kim tycker till (och gillar att prata om sig själv i tredje person)

MELODIFESTIVALEN, DELTÄVLING TVÅ:


lili och sussie
:
låten var faktiskt förvånansvärt bra! över förväntan om man säger så. tror faktiskt att den skulle kunna så rätt bra i eurovision (bättre än vi kommit de senaste åren i alla fall) - refrängen satte sig med en gång och nu sitter den där. fastklistrad. gimme gimme gimme... det var lite ABBA över det hela faktiskt.

lasse lindh:
nej... snälla. nej.

jennifer brown:
me likes!! jag tror inte att hon kommer gå vidare men jag gillar verkligen det här. hon sjunger hur bra som helst, är grymt snygg, snyggt hår, snygga kläder och låten är var jättefin! hon får gärna gå vidare för mig. till andra chansen i alla fall!

h.e.a.t:
yes yes yes! detta faller mig i väldigt bra i smaken! vem bryr sig om att det inte är "schlager"? inte jag i alla fall. våran schlager går ju inte hem i eurovision song contest. nej, jag gillar det här! coolt! bra refräng, coola killar, skönt gitarr solo! goa grejer!

markoolio:
ahahaha! 'så jävla klockrent. hade det inte varit kul att skicka honom till ryssland? med tanke på att han gör narr av deras vinnar bidrag från förra året?! ahaha. han hade fått hela ryska maffian efter sig. jag tycker låten är helt okej faktiskt, ganska söt så där! men inte överdrivet bra heller. roligt framträdande dock.

amy diamond:
är hon inte för sockersöt? haha. hur gammal är hon nu igen? helt okej låt. jag ramlade inte av soffan av lycka precis men jag somnade inte heller för att jag var uttråkad. har dock redan glömt av hur den går och det brukar inte vara ett bra tecken. jag gillade jackan hon hade på sig först, hon såg ut som en disco boll!

cookies n' beans:
me likes munspel! och dem sjunger väldigt bra... brukar gilla sån här, lite mer avskalad musik (om man säger så) men nej... det här var tråkigt.

måns zelmerlöv:
stavas det så? äsch.. vem bryr sig. jag är ärligt talat inte särskilt impornerad. hade förväntat mig något som skulle knocka mig(med tanke på hur bra alla har pratat om den här låten) men vad fick jag? en medelmåttig kopia av hero (förra årets vinnarlåt)... och jag tyckte inte ens om hero! så ... mjaa, njaa, jag vet inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0