wow

Jag är verkligen en stjärna på att blogga. Eller hur?

Julen var hur som helst bra. Fick en massa bra grejer men fick främst av allt spendera tid med min något flummiga och halv-galna familj... och det är alltid ett rent nöje. Jag och min moster efter en halv julöl var, oj oj, det finns inget som går att jämföra med hur bra vi är då. Hon vann till exempel 25 kr på sin trisslott och tjöt som om hon hade vunnit 25 miljoner. Hahaha.

Älskar verkligen min familj (fadder Cladden självklart inräknad)!



Annars har jag ett mysterium att lösa... det är någon som kastat snöboll på mitt ena vardagsrums fönster nu två kvällar i rad. Samma tid (ungefär), samma fönster och när jag kollar ut så ser jag ingen alls... hmmm. Imorgon kommer agent Rövhål och professorn att undersöka det här fallet närmare.


Tack och hej och god jul (i efterskott??)

shirley, sanna och sonja.

Ikväll ska jag på julkonsert med min kära mormor och min kära moster. Shirley, Sanna och Sonja ska det bli - fick biljetten i födelsedagspresent. Och det passar ju bra just nu med tanke på att min julstämning redan är på topp. Måste säga att jag inte är särskilt förtjust i varken Shirley, Sanna eller Sonja men va fan, dem sjunger bra, jag gillar jullåtar, det kommer bli jättekul och jättemysigt! Dessutom sitter vi på rad 1... hahaha. Så är det när man tillhör eliten. VIP. ;)


granen är klädd




Lite dålig kvalitet på bilden med tanke på att jag tagit den med min 'underbara' mobil men så ser det ut. Blev genast mycket mysigare här inne och julstämningen är på topp för första gången i år måste jag säga! Det enda som fattas på den här bilden är alla julklappar... ni vet vart ni ska skicka dem, right? ;)

En annan rolig fakta är att jag nyss kollade mitt konto... 905 kr har jag kvar. Lönen kommer den 23:e och jag har inte köpt klart julklapparna än. Hahah. Det hela hjälps ju inte när jag köpte en julklapp till mig själv för 300 kr igår. Oops. Dags att öppna sparkontot kanske? Jag vill helst inte men va fan... jag får väl fylla på det kontot när jag får lönen sen.

Jag som annars hatar snö är faktiskt oerhört glad över att marken är vi och att det faktiskt verkar som vi får en vit jul för första gången på... typ fem år! Det har nog bidragit en hel del till julstämningen faktiskt. Den Finska julgudtjänsten i Söndags hjälpte nog till en del också.

Bara en vecka kvar!! :)

dagens...

Dagens…

planer: göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt
borde: diska
klädsel: raggsockar, tights, t-shirt
låt: The Brobecks - Goodnight Socialite
vill ha: mer pengar så jag kan köpa mycket mer julklappar!!
saknad: pengar
roligaste: medelandet från Dallon
tråkigaste: att gå upp när klockan ringde (resten har vart bra :D)
köp: har banne mig inte köpt någonting
lunch: tacos från igår haha (så klart)
kvällsmat: gjorde min egna kebab variant i pitabröd, mums!
läsning: tredje twilight boken
nyttigaste: jag gick till och från jobbet?
… ”åh nej!”: -


stal denna från anna

detta händer inte varje dag...

Nej minsann... det är inte varje dag man får privata medelanden från
en av sina favoritartister. Heheh, känner mig nästan som när jag var
14 och dödligt förälskad i Nick Carter i BSB ;) Oh happy day :D





ps. detta är då alltså Dallon Weekes, sångare i bandet The Brobecks som jag
snackade här!! Han är även bassist i Panic! At The Disco när dem turnerar :D

ps2. anna sa att det var okej att ha ett fangirl moment även fast man är 23 ;)


och förresten...

Är det någon mer en jag som störde sig otroligt mycket på tjejen (som jag antar var Eriks flickvän) som kom upp på scenen när han sjöng vinnarlåten. Okej, att komma upp och se en liten kram som pappan gjorde men att stå där uppe och dansa och åma sig? FAIL! Visst, hon är jätteglad för hans skull och det var väl gulligt osv... men ärligt talat...

Det där skulle ju vara Eriks "moment" och så står hon där upp och stör! Det gjorde mig irriterad och det förstörde ärligt talat hela finalen. Så det så! Okej, kanske överdriver lite men... det här har väl aldrig hänt förut? Att någon familjemedlem kutar upp på scenen mitt under vinnarlåten? I don't think so.


Men men... hon fick sina fifteen minutes of fame iaf ;)

ett blogg inlägg från det förflutna

Kände bara för att dela med mig en sak.... nämligen... så här skrev jag den 2009-09-30 @ 20:59:19 Permalink musik Kommentarer (2) Trackbacks (0)




" Alla i Idol 2009 kan åka hem. Erik kommer ta hem hela tjottabalongen! FY FAN vilken röst! Vilken talang. We likes!

Tack och adjö!


ps. mariette får gärna stanna också och komma tvåa. (: "

en nakenscen i harry p?



Radcliffe naken i nya "Harry Potter"

Av alla människor som kunde vara nakna i den filmen så skulle det just
bli han... är det förresten bara jag som inte kommer ihåg någon "vision"
där Harry är naken och kysser Hermione från boken?! Hahah. Jag måste
nog ta och läsa om den här boken... ;)


ullared

Sitter och kollar på Ullared på Kanal 5... började gråta en skvätt när damen som hade tappat bort sin kundvagn tillslut fick tillbaka den. Hon grät, jag grät, det var så fint. Hahaha. Är man trött så är man? Jag har ju trots allt varit uppe sedan kl 05.45 och så har vi inventerat från 7-17 på jobbet... så visst är man helt slut i hjärnan. ;)

Det är alltid en fröjd att kolla på det här programmet.  Mycket underhållande. Allt från Rose-Marie som totalt under (var det två veckors tid) handlade för 51 633 kr... men mina favoriter är absolut; Maggan och Gittan. Finns inga bättre. Dem har ju verkligen lyckats vinkla det så det ser ut som det bara är idioter/puckon som handlar på "Ullis" (med undantag för Maggan och Gittan då, så klart)... hahaha.

Men men... dags att sova snart igen. Ska upp tidigt och fortsätta inventera imorgon.

someday i'll pay the bills with this guitar

Jag älskar att spela gitarr. Jag är inte särskilt bra... jag kan en del ackord osv (håller på att lära mig själv att spela med hjälp av olika internetsidor)... men det börjar faktiskt klinga rätt fint nu måste jag säga. Dessutom kan jag de fyra första tonerna (eller vad man nu ska kalla det) till 'Hey There Delilah'... känner mig lite smått stolt även fast ju den låten verkar rätt enkel. På det jag kan just nu så använder jag mig av ett ackord och två strängar... avancerat värre, eller hur?

Men det är kul att spela i alla fall, känns nästan som att jag försvinner in i en annan värld. Svårt att förklara. Önskar att jag var lite bättre och kunde sitta och skriva lite egna låtar osv. Men men... det kanske kommer förr eller senare det också? Det jag har svårst för just nu är att byta mellan de olika ackorden fast jag börjar bli rätt bra på det med, i alla fall när det gäller A, D och E. Haha.



ps. mamma, här kan du lyssna på 'hey there delilah' ;)

nu blir det fredagsmys

Sitter i soffan, har laddat med coca cola och popcorn - nu blir det Idol. Finns inte så mycket annat att kolla på. De tre som är kvar är väl helt okej men som jag känner kommer ingen av dem att bli min "idol" när det här är slut ändå. Men va fan, kolla kan man ju ändå. Det är juryns val av låtar och sånt är alltid spännande - speciellt när dem ska sjunga låten som ska vara som en "utmaning" för idolerna. Har hört rykten om att Westlife ska vara med också? Dem har man ju inte sett på ett bra tag och inte har jag hört den nya låten heller så detta ska bli trevligt minsann!

...och Westlife får mig osökt att tänka på det året då jag hade klätt ut mig till Westlife på nyårsafton (inte en av Westlifearna, hela Westlife). Linköping. Bocken. Många roliga minnen det där. Jag höll ett långt tal om... jag vet inte ens vad... men det var roligt i alla fall!

men jag é inte bitter

Det känns inte på något sätt bättre när till och med Aftonbladet ger konserten så här bra recension! Bläää. Men jag måste sluta tänka "jag skulle varit där" ... dem kommer säkert hit igen någon gång och då jävlar finns det inte en chans att jag missar dem. Fast det sa jag förra året också när deras konsert blev inställd och sen sa jag samma sak när jag totalt missade att dem var med på Hultsfredsfestivalen... hmm.

Imorgon blir det en tripp till IKEA och idag blir det en tripp till tvättstugan! Jippie!


 
foto: magnus karlsson, aftonbladet.


RSS 2.0