hot stuff!



Kom till Sverige snart? Tack. (:

sätter femtio-miljarder på att johan palm åker ut ikväll!

Hörde att det skulle vara gospel tema i Idol ikväll... och det första jag tänkte när jag hörde det var 'bye bye Johan Palm'... tror verkligen det blir hans tur att åka hem idag. Känns verkligen som att det här inte alls är hans grej. Så jag tror det blir han som åker.

Har kommit på att det inte finns någon som jag riktigt vill ska vinna... fick jag bestämma så skulle Robin B och Alice gå till final! Kevin orkar jag inte med. Jag har ingen förklaring till varför... från början gillade jag honom inte, sen blev han bättre i mina ögon och han är fortfarande bra iof men han är too much.

Vem fan är så jävla glad hela tiden?

mission accomplished!

Nu har jag julpyntat och städat klar i hela lägenheten! Och det är så mysigt att jag blir alldeles tårögd. Skulle gärna visa er bilder men det tar 500 år för min dator att ladda upp bilder till bloggen just nu och det orkar jag inte sitta och vänta på för tillfället... men jag lovar att visa senare. Detta ska ju trots allt stå kvar i en månad nu. =D

Min julgran är väldigt glamorös! Jag har planterat om hyacinter alldeles själv (brukar annars inte ha särskilt gröna fingrar!) men det blev riktigt bra. Julgardiner, ljusstakar... ja, allt är på plats och det är en väldans julstämning här nu.

Om ett litet tag ska jag börja laga mat också... mexikanskt julbord hade jag tänkt mig... dvs tacos ;)  Vad annars?

upp och ner som en berg-och-dalbana.

Jag orkar faktiskt inte vara glad och käck. Har varit på gott humör hela dagen men allt bara rasade när jag kom hem. Trötthet? Jag vet inte. Men jag orkar helt enkelt inte. Jag känner mig... jag vet inte ens hur jag känner mig men jag orkar inte. Jag vill inte. Jag kan inte.

Har i alla fall köpt min julgran idag...
...men inte ens den kan jag glädja mig för just nu.

Det var allt.

lön idag, då blir plånboken gla'

Woops. Tog visst en liten blogg paus där en dag. Hade verkligen inget ork igår. Helt slut efter jobb hela dagen och hela helgen innan dess men nu är jag på G igen. Och lön får jag idag också... men jag ska verkligen försöka hålla lite på pengarna den här månaden. Visst, jag ska köpa julklappr och så men ändå.

Den som spar, han har.

Så vad har jag gjort sedan sist?

Jo, i Söndags kväll, efter jobbet, gick jag, Julle och Vicke på bio! Twilight såg vi och jag älskade den! Jag blev lite kär i den filmen alltså. Har inte riktigt kunna sluta tänka på den, vill gärna gå och se den igen. Victoria tyckte det var lite för lite blod men jag tyckte det var alldeles lagom... den var så fin! Åh, jag måste nog se den en gång till.

Känner även att böckerna... Twilight serien kan bli en suverän julklapp! Någon som känner sig manad att köpa dem till mig? Jag läser aldrig men va fan... slutet på filmen störde mig, nu måste jag läsa och se vad som händer. Kan ju inte bara sitta här och vänta på nästa film. Det kan ta år!

hej mitt vinterland,

Igår kväll, efter att jag hade pulsat hem i snön från Victoria, så satte jag mig och lyssnade på julmusik! Vilken stämning! Och att sedan sitta och titta ut på de stora snöflingorna som singlade ner från skyn. =D det gjorde mig alldeles varm. Och idag ligger snön som ett vitt täcke över hus och mark. Vackert.

Vi får se om jag lyckas ta mig ner till jobbet i mina stövlar med klack utan att ramla och slå halvt ihjäl mig. Söndagar är ju den kortaste dagaen så man får passa på att ha på mig högklackat då, så orkar man gå omkring i dem hela dagen. Fast jag kan ju iof ha på mig ett par andra skor när jag går och byta när jag kommer till jobbet. Ja, så får det nog bli, man vill ju inte slå ihjäl sig en vacker dag som den här.

Hoppas det kalla och snön håller i sig enda tills jul! Då skulle jag bli riktigt lycklig. Nästa helg får jag äntligen julpynta - då ska jag även baka lussekatter - kanske även pepparkakor? Ååh, det ska bli så mysigt.

Ska faktiskt köpa julgran också! I plast... men ändå! Ingen jul utan julgran! Och på Europris säljer dem granar för 129 kr!

she's not bleeding on the ballroom floor, just for the attention...

Jag känner mig allmänt deprimerad bara.
Så enkelt är det. Jag orkar inte idag.

snö?

Det har varit betylidgt kallare i lägenheten i natt... och det kanske beror på att det har snöat i natt? Fick en smärre chock när ja för sisådär en kvart sedan gick upp och kollade ut. Snö? Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Inte än på ett tag i alla fall men det ser rättså mysigt ut måste jag säga.

Ett vääääldigt tunnt lager som säkert kommer vara helt borta innan lunch men ändå!

Nu blir mitt stora problem vilka skor jag ska ha på mig utan att frysa ihjäl om fötterna! Som tur är så har jag ju inte särskilt långt att gå. Men jag borde gå om 25 minuter så göra sig iordning låter som en god idé.

10 och en halv timma på jobbet idag!

God Natt.

out from under <3



Ni måste förresten lyssna på Dagens Låt... som är ingen mindre än Out From Under, en av låtarna från Britneys kommande skiva. Det är balladen som jag pratade om för några inlägg sedan... så jävla vacker! Jag kräver att ni lyssnar.

Nämen goddagens alla glada,


Hoppas alla har det bra en dag  som den här! Solen skiner i Borås idag (jag blir lika förvånad varje gång) och jag har spenderat den senaste timmen med att dammsuga & damma av hela lägenheten! För fy fan va bra allt skit syns när solen skiner... föredrar nästan när det regnar och är mörkt - då slipper man städa! ;)

Höll förövrigt på att slänga mina Katy Perry biljetter! INTE BRA! Men sen när har dem börjat göra biljetter i A4 format? Det hade ju varit förskärckligt om jag hade slängt iväg dem!

Nu har jag lite ärenden jag måste fixa inne i stan... ska bland annat hämta ut ett paket med min sprillans nya Panic at the Disco t-shirt! Yess! Skulle hämtat den för en vecka sedan ungefär men den borde ju finnas kvar? Vi får hoppas på det bästa. Sedan ska jag eventuellt köpa nån pärm eller något där jag kan förvara mina räkningar m.m. Och något finurligt till min kära moster! Undrar just om Joline vill göra mig sällskap?

Sedan drar jag självklart på 50 års kalas! =D Tåååårta!

Vi hörs senare!



Ändå ganska kul med biljetter som är större än mitt huvud!

mycket katy perry idag!

Jo vars, men jag har blivit lite smått förälskad i henne, hennes stil och hennes musik. Läste någonstans att hon år 2001 släppte ett kristet album under namnet 'Katy Hudson' (som är hennes riktiga namn). Intressant. Undrar just om det går att ladda ner? Hade varit coolt att höra och jämföra med det hon gör nu... lär ju vara en stor skillnad. Jag menar... 'I kissed a girl and I liked it' låter väl inte allt för kristet!? ;)

Hur som helst så har jag en ny fönsterruta på balkongen nu! Och när jag säger EN ny ruta så menar jag än... han bytte bara ut den ena även fast båda två var sönder (varav den ena var sönder redan när jag flyttade in och jag hade väntat på att han ska komma och fixa)... men men... det är inte lika kallt nu som det var innan!

Var hemma hos mammsen, Julle och gänget medans han bytte ut rutan. Chillade lite. Fick mat! =D Annars har det inte hänt något väldigt speciellt idag...

...imorgon däremot fyller min moster 50 bast!


Då jävlar blir det party! ;)

'cause if you're not really here, then the stars don't even matter

Dagens låt är en cover... jag älskar orginalet med Sam Sparro
men jag måste säga att Katy Perry's version inte alls är fy skam!
Riktigt bra. Hon har verkligen en unik röst, något man inte alls
tänker på när man hör henne på skiva. Black & Gold! Enjoy!


3OH!3 + Katy Perry =

Har snokat reda på vilka som ska vara förband till Katy Perry i Stockholm nästa år (i brist på annat att göra liksom)... och det är tydligen ett band som kallar sig 3OH!3. Måste säga att jag diggar verkligen vissa av låtarna. Det är lite hiphop aktigt, ett ganska unikt sound... får ta och lyssna in mig lite mer på dem så jag kan sjunga med lite grann i alla fall när jag står där och väntar på Katy!




Sjukt vacker är hon! Katy Perry alltså.

så var man i väntans tider igen...

Sitter här och väntar på att mina hyresvärd ska komma hit eller i alla fall höra av sig till mig! Vore ju nice om han kunde komma hit och fixa rutan på balkongdörren snart som han har sagt att han ska göra. Han sa att han skulle fixa det igår men så dök han upp utanför min dörr precis innan jag gick till jobbet och sa att han inte kunde fixa det igår för han hade inte fått tag på någon glasmästare eller något sånt...

...men han skulle komma förbi idag och fixa det! Sa han i alla fall. Och jag hoppas han dyker upp snart. Kul att sitta här och vänta liksom. Har en känsla av att han inte kommer att dyka upp alls. Han verkar lite skum. Jag menar... jag har väntat sedan jag flyttade in (1 september) på att han ska komma och fixa lite grejer... men har han gjort det? Nej.

Man blir så trött.

Vill inte ringa och tjata heller.

Han borde dock ringa... och säga... "Jag kommer snart" eller... "jag kommer inte idag" eller va fan som helst. Hatar att vänta. Känns som man är så låst. Börjar jag göra någonting... som att laga mat eller hoppar jag in i duschen så lovar jag att han kommer dyka upp.

Det är väl bara att vänta.



Påsar från ICA Maxi och City håller INTE värmen särskillt bra!

lördagens bästa citat!

Är självklart värt att nämnas... vi var på Vimmel och tjejerna fick för sig att sjunga 'Ja må hon leva...' för mig. Mycket vackert måste jag säga. Och folk vände sig om och kollade vad som hände. Dem kom till 'Hipp hipp hurra' delen... och efter att dem ropat ut det sista HURRA:et så utbrister Annelie (min chef), helt random;

"Jag har en isbit i röven!"

Hur i helvete den hade hamnat där vill jag inte ens veta? Haha.
Jag skrattade så jag grät.

Så jävla klockrent så det finns inte!

ibland går det villt till... ;)

Får väl passa på att berätta historien om den krossade rutan i balkong dörren också!

Som sagt så hade jag bjudit hem mina jobbarkompisar på lite förfest/väldigt sen inflyttningsfest i Lördags innan vi skulle ut och äta + dansa! Det blev en hel del vin, lite cider och öl. Det var flams och trams. Jag hade tänt 43 värmeljus så det blev jävligt varmt... öppnade dörren och då passade Anna och Evis på att gå ut och röka. Sen efter ett tag stängde vi dörren igen, då hade Anna lämnat halva sin cigg där ute, hon skulle ta den sen när vi gick till taxin...

...det var bara det att taxin kom så jävla snabbt så det blev lite halvt kaos! Evis och Susanne var redan på väg ner när Anna skulle gå ut och hämta cigaretten... hon frågade hur man öppnade balkong dörren (eftersom jag inte har något normalt handtag) och jag sa att det bara var att trycka.

Bara det att hon tryckte på rutan.

Som kanske inte var den starkast direkt (men det kunde ju inte  hon veta)... så hon tryckte och körde handen rakt igenom glaset som hamnade på balkongen. Hon bad om ursäkt 5 miljoner gånger under kvällen men ärligt talat så var jag bara glad att hon klarade sig utan att skära upp händer och armar! Det hade varit hemskt!


Det är så det kan gå när man har firmafest antar jag...

what a wonderful day

Har haft ett superbra födelsedag, so far, tack för gratulationerna, tack alla som har hört av sig! Jag sa det till mina jobbarkompisar tidigare idag att man skulle fylla år varje dag... så här populär känner man sig inte ofta ;) Nya sms och nya medelanden att lyssna varje rast. <3

Fick en massa firnurliga och rolig saker! Bland annat ett strykjärn (yes! xD), ett helt taco set (med talrikar, bestick och allt sånt - taco party snart, någon?), en äggkokare, Sex & the City (skolådan, alla säsonger, och fimen)... och det bästa av allt - säsongs biljett till alla Elfsborgs hemma matcher nästa år! =D Jag har säkert glömt en massa nu men men... tack för allt. Det kändes nästan som julafton idag!

Och som om inte det vore nog har jag även hört tre nya Britney låtar...

1. Circus
2. Out From Under
3. If U Seek Amy

Så sjukt bra allihopa att jag tror jag dör! Hela albumet har läckt och jag hade ett inre krig med mig själv om jag skulle ladda ner det eller inte... men jag bestämde mig för att endast ladda ner de låtarna som jag kände mig allra mest nyfiken på. Lite spänning vill man ju ha den 2 December! =)

Blev förresten inte alls besviken på de nya låtarna... dem är underbara!

Jag är kär!

go go go shorty... it's my...


happy early birthday to me ;)

Dagens överrasking var att Birgit och Sanna tittade förbi alldeles för en stund sedan med en tidig födelsedagspresent! Min första för i år! =D En jättefin ljusstake som passar perfekt in i antingen hallen eller vardagsrummet för det var i nästan exakt samma gråa färg. Mycket fint! Önskar nästan att jag hade haft den igår. Får tända ikväll istället.

Nu ska jag trotsa min huvudvärk (även fast den blivit lite bättre) och ta mig en promenad för - hör och häpna - solen skiner i Borås! Ska gå in till stan och hälsa på mamma och gänget. Sedan... lite senare blir det kebabrulle! Det känns som en sån dag idag.

Vi hörs sen.

Adjöken!

fyra flaskor vin, nån cider, en grogg, vodka lime och en krossad ruta senare...



Fan vilken kväll! =D Hur kul som helst!

Har väl aldrig haft nån sån där riktig fest men nu jävlar... rutan på bakong
dörren gick sönder också! Ja, det var ett jävla drag. Men det är det alltid...
vart vi än är! Sjukt kul. Skulle gärna göra om det ikväll. Roligast var ändå
Harrys... när min kompis Dennis PAPPA började dansa  med mig! Jag
skrattade halvt ihjäl mig.

och efter...

Då var man klar med sminket... här har ni resultatet:


Haha, okej, men seriöst... Britney, kan man få låna ditt hår för en kväll?


Så här ser jag ut... men jag har inte fixat håret än. Det får vänta.
Nu ska jag gå ut med soporna och sedan ska jag bara sitta och
invänta mina kära gäster... kanske börja festen tidigt och ta en
Smirnoff Ice eller en Cider?




Det får duga ;)

då var det bara jag kvar!

Nu är allt städat och klart! Och jag har lite mer än två timmar på mig att göra iordning mig själv. Tänkte att det är lika bra att börja med det nu. Jag gillar att vara ute i god tid. Tänkte vi kunde köra en liten före och efter bild... ? Så här ser jag då ut just nu, inte bästa bildkvalitén kanske men det får vi leva med, alldeles osminkad och nyduschad! Vi ses om en stund med efter bilden... ;)


städa, städa, varje fredag, och så varje jul. det tycker jag är kul...?

Har precis käkat lite leftovers från igår... tacos, vad annars? Om man blir vad man äter så kommer jag troligtvis att förvandlas till en taco snart! Men men.. nu är det dags att återgå till städningen! Tror bestämt att badrummet skall bli mitt nästa projekt. Här ska skuras!

Har redan varit redig nog att bädda sängen, städa garderoben (där jag bara slängt in en massa skit som jag inte orkat vika/lägga in fint). Nu blev det så mycket plats där inne att jag till och med fick plats med jul sakerna jag köpte igår! Och det är bra för dem ska ju inte upp riktigt än. Nej, nu kan jag inte sitta här och sitta. Dags att fortsätta, vi hörs senare!


Vart kommer damm ifrån egentligen?

ett gäng tokiga masar på plats i borås!

Yes!

Leksands IF är i stan med ca 700 supportrar när det är dags mot BHC (borås hockey). Jag hade verkligen fått för mig att den här matchen skulle spelas imorgon. Men det var visst idag... Kecke (min farfars bror, dalmas, leksands fantast och föredetta spelare i både leksand och bhc) ringde och väckte mig imorse och frågade om jag inte skulle gå med honom och Gullan på matchen.

Jag blev så rörd. Han är så söt, ni förstår inte! =)

Och så pratar han med sånt härligt dalmål så det finns inte. Man blir bara glad av att lyssna på honom. Han skulle i alla fall ta på sig sin Leksands tröja, keps och ta med flaggan och bege sig ner till Ishallen idag! Och visste är jag avundsjuk!

Hade gärna stått där. I Leksands klacken och sjungit och hoppat! Men matchen börjar kl. 16.00 och då kommer jag att vara i fullt sjå med att göra mig och lägenheten i ordning... för mina gästar kommer ju att dyka upp efter kl 17 nån gång.  Attans!


Varför kunde inte matchen vart imorrn för?
Hade så gärna velat se!



Heja Leksand, skjortan hänger bra!

gekås in my heart! ;)

Alltså... fy fan va mycket folk det var på Gekås i Ullared igår! Det var helt sinnessjukt! Jag fattar inte vart alla människor kommer ifrån? Varför kommer alla till Ullared? Men det finns ärligt talat någon slags charm med att behöva slå sig från mellan människor och tusentals kundvagnar! Man säger att man hatar det men innerst inne så älskar man det! Man skulle till och med kunna säga att man älskar att hata det.

A love/hate relationship!

Jag har i alla fall köpt en massa julpynt nu! Så om två veckor (när det är första advent) blir första gången jag ska julpynta i min alldeles egna lägenhet! =D Ska bli så mysigt. Köpte lite av varje. Gardiner, dukar, ljusstakar, små tomtar... nu fattas bara en plastgran ;) ... för ärligt talat. Vad är julen utan julgran?



Vad kul det är ändå... att kolla på allt folk! Se hur hysteriska alla är! Vissa
skrattar åt folk massan, andra är märkbart irriterade.... mycket spännande!
Jag skulle nog kunna åka dit och bara kolla på folks beteenden en hel dag.


Efter vi handlat skulle vi äta kebab (för det är en klassiker) men det fanns
ingen plats inne på restaurangen så vi fick sitta utomhus! Den 14 november
satt vi alltså ute och åt! Hats off till Joline som endast hade tunn skinnjacka
på sig!

ullis, ullis här kommer vi!

Här får man gå upp i ottan även fast man är ledig... men vad gör man inte när det är dags att åka till Ullis (also known as Ullared). Haha. Att man kan bli så upspelt över att åka till Ullared. Vad är det egentligen? En liten stad med ingenting... förutom Gekås då. Det stora, billiga varuhuset. Som snål Boråsare älskar man verkligen Ullared. Där finns allt.

Måste kolla konton! Hold on!

5295 kr!
WOOOHOOO!

Nu kör vi!

bara för att man är ledig betyder inte det att man...

...inte har något att göra! Känns nästan som att jag är fullbokad hela helgen.

fredag.
- ullared med mamma, joline, lotta... m.fl?
- gå till telia med joline? hennes mobil står av någon anledning i mitt namn
- besöka systemet!
- handla!
- ta hand om mitt härliga disk-berg!

lördag.
- städa, städa, städa
- skura varenda vrå
- få fin främmat från jobbet (vi kan kalla det förfest)
- utgång!

söndag.
- sova?
- städa igen?
- baka! (är ju min födelsedag på måndag, då får man ju ha en liten bjudning)


Ingen ro och ingen vila. Fast det mest låter ganska kul.
Om vi räknar bort disk-berget och städningen, eller hur?

den jag inte valde igår blir det självfallet idag

Dagens låt dvs.
Beyoncé - If I Were A Boy


jag bjuder på den här!

Så här firar jag att jag ska vara ledig i helgen!


Firar självklart tillsammans med min roliga webcam!

tänk om det alltid kunde kännas så här!

Det är dimmigt ute idag... eller dammigt, som min kära morfar brukar säga! Och jag har haft sovmorgon för första gången den här veckan. Börjar kl 12! Så skönt att få sova ut. Även fast jag sover ungefär lika länge varje natt så känner jag mig ändå mer utvilad när jag vaknar vid 10-tiden än när jag går upp vid 7.30 eller 8.

Det gör faktiskt lite skillnad om man vaknar innan klockan ringer... har ni tänkt på det? Om man får vakna själv så känner man sig mer utvilad än om man väcks av en dum alarmklocka!

Tänkte på en sak till... om ni kollar till vänster... under bilden på mig och Panic så har jag skaffat en liten nedräknare till ett mycket viktigt datum! Nämligen dagen då Britney Spears nya album släpps =D=D=D=D 18 dagar kvar bara! Ska bli så kul att få lyssna på hela grejen snart!! Jag har hört två hela låtar... och korta klipp från 4 andra låtar - och det låter hur bra som helst! Det är Blackout nr2, fast mycket bättre än sin föregångare!

Uptempo låtarna är party på hög nivå!  If You Seek Amy är speciellt bra! I alla fall det lilla jag har hört av den! All of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy ;) Klura på den du! Out From Under, balladen, är helt underbar! Jag är verkligen kär!! Britney's ballader är alltid så vackra och den här är verklgien inget undan tag. Circus är också asbra! Kan knappt bärga mig för att se musikvideon till den. Hoppas den släpps snart!


Själv vaknade jag 2 minuter innan min klocka började ringa.
Och nu är jag mer än redo för en ny dag på jobbet.
Tänk om det alltid kunde känns så här...

jag väljer mellan två olika låtar idag...

...och det är svårt för jag lyssnar på dem båda väldigt mycket just nu! Men så klart, den jag inte väljer idag kan jag ju alltid välja imorgon... eller hur? Man får inte vara dum (för då kan man bli skoförsäljare)! ;)

The Killers får det bli! Med låten Human! Dagens låt:

har aldrig riktigt gillat The Killers innan men den här låten får mig att vilja höra mer, mer, mer =)

men om vi ser saker från den ljusa sidan

Så har jag ändrat look på min kära lilla blogg! Några små förändringar. Kände att det var på tiden nu. Bilderna i min banner/header eller vad man nu kallar det på svenska är självfallet tagna ur Panic at the Disco's senaste musik video till Northern Downpour! Muchas vackert!

Och så har jag en ny länk som går till ingen mindre än AnnaMopp! Jag såg att hon hade länkat till mig och då ska ju inte jag vara sämre än att länka tillbaks! Dessutom är jag en flitig läsare av hennes blogg  så det är klart det ska länkas!


Vad tycker ni om den nya looken btw?
Det är ju inte så stor skillnad men ändå... ;)

pedofiljävel, håll dig långt borta från min syster!

Jag blir så jävla arg! Varför finns det så många störda människor? Nu är det någon jäkla snubbe som håller på att trakasera min lillasyster med medelanden på hennes bilddagbok där hon lägger upp lite bilder på sig själv och annat då och då... men INTE ENS DET ska man få göra utan att någon jävla idiot ska komma och förstöra! Jag blir galen. Sånt här gör mig förbannad. Ingen gubbe ska skriva så här till MIN syster, ingen!

"hej du unga dam!

jag undrar om vi kan bestämma träff på lördag?

Vi kan ha sex och jag kan slicka din klitoris till orgasm!"

Självklart har hon anmält. Och skaffat gästlösen, så att ingen förutom hennes 'vänner' på sidan kan se hennes bilder, alla andra måste ha lösenord. Gubbar som han borde hängas! I pungen!

...och så kan dem gott hänga där tills dem dör.

Det är tur att min syster har lite vett i skallen och att hon är ärlig.. och direkt vågar berätta för mamma och Claes vad som har hänt! Jag antar att det för vissa skulle kunna vara pinsamt och läskigt att berätta. Jag skulle nog tycka det och vet inte om jag skulle våga berätta om det var jag som hade fått de här medelandena när jag var 14 år... men Joline är inte som andra, hon är bättre. <3


Synd att äckelgubbar ska hålla på att förstöra så här!
Jag blir så trött! Så arg!


i väntans tider...

...på att Kims bästa TV kväll ska börja! Tro nu inget annat! Tisdagar är verkligen en av veckans höjdpunkter... i alla fall Tisdag kvällar på kanal 5! Först Desperate Housewives, sen Christine och sist men absolut inte minst Brothers & Sisters! Tre av Kims bästa program på en och samma kväll!

Nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedagspresent (fyller år på måndag för er som inte minns/vet). Brothers & Sisters: Säsong 1 på DVD! Underbar show! <3 Älskar familjen Walker dem är så hysteriska och underbara så det finns inte. Så ja, den önskar jag mig... fast den funkar bra som en julklapp också, bara så alla vet ;)

Kanske borde jag laga lite mat nu innan alla program börjar?
Vore ju trevligt... så jag kan fixa matlådor tills både imorrn och på Torsdag!

Så redig är jag.

baby mama!

Tycker alla ska se den här filmen förresten!
Hur rolig och mysig som helst! Tina Fey och
Amy Poehler är suveräna och den här filmen
får högsta betyg av mig =D


Nu måste jag verkligen gå xD

det är inte lätt när det är svårt

Är det bara jag som tycker det är jävligt svårt att komma upp på morgonen?

Då ska jag säga att jag för det mesta går och lägger mig i god tid så att jag ska få runt 8 timmars sömn... men hur lockande känns det att gå upp från den varma sängen när det är kallt, mörkt, grått och regnit utomhus? Inte speciellt. Idag var det precis samma sak... jag snoozade tre gånger på mobilen innan jag kände att jag verklien var tvungen att gå upp.

Känner mig fortfarande lite halvt som en zombie, men det går väl över?

Var hemma hos Annelie, chefen, på att så kallat 'ljus party'... man skulle kunna jämföra det med ett Tupperware party fast det såldes bara ljus och ljusstakar och sånt! Det var synd att Cissi inte kunde följa med för jag kände mig lite 'out of place' där med Annelies familj och vänner... men va fan! Jag beställde en tomte (som ni kommer få se när jag får det, hur söt som helst) och jag fika mycket gott fika =D

Jag hade gärna beställt en massa ljus... speciellt de fina jul ljusen... men det var rättså väldigt dyrt! Och dessutom ska jag ju förhoppningsvis till Ullard i slutet på veckan. Där kan jag garanerat få mer jul-ljus för pengarna. Haha.

Nu måste jag göra mig iordning!
See ya!

silver är inte guld... men det är fan inte fy skam!

Det gick ju inte riktigt så som jag hade hoppats med fotbollen idag. Folk har kollat så konstigt på mig när jag inför den här matchen har sagt att jag verkligen tror att Elfsborg kunde vinna guldet. Men ärligt talat? Det var inte omöjligt. Det var kanske osannolikt... men absolut inte omöjligt! Och varför skulle jag inte få tro på mitt lag? Man måste väl ändå få tro... blir speciellt trött på gubbar som kallar sig experter som sitter och säger att "det är fullständigt omöjligt".

Jag säger som Gunde Svan: INGENTING ÄR OMÖJLIGT!

Silver är verkligen inte fy skam, det har varit en fin säsong och jag ser redan framemot nästa! Lasse och Wiland's sista match idag sedan beger dem sig iväg på nya äventyr. Även fast det känns tråkigt så har jag ändå stora förhoppningar om nästa år... jag har faktiskt redan tagit ledigt de första veckorna i November så att jag ska kunna fira SM guldet med bravur!

Jag minns den gamla goa tiden på Ryavallen när Elfsborg kämpade i bottenträsket! Vi låg på tionde eller elfte plats... och det mesta gick inte vår väg... men så vann man en match med 3-0 och man var på topp allt var en fest!  Varenda seger var en fest faktiskt -- vi stod där på sektion J och gapade om SM guld varje gång vi vann! Minnen. Det var också på den gamla goa tiden som jag friade till Lasse Nilsson (ja, jag var helt nykter)... jag fick dock aldrig något svar. Ganska synd med tanke på att han är så rik nu... lite extra cash hade inte skadat! Fotbollsfru. Ja, det hade vart något!

Kan man utbilda sig till det?

Nevermind.

Grattis Kalmar, grattis Kurt-Arne... men mest av allt Grattis Elfsborg till en fantastisk säsong och till ett välförtjänt silver! Jag firar med ett glas Coca Cola (vad annars?) och med en lugn kväll hemma... men i tanken är jag uppe i Gävle och dansar på borden... för ett allsvenskt silver är fan-i-mej inte fy skam!

t.A.T.u - Fly On The Wall

Dagens låt är t.A.T.u's nya låt... Fly On The Wall!  Me likes!


Kära Sveriges befolkning och Kalmarjävlar,

Idag är dagen som vi alla kommer att komma ihåg som dagen då IF Elfsborg knep SM guld rakt framför ögonen på Kalmar! Det kommer att bli en blöt kväll för di gule i Gävle när dem festar järnet och imorgon kväll firar vi på torget i Borås att Lennart Johanssons pokal har kommit hem igen!


en blick in i framtiden:


Känn på den, Kurt-Arne!

pure. satis. faction || lights. camera. action.

Det är officiellt nu... Britney Spears nya album kommer bli det bästa någonsin! DAMN GIRL! Har precis laddat ner en av låtarna som har läckt ut på internet... ja, jag vet, olagligt gjort av mig... men vadådå? Jag kommer ändå köpa minst två kopior av 'Circus' när den släpps!

Kill The Lights heter låten! Och den är GRYM!
Så sjukt bra att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mig själv!

Brittan, när du åker ut på turné... glöm för guds skull inte Sverige!
Jag ska stå längst fram och sjunga, hoppa och skrika tills jag spyr!
Eller inte... för det låter ju inte så värst fräscht... men ni förstår vad jag menar?


med en corona och rock tema på idol kan det inte bli annat än en go kväll

Johan
Sjukt bra! Jag börjar digga killen skarpt alltså. Han går från klarhet till klarhet. Det två senaste veckorna har han varit jättebra! Han passar ju verkligen in i det här temat kan man ju lugnt säga.

Lars
Idag var han i alla fall bättre än de två senaste gångerna... men ärligt talat? Han ser ju ut som en über-tönt! Haha.  Nej... jag vet inte.. jag gillar honom inte så värst mycket... men som sagt; klart mycket bättre än förra gången!

Anna
Sjunger bra, låten passade hennes röst, hon är söt... men hon börjar tråka ut mig...

Robin E
Gillar honom inte överdrivet mycket... tycker fortfarande att det är för mycket Markus Fagervall över honom... men det här var ju verkligen hans tema och han gjorde det bra!

Robin B
Idag var han faktiskt snygg! Haha. Har sett att folk kallar honom snygg-robin men jag har inte sett det förens idag! Han borde ha skinnbrallor och bandana oftare! Jag tycker han är bra... men jag tror han kommer hänga löst.

Alice
Lilla, lilla Alice =D Hon är så söt och go! Hon gjorde det här bra. Väl godkännt! Inte mer, inte mindre. 

Kevin
Oj oj oj... jag störde mig som fan på honom i början... men jävlar va han har vuxit i mina ögon de senaste gångerna! Och idag var han nog fan bäst av alla =D



Alla var bra idag... så jag måste chansa på vilka som jag tror hänger löst... och jag tror det blir: Robin B, Anna och Alice? Jag kommer säkert ha helt fel... men jag tror ärligt talat att båda tjejerna kommer hänga löst.

tjenatjena mittbena!

Jo men visst.. jag lever än. Kommer in i små svackor då och då med bloggandet men det är lugnt. För jag kommer alltid tillbaka. Har jobbat hela dagen och är helt slut i hela mig... har precis käkat en makca, druckit lite varm choklad och nu är det bara slappa järnet som gäller.

Rock tema ikväll i Idol! Ska bli ganska interessant!

Undrar just vad clownen Lars har klätt ut sig till idag?

det här händer inte ofta, så låt mig skryta ;)

Det var lite jobbigt att gå till jobbet idag med tanke på all paparazzi som svärmade omkring mig. Men jag antar att det är så här min närmaste framtid kommer att se ut numer när jag är TV kändis och allt.

För er som är intresserade av att se klippet från fotbollsmåndag så finns det här! Spola fram till 3:30 ... om ni inte är intresserade av att se Elfsborgs tre vackra mål från gårdagens match. Men runt 3:30 är det jag som skakar hand med Johan Wiland =D

Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives!
Sen Christine... sen Brothers and Sisters!

Ah, Kims bästa TV kväll.

vad ska jag säga? kameran dras till mig!

Är det någon som kollade på Fotbollskväll?!?!

Jag var med  =D

Jag var med i mitt favoritprogram =D
Dem filmade mig och Mikkaela precis när vi skakade hand med Johan Wiland!
Undrar hur många miljoner som sett mig på TV nu? 15 seconds of fame?

Är man kändis så är man.


Farväl Lasse & Wiland, det var kul så länge det varade...

Så var sista hemmamatchen för säsongen över! Och vilket sätt att avsluta på. 3-0! Alldeles underbart måste jag säga. Detta var även Johan Wiland och Lasse Nilssons sista hemmamatch. Nu försvinner dem båda två. Min bästa Lasse. Och Johan Wiland, Sveriges nummer 1! Fick i alla fall skaka hand med dem efter matchen och hade jag slängt mig neråt så hade jag haft chansen att fånga Lasses tröja som han gav till en lycklig själv... vet han inte vem jag är?

Jag är wannabelasse!

Jag är ordförande i hans fanclub! Den där tröjan borde tillhört mig! Nu var det någon liten skitunge som fick den! Men vad ska man göra? Bättre lycka nästa gång kanske? Nu väntar jag på att fotbollsmåndag ska börja; ett av mina absoluta favorit program måste jag säga.

Det blir inget guld i år! Och Kalmar är bara töntar som säger att det inte finns något att fira än, att det inte är säkert... klart som fan att det är säkert! Även fast Kalmar förlorar sista match och Elfsborg vinner så måste Elfsborg göra 10 mål i sin match för att ta hem serien!

Så Kalmarjävlar, korka upp champagnen och fira enda tills på Söndag!
Det skulle jag gjort.


Men silver är ta mej fan inte fy skam det heller!

alla heter elm i kalmar!

Jag fattar ingenting... hur alla kanaler kom tillbaka bara så där? Jag har inte beställt något.. men jag ska definitivt inte klaga! Nu sitter jag och kollar på Canal + sport. Kalmar spelar mot Norrköping! Ska sitta här och försöka psyka Kalmar spelarna... än så länge har det inte fungerat som jag vill. Dem verkar inte ta åt sig så mycket. Deet har gått 5 minuter snart och Kalmar har haft  3 jättelägen!

Ska lilla Norrköping klara av det här?
Inte mycket talar för det... men jag hejar i alla fall på Peking!

Funderar även på att lämna soffan. Börjar bli lite läge att laga mat, eller hur?


LYCKA!

Lyckan är gjord!

Alla mina 90 kanaler på boxern är av någon anledning tillbaka!! =D
Alla filmkanaler, Disney Channel... allt!

Jag behöver med andra ord inte resa mig från soffan idag! Hah!

hjälper alvedon mot träningsvärk?

Som misstänkt så kom träningsvärken som ett brev på posten idag! Jag har ont i princip överallt. Axlar, armar, lår, rygg, rumpa... det kanske bevisar hur otränad jag är? Ajaj, ont har jag i alla fall och jag har precis hittat den perfekta platsen i soffan så jag inte känner något alls... och här tänker jag stanna hela dagen. Ligga här och äta godis och tycka synd om mig själv. Låter som en bra idé tycker jag.

Jag och Cissi hade supermysigt igår. Vi åt jättegoda pizzor, kollade på två söta filmer och åt en massa godis. Ändå har jag en massa godis kvar... men inte länge till om jag får bestämma själv!

Fast det finns inget bra på TV idag... oj, vilka stora problem jag har... =P jag får ta en funderare på hur jag ska lösa det här. Skulle ju kunna kolla på film men då måste jag ju resa på mig för att byta film i dvd:n!

Hjälper alvedon mot träningsvärk?

tack gud för dessa vackra människor som dessutom gör världens vackraste musik







det där var nog min längsta rubrik någonsin =)
men det är dem värda.

that's what you get for waking up in vegas!



Med tanke på biljetterna jag köpte tidigare under dagen så är det väl rättså självklart att dagens låt är just en låt av Katy Perry! Waking Up In Vegas närmare bestämt, en av mina favorit låtar på hennes skiva!



shut up and put your money where your mouth is
that's what you get for waking up in vegas
get up and shake the glitter of your clothes now
that's what you get for waking up in vegas







gissa vad jag har gjort?!

=D











Jag har köpt biljett till Katy Perry's konsert i Stockholm i Februaris nästa
 år! WOOOOHOOO! Hörde på radion när vi var på väg hem från stallet att
hon skulle komma hit nästa år... och vad gör jag? Jo, jag går direkt hem
och bokar! Älskar verkligen att gå på konsert och jag har verkligen längtat
efter att någon artist jag verkligen gillar ska dyka upp i Sverige! JIPPIEE!!


träningsvärken kommer inte vara att leka med imorgon...

Har precis kommit hem från en två timmars lång ridtur! Har faktiskt varit ute och ridit islandshäst med Annelie (min chef). Mycket trevligt måste jag säga. Hjälmaryds Islandshästar är verkligen att rekomenderas. 300 kr kostade det och då var vi ute lite längre än två timmar... och islandshästar är underbara. Naturen där omkring är så himla vacker.

Ett perfekt sätt att börja helgen på!

Min pålle hette Elgúr och var lite slö! Haha. Men sedan fick jag låna ett ridspö och då blev det minsan fart på honom! det var så fridfullt att bara rida omkring i den här jättevackra naturen... man kände sig så trygg på hästen och så avslappnad. Kan säga det här hur många gånger som helst tror jag men det var verkligen hur underbart som helst! Tur med vädret hade vi också.

Varje gång jag ser en häst eller någon som rider... eller dem enstaka gångerna jag själv rider nu för tiden så kommer jag på hur mycket jag saknar ridning egentligen! Hästar är så mysiga djur. Skulle kanske vara kul att börja rida igen...? Kul att ha något att se framemot på veckorna liksom.

Jaja, nu ska jag duscha... sen ska det ätas, diskas och städas för ikväll kommer Cicci hit! Då blir det pizza och film time! =D

RSS 2.0