semestern kommer närmare

Jag är ganska så trött efter två långa dagar på jobbet, skönt med en lite kortare dag imorgon! :) Sen är jag ledig en dag och sen är det dags för tre nya långa dagar... men vet ni vad? Efter det har jag semester och då jälvar blir det andra bullar. Det ska verkligen bli jätteskönt. Jag räknar verkligen ner timmarna nu ;)

Har inget vettigt att säga egentligen. Sitter och kollar på Scooby Doo på 6:an nu, saknar den gamla goa tiden när tecknade Scooby Doo gick på TV3 varje morgon. Det var tider det! När filmen är slut ska jag sova för så rolig är jag.

michael jacksons fans tar sina liv?




Nog för att han gjorde bra musik...
men det här är väl lite för mycket?!

Kan man verkligen bli så fanatisk?

17 augusti

Sommaren har nästan precis börjat men jag längtar redan tills den är över. Den 17 augusti släpper nämligen Panic at the Disco sin nya singel... "New Perspective" ... vet inte om det är den riktiga låttiteln eller om det bara är det dem kallar låten när dem arbetat med den! Hur som helst så kommer jag att räkna ner dagarna till detta datum och vänta med spänning på hur detta kommer låta! Och så sägs det att deras nya album kommer ca två månader efter skivsläppet... ? Ska bli jättespännande att höra vilket sound dem kommer köra på den här gången men jag älskade/älskar Pretty. Odd. så jag hoppas dem inte ändrar sig för mycket (igen)!

Betyder detta ny turné snart? One can only hope ;)



vart tog den här helgen vägen?

Känns som tiden bara rusade iväg och jag har inte direkt gjort något vettigt heller... men men... en sån här helg måste man få lov att ha emellanåt och den är ju faktiskt inte helt slut ännu. Idag ska jag tvätta och sitta ute i solen med en kall cola och en bra bok! Låter som en hyffsat trevlig dag ändå, eller hur?

Sitter och lyssnar på Michael Jackson medans jag väntar på att klockan ska bli två!

en konstig känsla.



Det fanns en tid då jag lyssnade jättemycket på Michael Jackson. Hade affischer
på min vägg och jag kommer så tydligt ihåg den gången när han släppte sitt 2 disc
Greatest Hits album och mamma tog med mig ner på stan för att köpa det till mig i
namnsdagspresent på Åhléns. På senare tid så jag jag 'dragit' fram min Greatest
Hits CD några gånger och lyssnat igenom dem. För Michael Jacksons låtar blir aldrig
gamla och tråkiga. Har som många andra (säkert) tyckt att han har varit lite creepy på
senare tid men musiken förändras ju aldrig. En legend har lämnat oss.

Känns väldigt konstigt det här.

folkin around

Jobb idag, hela dagen... dvs 9 timmar ska jag infinna mig på jobbet, alltid lika trevligt. Folk får lön idag också så vi lär ju få att göra. Känner verkligen inte för att gå dit (som vanligt nuförtiden) men vad gör man inte? Det blir ju belöning ikväll. Om det nu blir av dvs. Har blivit inbjuden på grillfest men det var tyvärr inte säkert att det blev av... får besked under dagen. En flaska vin är i alla fall inhandlad och blir det inte grillfest så får jag väl gå hem och dricka upp flaskan själv - det går det också! ;)

Nej, nu får jag ta och ge mig iväg. Annars blir jag sen.



god natt

Close your eyes,
dream alone.
When you arise,
you will be home.



i väntans tider.

Sitter nu och väntar på att fotbollen ska börja på TV:n. Sverige - Serbien idag. En direkt avgörande match om vem som går vidare från gruppen! Heja Sverige! Det ska bli väldigt spännande måste jag säga. Har laddat upp med lite mjölk och choklad. Skulle gärna vilja ha en macka eller två men frågan är om jag orkar fixa det? Ibland är det jobbigt att göra allt själv.

jag finner inga ord...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5416112.ab

"Nu kan hon få upp till sex års fängelse..."


Upp till sex år? Lås in henne på ett psykhem på livstid säger jag! Hur i helvete kan man göra så mot sin egna barn? Det är ju sinnessjukt. Då har man ju ett allvarligt problem med sin hjärna... om man ens har någon hjärna? Nej, jag finner banne mig inga ord.

goda gärningarnas dag

Har minsann gjort några goda gärningar idag. Funderar på om det skulle bli min nya grej. Bara gå runt och hjälpa folk. Sprida lite kärlek och glädje. Tänk om man kunde ha det som heltidsjobb. Det är kul när man kan hjälpa till, det känns bra att känna sig behövd. Det är viktigt att behandla sina vänner och hjälpa dem precis som man vill att dem ska behandla mig. Vem vet? Nästa gång kanske det är jag som behöver en tjänst? Då vet jag att ni ställer upp på mig.

Hann tyvärr inte läsa så mycket idag som jag hade velat men jag är ledig till helgen och då jävlar! Får väl köra ett läs-maraton då! Ska köpa bok 3 och 4 när jag får lön på Torsdag! <3



Skulle du våga sätta dig i en bil med fyra vampyrer?

man får passa på när solen skiner, eller hur?

Är på väg ner till källaren... lycklig blir jag om det finns en solstol eller två där nere. Inte för att jag behöver mer än en men jag skulle i alla fal bli glad om det fanns någon där nere. Vill så gärna gå ut och sätta mig på "baksidan" med min bok och njuta av solen en stund. Hittar jag inte någon solstol får jag väl ta en filt eller något. Det får duga. Jag får dåligt sammvete över att sitta inne när solen skiner så som den gör just nu... dessutom vill jag verkligen läsa! (för en gång skull)

Team Carlisle!


suck och stön.

Vem gav dig tillåtelse att vara så pantad?

Jag bara undrar.

sir elton är i stan.

Och så var dagen kommen. Dagen då Sir Elton John skulle infinna sig i lilla Borås och hålla en konsert på Borås Arena. Har fortfarande inte riktigt förstått det här. Det är ju en världsartist! I våran stad! På våran arena! Spännande måste jag säga och jag sitter faktsikt här och grämer mig en aning för att jag inte köpte biljetter... men det är ju lite sent påtänkt, tvyärr. 

Jag har dock öppet mina fönster och ljudet från Borås Arena ekar enda upp till mig. Så jag ska nog minsann sitta och lyssna på Elton här hemma. Kanske kommer jag yla med i några låtar? Vem vet? 


GLAD MIDSOMMAR <3



En av dem första bilderna som kom upp när jag googlade "midsommar"
Vad är mer svenskt/midsommar än Pamela Anderson liksom? Daaaah.

i en perfekt värld...


I en perfekt värld skulle någon köpa ett par byxor åt Lady Gaga.


God Natt.


hur snabbt ska en banan få ruttna egentligen?

Jag pratar faktiskt inte med mig själv, jag pratar med min mikro. That's right! Jag har en mikrovågsugn nu för tiden. Känns skönt men jag måste ändå säga att jag har klarat mig rättså skapligt under mina fem och en halv mikrovågsugnslösa månader. Har en ny vän alltså. Har inte döpt henne än men det kommer förr eller senare. Tack mormor och morfar! <3


say hello to my new best friend,

suddig bild men jag orkar inte ta en ny.

can you feel the love tonight osv

Sir Elton John kommer till stan på Söndag. Spännande. Ska inte gå även fast det hade varit rättså coolt att se. Biljetterna är ju djävulskt dyrt dock. Det är en sak att slänga ut 1000 kr på en Britney Spears biljett men Sir Elton John... njaaa. ;) Själv längtar jag mest efter nästa del av 'Busan poserar med kändisar...'  (ni kommer väl ihåg del 1)

Undrar om hon lyckas få en bild med Elton? Det hade varit något.

Där har du en utmaning, mamma ;)


dead by april

En sak är bergsäker... har lyssnat som en tok på Dead By April's album idag. Har haft det i en vecka eller två nu men har inte riktigt hunnit lyssna på det ordentligt. Det blir lätt så när man är ute och flänger så mycket som jag gjort det sista. Riktigt bra är det. Losing You (Robinson låten) kanske är en smula sönder spelad men det finns en massa andra bra låtar på skivan också. Börjar gilla det här med screamo måste jag säga... fast bara när det är blandat med vanlig sång också. Är det bara skrik och panik hela låten igenom så får jag ett nervöst sammanbrott.

Dead By April är lite lagom hardcore för mig måste jag få lov att säga. Brukar vanligtvis inte lyssna så mycket på svensk musik, det tilltalar mig inte helt enkelt... men dem har goa gubbarna från Götet är ett stort undantag. Till att börja med så har dem ett coolt sound, hade jag inte vetat att dem var Svenska så hade jag aldrig gissat på det heller. Bra skiva. Gillar verkligen mixen med snälla och lite lagom trallvänliga refränger och helt galna verser. 'I Made It', 'Angels of Clarity' och 'Carry Me' har blivit mina favorit låtar än så länge.


goa gubbar!

nemen usch

Vart har den här dagen tagit vägen egentligen? Var har jag gjort? Jag är tvättat, städat lite (inte så mycket som jag hade planerat men lagom för att det inte ska se ut som en svinstia)... annars har jag fan inte gjort någonting och nu är klockan snart nio. Jag förstår ingenting. Börjar undra om jag har slagit i huvudet någonstans eller om jag har någon sjukdom som gör att hjärncellerna bara försvinner av sig själva? Visste ärligt talat inte ens vilken dag det var innan. Ringde upp mamma och frågade "Skulle inte vi äta hos Okki idag?" ... trodde det var Fredag men hon talade lugnt om för mig att det var Torsdag. Men själv tycker jag det känns som en Lördag.

Är i alla fall ledig både imorgon och på Lördag. Två av de fem dagarna som vi har stängt om året. Det kommer säkerligen att regna imorgon. Ska det vara svensk midsommar så ska det. Det blir i alla fal middag hos Okki och Helmer med halva släkten, sedan blir det Sverige - Italien hemma hos mig (dem ska inte spela hemma hos mig, ska kolla matchen på TV) och så kommer Kerstin till mig och vi ska fira midsommar tillsammas som det sanna 'Team Edward' vi är.

Måste förresten skärpa mig med läsningen, har tappat greppet lite nu igen. Har precis börjat läsa den andra boken i Twilight serien förstår ni. Ettan var hur bra som helst och jag förväntar mig inget mindre om tvåan. Ska bara komma förbi två-tre kapitel sedan kommer det nog gå lättare att läsa igen. Vissa dagar är jag verkligen anti-läsning, då skrattar jag åt alla töntar som läser böcker och tänker att jag ska då aldrig läsa en bok igen ty det är alldeles för jobbigt... andra dagar sitter jag själv där fastklistrad framför en bok och kan verkligen inte lägga ifrån mig den inte ens när jag lagar mat eller tar ett bad.


Det svänger ju, kung Luie!

kommer inte på en bra rubrik...

Igår hade vi en smärre kaotisk dag på jobbet. Jag jobbade endast i tre timmar men på den lilla tiden hann vi ringa efter vakten tre gånger... och så var det en gång vi inte hann ringa så det hade kunnat bli fyra. Två snattare, ett fyllo och en kvinna som blev av med sin väska. Och allt detta hände inom loppet av tre timmar. Vem släppte ut alla galningar igår? Crazy. Fyllot var iof ganska trevligt. Jag hjälpte honom att hitta ett par skor och när vi gick mot kassan så sjöng vi 'Vandraren' (ni vet, den med Nordman) tillsammans. Kände att jag fick en ny vän där.

Idag har jag bara varit allmänt trött. Inga freaks inne idag i alla fall. Förutom jag själv då förstås (i alla fall enligt Evis). Vet inte riktigt vad det var med mig idag. Viserligen var jag oförklarigt trött men jag var konstigare än vanligt också. Jag sa konstiga saker, dansade på stegar, snodde saker från kontoret (för att sedan, självklart, lägga tillbaka dem), lekte med eld osv. Hade verkligen ingen arbetslust och får väl passa på att be om ursäkt för att jag var ganska oduglig idag.

Inte lika kul att gå till jobbet längre. Don't get me wrong. Jag tycker om mina kollegor jättemycket, hade det inte varit för dem så hade jag nog letat efter ett annat jobb för länge sedan. Men jag trivs bra som fan med dem jag jobbar med, vi är ett bra gäng, jag känner mig trygg tillsammans med dem. Vi har skitkul tillsammans... men jag tror jag börjar tröttna en smula... på själva jobbet alltså. Samma sak. Dag ut och dag in. Hmmm...

...Kerstin... kanske är det dags att börja prata om våran "plan" på allvar? ;D

oh baby you're a classic

Ser man på, ser man på! Det fungerade! Här är den då... Kim & Julle i London lll!


bajs.

Det är tråkigt när inte internet/datorn vill sammarbeta. Här sitter jag och försöker ladda upp lite bilder både till bloggen och till min ansiktsbok men går det? Nej. Det går faktiskt inte alls och jag vet inte riktigt vad som är problemet. Ska försöka mig på att ladda upp en video för i vanlig ordning spelade jag och Joline in en sådan på vårat hotellrum i London. Funkar inte det så får jag helt enkelt hitta något annat att roa mig med.

en favorit!


you are so last summer

Just det!





Lite lagom kul att återgå till jobbet idag. Jag vill ju inte vara här, vill vara i London. Blir alltid samma sak när jag kommer hem, vill genast tillbaka. Den här gången när vi var där så kändes det inte ens som att vi var utomlands, kände mig bara allmänt hemma. Måste nästan börja planera nästa resa dit redan nu...

och så ska vi självklart snacka britney

Det går egentligen inte att beskiva. Tyckte konserten var oerhört bra. Tyvärr satt vi dock väldigt mycket närmare taket än scenen men det gjorde inte så mycket. Vi såg henne. Vi hörde henne och vi kunde stå upp och dansa hela sista delen av konserten. Det var så underbart att se henne igen. Fem år sedan senast! Nio år sedan första gången! Blev dock lite besviken på att hon inte pratade mer med publiken mellan låtarna och så... men det är väl egentligen det enda jag har att klaga på.

Konserten kändes väldigt kort också... men som man brukar säga 'tiden går fort när man har roligt'. Jag tyckte det var hur bra som helst. Jag var helt rörd redan innan konserten... när vi kom in i arenan och såg scenen började jag nästan lipa. Haha. Sån är jag. Grät nog en skvätt när hon inledde sin show med 'Circus'!  Svårt att säga vilken låt som var min favorit... men jag måste nog säga 'Womanizer'. Då stod verkligen alla upp och dansade! Hur kul som helst!


Jo, som sagt.... närmare taket än scenen... haha.





Ser framemot konserten i Globen ännu mer nu,
våra plaster där kommer att vara perfekta ;)

london i bilder.


Här är vi i Hyde Park... Vi bodde väldigt nära parken så det blev en och annan
promenad där. En favorit var att bara sitta och kolla på människor... och ekorrar.
Det kryllade verkligen av ekorrar!


Vi var ute på shoppingrunda i Torsdags, såg en folkmassa, stannade, väntade
och efter ett tag kom självaste David Beckham dit. Han skulle inviga sin nya
Armani Underwear kampanj (eller något sånt) och ja, han var oerhört snygg.
Nästan oförskämt snygg! Me likes!


På väg till Britney Spears konserten! Vi hade underbart väder alla fyra dagar!


Joline framför the O2 (arenan där vi kollade på Brittan)!


 
Abbey Road <3


Området där Abbey Road ligger är så fint... där skulle man gärna bo ;)


 
Poserar på London Zoo ;)


Här poserar vi med det mest udda lama djuret jag någonsin sett. Haha. Vi
gick omkring i över 8 timmar i Fredags... vid Abbey Road, London Zoo, London
Bridge och avslutade med en låång shoppingrunda på Oxford Street! Snacka
om att vi var heeeeelt slut i fötterna på kvällen! Men vi har (som vanligt) haft det
jättebra och jag längtar redan tills jag får åka tillbaka! <3

det funkar inte riktigt så

Efter att ha suttit och knäppt med fingrarna i soffan ett tag insåg jag att det inte skulle fungera, jag skulle bli tvungen att göra min egna frukost... och det var oerhört jobbigt. Kommer förmodligen att bli tvungen att göra min egna lunch och middag också.

Man blir lite bortskämd när man levt fyra dagar med traditional English breakfast och resturangmat. Tråkigt att behöva göra allt själv igen.


Jag saknar redan London.

it's britney bitch!



Två dagar kvar!

there was a girl who lived in london town

Imorgon bär det av till London. Som jag har längtat efter den här dagen och nu är den äntligen här. Har checkat in på Ryanair's hemsida, bokat biljetter på 'Stansted Express', växlat pengar... nu ska jag bara bege mig hemåt och packa väskan. Sedan ska jag slappa resten av kvällen. Ska nog ta och köpa mig en Ben & Jerrys, fira att skattepengarna har kommit! ;)


helgen har spenderats i Leksand...

Har varit på 30 års fest i Leksand nu i helgen! Det var min kusin Jonas som fyllde 30 bast och det skulle självklart firas. Och det blev rajraj, det vill jag lova. Jag och Robin körde på som aldrig förr och partade loss rättså rejält. Jag åkte alltså från en fest (vi var ute med jobbet i Fredags kväll) till en annan och så kom jag hem igår igen. Så jag kan säga att jag är rätt så seg i huvudet just nu om man säger så... haha!


Ungefär så här såg det ut:







Dem finaste presenterna är gul-svarta... eller hur?





Robin var verkligen på G!
;)

busan poserar med kändisar del 1...



Busan 'Styrbjörn' Busansson är inte som alla andra hundar. Eliiiit!



foto: min mamma. who else?

london om... nio dagar

Det är inte lång tid kvar nu. Jag längtar så jag tror jag håller på att spricka.


The O2 Arena. Fan va mäktigt det kommer bli... inte bara att se Britney där
....bara stå utanför denna maffiga byggnad kommer vara hur coolt som helst.

suck och stön

Efter att ha spenderat 12 timmar på jobbet känner jag mig ganska mör måste jag säga. Sitter och kollar på Förhäxad nu, säsong 2, efter det här avsnittet är slut ska jag fixa en macka eller två. Intresseklubben sprängs av överbelastning? Hah! Det var inte lika kul att inventera som det varit tidigare år. Det var inte kul att gå upp kl 05.30. Det ska inte bli kul att spendera ytterligare 10 timmar på jobbet imorrn.

Men en sak som är väldigt rolig...

Idag kom dem äntligen! Biljetterna till Britney konserten i London! Riktigt snygga biljetter är det också ;)



RSS 2.0