som man bäddar, får man ligga

Nemen... här sitter jag och svettas! Jag fattar inte hur det kan vara svalt i resten av huset men hur varmt som helst på mitt rum. Okej, det kan bero på att jag värgar att öppna mitt fönster numera! Vill ju inte att det ska flyga in en massa äckliga insekter som jag måste döda. Nej tack.

Så jag antar att jag får leva med värmen!

Borde gå och lägga mig. Somliga börjar ju jobba klockan 9 imorgon. Sista dagen sedan har jag en veckas semester =D Ska bli ganska skönt måste jag säga. Blir eventuellt en tripp till Danmark med familjen... och så lite Elfsborgs matcher så klart! <3

Nej, nu ska jag och min fläkt gå och lägga oss.
Eller ja, min fläkt ska stå bredvid sängen och jag ska lägga mig.

Vi ses.
God natt!

mad as rabbits, del två



varför inte, liksom.

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat

Här är några av bilderna jag tog igår...

   
    

Blev ju inte så värst många bilder när dem hoppade med tanke på att vi var
tvungna att gå såpass tidigt men några bra bilder blev det i alla fall!


ps. Kerstin, om du läser det är, vilket jag är rätt säker på att du kommer göra
förr eller senare... jag ska bränna alla bilder på en skiva till dig, så får du dem
nästa gång vi ses... det kommer ta år och dar om jag ska skicka alla till dig. =)




den här hästen hade tydligen problem med att jag fotade den... räcker ut tungan!
vilken fräckhet! dagens hästar alltså, ingen respekt alls åt oss amatör-fotografer!




Kanske borde jag omskola mig...

...til målare!

Har precis varit ute ett bra tag (tog inte tiden men det måste vara två timmar) och målat lite på huset. En dörr, lite lister osv. Snacka om svettigt i den här hettan! Och jag har färg precis överallt! Händer, armar, inte så mycket på benen men ändå... pannan, på kinden, näsan... jag till och med färg på min behå... och det förstår jag inte riktigt hur det kunnat hända med tanke på att jag har haft linne på mig.

Jaja, nu har jag huvudvärk... vet inte om det beror på värmen eller lukten av målarfärg.

Men jag ska i alla fall gå och duscha nu!

Kalldusch! =D

Härlisch!

WOOOHOOO!



Det tog tid... jag höll på att somna... men så blev det ju äntligen mål i den 84:e minuten!
Fy fan va underbart! Tack Denni Avdic! Tack! Nu jävlar ska vi knäcka Kalmar! =)

Underbart!

dagens fotouppdrag avklarat...

Så där ja, då har jag och Joline precis kommit hem från stallet! Vi har tagit lite bilder på Kerstin och hästen som hon red, blev en hel del bra. Ska ladda in allt senare...

Trodde ju att Elfsborgs matchen började klockan 19.00 så det var därför vi åkte hem från stallet så tidigt men den började visst 20.00 så egentligen hade vi kunnat stanna kvar.. men nu har vi bestämt oss för att åka och köpa nått gott att äta istället! Kebabrulle till mig och kebabtalltrik till Joline!

Trandared och Colusseum, här kommer vi!
Sen blir det fotboll i ca två timmar framöver!
Och sedan Project Runway, så klart, sen kommer jag tillbaka.

Nu ropar dem på mig, dags att ge sig av!

Peace.

Det tog ett tag innan man kunde sova igår...

...efter som varenda liten insekt hade bestämt sig för att bosätta sig i mitt rum. Så det blev mycket springade omkring med en tidning i högsta hugg... men jag är ju sån att jag kan inte bara springa fram och döda dem. Nej, flyger dem emot mig till exempel så måste jag skrika och springa ut ur rummet ett tag. Men det är så det kan gå....

Lyckades i alla fall ta kål på tre stora och läskiga insekter! Och det var tur det annars hade jag aldrig kunnat sova!

God morgon förresten =D

Idag har jag ett fotouppdrag! Ska ta lite kort på Kerstin när hon rider, hon har ju hoppträning och allt! Ska bli mycket trevligt. Joline följer dessutom med som min assistent. Klockan 17 ska vi vara där... sen är det ju Elfsborgs match ikväll =D Ska bli superkul, som vanligt!

Äventyret med jättediamanten!

Har försökt att tänka på vad jag skulle kunna blogga om idag men just nu är min hjärna som ett blankt papper. Jag är så trött att jag skulle kunna somna här och nu... men det tänker jag inte göra för det blir så god mat ikväll och det vill man ju för allt i världen inte missa. Haha. Så jag sitter här med en Cola och försöker hålla mig vaken.

Kanske ska jag titta lite på Dr Snuggles?

Jo, så blir det nog, Äventyret med Jättediamanten på gång!

See you later, alligator(s)!

Jag är helt slut...

Idag blir det sjunde dagen i rad som jag jobbar. Sjunde dagen i rad som jag går upp klockan 7... också en av mina kortaste dagar måste jag ju nämna... dvs. 7 timmar. Haha.

Jag känner mig verkligen halvt död. Jag har inte riktigt vaknat än och frågan är om jag kommer att vakna någon gång under dagen. Vi får väl se helt enkelt... annars blir det väl så att jag går omkring som en zombie men det får gå det också.

Nu har jag tänkt att gå ner och fixa lite frukost!

jag har några saker jag vill ha sagt...så jag säger dem nu

Nu ska ni veta att jag är såpass skillad att jag kan öppna en burk coca cola med endast vänster handen!  Och det där har ingenting med någonting att göra men jag kände bara för att berätta det.

En annan sak som jag skulle vilja säga är att det är rent utsagt FÖR JÄVLA VARMT inne på mitt rum! Jag skojar inte! Det är ju svalt ute nu (var precis på Ica Maxi med mamma) men när man kom in... jävla bastu! Ska bara ut och hämta lite björkris sen in och ta av mig kläderna.

Hmm, det låter ju bra.

En tredje sak som jag måste berätta är väl att Kerstin är väl för himla söt hon =D där stod jag och försökte tvinga Dennis att gå på rast och så dyker hon upp från ingenstans ... som en blixt från en klar himmel (eller något sånt). Alltid kul att träffa Kerre måste jag säga! <3

Nu har jag nog inget mer att säga.

Jo! Förresten... Cladden, det är klart att du får komma och hälsa på mig i min lägenhet! Du är ju min gudmor trots allt och vad vore jag utan alla din gudliga budskap? =D

1:a September...

...flyttar jag!

Har pratat med Sandra nu och sagt att visst vill jag hyra hennes lägenhet!
Så från den 1:a September fram tills den sista December är den min =D

Ska bli mycket spännanade!

kims bästa glass!

Har precis käkat lite glass! Det var gott och svalkande vill jag lova.
Sitter här och lyssnar på Elfsborgs match på radio... dem är ju i Riga
och spelar =) Fläkten är på plats alldeles bredvid mig och nu är det
nog dags för en kall cola <3


min framtida man... bara så att ni vet... =D

Brendon Urie

kims BÄSTA man! så det så! kimmers framtida man!



bort med tassarna vicke! xD
jag hittade honom först! haha.

känd, kändare, kim...

Låt se... det intressantaste som hänt idag... hmm... det var nog när jag bestämde för att vi skulle måla lite på jobbet. Det räckte med att jag höll i den där penseln i TVÅ SEKUNDER så hade jag färg på armen och på tröjan. Nice!

Sa jag förresten att jag var med i tidningen igår (fredags)?

I Torsdag när jag och Helena stod och gjorde så lite som möjligt på så lång tid som möjligt så kom det in en tjej från Borås Tidning och undrade om vi ville vara med i tidningen och svara på en simpel fråga ('vad ska du göra i helgen')... hennes spalt heter typ "Elins helgkoll" eller nått sånt.

I alla fall.

Självklart ville vi vara med, skulle ju bli fotograferade och allt! Haha. Hon började med Helena... sen var det min tur. Och när hon frågade mig hur gammal jag var fick jag tänka en stund. Haha. Sedan kom jag på att jag är 21. Och så frågade hon vad jag skulle hitta på i helgen... jag sa att jag bara skulle jobba och det tyckte hon tydligen var för tråkigt så hon bad mig hitta på något mer.

Då sa jag att jag skulle försöka få tag på biljetter till Iron Madien konserten (som är ikväll på Ullevi)! Vilket jag självklart inte har försökt... har iof kollat på tradera men allt var så dyrt. =/ Hade varit grymt att se men jag vill inte lägga ut tusentals kroner på ett band jag typ hört en låt med. Haha.

Så kan det gå.

förbered er på att bli bländade...

...av mina vita ben!

Jag tänker nämligen ha shorts på mig på jobbet idag! Haha.

Hoppas verkligen världen är redo för mina ben!

fyllefest i huset bredvid!

Jajamän, så är det... våra grannar har värsta fyllefesten och dem är ute på gården och sjunger så det står härliga till! Jag borde sova men jag vet att jag inte kommer kunna somna när dem håller på och skriker så som de gör... är så ljud känslig. I alla fall när jag ska sova. Haha.

Ska öppna fönstret och ropa:

"Va fan! Är det allsång på skansen? Apor som sjunger, eller?"

Ska väl ge det en chans... att sova alltså. Det kan ju gå med tanke på hur jävla trött jag är.

Peace. God Natt. <3

Åååh herregud...

En sak är i alla fall säker!

Jag kommer ALDRIG att bli trummis! Haha!

nu tar jag tjuren vid hornen...

...och testar Rock Band! Hah!

Hoppas min syster och hennes kompisar vill spela med mig! VI är nog ungefär på samma nivå... eller ja, inte Joline, hon är ju överdrivet bra! Haha.

Nu jävlar!

Jag är störd i huvudet.

Bara så att ni vet det.

Jag är övertrött och det här är ändå bara tredje dagen som jag jobbar i rad (ska bli sju när jag är klar med mitt jobb maraton). Men jag tror värmen spelar in i det hela lite också... även fast vi har mycket och göra på jobbet så brukar jag inte bli så här trött efter bara tre dagar.

I alla fall. Nu ska jag förklara hur trött jag är.

Jag vet att några av mina arbetskamrater läser min blogg så det är säkerligen bara ni som förstår detta... haha. Jag hade varit ute i butiken och sagt hej då till Emily sedan begav jag mig till mitt skåp för att hämta mina saker... så kom jag på att jag hade ju lovat att säga hej då till Victoria också. Men hon var ute vid Orvak och slängde skräp... OCH DET ÄR JU SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LÅNGT TILL ORVAK FRÅN LUNCHRUMMET!

Så vad gör jag?

Jo, jag hoppar upp på cykeln... cyklar igenom korridoren, rakt igenom lagret , slalom mellan kartonger och ut till Orvak där jag möter en något överraskad Vicke! Haha. Det är nog bland det klockrenaste jag har gjort på länge. xD Cykla inomhus är mycket roligare än att cykla utomhus dessutom!



ps. orvak är vår kära kompis som pressar alla kartonger!


om man tror att man ska få det lungt och tyst när man kommer hem...

...så tror man helt fel!

För då har nämligen min broder gått och skaffat sig 'Rockband'... det är som Guitar Hero (tv-spel-moj) fast man har en mikrofon, så någon får sjunga, så finns det trummor, en gitarr och en bas också. Så nu är det fullt liv i huset. Robin, två av hans kompisar och Joline är i full gång med att spela. Så tyst är det minsann inte. Men när är det någonsin tyst i det här huset?

Fast det gör ingenting.

Jag ska ta fram mina hörlurar och lyssna en smula på min egna musik.

Hoppas bara dem inte spelar när jag ska sova, då blir det jag en arg Kim vill jag lova. Haha. En vacker dag ska jag också pröva på detta spelet... men det får bli när ingen tittar på! Haha.



effektiva klubben!

Jösses vad vi har varit effektiva på jobbet idag! Det var jag och Helena som började tidigt och vi körde igång genast med våran säkningslista. Den var vi klara med på mindre än två timmar sedan var det bara att börja möblera om i butiken... de nya varorna fick vänta tills senare... när Vicke kom kl. 13 gick jag på lunch och då satte dem i gång med de nya varorna. Sen har det bara rullat på...

-sport avdelningen är det enda som behöver göras om
-vi har gjort plats till alla nyheter som kommer imorgon
-och vi är bara jävligt bäst helt enkelt!

...men det blir ju lätt så! Effektiva klubben kan vi kalla oss nu!

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

Dags för mig att sova... mamma har lovat att köra mig till jobbet imorgon också vilket betyder att jag kan sova lite längre än vanligt och det är jävligt skönt. Om jag nu lyckas somna... Robin har ju typ 100 kompisar här men dem är på hans rum så jag hoppas jag inte hör dem =P

Imorgon jobbar jag 10 timmar. Kul. Känner verkligen inte för det just nu. Vi kommer säkerligen få en ny sänkningslista och då måste vi flytta om halva butiken... sen är det typ fyra nya modeller kvar att sätta upp från idag plus att det kommer nya modeller imorgon. Jaja... när man har mycket att göra går tiden ganska snabbt i alla fall.

Jag vill egentligen inte sova men jag känner att jag måste och jag är ju väldigt trött. Jaja, jag ger mig nu. God natt gott folk!

3-0 till vårt gula lag!

 

Lasse is back in business!

kostymen är på och jag är laddad som få!

Elfsborgs tröjan är på och nu känner jag mig laddad till max.
Nu drar jag till Borås Arena... vi hörs kanske senare ikväll?


och nu till det bästa av allt...

Mina 13 avsnitt av Dr Snuggles har äntligen laddats ner!! Så nu ska jag kolla lite på det medans jag väntar på att maten ska bli klar!!


kosmoskatten <3


Bättre uppladdning inför en Elfsborgs match får man faktiskt leta väldigt länge efter!! Haha.

so far, so good...

Mamma körde mig som sagt till jobbet idag men jag var lite seg så vi hann inte åka förbi och kolla vart lägenheten låg just då... men jag visste på ett ungefär så det var ju okej. Jag och Helena började dagen med att slänga bort 75 par skor som skulle tas ur försäljning (som det inte var något fel på) dem skkulle bara slängas och inte säljas. Men lika glad för det är jag för då slipper vi ju försöka sälja av dem!! Sedan kom varorna och vi kämpade hårt med dem tills Cissi kom... då kämpade vi ännu hårdare. Hehe.

Tiden gick snabbt som attans och helt plötsligt var det dags för mig att gå!

Träffade Sandra (hon med lägenheten) kl 15.15 och vi gick upp till hennes lägenhet. Det är en 1:a med sovalkov, 40 kvm... hur mysigt som helst! Jag blev faktiskt lite kär i den. Eftersom hon 'bara' ska upp till Kiruna och vara där i fyra månader så hyr hon ut den möblerad och inte mig emot - hon hade fina möbler och så. Ja, det var verkligen jättemysigt. 2800 i månaden, 5 minuter tog det att gå dit ifrån jobbet... kan inte bli bättre än så, va?

Hon skulle kolla upp lite saker som bredband osv... så ska vi höras igen i början av nästa vecka! Mycket spännande måste jag säga!

Vårat hus är lite skumt just nu, strömmen har gått i typ hälften av rummen men i mitt rum är den kvar i alla fall... och det tackar jag för... för den där fläkten behövs idag! Det är ju svinvarmt igen...

Världens bästa mamma (och syster)

Nu ska vi gå tillbaka i tiden lite granna... minns ni det här inlägget? Som jag skrev för någon vecka sedan. Med Kims bästa solglasögon! Tyckte ju dem var superfina...

...så har mamma och Joline läst min blogg och gått och köpt dem till mig!!! <3 Och det överraskade dem mig med idag när dem kom och hämtade mig. Och det är verkligen Kims bästa solglasögon, dem är hur fräcka som helst. 

  

Tack mamma! Tack Joline! Ni är bäst!

Även en blind höna kan finna ett korn

Strax innan två gick jag och la mig igår... det var ungefär då våra gäster begav sig hemåt. Men upp igen klockan 7 -- INGA PROBLEM! Haha, jomenvisst! Lite seg i huvudet är jag men det är okej. Jag vaknar nog snart. Mamma har lovat att hon ska köra mig till jobbet idag. VI ska åka förbi och kolla vart lägenheten ligger. Jag vet iof på ett ungefär vart den ligger... men ändå, det kan ju vara skönt att ha det kollat så jag vet exakt vart den finns när jag ska dit. Ska bli mycket spännande.

Jag sitter här och slöar... känns som man har så mycket tid nu helt plötsligt när man ska åka bil och inte behöver cykla. Får väl ta och sminka mig lite snart. Vore ju trevligt att se någorlunda ok ut haha. Mitt hår ser väldigt bra ut idag, på tal om ingenting, får se om jag bestämmer mig för att förstöra det genom att borsta det. Haha.

See you later!


HASCHE! <3

Fanny är här förresten och hon hälsar till alla... visst är hon väl het i Jolines brillor?


grrrreat news!

Morgondagen har potential för till att bli mycket bra måste jag säga. Ska jobba 9-15... då jobbar jag med Helena och Cissi!! (kims bästa helena och cissi, måste tilläggas). Det ska bli kul som attans... kl. 15.15 ska jag träffa en tjej som heter Sandra och hon ska visa mig sin lägenhet!!!

Fattar ni?

Kimmers ska kolla på en lägenhet! Hon ska hyra ut den mellan September och December då hon ska åka och jobba uppe i Kiruna. Och det vore ju himla trevligt att känna på hur det är att ha en egen lägenhet. Lite läge nu tycker man ju. Ska bli väldigt spännande!

Kl 19 blir det Elfsborgs match på Arenan! Ska bli hur nice som helst. Nu måste dem verkligen vinna, vill inte ha någon Gefle match i repris. Vi kan ju inte låta Kalmar dra ifrån allt för mycket! Då blir jag ärligt talat ledsen. Hehe.


när du får oväntat besök...

Vi ska ha lite gäster ikväll. Fast vi vet om att dem kommer så dem är ju inte direkt oväntade... därför behöver vi inte ha Gevalia på G. Haha. Jag vet knappt vad jag pratar om. Gäster ska vi ha i alla fall och en av dessa gäster råkar heta Fanny. Oj, förlåt, jag menar Hasche! Och hon är en mysig liten filur så jag ser verkligen fram emot detta. <3

Imorgon börjar jag jobba klockan 9 och då får vi väl se hur trött jag är... detta folket har en tendens att stanna länge. Men inte mig emot! Jag slutar ju redan klockan 15 imorrn (bytte tid med Helena) och då kan jag ju gå hem och sova då om jag känner för det.

Mycket bra att Helena ringde och frågade om vi kunde byta tid förresten... det betyder ju att jag faktiskt hinner i tid till Elfsborgs matchen imorgon! =D Hurra!

Nu ska jag göra mig iordning!
Peace.

det är förbjudet att ladda ner saker

Men det skiter jag i just nu! Vet ni varför? Jo, för igår kväll tipsade min kära syster mig om att man kunde ladda ner alla avsnitt av Dr Snuggles på svenska!! Nostalgi på hög nivå! Dr Snuggles var ett av mina absoluta favorit program när jag var liten så nu sitter jag här och väntar på att alla 13 avsnitt ska laddas ner... det står att det är ungefär 22 timmar kvar och den har laddat ner 1.8% än så länge. Haha. Så jag får nog vänta ett tag till...


Grävlis, Dr Snuggles och lilla Norpan! xD

smells gooood

Jag har precis smörjat in mina ben med Paris Hilton - Heiress body lotion! Åh herregud så gott den luktar! Det är nästan så att man vill ta tuben och käka upp innehållet! Men jag tror nog att det är bästa att jag låter bli... men jävelberg så gott den luktar! Fick den i julklapp för typ två år sedan och såg den i badrumsskåpet idag när jag hade duschat och då tänkte jag; "nu jävlar ska den användas"

Har försökt tvinga resten av min familj att lukta på mina ben men dem är inte särskilt intresserade. Haha. Önskar att man kunde lägga upp en lukt här på bloggen!

den ljusrosa är det jag har! =)

vila i frid.



Vem kan segla för utan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?


Ska dra på mig kläder och dra ner till kyrkogården om en stund.
Gå till minneslunden, säga hej, minnas en stund, och sedan gå hem.
Kul att det är någorlunda fint väder för en gångs skull. =)



Att det redan gått ett år är svårt att förstå...

Jag kommer precis, exakt, ihåg vad jag gjorde den 21:a juli förra året. Fanny och Kerstin had sovit över hos mig och vi vaknade ganska tidigt för att bege oss ner till stan för att köpa den nya (och sista) Harry Potter boken. När vi kom hem till mig igen så satte vi oss ute på altanen (under tak) även fast det regnade och var ganska kallt... men vi hade varsin filt och så började vi läsa.

När jag gick in för att hämta något så kollar mamma på mig så där konstigt... och jag frågade vad det var. För det såg om som om hon ville säga någonting fast hon inte visste riktigt hur. Men så berättade hon att Harriet, min 'låtsas farmor', var död. Att hon hade somnat in lite tidigare samma morgon efter en tids sjukdom.

Jag visste faktiskt inte hur jag skulle reagera. Jag har haft 'turen' att aldrig förlora någon i min familj tidigare... och Harriet har ändå funnits med i mitt liv sedan jag var 4-5 år eftersom det var då mamma träffade Claes. Visst, vi kanske inte umgicks supermycket, eller var jättetighta... men hon hade ändå funnits där så länge jag kunde minnas och nu var hon helt plötsligt borta.

Efter det gick jag ut till Fanny och Kerstin igen... då kom tårarna.

Dem frågade om dem skulle gå men jag sa nej. Även fast vi inte pratade mycket om det så kändes det skönt att ha dem där. Det har jag nog aldrig berättat för dem... men tjejer; ni gjorde faktiskt att det hela kändes lite lättare. Tack <3 Vi fortsatte läsa våra böcker... och visst, jag hade hela tiden kvar detta i bakhuvudet, men samtidigt så visste vi (familjen) att Harriet inte hade lång tid kvar och leva... att hon kanske inte skulle klara sig över helgen. Vi var någorlunda förberedda... om man nu kan vara beredd på något sånt här.

Att det redan gått ett år... det kan jag knappt fatta. Tiden går så snabbt att jag blir rädd.

every little thing you do...

Haft ytterligare en riktigt trevlig dag på jobbet! Jag och Helena har det väldigt roligt när vi jobbar ihop. Ibland nästan lite för roligt. Idag har det mesta gått ut på att vi har dansat omkring. De snyggaste moves'en kommer garanterat när Ola's låt 'Feelgood' strömmar ut ur högtalarna. Det blev lite crazy dans, Helena ålade runt på golvet ett tag och jag stod på kassadisken... eller ja, nästan i alla fall ;)

Nu kanske det låter som att inte vi har några kunder... men det har vi faktiskt. Dem var där inne någonstans. Kanske såg dem oss? Kanske inte? Jag tror att dem stod där i någon vrå och var avundsjuka på hur bra vi dansade. Men alla kan inte vara lika bra som proffsen. Det är ju bara så.

På tal om Ola...

hehe... det var en liten unge som klättarade halft upp på kassadisken när jag stod och skulle ta betalt av hans mamma. När han nästan lyckats klänga sig upp utbrast han: "Kolla vad hög jag är mamma! Jag är så hög nu!" Hah! Jag tyckte det var lite komiskt! Undrar just om han faktiskt var hög på riktigt eller om han bara ville få mig att tro det? Man vet aldrig med små barn. Sedan psykade vi en annan unge som höll på att leka med dörrarna... men våra arga blickar hjälpte inte, han och hans syrra fortsatte ränna omkring som två skållade höns tills mamman hade handlat klart.

Hon hade verkligen INGEN koll på vad dem höll på med. Dem hade lika väl kunnat springa ut och blivit påkörda... hon hade inte märkt något! Skärpning, morsan! Håll koll på dina små dreggel ungar!

Peace!


dagens band...

THE ACADEMY IS...


ta nu och lyssna på deras nya singel: 'About A Girl'

nu är det ju så att...

...tre av mina favorit band kommer till London i September. Alla tre ska bara göra spelningar i the UK och därför skulle det ju vara väldigt trevligt att åka dit. Eftersom alla spelar i London inom loppet av en vecka! Jag har räknat lite på vad detta kalaset skulle gå på...

The Academy Is... (17 september) - 222 kr
Gym Class Heroes (18 september) - 215 kr
Cobra Starship (22 september) - 169 kr



flyg:
Göteborg - London  --  591 kr
London - Göteborg --  806 kr
Serviceavgift -- 100 kr



Hotel från 17 septemeber till den 23 (6 nätter med andra ord) - 3557.50 kr

Finns säkert billigare alternativ men det här hotellet fungerade jättebra
senast jag var där. Mysigt rum, PERFEKT läge, nära till allt, nära till
direkt-tunnelbanan till Heathrow Airport... mycketbra helt enkelt!


Och enligt mina beräkningar (ja, jag använde miniräknare annars hade jag fått sitta här i flera dygn) så skulle resan + boendet + konsertbiljetterna att gå på 5660,50 kr! (och nu har jag bara räknat för en person då alltså.) Inte så farligt som jag trodde måste jag få lov att säga! Då får man ju lägga till mat, transport till och från flygplats, konsertarenorna osv. Plus om man kanske vill gå på något museeum eller något sånt kul.

Jag vill, jag vill, jag vill!!! =D


jag är ett litet svart regnmoln.

Fast egentligen är jag nog inte det för jag är inte på särskilt dåligt humör idag. Än så länge har det inte hänt en enda sak som har gjort mig arg, ganska ovanligt måste jag säga. Det brukar alltid finnas något eller någon som gör mig irriterad speciellt dem dagarna jag jobbar. Jag blev inte ens arg när det var två kunder som stannade kvar i butiken en kvart efter vi hade stängt!! Det är helt otroligt faktiskt. Sånt brukar reta mig annars.

Men svarta regnmoln finns det gott om ändå... även fast jag inte är ett av dem. Vädret är varit ganska konstigt idag. Det regnade, det var sol och jättevarmt, sen regnade det igen, sen blev det sol, sen var det sol och regnade samtidigt, sen regnade det, sen sen blev det sol och sedan kom ett skyfall precis innan vi skulle stänga butiken.

Det har varit en trevlig dag. Jag och Helena har pratat lite om hennes bröllop (hon ska ju gifta sig om 20 dagar!!) och vi har kommit fram till att jag borde dra på mig min gamla Lordi kostym och komma och dansa bakom henne när hon uppträder med Ola's 'Feelgood'... vi tränade till och med några schyssta moves! Vid 11.30 ungefär gick brandlarmet och då fick vi snällt be alla kunder gå ut ur butiken för att sedan låsa dörrarna och gå ut den andra vägen. För hämtade jag min kofta... sen kom vi halvvägs ut så hade jag glömt kortet som man måste ha för att komma in igen så det var bara att springa tillbaka.

Hade det varit inne hos oss det hade brunnit så hade jag varit grillad! Tror inte det brann någonstans för efter en stund så fick vi gå in igen och vi fick inte höra något om vad som hade hänt eller så.

Lite senare på dagen... eller nej, det var nog strax innan jag gick på lunch, jag har inget minne... i alla fall. Då kom Cladden och hälsade på och det var väldigt trevligt! Berättade lite om London och så. Tycker att vi ska fika snart igen!! <3 Det var så mysigt senast. Hoppas på lite bättre väder den här gången kanske? =)

Oj, nu känns det som jag håller på att skriva en novell här. Dags att sluta.

Peace.


Kära bilister i Borås,

Om ni råkade vara ute och köra inne i stan eller på vägen till Knalleland
runt nio tiden imorse så måste jag be så väldigt mycket om ursäkta för
min helt galna cykelfärd på väg till jobbet. Ni förstår... jag hade försovit
mig en aning och när jag skulle fara i väg till jobbet märkte jag att regnet
bara öste ner (så klart, vi bor ju i Borås) och då var jag så klart tvungen
att leta upp mina regnkläder... som någon rackare i mitt hem hade flyttat
på mitt underbara regnställ! Dem var alltså inte där jag senast hade sett
dem eller lagt dem. Så jag var alltså tvungen att leta upp dem vilket tog
ungefär en kvart. Då var klockan nästan fem i nio och jag skulle vara på
jobbet klockan nio.

Mmm, ni förstår kanske hur jag kände mig? Stress på hög nivå och ilska
över att någon flyttat på mina regnkläder. Jag tycker inte om när någon flyttar
på mina saker. Senast jag såg min regnjacka var den i skåpet... nu låg den
i en låda. INTE BRA! Jag hittade bara min regnjacka förresten, inte byxorna!
Dem är borta... kanske söker jag in till programmet Spårlöst på TV4?

När jag väl kom iväg stannade jag inte för någon... det kanske ni märkte,
kära bilister i Borås? Det blev en vansinnes färd och jag såg knappt något
alls... både med tanke på hur mycket det regnade och med tanke på att luvan
på min regnjacka gör så att jag inte kan kolla åt sidorna. Jag cyklade på
chans helt enkelt! Det fick bli som det blev och som ni märkar så är jag ju
faktiskt här nu, vid liv... så man skulle ju kunna säga att det gick bra.

Men jag ber så väldigt mycket om ursäkt för min vårdslöshet i trafiken.
Detta skall inte hända igen.

MVH, Kim och Bettan (cykeln)


offringen vid midnatt gick ungefär som beräknat...



Joline är en del av pakten nu.

wannabelasse laddar upp för elfsborgs matchen

Elfsborg match idag; borta mot Halmstad! Jag känner mig väldigt laddad måste jag säga. Lasse Nilsson är ju med i truppen idag!! Det är ju nästan så man önskar att man hade varit på plats nere i Halmstad för att se hans comeback fast han börjar ju på bänken så det kanske inte alls är säkert att han spelar. Men jag hoppas på att han gör det! Och att han gör 350 mål!! <3


en bild på Lasse från de gamla goa tiderna på Ryavallen! minnen <3

Jag ångrar mig...

Jag har en ny dagens låt... och det är även dagens video!

FAN VA UNDERBART MED NY MUSIK! <3

Gym Class Heroes nya låt ('Peace Sign/Index Down') är sjukt bra. Kul att höra något nytt från dem.


dagens...

...låt

Rock Star med N.E.R.D
Gammal låt, jag vet (från 2002) men fortfarande en av mina absoluta favoriter =)


way out west?

Kimmers vill se N.E.R.D
och dem kommer till Way Out West.

Hmm, jag borde gå! Tror till och med att jag är ledig den veckan.
Om inte kan man ju alltid ta ledigt. Jag skiter till och med i att Håkan Hellström
ska vara där... jag kan leva med att eventuellt se och höra honom för att få se N.E.R.D!

Finns det ens biljetter kvar?


regnbågen har ramlat ner.

Inte den riktiga regnbågen då (tyvärr, det hade varit rätt mysigt... lättare att hitta allt guld då?) men jag menar förstås 'Rainbow'... attraktionen på Liseberg! Den kraschade igår kväll. Inte bra, inte bra. Rainbow är ju lite utav en favorit, känslan av att vilja spy när man är högst upp (jag är höjdrädd) och den kittlande känslan när man åker ner. Härligt! Låter kanske inte så härligt att vilja spy... men det är ju en kombination av de båda känslorna man får som är go´.

Tycker i alla fall det är lite läskigt. Och det gör ju inte mig vidare excited att åka till Liseberg i år. Jag är sån... rasar en attraktion så tror jag självklart att varenda en ska crasha och gå sönder och att jag ska ramla ner och dö. Detta är ju lite synd med tanke på att jag och Hasche (fanny) hade tänkt oss att åka till Liseberg snart. =/

Kan vi inte ta picknicken bara, Hasche? Haha, jag är feg som en liten kyckling.

KWACK KWACK

Tycker i alla fall synd om dem som åkte på Rainbow igår... det var bland annat stora delar av ett Ifö/Bromölla IF:s pojklag (fotboll)... dem var i Göteborg och spelade Gothia Cup... och alla som spelar får ju gratis inträde på Liseberg på kvällen. Dit skulle dem gå och fira och Rainbow var en av de första grejerna de bestämde sig för att åka. Tänk dig själv att se några av dina kompisar, dina lagkamrater, slungas ut ur karusellen för att sedan ligga blodiga på marken!

Hemska tanke.

Det blir nog inget mer spela för dem här grabbarna i cupen? Och definitivt inte mer Liseberg i sommar... någonsin?

Stackars killar (och övriga som åkte Rainbow när den crashade).
Hoppas ingen blev allvarligt skadad.

MAD AS RABBITS!

Jag har varit ute och snackat med kaninerna nu... dem är på! =D

KIMMERS GRYMMA KANIN ARMÈ!




ja, jag har tråkigt =D då blir det konstverk i paint vill jag lova =D

hej och hå så det kan gå...

Så var den här dagen avklarat. De sex timmarna som jag jobbade gick som väntat ganska segt... fick jobbet att ändra om lite på barnavdelningen och det har jag gjort också. I alla fall på pojk sidan och det blev otroligt snyggt om jag får säga det själv. Dem som jobbar imorgon kommer att få se, så klart, om inte någon rackare smiter in i butiken i natt och stökar till det vill säga... då skulle jag bli spritt spångande galen och skicka min otroligt grymma armé med ... nej, jag har ju fan inte någon armé... helvete!

Men jag skulle kunna bilda en med alla jävla vildkaniner som bor här uppe. Dem förökar ju sig som fan, det finns typ 3000323413421 kaniner som kutar omkring här uppe. Jag ska minsan träna upp dem och göra dem till min armé. Det hade varit rätt ballt.

Känner mig allmänt deprimerad just nu... vet inte riktigt varför. Eller jo, det beror nog på vädret. Regnet bara öser ner och det är grått och tråkigt. Sitter här och käkar en massa frukt. Jag och Joline (mest jag) fixade iordning varsin frukt tallrik bestående av nektariner, vattenmelon och jordgubbar. Det smakar bra vill jag lova. =)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag kommer väl på något...

Peace.

kims bästa solglasögon!


Vill ha!! Dem är hur fräcka som helst. Finns att köpa på kyssjohanna.se

tillbaka till verkligheten

Tillbaka till jobbet idag då, börjar inte förens kl. 13.00 så man har ju haft lite sovmorgon om man säger så. Eller sovdag skulle man ju kunna kalla det faktiskt. Jag hatar egentligen att börja så här sent för även fast man 'bara' ska vara på jobbet i 6 timmar så känns det som om tiden går hur sakta som helst. Det är alltid så... för mig i alla fall men men, så kan det gå om inte haspen är på.

Jobbar idag sen är jag ledig igen Onsdag och Torsdag... då ska jag bara ägna mig åt att försöka bli helt frisk. Det är så jobbigt med små förkylningar... eller förkylningar som typ vägrar bryta ut totalt. Man känner sig hängig och trött, huvudvärk och ont i leder. Så jobbigt. Man önskar att det bara kunde bryta ut så man kan bli frisk igen. Så jobbigt att gå och vänta. Men förhoppningsvis bryter det inte ut överhuvudtaget.

plain white t's

Känner mig lite bättre idag. Har fortfarande hur ont i halsen som helst... jag fattar inte var det kom ifrån? Igår hade jag bara plötsligt jätteont. Kände mig febrig igår kväll med men det gör jag inte idag som tur är... för sånt där orkar jag bara inte med!

Sitter här och lyssnar lite på Plain White T's.

Har haft deras album ett bra tag nu men det är först nu som jag har börjat lyssna på det riktigt mycket. Write You A Song favoriten. Den är ju så fin! Dem kommer till Stockholm den 12 Augusti, skulle vara jättekul att se dem... men jag jag känner typ ingen som gillar dem. Fast det finns säkert alltid någon man kan tvinga med. Haha. Skulle vara grymt kul. Eller... undra vad som är närmast... Köpenhamn eller Stockholm? Någon som vet (bor i Borås).

Spana in deras myspace:
http://www.myspace.com/plainwhitets

Plain white ts

ska jag bli sjuk nu också?

Jag har så jävla ont i halsen så det inte är sant. Kan knappt svälja för det gör så himla ont. Har missbrukat té och halstabletter hela kvällen nu. Det passar sig helt enkelt inte att bli sjuk just nu. Jag börjar ju jobba på Tisdag igen. Sedan är det jobba enda fram tills andra veckan i Augusti (om jag inte minns fel)... nej, det var nog första förresten. Jaja, skitsamma!

Får väl försöka krya på mig imorgon!

östen med resten...

Här kommer resten av mina videos från Panic i London <3

Time to Dance:
 

She's A Handsome Woman:

att vara eller inte vara...

Idag har jag, tro det eller ej, gjort lite nytta! Jag har faktiskt städat. Mitt rum var stökigare än en glad kalv på grönbete! Då kanske ni förstår hur illa det var? Jo, men nu har jag i alla fall städat. Dammsugit har jag gjort... under säng, skrivbord or skåp -- jo, nån gång ska man vara så nogrann också. Allt som låg på golvet ligger iof i min fotölj nu men det har absolut ingenting med saken att göra. Det blir liksom ett senare problem. Jag använder aldrig den fotöljen ändå så det är bara för mig att se till och städa den när någon ska komma och hälsa på och gärna vill sitta i den!

Hah!

Jag vet att jag är smart, ni behöver inte tala om det för mig!

Robin verkar också ha fått ett ryck. Han har nämligen städat och möblerat om hela sitt rum. När man var nere i köket lät det ungefär som om 500 bufflar sprang omkring på övervåningen! Jag måste nästan ta en bild på hans mästerverk när det är klart för det blir faktiskt riktigt fint.

Nu ska jag spendera resten av dagen med att inte göra någon nytta överhuvudtaget!

Peace.

och på tal om skräckfilmer...

Detta filmade jag på konserten... jag filmade iof några låtar till men youtube strejkade
lite när jag försökte lägga upp dem så jag gav upp. Och detta är förstås inga skräckfilmer.
För vem kan tycka att Brendon Urie med rosa kaninöron ser farlig ut?

Mad as Rabbits:
 

Northern Downpour:
(det är från där här låten jag snott mitt blogg namn)
 

Folkin' Around:

varför gör jag så här mot mig själv?

"Kan vi inte hyra en skräckfilm?"

Så sa jag till Fanny igår. Och visst. Vi hyrde inte en men TVÅ skräckfilmer att titta på när vi kom hem till henne på kvällen. Creep och Halloween! Men vi började med att dricka lite pucko ute på Fanners veranda och där snackade vi lite om 'Hashe' bland annat. Sedan började vi göra i ordning våra tacos =D det blev succé som vanligt! Fan va bra det blir när vi gör tacos. tvyärr har jag inga bilder på mästerverket för min kamera OCH min mobil var döda.

Vi började kolla på Creep som utspelade sig i London... nere i Underground bland tunnelbanorna! Precis där jag och Joline åkte för några dagar sedan. Jag säger bara... det var verkligen tur att vi tittade på den där filmen nu och inte innan vi åkte! Och jag ska ALDRIG i hela mitt liv somna på ett tunnelbanetåg. No way! Halloween var ännu läskigare och ännu blodigare!

Detta fick mig att undra... var det verkligen jag som föreslog skräckfilmer?

Varför skulle jag vilja utsätta mig för detta? Varför?

Sen skulle man gå hem mitt i natten också... Fanny och Mogge följde mig en bit men förbi skogen osv gick jag själv. Jag var ett nervvrak.  Minsta lilla ljud och jag ryckte till. Haha. Shit. Kul att skrämma upp sig själv så där! Men så kan det gå.

Kul hade vi i alla fall, Hashe och jag. =) Och det blir picknick snart... Kerre, du ska med bara så att du vet!


jag har inte landat än...

...eller rättare sagt; jag vill inte landa. Jag vill inte vara hemma. Jag vill tillbaka till London. Av alla städer jag någonsin varit i är London min favorit... och då har jag ändå bara sett en liten del av staden! Jag vill ju också se Picadilly Circus, Madame Toususus (hehe, jag kan in stava det, nej), Buckingham Palace, Big Ben och så vill jag åka London Eye! London Eye såg vi förövrigt från vårat hotellrum hehe.

 
Underbar utsikt va?
Men ni ser pariserhjulet längst upp i höger hörn typ på första bilden...
........och väldigt smått bredvid skyskrapan på andra bilden. Haha =D

Det är att jag har Kerre ibland! För London Eye kan ni ju faktiskt se längst
upp i VÄNSTER hörn. Det blir lätt så här när man inte gått i skolan på några år...


Och gissa vem som landade på Heathrow Airport samma dag som mig och Joline... Victoria Beckham (med två av sina söner). Det ni! Läste detta på perezhilton.com! Hehe. Endast de största stjärnorna landar på Heathrow. Det är helt enkelt så.

Eller hur Joline? (vi är ju kända nu, som sagt)

oj oj, nu är vi kändisar

Kolla efter mig och Julle... vi kommer runt 1:40 nånstans =)



http://www.thrashhits.com

London - dag 3

Så kom ju dagen jag verkligen inte längtade efter!!

Varken jag eller Joline ville åka hem. Vi trivdes jättebra i London och vi hade lätt kunnat underhålla oss där i några dagar till. Jag menar, det finns ju så mycket mer att se än det lilla vi såg.... vi var ju bara på Oxford Street och the Astoria! Vi begav oss i alla fall mot Heathrow vid 8 tiden (vårat plan skulle gå kl 12.05 men vi var lite osäkra på om vi skulle hitta osv). Men att hitta var inga problem. Vi tog oss till 'vår' station Leicester Square där kände vi oss så hemma att vi till och med lyckades köpa biljetter till tunnelbanan i en maskin! Wow, eller hur?

När vi kom till Heathrow följde vi skyltarna till vår terminal... och vi fick gå igenom en massa säkerhets kontroller. Man var till och med tvungen att ta av sig skorna och köra dem genom en speciel röntgen-maskin! Men det är ju bra med säkerhet faktiskt! Även fast det var väääääldigt jobbigt att knyta om skorna. Haha. Väl inne i väntsalen så fanns det massa affärer... bland annat en Starbucks, så självklart åt vi frukost där igen <3 Mums! Sedan kollade vi runt lite medans vi väntade på att få reda på vilken gate vi skulle till. Vi slog till och med vad. Joline vann. Hon var närmast.

 

Flygningen gick bra och vi mellanlandade i Köpenhamn där vi fick vänta i lite över två timmar på vårat nästa plan.

  
Så här kul hade vi det i Köpenhamn när vi väntade på vårt plan.

När vi väl landat i Göteborg så möttes vi av mamma, mormor och morfar <3 Dem hade gjort en jättefin skylt till oss som dem stod och väntade med hahaha. Hur gulliga som helst! Dem körde mig direkt till Knalleland där jag gick in och hälsade på Vicke och Helena på jobbet lite snabbt innan jag begav mig till Elfsborgs matchen.... som dem tyvärr förlorade.

Gelfe är det nya Kalmar (ett hat-lag med andra ord). Och Hasse Berggren är en sten!

Men men... allt kan ju inte gå som man vill... resan var ju underbar i alla fall =)

London - dag 2 (del 3, konserten)

Och så var det dags för konserten... jag kommer inte ens ihåg vad det första förbandet hette. Han var lite konstig. Hans texter var väldigt knasiga... en av låtarna hette 'Jessica Albas number' och den var ju bra. NOT! Haha. Nej, jag var lite smått uttråkad när han sjöng/spelade gitarr. Sedan var det dags för nästa förband 'Gold Silver' eller tvärtom kanske? Dem var rätt roliga att se på - knasiga kläder och hel-coola frisyrer men musiken var rätt tråkig.

Kl 21.30 kom Panic ut på scenen!! Och vilket tryck det blev med en gång! Det är ju helt sjukt.... dem tryckte från ena sidan, sedan tryckte dem tillbaka från andra sidan, sedan tryckte alla där bak på... och jag fattar inte varför heller. Det spelar ju ingen roll hur mycket dem trycker dem kommer ju inte komma upp på scenen i alla fall. Jaja...

set-list:
we're so starving
nine in the afternoon
but it's better if you do
camisado
she's a handsome woman
behind the sea
lying is the most fun...
i constantly thank god for esteban
that green gentleman
there's a good reason...
folkin around
i write sins not tragedies
northern downpour
time to dance (brendon - solonummer)
pas de cheval
mad as rabbits

Hela konserten var så jävla bra! Jag har fortfarande ont i halsen för jag skrek och sjöng så mycket. Och jag hoppade så gott jag kunde, det var inte lätt med tanke på hur jäkla trångt det var... ni kanske förstår mig om jag säger att jag faktiskt har blåmärken på armarna efter det där kravallstaketet som vi trycktes mot! Men whatever! Smärtan gör mig ingenting för det här var verkligen den bästa konserten jag någonsin sett! Så underbart!

Jag kan inte ladda upp alla bilder jag tog (det skulle ta på tok för lång tid) men här är några av mina bästa/favoriter:




Fick tyvärr INGA bilder på Spencer... där ifrån jag stod såg jag inte ens hans ansikte bakom trummorna =( Men han spelade bra i alla fall =D Hehe. Synd som attans att jag inte fick några bilder på honom. =/

Betyg: 1121412731203123812 av 10 =)
Bäst: Brendon i rosa kaninöron, 'There's a good reason these tables are numbered Jon, you just haven't thought of it yet'... haha. Och så självklart när Ryan nämnde mig och Joline på scen*
Sämst: Att det tog slut!

*mellan några av låtarna så snackade Ryan om något, jag kommer inte riktigt ihåg vad och så helt plötsligt säger han: "And there's even two girls here from Sweden tonight".... och sen sa han något jag inte hörde och sen: "Thank you guys very much" <3 Jag hoppade upp och ner som en galning och viftade med min Svenska flagga när han sa det! Det hade jag verkligen inte väntat mig att dem skulle nämna oss på scenen; fan va kul det var =D

Töntig som jag är så började jag gråta en skvätt när konserten var slut.
Jag ville verkligen inte gå där ifrån. Och nu vill jag bara spola tillbaka tiden!

Efter konserten köpte jag och Julle varsin Panic t-shirt, sedan gick vi till Burger King (igen) och köpte varsin Strawberry Cheesecake <3 sedan gick vi tillbaka till Astoria för vi tänkte vänta tills Panic åkte där ifrån och se om vi kunde snacka lite mer med dem. Det var jättemycket folk som stod där och väntade men vi satte oss en stund och läste lite vad folk hade klottrat på väggarna... haha.


Vi träffade en tjej som kunde säga ett ord på Svenska (bajs) haha... och så fick vi bli vittnen till lite fylledrama bland några ungdommar. Ganska kul. En tjej som började stört-lipa och när hennes kompisar sa något till henne började hon ropa: "I'm not psycho, I'm drunkkk"... intresseklubben antecknar. Tillslut började vi frysa och då bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet. Jag tror inte att Panic grabbarna stannade och pratade med någon i alla fall för det var säkert över 40 pers som stod där och väntade. Och så hade vi ju redan träffat dem så det spelade ju ingen roll. =)

London - dag 2 (del 2, träffen)

Klockan närmade sig 18.00 och jag och Joline stod där i kön och blev bara allt mer nervösa. Vi såg inte Zack någonstans (han skulle ju komma och hämta oss) och i mailet som jag hade fått stod det att vi skulle träffas vid entrén... men han sa att vi skulle vänta där. Så blev klockan över sex... och jag var så nervös att jag mådde illa för jag trodde han hade glömt av oss och att vi inte skulle få komma in. Så jag gick och frågade en annan vakt som var jättesöt och snäll och ringde upp Zack på en sån där 'walkie talkie' (eller vad det nu heter) och pratade med honom. Då hade tydligen Panic vart lite sega med sitt soundcheck så träffen skulle bli kl 18.30 istället... och så fick vi gå fram till entrén och ställa oss i en annan kö! =)

Zack kom och hämtade oss (vi var kanske 15-20 pers) strax innan halv sju och vi fick gå upp till ett rum där han gick igenom en massa regler för vad som gällde när Panic kom dit... kan dra några av dem.

Vi fick inte...
... krama dem
... röra dem
... klappa deras skägg (min favorit regel!)
... ta kort på dem (han sa: 'they look like retards anyways')
... ge dem någonting
... försöka lukta på dem

Och om vi inte följde dessa regler så skulle detta bli 'the last time we'd ever get close to panic at the disco'! Så jag kände att det var nog bäst att göra som han sa... jag menar, jag skulle ju ändå få prata med dem och få autografer osv. Och så skulle Zack ta kort på oss en och en med dem också! =) Reglerna låter kanske lite brutala men Panic har tydligen fått stå ut med en del 'psyk-fall' genom åren som typ slängt sig över dem och hållt på... så dem känner sig lite obekväma. Jag förstår dem faktiskt! Jaja... Efter att Zack hade gått igenom vad vi fick och inte fick göra så gick han iväg för att hämta dem och efter några minuter så kom dem tillbaka...

Spencer kom in först med ett brett leende <3 Och sa: "It's just me today guys".... samtidigt som han sa det kom Brendon in och hörde vad Spencer sa och då sa han: "Yeah, it's just him so you won't need me" ... så började han gå åt ett annat håll. Haha. Han är för söt! Jag höll på att tappa hakan när dem helt plötsligt kom in där; så jävla fina var dem!! När både Spence och Brendon stod vi bordet där de skulle skriva autografer så kom både Jon och Ryan in... när dem gick förbi mig och Julle spanade dem in våra flaggor/capes lite extra. Haha.


Så stod vi ju då i en kö... och alla fick gå fram till dem en och en för att f¨å autografer (sen skulle vi ställa oss i samma kö igen för att få ett kort tillsammans med dem!)... när jag kom fram så la jag fram min bild till Jon för han var först.

Jon: What's with the cape? Is that a flag?
Jag: Yeah, it's the Swedish flag
Jon: Oh, cool
Sedan skickade han vidare bilden till Brendon, pekade på Brendon på bilden och sa...
Jon: Is that you?
Brendon: Nope!
Vi skrattade lite alla tre... mest jag tror jag för alltså dessa miner Brendon gör när han pratar, haha. Panic fans vet vad jag menar. Haha.
Jag: We came from Sweden just to see you guys
Brendon: I figured
Sa han och nickade mot flaggen på min rygg (vi kunde verkligen inte gjort det tydligare vart vi kom ifrån) så skrattade han så där underbart gulligt som bara han gör. Alltså det är svårt att förklara men han är så jävla söt!! Han är precis som på alla videos och sånt man har sett. Lika hyper, alltid med ett stort leende på läpparna och alltid nära till skratt.
Brendon: Thank you so much
Jag: No! Thank you
Kände att jag var tvungen att tacka honom!

Sedan förflyttade jag mig till Spencer och Ryan (som var lite blygare än de två första)... och det var bara typ "Hello" och "Thank you" med dem... Spencer sa även "Enjoy the show". Alltså jag hade velat prata så mycket mer med dem men Zack tjatade hela tiden om att alla skulle skynda sig. =( Det var bara ställa sig i kön igen och vänta på att få ta ett kort med dem.

När det blev min tur så gick jag fram och då sa dem nånting i stil med "here comes the swede".... eller nått sånt, jag hörde inte riktigt. Haha. Dem stod typ och lutade sig mot bordet där dem hade signerat innan så man kunde typ inte lägga armarna runt dem... och det ville ju jag. Jag lyckades krångla in min arm bakom Jon men jag kom inte in bakom Brendon så jag ba: "I just wanna put my arm around you"... haha. Då kollade han på mig, log och sa: "Oh, of course"... och så flyttade han sig lite så att jag skulle kunna hålla om honom också. YAY!



från vänster:
Spencer, Brendon, jag, Jon och Ryan


När vi tagit bilden så fick vi skynda oss in i själva konsert 'rummet' innan de skulle släppa in de övriga 150 personerna som hade early entry. Vi hann precis och fick platser längst fram, nästan i mitten...

...fortsättning följer...

PISSEPAUS!

Eller inte... men jag måste ta en liten paus i allt mitt skrivande. Vi ska ha gäster så jag måste duscha och göra mig i ordning!

I'll be back!


London - dag 2 (del 1)

Eftersom vi var väldigt trötta så tog vi lite sovmorgon och gick upp klockan 09.00 ungefär. Duschade och gjorde oss i ordning lite grann. Sedan begav vi oss ut på stan för att äta frukost (hotell frukosten ingick inte i priset och var ganska dyr!!) men vi gick till Starbucks istället!! Vilket var väldigt trevligt för jag har väldigt länge velat besöka ett Starbucks café =D och jag blev inte besviken. Joline köpte jordgubbar och grädde och jag köpte en 'club sandwhich'... och så tog vi varsin Vanilla Latte sedan gick vi upp på övervåningen och fick värsta bra platsen vid ett fönster. Det var hur mysigt som helst att sitta där och kolla på alla som gick förbi + trafiken!


 
 


Panic at the Disco tröjorna var självklart på! Vi ville ju att alla skulle se varför vi var där =) När vi käkat färdigt så gick vi ut på stan... eller ja, vi gick bara på Oxford Street (men ändå).  Där gick vi in i en massa olika affärer och shoppade lite smått och gott. Joline hittade alla sina tre drömaffärer och självklart så köpte vi något inne i dem allihopa! Sedan hittade vi min drömaffär... His Masters Voice! Jag var i himmelriket när jag kom in där och såg alla CD skivor! Så jävla stort. Det var säkert fyra våningar och vi gick bara på en av dem. Jag köpte en vinyl singel med Panic at the Disco (Nine in the Afternoon) bara för att det var hur cool som helst! I singel fodralet fanns det en liten poster fast bara med halva bandet på vilket var lite synd annars hade jag kunnat be dem signera den.


 


Mitt i all shopping kontaktade jag Justine (en tjej som jag lärt känna lite på intetnet, via Panic's fanclub) och frågade när hon skulle börja köa till konserten och så vidare... hon sa att hon redan var utanför the Astoria och väntade på att Panic skulle komma dit och börja soundchecka! Då kände vi att då ville vi också gå dit och vänta lite. Vi gick dit, träffade Justine och snackade lite med henne... väntade kanske en timme och inget hände. Grabbarna var tydligen lite sena. Tillslut blev jag och Joline hungriga igen så vi gick för att äta... och så gick vi till hotellet och lämnade det vi hade handlat.. drack lite cola... sedan gick vi runt lite till på stan och när vi väl kom tillbaka till The Astoria så fick vi reda på att Ryan och Jon (gitarist och bassist) hade kommit dit fem minuter innan vi kom dit! Typiskt! Fast  dem hade inte stannat och pratat med någon ändå så det var väl lika väl ändå...

Brendon och Spencer hade inte kommit än så vi stod kvar ett tag för vi ville gärna se dem... men vi gav upp efter ett tag och gick tillbaka till vårat hotell (som låg två minuter från Astoria) för att verkligen göra oss i ordning. Ta på oss våra 'träffa Panic outfits'. Vi hade likadana svarta tygskor, svarta leggings, svarta klänningar (inte likadana), Panic at the Disco hoodies och så hade vi varsin stor svensk flagga som en cape! Vi ville göra det väldigt självklart för alla vart vi kom ifrån. Och vi fick väldigt många blickar när vi gick ut på stan igen. Haha.

 

När vi kom tillbaka till Astoria så hittade vi Zack (panic's bodyguard och kompis) och så snackade vi lite med honom. Berättade att vi hade vunnit meet&greet -- då fick vi varsitt guldarmband som det stod 'Hospitality' på. Har fortfarande mitt armband på vete fan hur jag ska få av det, jag vill helst inte klippa sönder det. Haha. Sedan sa han åt oss att gå och ställa oss i kön så skulle han komma och hämta oss när det var dags...

...fortsättning följer...

London - dag 1!

Okej! Nu ska jag ta och berätta vad som hände under min och Jolines underbara vistelse i min nya favorit stad... London!

Klockan 14.30 i Måndags begav vi oss till landvetter där vi köpte några fula små älgar som det stod "I love Sweden" på som vi tänkte ge till Panic, sedan checkade vi in och så satte vi oss vid våran gate, käkade en macka och väntade på att få stiga ombord på planet. Det var rätt nervös måste jag säga... har inte flugit på typ tio år och Joline hade aldrig flygit förut! Men det gick väldigt bra måste jag säga. Det är ju alltid fint väder ovanför molnen om man säger så, eller hur Julle? (jag vet inte hur många gånger jag sa det!) haha.


När vi närmade oss London och Heathrow airport så sa piloten att det var så mycket trafik på flygplatsen + att det regnade så kraftigt så vi var tvugna att cirkulera runt i luften ett tag i ett såkallat "vänt läge"... efter typ 45 minuter (40 minuter senare än vi skulle landat) fick vi äntligen lämna vänt-läget och landade på Engelsk mark! Väl inne på Heathrow tog det inte särskilt lång tid för oss att hitta till tunnelbanan och till tåget vi skulle ta... "The Piccadilly Line" =) det var verkligen bra skyltat och så där inne så det var inga problem!

Våran slut station hette så mycket som 'Leicester Square' och när vi kom dit var det bara att plocka upp kartan =) Kändes helt magiskt att komma upp från tunnelbanan och se London! Det kändes så litet och kompakt. Jag hade tänkt mig att det skulle vara hur stort som helst (det är det ju iof vi såg ju bara en mycket liten del av staden) men allt låg så tätt och gatorna inne i stan var ganska små osv. Det tog oss kanske 30 minuter att hitta hotellet (på vägen dit såg vi The Astoria där Panic skulle uppträda)... vi gick lite fel först och det började ösregna igen så vi stod under ett tak ett tag för vi hade bara ett paraply. Tillslut trotsade vi regnet och hittade hotellet.... kul att checka in när man ser ut som en dränkt katt! Haha. Men men... så kan det gå.


Hotell rummet var ganska litet men mycket trivsamt måste jag säga! När vi kom dit packade vi upp lite grejer och gjorde oss hemmastadda... sedan pratade vi med mamma och då sa hon att jag hade fått mail från Northern Downpour (panic's fanclub) och det var två mail som jag var tvungen att ha med mig för att få komma in på the meet & greet och early entry! Så det var bara att ge sig ut och hitta ett internet café (vilket inte var svårt alls) - väl där skrev vi ut båda mailen och det kostade bara £1 och 40 p alltsammans. Superbra! Sedan begav vi oss till Burger King (som lång typ bredvid hotellet) där vi åt kvällsmat... sedan gick vi 'hem' och la oss.

Fast vi hann så klart med att göra en 'dokumentär' om vårat hotellrum först!

trött... men aldrig varit gladare!

Jag är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen... därför kommer jag inte skriva något om konserten eller London ikväll! Men imorgon lovar jag att det blir en massa ord och bilder och videos om allt som hänt de senaste tre dagarna! Jag har haft det så underbart kul och Panic at the Disco är fan det mest underbara bandet någonsin!

Jag älskar London.
Jag älskar folket i London.
Jag älskar affärerna på Oxford Street.
Jag älskar Panic at the Disco.

<3

LONDON idag!!

Jag och Joline har hunnit med en hel del idag. Vi har varit och köpt ett par skor till henne, en London karta, varsin mp3 spelare och så har vi växlat pengar =D

Klockan 14.30 åker vi till Landvetter för att checka in och kanske köpa med oss nån ful svensk souvenir som vi ska ge till Panic imorrn. Det hade varit klockrent. Något som gör att dem kommer ihåg oss och kanske ett litet kort där det står att dem måste komma tillbaka till Sverige snart!! =)

Nu sitter jag och laddar min mp3 full med massa go musik =D Åååh, detta ska bli så spännande! Ikväll ska vi ut och äta i London, haha, känns helt knasigt att säga det men det är ju sant. Fräsigt!



Imorgon träffar vi dem. Haha. Känns helt sjukt! Måste kolla
listan en gång till så jag verkligen står med! xD

Nu hör jag nog inte av mig mer föräns vi kommer hem på Onsdag... då jävlar. Först ska jag iof direkt till Borås Arena för att gå på Elfsborgs match men sen... då ska det bloggas! Hehe.

So long suckers!! =D <33

dagen som gått...

Det har dessutom varit en väldigt trevlig dag på jobbet. Tillsammans med Helena och Cissi har man det alltid trevligt iof. Helena hade med sig paj och jag måste säga att det var nog den godaste rabarber pajen jag någon sin ätit. Annars brukar jag inte vara så förtjust i rabarber för det brukar bli så surt... men den här var verkligen ljuvlig!

Min bästa Cissi ritade även den bästa teckningen på hur det kommer gå till när jag kommer till London. Jag glömde typiskt nog att ta med mig den hem =/ Men men... jag kanske kommer ihåg på ett ungefär vad jag ska göra ändå. Det hela började i alla fall med att jag skulle sitta framme hos piloten på planet haha.

Efter jobbet så kom Mikkaela och mötte mig, vi hade sagt att vi skulle fika =D och när vi gick in mot stan så ringde Dennis och ville följa med. Vi gick till Campino och käkade kebabrulle och hade det mycket trevligt! Har alltid så roligt med dessa två människor. =) Men jag undrar verkligen om det är sant att Lasse ska få så mycket i lön... haha.


Det gick förresten bra att ändra namn på biljetten... tredje gången gillts blev det. Tillslut fick jag prata med Lars och han var väldigt trevlig. Även fast han mobbade min email adress lite grann. Haha. 'wannabelasse'... han trodde säkert att jag var wannabe honom! Men icke! Det finns bara en Lars för mig =D

jag svävar på små söta rosa moln just nu =)



Imorgon vid det här tiden har jag och Jolien förhoppningsvis hittat vårat hotell i London =D Och om två dagar vid den här tiden så står vi inne på 'The Astoria' och väntar på att Panic ska börja spela... då har vi nog säkert redan träffat dem! <33

Fy fan va kul det här ska bli!

ibland förvånas jag över hur snabb jag är

Mackan är klar och till & med uppäten! Haha. Inte ett ord från SAS än. Jag tror jag tar och skriver upp alla nummer och ringer från jobbet istället... detta måste ju göras innan klockan är 16.35....

och nu måste jag verkligen tänka på refrängen, dvs lämna hemmet och ta mig till jobbet. Annars blir det inte bra. Det vill jag lova.

Dagens låt...

The Weight - Panic at the Disco (en cover på 'The Band's' låt) =)
Underbar!


Ha det bra idag alla glada, nu ska jag trots regnet och cykla till jobbet!
Peace!

rekordsnabb, det är jag det

Nu har jag hunnit ta (världens snabbaste) dusch, sminkat mig och tagit på mig dagens outfit! Och SAS har fortfarande inte ringt. Väldigt smart val av mig att lämna mitt nummer så; tänk vad mycket tid jag sparar. Men jag hoppas verkligen att det är min tur i ordningen snart för jag ska vara på jobbet kl 10.30, om en halv timme! Det räcker att jag cyklar kvart eller tjugo över ... så det är bäst att dem hör av sig snart. Jag vet ju inte hur lång tid detta tar.

Ska man hinna gå ner och fixa en macka eller två innan dem ringer?

Ja, jag tror jag skall göra detta!

Hah! Jag är en sån rebel! =P



ps. Helena, om du som av en händelse ser detta innan du går till jobbet... är jag inte där när du kommer får du bryta dig in och öppna själv... så kommer jag sen. Haha. Eller inte. =P

bahh, lång väntetid...

Det var tydligen jättelång väntetid... men nu har jag lämnat mitt mobilnummer till en sån där telefonsvarare så jag har tydligen kvar min plats i kön och så ringer dem mig när det är min tur. Känns ju mycket bättre så faktiskt. Slipper jag sitta och slösa en massa pengar på min mobil!

Undrar just om man hinner tvätta håret under tiden? Ska man ta den risken? Haha.

Jo, jo, jag gör nog det... såg får vi väl se hur det går!

Just nu sitter jag i telefonkö på SAS, dags att ändra Victorias namn på biljetten!
Snart är det nog min tur hoppas jag, jag blir nervös av sånt här! Haha


gårdagens bästaste nyhet!



Lasse Nilsson is back in town!

Förstår ni? Lasse! Lasse Nilsson!
Orsaken till varför jag kallas wannabelasse
ska spela för Elfsborg igen. Dem ska iof bara
låna honom nu i höst men ändå! HE'S BACK!
Det är ju det som räknas!! Nummer 9 blir hans
och Elfsborg hoppas att allt blir klar så att han
kan spela redan på Onsdag! (vore inte det för
bra för att vara sant?)

Nu blir det som de gamla goa tiderna när jag och
Mikkaela (mest jag) stalkade Lasse... och när jag
friade till honom på Ryavallen. Haha. Åh jösses,
det var verkligen tider det!


.....


RYAN ROSS!
(for ana) <3 xD

skulle bara vilja tala om för er att det regnar ute...

...det har jag märkt eftersom jag precis har cyklat hem från jobbet!

Det såg mörkt ut på himlen när jag och Vicke kom ut från jobbet så jag cyklade så snabbt jag bara kunde för att hinna hem innan det började regna. När jag kommit halvvägs så började det droppa... tio sekunder senare öste det ner! Det var som att stå under ett vattenfall!

Jag skojar inte!

Min flipp-flopp blev så blöta att dem gled av när jag ledde cykeln upp för backen... därför tog jag av mig dem och gick barfota! Och när jag kom hem så kunde jag vrida ur mina kläder (till och med underkläderna var blöta) och sminket hade runnit.

Men lika glad för det är jag men gladast är nog ändå grodan som jag höll på att trampa på när jag kommit upp för alla backar... det hade kunnat sluta illa!


vem vill jobba en sån här fin sommardag?

Jag känner verkligen inte för att jobba idag. Jo, idag är det en sådan dag då man bara inte vill gå till jobbet och vara där i nio timmar. Städa, packa upp skor och serva alla kunder. Men men... vad gör man inte. Får ju lön i alla fall och jag ska ju trots allt bara jobba tre dagar (om man räknar med idag) sedan åker jag till London! =D

Det är så fint väder idag, så det blir att ta Bettan till jobbet =D det går ju alltid snabbt, går endast på 20 minuter (om inte mindre) jag har blivit så snabbt nu det senaste att jag inte blir riktigt klok på mig själv.

Nej, nu ska jag äta frukost och ta mig en snabbdusch!

Peace out!


snart beger jag mig in i drömmarnas värld...

God natt mina kära vänner, nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma om London =) Snart bär det av. Imorgon är det bara fyra dagar kvar tills konserten. Tre dagar kvar tills jag åker. Underbart.

God natt, sov gott =)


Och just när man trodde att det inte gick att bli gladare!

Jag hade för det första helt glömt att det var Elfsborgs match igår (shame on me!!) men mamma spelade in den åt mig på dvd så jag kollade på den när jag kom hem från bion! Åh jävlar va bra dem var, kanske inte överdrivet extremt bra i andra halvlek men de första 30 minuterna var helt klockrena!

2-0 till Elfsborg! =D fy fan va gött!

Nästa match är en hemmamatch, mot Gefle... nästa Onsdag, den 9 juli (nu har jag koll!!) Det är samma dag som jag kommer hem från London!

Men om allt går som det ska och inga plan är försenade osv så landar jag på landvetter kl 17.45 och då hinner jag ju för sjutton precis hem i tid till matchen som börjar kl 19!! =D Haha, det hade ju nästan varit för bra för att vara sant!



så var man ju på bio igår...

Mycket trevligt att träffa Kerstin igen =D det var ju ett tag sedan sist. Jag, Kerre och Julle gick först och tog oss en liten fika. Vi satt utomhus och det var jättemysigt. Jag tog självklart min klassiska bärpaj och den smakade lika bra som förr... fast jag måste ärligt talat säga att den jag bakar är mycket godare! haha.

I alla fall, sedan gick vi för att hämta biljetterna... och sedan till City för att köpa lite godis (det är ju så dyrt på biosalongen!) Efter vi hade handlat så var det typ 40 minuter kvar tills filmen skulle börja så vi satte oss på en bänk vid Hötorget och tjatade lite. Det var mycket trevligt. Och det kom fram en rolig prick till oss och frågade om vi rökte (han ville väl ha cigaretter)... när vi sa nej så blev hans svar till det: "Rumpa!" Sen gick han där ifrån. Haha. Kul typ!

Väl inne på bion konstaterade vi att det var bra att jag hade köpt en Cola med skruvkork... när vi var på först Narnia filmen (jag, Sarah och Kerstin) så hände det en inte så värst liten olycka! Haha. Men det är en annan historia!

Filmen var hur bra som helst! Tycker nog till och med att den var bättre än första Narnia filmen. Visst var det lite wannabe Sagan om Ringen med träd som kommer och hjälper till i kriget osv... men det brydde jag mig inte så mycket om faktiskt. För jag tycker att Narnia är roligare än Sagan om Ringen. Så det så!

En mycket bra film! Det får 4,5 av 5 i betyg av mig.

måste nypa mig i armen...

Idag var sätta på datorn det första jag gjorde när jag gick upp ur sängen! Jag var tvungen att kolla så att mitt namn fortfarande stod kvar på listorna! Tänk om allt bara hade varit en dröm! Men tack och lov så var det inte det... mitt namn står kvar... på båda listorna! Jag ska alltså träffa Panic at the Disco och jag har fortfarande 'early entry'!! Detta är helt sjukt. Tror knappt att det är sant. Måste nog gå in på sidan oftare och kolla listan hela tiden för att jag ska fatta.

Vilken bra dag det var igår! =D

Vädret var underbart, jag var ute och solade och hade det skönt... det löste sig med flygbiljetterna, jag var på bio med Joline och Kerstin och när jag kom hem såg jag att jag hade vunnit!! Haha. Nu känns det nästan för bra för att vara sant. Det känns som det hände så mycket bra igår att något måste gå fel snart =/ ... hahaha, jag vill inte vara negativ men så här mycket positiva saker har aldrig hänt mig på en och samma gång!


vill ni veta något sjukt???!!

panic <3<3

Jag har vunnit en träff med Panic at the Disco!
Det finns alltså ingen chans att jag stannar hemma.
På Måndag åker jag till London. På Tisdag ska jag träffa
bandet som gör den vackraste musiken jag vet! Detta är
helt sjukt. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv!!

Vann även 'early entry' vilket betyder att jag kommer vara
en av de 150 första som kommer in på arenan och är då
nästan garanterad en plats framme vid scenen (jag vet
ju inte hur stort det är där inne och så) men ändå!

Fy fan. Jag är så jävla glad!!


Fick precis ett mycket trevligt mail...



"Hello -


Winners are being announced today.


Regards,


Northern Downpour*"



*Northern Downpour är Panic's fanclub! Och snart får man alltså reda på vilka som vinner Early Entry och Meet & Greet!! =D Nu blir jag nervös igen!


dagens...

BILD:

Föreställer världens gulligaste trummis, Spencer Smith! =)



LÅT:

Cut-Paste med Kid Down



BÄSTA:
Solsken!

Nu ska jag gå ut
So long suckers! =)

Narnia: Prins Caspian!



Idag ska jag på bio med Kerstin och Joline!
Det är ju premiär för den nya Narnia filmen idag.
Och det är klart att proffs som vi ska gå på premiären!

<3

jag saknar...

den gamla goa tiden (slutet på förra året) när jag hade den här hårfärgen... eller ja, färgerna!! kanske ska jag färga det så igen?

   

jag ser ljuset i slutet på tunneln.

Det löser sig nog ändå... det här med London! För första gången på lite mer än en vecka nu så känner jag mig rätt lugn. Jag har pratat med en snubbe på SAS och han sa att det är inga problem att ändra namnet på flygbiljetten. Det kostar iof 300 kr per biljett men ärligt talat, det lägger jag gärna ut... bara jag kommer iväg!

Nu får vi se om Matilda vill åka med eller inte. Annars åker min älskade lillasyster Joline med mig. =) Så hur som helst så kommer jag iväg! På Måndag bär det av!!

Joline tycker om Panic (nästan) lika mycket som mig och hon gillar att gå på konserter men!! Hon gillar inte när det blir så där trångt och jobbigt bland allt folk som det har en tendens att bli på Panic at the Disco's konserter. Panic fans är våldsamma!! =/ Men ärligt talat... jag åker hellre dit och står längst bak än att inte åka dit överhuvudtaget.

Vi får se hur det blir och vem om åker med! Kul ska det bli i alla fall! Det var flyg biljetten som oroade mig mest, att jag skulle bli tvungen att köpa en helt ny som dem sa på TICKET. Men det behöver jag alltså inte!! =) Känns underbart skönt. De senaste dagarna har jag varit så ledsen över detta och nervös att jag har mått illa!



Jag och Joline är ett bra team!
Hehe, det rimmar ju till och med.


blipp, blipp, blipp, blipp, blipp, blipp, blipp... osv...

Precis så där låter det i min hjärna just nu! Kom hem från jobbet för ungefär en och en halv timme sedan. Hade då spenderat 12 timmar med en scanner och blippat in säkert långt över 1000 par skor. Och för varje sko man skannade in sa det: "Blipp!" ... och det ljudet ekar i min hjärna ännu. Och om jag stänger ögonen så ser jag lagerlådor och skor framför mig.

Tolv timmars blippande! Jag kommer drömma mardrömmar om det där ljudet.

Men det är kul att inventera. Nästan alla i personalen var på plats och vi har alltid så jäkla roligt ihop. Ibland blir det nästan lite för kul, jag höll på att kissa på mig av skratt när vi snackade gamla Lisebergs minnen. Haha. Oj,oj! Jag, Dennis, Susanne, Annelie och Jenny i en båt i flumride. Den flodvågen vi fick över oss när vi kom ner för sista backen var banne mig inte att leka med.

Aja, roligt har det varit idag i alla fall.

Och alla hänger löst =D


good morning

Jag till och med drömmer om London och Panic at the Disco nu!
Det är en vecka kvar tills konserten är... kommer jag att komma iväg eller inte?

Det är frågan.

Har hittat en tjej vid namn Matilda som verkar vara rätt sugen på att åka med. Hon är ett jättestort Panic fan (verkar ju nästan lika galen som mig och tro mig för att vilja åka med på den här resan så bör man vara minst lika stort fan som mig), hon var i Norge och tittade på dem här om veckan. Och hon har berättat för mig att de pengarna hon sparar dem sparar hon för att åka och se Panic at the Disco. Haha. Jaja, hon har inte bestämt sig än men jag hoppas på det bästa.

Nu är det däremot dags för mig att gå och duscha.

Idag har jag en mycket lång dag framför mig på jobbet. Det blir nog minst 12 timmar.
Men det ska bli kul =D

Vi ses ikväll!


RSS 2.0