shotgun, you say wedding

jag tror jag har tappat tidsförmågan. vad är det för dag idag? just nu? och jag kanske har tappat min mobil också. har inte sett den på ett tag. är trött som en gnu. jobbat och slitit i över åtta timmar idag på ett bröllop. hjälpt till att servera, passa barn, duka undan osv. tröttsamt men kul, så klart!

men nu är jag så trött att jag tror jag håller på att somna precis här, vid datorn, och det är ingen bra grej eftersom jag ska upp och jobba imorgon. så nu blir det sängen för mig





ps. faaan elfsborg. 2-2 mot gais är inte ok! kanske saknade dem mig... jag var ju trots allt inte på plats på arenan idag...

remembering 9/11

har precis suttit och inte tagit itu med några av sakerna på min lista utan istället kollat på några 9/11 videos. attackerna mot world trade center i new york. och nu har jag fastnat här men världens skummaste känsla inom mig. ledsen, tom och förvirrad - allt på samma gång. hur kunde det hända? varför?

tänk att det har gått åtta år redan. det känns nästan som igår. jag kommer ihåg att jag var på ridhuset när det hände och jag hörde om det på radion. när jag kom hem satte jag mig och kollade på nyheterna. bilderna när flygplanen flög in i båda tornen spelades om och om igen. och jag grät. det var så overkligt. kan fortfarande inte riktigt förstå att det verkligen har hänt.


att göra idag...

so far today har jag lyckats med detta:

- paramore biljetter köpta
- tvätt tvättad


det jag har kvar nu är:

- duscha
- diska/städa lite
- hjälpa till att duka inför ett bröllop som äger rum imorgon
- testa min bröllops outfit
- laga mat
- chilla med joline ;)

micke nyfiken



ni bara MÅSTE se det här!



och den här... ;) (speciellt du, mammsen)


imorgon smäller det



imorgon ska jag upp tidigt och vara beredd med telefonen för att köpa
biljetter till paramore. vet inte hur stort tryck det egentligen kommer att
vara, hur snabbt biljetterna kommer ta slut, om dem kommer ta slut?!

det gäller att vara ute i god tid. man vill ju inte gå miste om detta!! ;)


dagens bästa nyhet är dock...

PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE! 30 NOVEMBER. Biljetterna släpps
på Fredag -11 september! Och jag är överlycklig!! Äntligen kommer det
ett av mina favoritband till Sverige... som jag har längtat, som jag har
väntat! Jag köper garanterat biljetter när dem släpps på Fredag! ------


rapport från ledighetskommitén

efter en otroligt tråkig landskamp mellan sverige och malta sitter jag nu och kollar på family guy (i väntan på idol). har haft en trevlig dag annars, varit på stan och hängt med kerstin en stund. visade henne vart magnolia (en scrapbooking affär) låg osv. varit hemma hos mamma och snackat lite om bröllopet jag ska servera på på lördag... och som mammsen ska fotografera! sedan fikade jag med joline och köpte sista delen till min bröllops outfit.


det är så jävla gött att vara ledig så det finns inte! ;)

åååååååååyååååhhhhhhh

asdasdklajdöaslkdjasklfbkadsjbaskld.

hade skrivit ett långt och fint inlägg, tryckte på "spara & publicera" och så försvann allt. och det gick inte att rädda. bajs. orkar faktiskt inte skriva om det just nu.

och så firar vi igen med en oerhört skön låt/video


hej

det går lite trögt med bloggandet nu för tiden. det kanske ni märkt? jag har i alla fall firat med pompa och ståt att jag har bott själv i ett år nu. 2:a september, 2008 flyttade jag in i min första lägenhet. (29:e december flyttade jag in i den jag bor nu). tänkte intervjua mig själv... jag menar... det är hela temat med det här inlägget. jag bor själv, har ingen annan att prata med så varför inte prata med mig själv?


så hur känns det då? så här ett år senare...

mjo, det känns bra. jag trivs som fisken i vattnet och det är inte så långt att gå när man får familjen-abstinens! <3

vad är det bästa med just din lägenhet?
den är ljus, lagom stor, mysig... inte långt att gå till jobbet eller ner till stan. det är 'tysta gatan', skojar inte, efter 23:00 är det i princip släckt i vartenda hus.

saknar du inte att bo hemma?
alltså... ibland när jag varit hemma hos mamma och dem... flummat med robin och joline. eller kollat på fotboll med mamma, classe och busan då kan jag känna... 'aha, nu ska jag gå hem till mig och sitta själv'. men nej, för det mest saknar jag det inte. klart jag saknar dem. men jag gillar att bo själv.

vad är det bästa med att bo själv?
my house, my rules... typ. ;D

det sämsta då?
det sämsta är att dem dagarna man är riktigt slö inte kan ringa ner till mamma och säga 'kan du fixa varma mackor åt mig och ställa dem i trappan?' haha.

och the final question, hur firade du ditt 'ett års jubileum'?
ungefär så här...



enough said.


vet ni vad jag saknar?

LONDON! såklart.


tänk att det redan gått två år...



det är sinnessjukt hur snabbt tiden går. två år alla redan. :(
saknar dig, farfar. <3 ska försöka sova nu. positiva tankar.


RSS 2.0